Oğlan erkek olmasını, kız da kız olmasını istiyordur kesinÇin ve Rus takvimlerine baktım biri kiz biri erkek diyor. Başka seçenek de yok sanırımzaten benim için farketmiyor bir kızım bir oğlum var ama hangisi sevinecek onu merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlan erkek olmasını, kız da kız olmasını istiyordur kesinÇin ve Rus takvimlerine baktım biri kiz biri erkek diyor. Başka seçenek de yok sanırımzaten benim için farketmiyor bir kızım bir oğlum var ama hangisi sevinecek onu merak ediyorum
Daha önceki doğumum sezeryan o yüzden canım.Saglikla kucagina alirsin insAllah cnm niye sezeryan
Oğlan erkek olmasını, kız da kız olmasını istiyordur kesin. Oğlum erkek olmasını istiyor. Tek erkek isteyen o
![]()
BEnde de o his var elimden bi bu geliyo gibi ondan haber almak içiniçimden sürekli baktırmak geliyor ama Dr um gerek YÖK dedi bu gün de keseyi gördük çok şükür![]()
Hm anladım cnm hayırlı olsunDaha önceki doğumum sezeryan o yüzden canım.
Sabah uyandığınız gibi kalkmadan bulantıyı bastırmak için çubuk kraker yiyebilirsiniz. Az az sık sık beslenince de faydası olur.Merhabalar. 6 haftalık hamileyim bende ve düne kadar hiç belirtim yokken dün başlayan mide bulantısı ve yanma ile mahvoldum. Napabilirim yardımcı olur musunuz
Amin inşallah sende hayırlı haberler alırsınBEnde de o his var elimden bi bu geliyo gibi ondan haber almak içinerken gidipdr hayalkırıklığı yaşamak istemiyorm napsam bilemedm bide daha kimseye sölemedm tek başıma kalakaldm
ama çok sevndm sizin adınıza bi hafta daha beklemeniz gerekmedi dr gitmedn yakaladnız herhlde ☺ İnşallah haftaya da güzel kalp atışlarını duyarsınız
cnım nıe aglıorsun kı aglancak bısey yok alttan bakıp gorur ben tup bebek yapmıs bırı olrak betaları ck baktıgım ıcın bılıorum degerın ııyı muhakakk kesen vardır bende ptesı betam 2063 cıktı yarın gıdıcem alttn bakıcak zaten ustten gormeyebılır dusun ılk tup bebegımde ucuzlere hamıle kaldım 12780 olan betam da bıle ustte goremeyıp alttan bakınca gord hıc aglama sakınKızlar doktordan geliyorum dün kese görünmemişti kan testi yapmıştı sonuçta hcg değerim 4096 çıktı bu değerde karından görünürdü kese ama görünmedi alttan muayene yapıcam dedi çünkü dış gebelik olabilir dedi yarın sabah gidicem karından görmezse alttan bakıcak ağlamaktan heder oldum
ben regenesıs ııcıorum ıcınde folık asıt ve dıger vıtamuınlerde var cok memnunumKızlar Bende 4 hafta 5 günlük hamileyim.kontrole başlamadım sadece aile hekimim folik asit yazdı onu kullanıyorum ayrıca başka vitamin kullanan var mi
Hayırlı olsun cnm ekstra kullanmiyorum bende folik asit sadeceKızlar Bende 4 hafta 5 günlük hamileyim.kontrole başlamadım sadece aile hekimim folik asit yazdı onu kullanıyorum ayrıca başka vitamin kullanan var mi
Cnm üzülme Allahin izni ile doktor görür alttan muayenede belki daha cok küçücük tür ondan gorulmemistir.Kızlar doktordan geliyorum dün kese görünmemişti kan testi yapmıştı sonuçta hcg değerim 4096 çıktı bu değerde karından görünürdü kese ama görünmedi alttan muayene yapıcam dedi çünkü dış gebelik olabilir dedi yarın sabah gidicem karından görmezse alttan bakıcak ağlamaktan heder oldum
Canım ağlama daha çok ufak, onlar sat a göre hesaplama yapıyor ama aslnda mesela benim ortalama 3 haftalık civarı. Belki geç döllenme olmuştur. Seninle sat larımız aynı. Benim ilişki 22 sinden sonra oldu. Ben bu hafta gitmedim doktora, göremez diye. Yoksa zor duruyorum ama göremez de moralim bozulur diye bekliyorum. Nolur yıpratma kendini, içini ferah tutmaya çalışKızlar doktordan geliyorum dün kese görünmemişti kan testi yapmıştı sonuçta hcg değerim 4096 çıktı bu değerde karından görünürdü kese ama görünmedi alttan muayene yapıcam dedi çünkü dış gebelik olabilir dedi yarın sabah gidicem karından görmezse alttan bakıcak ağlamaktan heder oldum
Hadi hayırlısı olsun cnm benim insAllah hepimiz sağlıkla kucagimiza alirizMerhaba kizlar bende hamile oldugumu yeni öğrendim 22 ocak muhtemel dogum tarihimiz :)
Interntn her dedigine inanma cnm çok abartıyorlar yalan yanlış bilgi varıyorlar Allahin izni ile sorun cikmaz saglikli olur bebisinBugün kan tahlili sonuçlarımi aldım. Cmv diye bir değerim normal değerin cook üstünde pozitif diye çıktı. Baktım İnternete virüs diyo gebelik sonlandirilabilir doğsa da sakat olabilir falan. Yarım saat Dr u görene kadar korkudan öldümmm
Meğer önceden geçirilmiş olduğunu gösteriyormuş bu da iyi bir şeymiş. Bu internet var ya insanı mezara sokar
Bhcg degerin kactiYarın dr kontrolumuz var.6+2 acaba kalp atışını duyabilir miyiz?