Müslinler çok kullanışlı yeri gelince havlu yeri gelince battaniye yeri gelince kundak vb, ben de geçen çarşıda 30 liraya çok güzel bir desenli müslin beğendim yarın cinsiyet öğrenirsem gidiyor alıcam
Kizlar merhaba yeni gördüm bu topiği, ben de subat annesi olucam insallah, hepimize saglikli hamilelikler diliyorum. Ben tüp bebekle hamile kaldim, pazartesi ikili taramam var dua edin sonucun güzel çıksın
Arladaslar ben bu pompayi instagramda gordum . Belki sizde gormustursunuz . Bana cok mantikli geldi cunku bir gogsu bebek emerken digerinden kendiliginden akmaya basliyor . Daha iyi bir markaninda var onlarida gondereyim.
Her meme aynı olmuyor ben elektrikli ile de Manuel ile de sağamadım uğraşıp uğraşıp 10-20 ML çıkarıyorum oysa kendi patlayınca yatak çarşaf heryer batıyordu, sütüm azmıydı belki çok değildi ama 6ay sadece anne sütü verecek kadar da vardı sonrasında da 2 yıl emzirdim, imkan varsa bir tanıdıktan alıp temizleyip kullanmak mantıklı en azından denemek için geliyor mu makineyle diye