2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar herkese ben de 13+6 dayım şu an. Hafif adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor sizlere de sormak istedim nasıl geçiyor ya da geçti 13.haftanız? Teşekküler şimdiden

Merhaba

Ay canim benim saglicakla kucagina alirsin insallah :) gercekten de erkekler cogunlukta bizim grupta

Erkekte cok yanilma olmuyor canim :) sen ne hissediyordun peki ?
Kız hissediyorum aslında. yada kızımı kaybettiğim için yerini doldurmak isteği bide geçen sene de önce erkeğe benzediğini sonra kızım olacağını öğrenmiştim ama kucağımıza almak nasip olmadı hayırlısı Rabbımden gönlümden geçen kız

Rabbim gonlune gore verir insallah canim . Ilk once saglikli sonrada eger erkekse bile cok guzel huylu kiz gibi sana yakin ileride arkadasin olabilecek bir oglun olir insallah :)

Kızlar merhaba ben 16+1 hamileyim az önce karnımın alt tarafında ortaya doğru sanki böyle pıt diye bişey attı 2 kere falan. İlk gebeliğim o yüzden tam emin değilim bu bebeğin hareket etmesimi oluyo bu haftalarda sizlerde hissettiniz mi bebeğinizi

Rabbim gonlune gore verir insallah canim . Ilk once saglikli sonrada eger erkekse bile cok guzel huylu kiz gibi sana yakin ileride arkadasin olabilecek bir oglun olir insallah :)
Amin canım inşallah Bi oğlum var dünyalara değişmem Bi oğlum daha olsa yine üzülmem çünkü evlat acısını tattım Rabbım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sadece içimden geçen tuhaf bir duygu anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…