2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin insallahhh. Bu arada bır doktorun yazısını okudum. 1000_3000 civarında kese gornuyormusö senin kese vajinal ultrosandan görünür bile cumaya bile grk kalmaz benden söylemesi
benim doktorumda hesapladı yarın 1600 üzeri oluyorum rahim ultrasonunda görürüz dedi. yarını heyecanla bekliyorum

Ooo süper. Sonucu bize de yaz darısı bize inşallah ya ben vajinal uygulamayı hiç sevmiyorum o yüzden mecburen tam süresini bekliycem haftaya bugün yani.

Benim de çok korktuğum birşeydi .Ama doktorum İlknur Hanım öyle naif, öyle kibar ki asla rahatsız etmedi yarın muhakkak paylaşacağım sizlerle de

Benim de çok korktuğum birşeydi .Ama doktorum İlknur Hanım öyle naif, öyle kibar ki asla rahatsız etmedi yarın muhakkak paylaşacağım sizlerle de
Öyle naif doktorlar nerdeee ben tatilde yaptırdım tedaviyi şimdi isim gereği bulunduğum şehre geldim. Burda durumlar öne iyi değil dr, hastane fln.... elımden geldıgınce en iyisini seçmeye çalışacağım.

Aaa hadi yaa. Geçti mi senin peki? Doğumla birlikte tok olur dedi dr bana. Inşallah dedim vallaa
O yuzden zaten hamilelikte geciyor adet gormuyorsun yok oluo diyorlar hatta doktorum bni 3 ay geçici menopoza sokmustu biraz kuculdu lanet olasi tekrar oldu zaten en son tupbebege basvurduk . Ins bu dönemde yok olurlar

O yuzden zaten hamilelikte geciyor adet gormuyorsun yok oluo diyorlar hatta doktorum bni 3 ay geçici menopoza sokmustu biraz kuculdu lanet olasi tekrar oldu zaten en son tupbebege basvurduk . Ins bu dönemde yok olurlar
Amin insallahhh anladığım kadarıyla ikimizde bebek ıxın baya zorlu yollardan geçmişiz. Allahım yüzümüze güler inşallah hayırlısıyla evlâtlarımızı kucağınıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…