2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Yaş 28
Sat 6 temmuz
11 nisan 2020 beklenen doğum tarihimiz :)
İlk bebeğimiz olacak allah kısmet ederse 🥰
Bende bütün belirtiler var 7+1’iz bugün 😅

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
yaş 23
sat 21 temmuz
26.04.2020
ilk çocuk INŞALLAH

Yaş 33
Sat 27 haziran(ultrasonda 1 gün küçük çıktık)
2 Nisan beklenen doğum tarihi
İlk çocuk
Kontrolumuz var yarın çok korkuyorum ilki sorunlu olunca aklım hep bebişte yok göğüs sızlamam bitti bişey mi oldu diye endişeleniyorum
İçini ferah tut canım inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza bebişlerimizi 🤲☺️

HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Yaş 32, sat 11 haziran ( çok geç dollenme 😁) tahmini dogum tarihi 4 olabilir hatta mart bile olabilir 2. Cocuk olacak Allahin izniyle😁

ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
son duyurumu da yapayım kızlar 😘

Yaş 33
Sat 27 haziran(ultrasonda 1 gün küçük çıktık)
2 Nisan beklenen doğum tarihi
İlk çocuk
Kontrolumuz var yarın çok korkuyorum ilki sorunlu olunca aklım hep bebişte yok göğüs sızlamam bitti bişey mi oldu diye endişeleniyorum
Fazla endişe edip düşünme canım sağlıcakla gelsin kuzularımız 🤲

ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Yaş 30
Sat 06.07.2019
Tahmini doğum tarihi 10.04.2020
2.çocuk
Hem de kızım daha 1 yaşında süpriz bebek bu🤗allahım kolaylık sabır verir inşallah ikisine de yetebilirim🙏

Çalışan arkadaşlar merhaba bana bir yardım eder misiniz 2 gün rapor almayı düşünüyorum doktora ne demeliyim? Doktor bu konuda yardımcı olur değil mi? Yani atıyorum kanama yoksa bile kanaması var yazıp verir mi rapor nasıl oluyor bu işler bilen biri bana fikir verebilir mi? ❤️

Yaş 30
Sat 06.07.2019
2.çocuk
Hem de kızım daha 1 yaşında süpriz bebek bu🤗allahım kolaylık sabır verir inşallah ikisine de yetebilirim🙏
Kizin küçükmüş ama inan daha iyi olur ben oğlum 1 yaşındayken ikinciyi de yapsaymışım dedim yalnız sıkılıyorlar birbiriyle oynar büyürler ☺

Kizin küçükmüş ama inan daha iyi olur ben oğlum 1 yaşındayken ikinciyi de yapsaymışım dedim yalnız sıkılıyorlar birbiriyle oynar büyürler ☺
İnşallah öyle olur.😊🤗 Tek bakacam doğu görevindeyiz eşimle. Çalışıyorum da üstelik. Hiç de beklenmeyen bir zamanda gelince endişe ettim tabi. İnşallah brbrmze çabuk uyum sağlarız. Gerçekten korkuyorm.

Yaş 30
Sat 06.07.2019
2.çocuk
Allah’ın izniyle yetersin canım inşallah ikisi beraber büyür sonra silkelenip kendine gelirsin 😂

Çalışan arkadaşlar merhaba bana bir yardım eder misiniz 2 gün rapor almayı düşünüyorum doktora ne demeliyim? Doktor bu konuda yardımcı olur değil mi? Yani atıyorum kanama yoksa bile kanaması var yazıp verir mi rapor nasıl oluyor bu işler bilen biri bana fikir verebilir mi? ❤
Sancım var adet sancısı gibi falan dersen verirler galiba canım

X