2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar acil bir soru boyun ağrısı normalmidir?
2 gündür boynum çok fena ağrıyor
Normalde hiçbir şikayetim olmaz, soğukta da kalmadım.

bisey sorcam acilde ne diyip yaptiriyoruz bugun gecikmemin 8.gunuydu yarin sabah gebelik testi yapicamda hala inanamiyorum ya negatlf cikarsa diye korkuyorum allahim bana da nasip etsin pozitif gormeyi insallahh
İnşallah nasip olur . Ben de acilden yapılmıyor diye biliyorum . En azından benim bulunduğum ilçede yapmadı acil . Kadın Doğum dan giriş yaptır o istesin diyorlar . Sanki sıra var da kadın Doğumda biz almıyoruz . Ama yine de denemek lazım yaptıranlar olduğuna göre .

Selam kızlar ben de 5. Haftamdayım ama hiç bir belirtim yok Bi sorun mu var acaba diyorum mide bulantım baş dönmem ağrım falan yok sadece göğüs ucu hassasiyetim var o kadar normal mi acaba?

Selam kızlar ben de 5. Haftamdayım ama hiç bir belirtim yok Bi sorun mu var acaba diyorum mide bulantım baş dönmem ağrım falan yok sadece göğüs ucu hassasiyetim var o kadar normal mi acaba?

Bende de belirti yok sadece uyku hali var biraz. İlle herkeste olacak diye bir şey yok. Hiç kafanı takma onlara. İlerledikçe olacaktır zaten. Keseyi görebildiniz mi ?

Aha ha. aynı durum bende de oldu bi kız doğuramadın yap bak bu kız olur dediler kesin olmaz başka yeter diyordum ama sürpriz geldi bakalım inşallah Allah gönlümüzdekini verir sağlıkla inş diyelim
2 oglan mi sizin de benimde oyle herkes yap kizin olur diyodu bakalim ne olacak saglikli hayirli evlat olsunlar da

Bende de belirti yok sadece uyku hali var biraz. İlle herkeste olacak diye bir şey yok. Hiç kafanı takma onlara. İlerledikçe olacaktır zaten. Keseyi görebildiniz mi ?
Yok canım göremedim daha ben doktora gittiğimde 269 Du değerim haftaya cuma kontrolum o zmn görürüz dedi doktorum sen gördün mü canım

bizimde ayni asla sira bulamiyorum sabah erken gitmem lazim sira bulmak icin e cocugu uyandir kahvalti yaptir gidemiyorum gec oluyo diger hastanelerde cok uzak

Kızlar acil bir soru boyun ağrısı normalmidir?
2 gündür boynum çok fena ağrıyor
Normalde hiçbir şikayetim olmaz, soğukta da kalmadım.
hamilelikle ilgili olduğunu sanmıyorum canim. yatarken yastıktan falan düşmüş olabilir misin? kas gerilmesi vardır muhtemelen. ya da terden de olur. terleyip kalırsan da ağrır. sıcak havlu sarsan belki iyi gelir.
tabi ki de normal. herkesin hamileliği kendine özel. hatta aynı kadının hamilelikleri bile farklı. boşuna kendinizi üzmeyin. bence tadını çıkarın. çünkü mide bulantisi gerçekten zor.

Merhaba kızlar bende 6+2 deyim nisan annesi olucam gibi...mayıs ayında kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim ama ağır bi panik atak geçiriyorm sanki diğeri gibi olacakmış gibi..

Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Cnm bnm cennette meleklerin oldu..
Inşallah En yakın zamanda tekrar hamile kalırsın

Aha ha. aynı durum bende de oldu bi kız doğuramadın yap bak bu kız olur dediler kesin olmaz başka yeter diyordum ama sürpriz geldi bakalım inşallah Allah gönlümüzdekini verir sağlıkla inş diyelim
Sağlıkla inşallah cinsiyetler belli olunca paylaşırız ben 2. Kızımı ögrendigim zaman guzel bir kahkaha atmistim 3. De kiz olursa artik gülme krizine girerim eşim kız hissediyorum diyor ben de erkek hissediyorum bakalım ne olacak?

bisey sorcam acilde ne diyip yaptiriyoruz bugun gecikmemin 8.gunuydu yarin sabah gebelik testi yapicamda hala inanamiyorum ya negatlf cikarsa diye korkuyorum allahim bana da nasip etsin pozitif gormeyi insallahh
Giriste kayt ederken sikayet nedir dedginde direk gebelik testi yaptrcam diorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…