2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tamam bakalım o zaman bunlara uyalım sağol canım

HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)

Buyuk ihtimlle yaptririm.insan cok merk edio cunku.
Canım hcgnin düşük çıkması önemli değil. Önemli olan 2 kat artması. Bende 41le öğrenmiştim 2 gün sonra 125 çıkmıştı. Şimdi kalp atışı için bekliyorum. Herkesin farklı takma bunu kafana.

HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Canım yaş 26, sat 6 temmuz(geç döllenme), tahmini doğum tarihi 20.04.2020,ilk çocuk

Hepimzin ki saglikli olur insllh. saol cnm cevp verdgin icin

Lepistesb
hayalinizle
32
18.07.2019
28.04.2020
-
1.bebek

Merhaba herkese,
Ben Cuma günü kalp atışını duydum Çok fazla bulantım vardı gün içinde sürekli doktor prilam dr diye bir ilaç verdi kullanan var mı? İki gündür kullanıyorum hiç bulantım kalmadı. Bugün 7+5 im. Bu arada benim betahcg hep çok yüksek çıkıyordu doktor ikiz olabilir demişti. Kalp atışı sırasında tek kese tek bebek görünüyor dedi.

Mazallah canım darısı başıma kese bebek kalp icin
Bulantı icin ilacı duymadım ama doktor önerdiyse iyi de geldiyse olumlu gördüm ama bir araştır istersen .

Günaydın tatlımmm. Ben bugün mide açısından keyifsiz uyandım, bulantı gibi değilde midemde rahatsızlık hissiyle. Sende ne var ne yok?

Benimde karnımda rahatsız eden bir ağrı var nedense ilk günden beri de geçmiyor. Onun dışında bir sıkıntı yok ama :)

Harrypottersever
Yaş 26
4 Temmuz sat (şuna 1 Temmuz a çekildi ultrasona göre)
6 Nisan tahmini doğum
İlk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…