- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
Tamam bakalım o zaman bunlara uyalımMidenin bulanmadığı dönemde içebildiğin kadar su iç dedi. En az 2.5lt.
Ara öğünler yapmamı söyledi. Meyve veya kuruyemiş ile.
Aç kalmamam gerektiğini söyledi bu dönemde.
Ev yoğurdu tüketmemi istedi.
Çay günde iki bardak açık şekilde içmemi söyledi.
Birde son olarak kahvesiz yapamayanlardansam günde sadece küçük bir fincan içmemi söyledi. :)
Canım hcgnin düşük çıkması önemli değil. Önemli olan 2 kat artması. Bende 41le öğrenmiştim 2 gün sonra 125 çıkmıştı. Şimdi kalp atışı için bekliyorum. Herkesin farklı takma bunu kafana.Buyuk ihtimlle yaptririm.insan cok merk edio cunku.
Canım yaş 26, sat 6 temmuz(geç döllenme), tahmini doğum tarihi 20.04.2020,ilk çocukHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Günaydın tatlımmm. Ben bugün mide açısından keyifsiz uyandım, bulantı gibi değilde midemde rahatsızlık hissiyle. Sende ne var ne yok?Günaydın herkese kızlar. Keyifler nasıl bugün:)
Yaş 23 sat 13 haziran tdt 1 nisan ilk çocukHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Ilk bebeğimiz ilk annemiz olacaksın aceleci davranan bebiş olmazsaYaş 23 sat 13 haziran tdt 1 nisan ilk çocuk
AynenIlk bebeğimiz ilk annemiz olacaksın aceleci davranan bebiş olmazsa
Olur Allah 'ın izniyle. Benim hiç belirtim yok biraz endişe etmiyor değilim ama bakalım sağlıcakla büyürler insallahAynenumarım o günleri görmek nasip olur
Başlarda benimde çok yoktu belirtim bugün 9 haftalık oldu ve 2 3 gündür feci şekilde bulantı var ve sanki dayak yemişim gibi bütün kemiklerim ağrıyorOlur Allah 'ın izniyle. Benim hiç belirtim yok biraz endişe etmiyor değilim ama bakalım sağlıcakla büyürler insallah
Çok zor bir durum o . Oğlumda 6 aya kadar çektim bulantı istifra. Bun da yaşamam inşallah. Senin ki de bir an önce geçsin insBaşlarda benimde çok yoktu belirtim bugün 9 haftalık oldu ve 2 3 gündür feci şekilde bulantı var ve sanki dayak yemişim gibi bütün kemiklerim ağrıyor
Yaş 27 16 Temmuz. nasipse 22 NisanHANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Hepimzin ki saglikli olur insllh.Canım hcgnin düşük çıkması önemli değil. Önemli olan 2 kat artması. Bende 41le öğrenmiştim 2 gün sonra 125 çıkmıştı. Şimdi kalp atışı için bekliyorum. Herkesin farklı takma bunu kafana.
GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Mazallah canım darısı başıma kese bebek kalp icinMerhaba herkese,
Ben Cuma günü kalp atışını duydum ☺ Çok fazla bulantım vardı gün içinde sürekli doktor prilam dr diye bir ilaç verdi kullanan var mı? İki gündür kullanıyorum hiç bulantım kalmadı. Bugün 7+5 im. Bu arada benim betahcg hep çok yüksek çıkıyordu doktor ikiz olabilir demişti. Kalp atışı sırasında tek kese tek bebek görünüyor dedi.
BabybirdsGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
Günaydın tatlımmm. Ben bugün mide açısından keyifsiz uyandım, bulantı gibi değilde midemde rahatsızlık hissiyle. Sende ne var ne yok?
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
KAÇINCI ÇOCUK