2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Merhaba, sitenin kadınlara yaklaşımını protesto etmek için kenarda bekliyordum ama sizin mucize gelişmenizi okuyunca iliştim. Çok sevindim. Allah hepimizin hamilelik sürecini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. 🙏🙏🙏 (bu arada çaresiz ve hasta kadınla aşırı dalga geçen "kişi" pasifize edildiği için protestomu sonlandırmaya karar verdim)
Bir arkadaşımız, önceliğimizin, sağlıkla kese ve kalp atışı sürecini paylaşmamız gerektiğini yazmıştı. Çok haklı.
Benim SAT 1 Temmuz. 6+3 veya 6+4 gibi kalp atışı duydum. Muayenelerim hep alttan oldu. 2.gebeliğim bir oğlum var. Ona kardeş istemekle birlikte sürpriz oldu. 40 yasında risk grubundayım. Zaman zaman lekelenmelerim ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Dr. bunların normal olduğunu söyledi. Uyku hali ve yorgunluk çok var. Fakat yatınca da uzun süre uykuya geçemiyorum. Duygu dalgalanmalarım çok fazla. 😊
Dilzar'cığım yazdıkların için çok teşekkür ediyorum. Yeni gelen tüm arkadaşlar ; hoşgeldiniz 🌼 Sağlıklı bir süreç diliyorum herkese.🙏🙏
Yaaa çok teşekkür ederimmm evet cidden mucize oldu çok şükür. Pazartesiyi bekleyemezsem yarın acil de kan vereyim diyorum .😊
Benim de bir oglum var ve aynı sizin gibi 1temmuz idi sat. 13 Nisan da doğmuştu gecikmeli 😁 o yüzden bu sezeryan olucak nisan sonu doğuyor abisi gibi inşallah. Hepimiz sağlıcakla hamile olalım bebisler sağlıklı olsun doğumlar güzel olsun evlatlarımız güzel huylu ahlaklı salih sun inşallah

Yaaa çok teşekkür ederimmm evet cidden mucize oldu çok şükür. Pazartesiyi bekleyemezsem yarın acil de kan vereyim diyorum .😊
Benim de bir oglum var ve aynı sizin gibi 1temmuz idi sat. 13 Nisan da doğmuştu gecikmeli 😁 o yüzden bu sezeryan olucak nisan sonu doğuyor abisi gibi inşallah. Hepimiz sağlıcakla hamile olalım bebisler sağlıklı olsun doğumlar güzel olsun evlatlarımız güzel huylu ahlaklı salih sun inşalla
h
Gerçekten Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ben hala söylüyorum önceliğimiz konusunda bebeklerin keseleri ve kalp atışları hangi haftalar karından mi vajinal mi ultrason ve birde yaş riski olanlarımız varsa eklerse çok daha iyi olacak kanaatindeyim sevgiler

Nacizane fikrim hepimizin önceliği bebeklerin kesesini ve kalp atışını görmek diye düşünüyorum bu yuzden karindan yada vajinal yazarak hangi haftalarda kese gorundu dr ne dedi bunları paylaşalım mesela kalp atışını kimler duydu vajinal ultrason mu karından mi bunları yazarsanız cok daha yararlı olacaktır bir çoğumuz için sevgiler

Selam kızlar ben de 5. Haftamdayım ama hiç bir belirtim yok 😔 Bi sorun mu var acaba diyorum mide bulantım baş dönmem ağrım falan yok sadece göğüs ucu hassasiyetim var o kadar normal mi acaba?
Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz :) göğüs ucu ağrısı oda bir tek sol memede vardı. Başka belirtim yoktu. Şişkinlik vardı bir tek gaz gibi. Onuda normalde anlamam kendimi dinlediğim için hissettim. Meme ağrım daha yeni başladı. Çok şükür ve maşallah diyelim bence. Herkeste farklı kısacası kendini dinleme çok :KK66:

Benim de bir oglum var ve aynı sizin gibi 1temmuz idi sat. 13 Nisan da doğmuştu gecikmeli 😁 o yüzden bu sezeryan olucak nisan sonu doğuyor abisi gibi inşallah. Hepimiz sağlıcakla hamile olalım bebisler sağlıklı olsun doğumlar güzel olsun evlatlarımız güzel huylu ahlaklı salih sun inşallah
Maşallah kuzucuğa, 6'sı gibi doğması gerekirken 13'ünde geldi demek 😊 Benim ilki Ekim doğumlu. Güzel aylar geçirdim. Bunda gebelik ve doğum ayları tamamen farklı olacak. Nisan bebişleri de rahat oluyordur kıyafet, bakım, hava, yolculuk açısından... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Maşallah kuzucuğa, 6'sı gibi doğması gerekirken 13'ünde geldi demek 😊 Benim ilki Ekim doğumlu. Güzel aylar geçirdim. Bunda gebelik ve doğum ayları tamamen farklı olacak. Nisan bebişleri de rahat oluyordur kıyafet, bakım, hava, yolculuk açısından... 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Maşallah canım ekimde nisan 'da tam bahar geçiş mevsimleri bir soğuk bir sıcak biraz sıkıntı olmuştu ama olsun sağlıklı olsunlar hepsi geçti 😊

Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz :) göğüs ucu ağrısı oda bir tek sol memede vardı. Başka belirtim yoktu. Şişkinlik vardı bir tek gaz gibi. Onuda normalde anlamam kendimi dinlediğim için hissettim. Meme ağrım daha yeni başladı. Çok şükür ve maşallah diyelim bence. Herkeste farklı kısacası kendini dinleme çok :KK66:
MaşaAllah diyelim o zmn canım ☺️

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)

GÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Adım belli zaten 😊
Yaş 25
Sat 23 temmuz
Dogum tarihi de insllh 28 Nisan
İLK ÇOCUK insllh

X