2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hamileyken de içiliyor mu acaba keçiboynuzu ile verdiğiniz tarif? İlkinde bir tahlilde kan değerim düşük çıktığı için doğuma kadar ferrum kan ilacı kullandım. Bu gebeligimde henüz sonuç göstermeye gidemedim. Belki yine kan ilacı kullandirirlar. Bir de pekmez içmeyi düşünüyorum az miktarda sekerimi yukseltmeden.

Doktoruma sormadım ama bir zararı olcağını sanmıyorum pekmezin. Sulandırarak içince özellikle şeker açısından da sıkıntı olmaz. Yinede sorup temkinli olmak lazım. Haftaya gittiğimde sorarım doktoruma

İlk haftalarda çay kahve içsem mi içmesem mi diye hesaplıyoruz ama özellikle 7. Haftada kahve istesem de içemedim. Sürekli mideniz ağzınızda gibi dolu hissedince kahvenin tadı da kalmıyor. Kendiliğinden ayarlıyor beden yiyecekleri.

Umarım hemen geçer bulantılar. Uzun sürdüğünü düşünemiyorum bu şekilde. :)

Bnm transfer deil cnm dogal oldu cok sukur. Masllh senn yuksek baya. Bnmkisi cok dusuk o zmn 😑 gerci 2 kat oldu simdilk ama insllh saglikli ilerler.ilki 31 di
Benimki de ilk 70 idi ztn. Diğerlerininmiş bakınca ben de üzülmüştüm ama öyle bir şey değilmiş. Değere takılma önemli olan 2 kat artması

Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur🙏
Başın sağolsun canım, çok fazla üzme kendini herşey Allah’tan.. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın ve bu kez sağlıkla kucağına almak nasip olur🙏🏼

bisey sorcam acilde ne diyip yaptiriyoruz bugun gecikmemin 8.gunuydu yarin sabah gebelik testi yapicamda hala inanamiyorum ya negatlf cikarsa diye korkuyorum allahim bana da nasip etsin pozitif gormeyi insallahh

X