Insllh o sorun da kalkar .doktor bisey verdi mi kanama alaninicinKese 5 te görünüyor canım benim şuan 5+4 Salı günü keseyi görmüştük ama kesenin yanında keseden büyük kanama alanı var Perşembe belli olcak bakalım inşallah
Yaaa çok teşekkür ederimmm evet cidden mucize oldu çok şükür. Pazartesiyi bekleyemezsem yarın acil de kan vereyim diyorum .Merhaba, sitenin kadınlara yaklaşımını protesto etmek için kenarda bekliyordum ama sizin mucize gelişmenizi okuyunca iliştim. Çok sevindim. Allah hepimizin hamilelik sürecini tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.(bu arada çaresiz ve hasta kadınla aşırı dalga geçen "kişi" pasifize edildiği için protestomu sonlandırmaya karar verdim)
Bir arkadaşımız, önceliğimizin, sağlıkla kese ve kalp atışı sürecini paylaşmamız gerektiğini yazmıştı. Çok haklı.
Benim SAT 1 Temmuz. 6+3 veya 6+4 gibi kalp atışı duydum. Muayenelerim hep alttan oldu. 2.gebeliğim bir oğlum var. Ona kardeş istemekle birlikte sürpriz oldu. 40 yasında risk grubundayım. Zaman zaman lekelenmelerim ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Dr. bunların normal olduğunu söyledi. Uyku hali ve yorgunluk çok var. Fakat yatınca da uzun süre uykuya geçemiyorum. Duygu dalgalanmalarım çok fazla.
Dilzar'cığım yazdıkların için çok teşekkür ediyorum. Yeni gelen tüm arkadaşlar ; hoşgeldinizSağlıklı bir süreç diliyorum herkese.
Gerçekten Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ben hala söylüyorum önceliğimiz konusunda bebeklerin keseleri ve kalp atışları hangi haftalar karından mi vajinal mi ultrason ve birde yaş riski olanlarımız varsa eklerse çok daha iyi olacak kanaatindeyim sevgilerYaaa çok teşekkür ederimmm evet cidden mucize oldu çok şükür. Pazartesiyi bekleyemezsem yarın acil de kan vereyim diyorum .
Benim de bir oglum var ve aynı sizin gibi 1temmuz idi sat. 13 Nisan da doğmuştu gecikmelio yüzden bu sezeryan olucak nisan sonu doğuyor abisi gibi inşallah. Hepimiz sağlıcakla hamile olalım bebisler sağlıklı olsun doğumlar güzel olsun evlatlarımız güzel huylu ahlaklı salih sun inşalla
h
dayanamicam gebelik testiyle ugrasmadan gitcem acile ay cok heyecanliyimGiriste kayt ederken sikayet nedir dedginde direk gebelik testi yaptrcam diorm
Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz :) göğüs ucu ağrısı oda bir tek sol memede vardı. Başka belirtim yoktu. Şişkinlik vardı bir tek gaz gibi. Onuda normalde anlamam kendimi dinlediğim için hissettim. Meme ağrım daha yeni başladı. Çok şükür ve maşallah diyelim bence. Herkeste farklı kısacası kendini dinleme çokSelam kızlar ben de 5. Haftamdayım ama hiç bir belirtim yokBi sorun mu var acaba diyorum mide bulantım baş dönmem ağrım falan yok sadece göğüs ucu hassasiyetim var o kadar normal mi acaba?
Aynen bakalım ne olacak ama tabiki öncelik sağlıklı ve hayırlı olmalarıHadi bakalım ayniyiz seninle cnm bakalım ucunculerimiz ne olacak?
Maşallah kuzucuğa, 6'sı gibi doğması gerekirken 13'ünde geldi demekYaaa çok teşekkür ederimmm evet cidden mucize oldu çok şükür. Pazartesiyi bekleyemezsem yarın acil de kan vereyim diyorum .
Benim de bir oglum var ve aynı sizin gibi 1temmuz idi sat. 13 Nisan da doğmuştu gecikmelio yüzden bu sezeryan olucak nisan sonu doğuyor abisi gibi inşallah. Hepimiz sağlıcakla hamile olalım bebisler sağlıklı olsun doğumlar güzel olsun evlatlarımız güzel huylu ahlaklı salih sun inşallah
Yap valla imkanin varsa o daha kolydayanamicam gebelik testiyle ugrasmadan gitcem acile ay cok heyecanliyim
Benim de 23 temmuz ve şuan hamileyimbatlariniz ne? benim 23 temmuz daha koskoca 11 gun var
Maşallah canım ekimde nisan 'da tam bahar geçiş mevsimleri bir soğuk bir sıcak biraz sıkıntı olmuştu ama olsun sağlıklı olsunlar hepsi geçtiMaşallah kuzucuğa, 6'sı gibi doğması gerekirken 13'ünde geldi demekBenim ilki Ekim doğumlu. Güzel aylar geçirdim. Bunda gebelik ve doğum ayları tamamen farklı olacak. Nisan bebişleri de rahat oluyordur kıyafet, bakım, hava, yolculuk açısından...
MaşaAllah diyelim o zmn canımAynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuz :) göğüs ucu ağrısı oda bir tek sol memede vardı. Başka belirtim yoktu. Şişkinlik vardı bir tek gaz gibi. Onuda normalde anlamam kendimi dinlediğim için hissettim. Meme ağrım daha yeni başladı. Çok şükür ve maşallah diyelim bence. Herkeste farklı kısacası kendini dinleme çok
Adım belli zatenGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Verdi canım progestan kullanıyorum Perşembe gel tekrar dedi inşallah kalp atışında duyarız inşallah düzelmiştirInsllh o sorun da kalkar .doktor bisey verdi mi kanama alaninicin
Günaydın canım yaş 34,sat 16 Temmuz,2. Çocuk allah ım nasip ederseGÜNAYDIN HANIMLAR TABLO OLUŞTURUYORUM .
ÜYE ADI
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
CİNSİYET TABİ BU SONRA :)
KAÇINCI ÇOCUK
BİLGİLERİNİZİ BENİ ETİKETLEYEREK YAZARSANIZ ONA GÖRE DÜZENLİCEM :)
Bizede haber ver canım inşallah sağlıkla artmıştır değerinBuyuk ihtimlle yaptririm.insan cok merk edio cunku.
Veririm tabi cnm esimi ikna edebilirsem ve erkn gelirse giderm yoksa p.tesi giderim. Insllh sifa olur sana da ilacin. Hepimzn gebeligi saglikla ilerlesin jnsllhBizede haber ver canım inşallah sağlıkla artmıştır değerin