- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Aynenn öyle canım ne kadarlıksın tamAmin canım hepimize inşallah önce sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil
Transfer günü nezamansı sizin. Zamanımız aynı görünüyor bizim deAmin canım hepimize inşallah önce sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değil
Beta hcg yarın mı yaptıracaksın tekrar canımHos buldm tatlm
Bnm transfer deil cnm dogal oldu cok sukur. Masllh senn yuksek baya. Bnmkisi cok dusuk o zmnTransfer günün nezamndı? Benım de 4+2 sımdı. Hcg 730 cıktı bugün
Bilmiorm ki yaa devlete gittm cuma gunu beta icin. P.tesi gel dedi.acile gidip yaptrsam mi acabaBeta hcg yarın mı yaptıracaksın tekrar canım
Hamileyken de içiliyor mu acaba keçiboynuzu ile verdiğiniz tarif? İlkinde bir tahlilde kan değerim düşük çıktığı için doğuma kadar ferrum kan ilacı kullandım. Bu gebeligimde henüz sonuç göstermeye gidemedim. Belki yine kan ilacı kullandirirlar. Bir de pekmez içmeyi düşünüyorum az miktarda sekerimi yukseltmeden.
İlk haftalarda çay kahve içsem mi içmesem mi diye hesaplıyoruz ama özellikle 7. Haftada kahve istesem de içemedim. Sürekli mideniz ağzınızda gibi dolu hissedince kahvenin tadı da kalmıyor. Kendiliğinden ayarlıyor beden yiyecekleri.
Benimki de ilk 70 idi ztn. Diğerlerininmiş bakınca ben de üzülmüştüm ama öyle bir şey değilmiş. Değere takılma önemli olan 2 kat artmasıBnm transfer deil cnm dogal oldu cok sukur. Masllh senn yuksek baya. Bnmkisi cok dusuk o zmngerci 2 kat oldu simdilk ama insllh saglikli ilerler.ilki 31 di
Insllh dedgin gibidir. Belki yarin dayanamyip gider test yaptririm acildeBenimki de ilk 70 idi ztn. Diğerlerininmiş bakınca ben de üzülmüştüm ama öyle bir şey değilmiş. Değere takılma önemli olan 2 kat artması
Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Senınkıyle çok yakınız ztn. Benim 4+2. Kese sanırım 6. Haftada görünüyor. Haftaya baktırdım çok mu acele etmiş olurumInsllh dedgin gibidir. Belki yarin dayanamyip gider test yaptririm acilde
Hoşgeldiniz. Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin..❤❤❤Ben de burda yerimi alayimmerhaba hamisler . Ben de 5. Haftamdaym.nisan annesi olurum insllh
Acilde yapıyorlar mı devlette yapmıyorlar diye biliyorum canım özel de yapıyorlar amaBilmiorm ki yaa devlete gittm cuma gunu beta icin. P.tesi gel dedi.acile gidip yaptrsam mi acaba
Ben hep acilde baktrdim cnm bakiolrAcilde yapıyorlar mı devlette yapmıyorlar diye biliyorum canım özel de yapıyorlar ama
Acil yapmıyor canimAcilde yapıyorlar mı devlette yapmıyorlar diye biliyorum canım özel de yapıyorlar ama
Benm de 4+4 oldu galiba. Kese hemn gornmuo zaten. 6.da gorunebilirSenınkıyle çok yakınız ztn. Benim 4+2. Kese sanırım 6. Haftada görünüyor. Haftaya baktırdım çok mu acele etmiş olurum
Bende öyle biliyorum canımAcil yapmıyor canim
Ozaman yarın yaptır canım acildeBen hep acilde baktrdim cnm bakiolr
Başın sağolsun canım, çok fazla üzme kendini herşey Allah’tan.. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın ve bu kez sağlıkla kucağına almak nasip olurBen maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur