2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Doktoruma sormadım ama bir zararı olcağını sanmıyorum pekmezin. Sulandırarak içince özellikle şeker açısından da sıkıntı olmaz. Yinede sorup temkinli olmak lazım. Haftaya gittiğimde sorarım doktoruma

Umarım hemen geçer bulantılar. Uzun sürdüğünü düşünemiyorum bu şekilde. :)

Bnm transfer deil cnm dogal oldu cok sukur. Masllh senn yuksek baya. Bnmkisi cok dusuk o zmn gerci 2 kat oldu simdilk ama insllh saglikli ilerler.ilki 31 di
Benimki de ilk 70 idi ztn. Diğerlerininmiş bakınca ben de üzülmüştüm ama öyle bir şey değilmiş. Değere takılma önemli olan 2 kat artması

Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Başın sağolsun canım, çok fazla üzme kendini herşey Allah’tan.. inşallah en kısa zamanda toparlanırsın ve bu kez sağlıkla kucağına almak nasip olur

bisey sorcam acilde ne diyip yaptiriyoruz bugun gecikmemin 8.gunuydu yarin sabah gebelik testi yapicamda hala inanamiyorum ya negatlf cikarsa diye korkuyorum allahim bana da nasip etsin pozitif gormeyi insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…