- 30 Temmuz 2019
- 138
- 225
- 38
Çok üzüldüm. başınız sağolsun. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. insallah.Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Hamileyken de içiliyor mu acaba keçiboynuzu ile verdiğiniz tarif? İlkinde bir tahlilde kan değerim düşük çıktığı için doğuma kadar ferrum kan ilacı kullandım. Bu gebeligimde henüz sonuç göstermeye gidemedim. Belki yine kan ilacı kullandirirlar. Bir de pekmez içmeyi düşünüyorum az miktarda sekerimi yukseltmeden.Kansızlık yaşayanlar var ise keçiboynuzu özünü sulandırarak içmenizi öneririm. Her sabah bir çay bardağı içseniz yeter. İçine bir kaç damla limon emilimini artırır. Bende vardı uzun zamandır devam ettim buna ve kansızlığım geçmiş çok şükür. Nerdeyse kronik kansızdım öyle söyleyeyim.
Kıyamam , basınız sağolsun ve geçmiş olsun. İnşallah en uygun zamanda sağlıkla güzel haberler alırsınız.Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Ayyy kıyamam canım üzülme nolur bak hamile kalabilmişsin ne güzel inşallah sağlıkla yine alırız güzel haberleriniBen maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Allahım en kısa zamanda sağlıklı evlat versin yardımcınız olsun |
Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte sağlıkla bebeğiniz olurBen maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
İlk haftalarda çay kahve içsem mi içmesem mi diye hesaplıyoruz ama özellikle 7. Haftada kahve istesem de içemedim. Sürekli mideniz ağzınızda gibi dolu hissedince kahvenin tadı da kalmıyor. Kendiliğinden ayarlıyor beden yiyecekleri.Midenin bulanmadığı dönemde içebildiğin kadar su iç dedi. En az 2.5lt.
Ara öğünler yapmamı söyledi. Meyve veya kuruyemiş ile.
Aç kalmamam gerektiğini söyledi bu dönemde.
Ev yoğurdu tüketmemi istedi.
Çay günde iki bardak açık şekilde içmemi söyledi.
Birde son olarak kahvesiz yapamayanlardansam günde sadece küçük bir fincan içmemi söyledi. :)
Vardır bir hayır, inşallah tekrar hamile kalırsınız.Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Hoş geldin canımmBen de burda yerimi alayimmerhaba hamisler . Ben de 5. Haftamdaym.nisan annesi olurum insllh
Aha ha. aynı durum bende de oldu bi kız doğuramadın yap bak bu kız olur dediler kesin olmaz başka yeter diyordum ama sürpriz geldi bakalım inşallah Allah gönlümüzdekini verir sağlıkla inş diyelimBenim de 2 kızım var yap 3. Yü belki oğlun olur diyorlardi yok yapmam allah isteyenlere versin diyordum çok da büyük konuşuyordum rabbim al sana dedi..
Inşaallah tekrar hamile kalirsin canim Rabbimiz vardır bir bildigiBen maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Allahım gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah canımAha ha. aynı durum bende de oldu bi kız doğuramadın yap bak bu kız olur dediler kesin olmaz başka yeter diyordum ama sürpriz geldi bakalım inşallah Allah gönlümüzdekini verir sağlıkla inş diyelim
Amin canım hepimize inşallah önce sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi önemli değilAllahım gönlünden geçeni hayırlısıyla versin inşallah canım☺
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaBen de burda yerimi alayimmerhaba hamisler . Ben de 5. Haftamdaym.nisan annesi olurum insllh
Saol cnm h.buldumHayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaaynı zamanlardayız. En son kaç çıktı beta hcg?
Hos buldm tatlmHoş geldin canımm ☺
Transfer günün nezamndı? Benım de 4+2 sımdı. Hcg 730 cıktı bugünSaol cnm h.buldumen son dun baktrdim.88di. 2.kan sonucum bu. Bat 20siydi. Senn kac