2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Çok üzüldüm. başınız sağolsun. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin. insallah.

Hamileyken de içiliyor mu acaba keçiboynuzu ile verdiğiniz tarif? İlkinde bir tahlilde kan değerim düşük çıktığı için doğuma kadar ferrum kan ilacı kullandım. Bu gebeligimde henüz sonuç göstermeye gidemedim. Belki yine kan ilacı kullandirirlar. Bir de pekmez içmeyi düşünüyorum az miktarda sekerimi yukseltmeden.

Ben maalesef bebeklerimi kaybettim, ikizlerimin kalbi durmuş, Allah sizlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin, dün kürtaj oldum, bundan sonraki süreç inşaallah böyle olmaz, bana da nasip olur
Kıyamam , basınız sağolsun ve geçmiş olsun. İnşallah en uygun zamanda sağlıkla güzel haberler alırsınız. Çok etkilendim

Ayyy kıyamam canım üzülme nolur bak hamile kalabilmişsin ne güzel inşallah sağlıkla yine alırız güzel haberlerini

Allahım en kısa zamanda sağlıklı evlat versin yardımcınız olsun

İlk haftalarda çay kahve içsem mi içmesem mi diye hesaplıyoruz ama özellikle 7. Haftada kahve istesem de içemedim. Sürekli mideniz ağzınızda gibi dolu hissedince kahvenin tadı da kalmıyor. Kendiliğinden ayarlıyor beden yiyecekleri.

Benim de 2 kızım var yap 3. Yü belki oğlun olur diyorlardi yok yapmam allah isteyenlere versin diyordum çok da büyük konuşuyordum rabbim al sana dedi..
Aha ha. aynı durum bende de oldu bi kız doğuramadın yap bak bu kız olur dediler kesin olmaz başka yeter diyordum ama sürpriz geldi bakalım inşallah Allah gönlümüzdekini verir sağlıkla inş diyelim

Inşaallah tekrar hamile kalirsin canim Rabbimiz vardır bir bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…