2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gultisssss gultisssss Canım benimki de tüp bebek . Ben de şuan sabah akşam crinone jel kullanıyorum . Hap olarak da sadece folik asit alıyorum . Kan pıhtılaşmam olduğu için de oksapar kullanıyorum . Estrofem kullanıyordum pozitif sonuç alınca estrofem i kestik . Jel i de 10 haftalık olunca bırakalım dedi doktorum

Merhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadı 😊 çok sukur 🤲
Hayırlı olsun. çok sevindim. 🤗🤗🤗Allah tamamına erdirsin hep beraber inşallah.

Herkese iyi akşamlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim 🤗
Değerim 13.37 çıktı kanda. Kısmetse yarın yine yaptırıcam testi artışına bakacağım.
İnşallah Hepimiz için sağlıklı ve güzel bir hamilelik süreci olur. Benim 2 oğlum var bu sürpriz bi hamilelik oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah😊

Değerim 13.37 çıktı kanda. Kısmetse yarın yine yaptırıcam testi artışına bakacağım.
İnşallah Hepimiz için sağlıklı ve güzel bir hamilelik süreci olur. Benim 2 oğlum var bu sürpriz bi hamilelik oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah😊
Hayırlı olsun canım bende yeni öğrendim hatta kan daha veremedim . Diğerleri nasıl doğdu normal mj

Kızlarrrr merhaba benim 3 yaşında bir oğlum var ona kardeş istediğimiz için doğduğundan beri korunmadık olmuyordu ama bu ay süpriz bi şekilde kendiliğinden 5 günlük adet gecikmesiyle 2865 beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim bu arada sat 16 Temmuz Salı kontrol e gittim ultrasonda 5 haftalık kese göründü ama kesenin yanında keseden büyük kanama alanı olduğunu söyledi dr um serum progestan folik asit falan verdi onları kullanıyorum çok şükür kanamam yok mümkün olduğunca dinleniyorum ama Perşembe tekrar kontrol e gitcem ama kormuyorda diilim açıkcası aranızda benim gibi olan var mı kızlar😔
Benim kesemin yaninda da kanama vardi diger hamileligim de progestan kullandim dinlendim cok sukur simdi oglum 5 yasinda

Oyu akşamlar benim de 3. Olacak 2 kızım var ve benim de çok çok sürpriz bir hamilelik

Selam canım ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonraki tüm ilaçlara devam ediyorum. Sabah prednol, öğlen ecopirin sabah ve akşam progestan fitil ve estrofem fitil ve akşam prolutex iğne ve oksapar iğne 😔 gerçekten çok yoruldum artık haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz eğer herşey yolundaysa bir kısmını bırakcakmışız ama hangileri bilemiyorum şu iğnelerden kurtulursam çok sevinicem..
Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Merhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadı 😊 çok sukur 🤲
Maşallah çok sevindim sağlıcakla inşallah 🙂🙂

X