2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canım çok teşekkürler 😍 test yaptım ama daha çok erken bata 4 var. tahmini doğum 5 mayıs diyor ancak benim diğeri sezeryan olduğu icin nisan gibi doğum olur .
İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin canım 🤲benim düşük tehlikem var eğer sıkıntı olmazsa benimde 21 Nisa’na falan geliyor Doğum inşallah 🙏🤲

Kızlar doktora gittim bugün ben 10 gün geriden geliyormuşum normalde 8 haftalık olmam gerekirken 6+3 dedi dr iyice kafam allak bullak oldu geçin yumurtladım iki keremi yumurtladım kesenin biri geri nasıl olmuş düşünmicem eniyisi yoksa beyin eks benim😃😃
Bizim işyerinde birininde öyle her ay iki kere yumurtluyormuş.doktor kac kere gebe kalsan ikiz olur demiş😁

Merhaba bende aranıza yeni katıldım :KK200: Sat 25 Temmuz ve muhtemel Doğum tarihi 30 Nisan bu arada 30 Nisan benim Doğum günüm:KK66:
2. Gebeliğim 9 yaşında bir kızım var henüz doktora gitmedim folik aside başladım 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum

Merhaba bende aranıza yeni katıldım :KK200: Sat 25 Temmuz ve muhtemel Doğum tarihi 30 Nisan bu arada 30 Nisan benim Doğum günüm:KK66:
2. Gebeliğim 9 yaşında bir kızım var henüz doktora gitmedim folik aside başladım 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum

Hayırlı olsun aramızda hoş geldiniz :)

X