2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Galiba belirti yaşamayan bir tek benim. Hiçbir belirtim yok. Haa sadece şey var halsizlik ve uyku isteği.
Normal zamanlara göre biraz daha arttı sanki onun dışında bir şey yok :)
yalnız değilsin benim de sat 22 temmuz hiçbir belirtim yok :)

Kese olması gerekenden küçük dedi : ( ama bu geç döllenmeden de kaynaklı olabiliyormuş
Ben de bu akşam gidiyorum , eğer büyüme olduysa sıkıntı yok ama olmadıysa muhtemelen sonlandırılacaktır : (((
DAHA çok erken sonlandırma için beklemek en güzeli ben iyi olacagina inaniyorum

Galiba belirti yaşamayan bir tek benim. Hiçbir belirtim yok. Haa sadece şey var halsizlik ve uyku isteği.
Normal zamanlara göre biraz daha arttı sanki onun dışında bir şey yok :)
Ben de kendimden şüphe duyuyodum bende de sürekli uyku isteği dışında bir belirti yok mide bulantısı falan olmadı çok şükür

Kızlar tüp bebek ile gebelik elde edenler pozitif sonuçları aldıktan sonra ilaçlara hala devam ediyor musunuz neler kullanıyorsunuz

Kızlar tüp bebek ile gebelik elde edenler pozitif sonuçları aldıktan sonra ilaçlara hala devam ediyor musunuz neler kullanıyorsunuz
evet canım doktorum kullanmamı söyledi estrofem ,ecopirin,protestan,ve vinalac vitamin ilacı kullanıyorum sende doktoruna danış o demeden bırakma bnce canim

Aynen canım bildirmek gerekiyormuş kalbini duyduktan sonra bildir istersen. Sorular soruyorlar, form hazırlayıp tahlil yapıyorlar. Sonra aşı olman gereken zamanlarda seni arayıp bilgi veriyorlarmış aynı zamanda doğunca bebeğin de aşılarının falan takibini sağlık ocakları yapıyormuş.
Gebelikte aşı mı olacağız? Bilmiyordum

X