2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar doktora gittim bugün ben 10 gün geriden geliyormuşum normalde 8 haftalık olmam gerekirken 6+3 dedi dr iyice kafam allak bullak oldu geçin yumurtladım iki keremi yumurtladım kesenin biri geri nasıl olmuş düşünmicem eniyisi yoksa beyin eks benim

İyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Ben çok uzun süre oturunca rahatsız oluyorum belim ağrıyodu uzanmak istiyordum. Ama iki gündür rahatlıkla daha uzun süre oturabiliyorum rahatsızlık hissi azaldı. Acaba vücudum hamileliğe alışıyor mu ?

Selam kızlar bugün tam 7 hafta bitti bende de doğru düzgün bulantı yok, sadece canım özellikleri akşam yemeklerinde hiç bişey istemiyor zorla ağzıma tepiyorum.. yedikten sonra da rahatsız oluyorum böyle saçma bişey yaşayan var mı

Kızlar tüp bebek ile gebelik elde edenler pozitif sonuçları aldıktan sonra ilaçlara hala devam ediyor musunuz neler kullanıyorsunuz
Selam canım ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonraki tüm ilaçlara devam ediyorum. Sabah prednol, öğlen ecopirin sabah ve akşam progestan fitil ve estrofem fitil ve akşam prolutex iğne ve oksapar iğne gerçekten çok yoruldum artık haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz eğer herşey yolundaysa bir kısmını bırakcakmışız ama hangileri bilemiyorum şu iğnelerden kurtulursam çok sevinicem..

Cok şükür bn bu sefer ignelrrden kurtuldim 4 tup bebekte igne vuruldim hcbiseymis tutmadi ama bu doktorim sadece hap verdi rahatım. Yedigim ignenin haddi hesabi yoktu . Sabah aksam yerdim vala allah kolaylik versin

Cok şükür bn bu sefer ignelrrden kurtuldim 4 tup bebekte igne vuruldim hcbiseymis tutmadi ama bu doktorim sadece hap verdi rahatım. Yedigim ignenin haddi hesabi yoktu . Sabah aksam yerdim vala allah kolaylik versin
Ne güzelmiş ben de umutla iğnelerden kurtulacağım günü bekliyorum

N guzel canim iste mide bulanmamasi .millet bulaniyor diye rahatsiz oluyor :)

İğneler sıkıntı gerçekten bende sabah akşam prolutex ve her akşam oksapar kullanıyorum günde 3 iğne yani ve estrofem ile deltacortile devam ediyorum pazartesi yine test yapıcaz ona göre artık kese için randevu almayı planlıyorum hayırlısıyla inşallah

Ben doktora gittim tam kan sayımı idrar testi hcv vs bir sürü test istedi bunları yaptırın dedi sizden test istenmedi mi?
Evet cnm bende geçen hafta 7 haftalikken yaptirdim tüm degerlerim güzelmiş. Yanlız bana hetatit b aşısı olmam gerektiğini söyledi de. Sağlık ocağında oluyormuş. Aile hekimime sormam lazim.

Bn de igne hic yok hap seklinde hepsi cok sukur

Herşey yolunda giderse 10. Hafta çoğunu bırakcakmışız

Kızlarrrr merhaba benim 3 yaşında bir oğlum var ona kardeş istediğimiz için doğduğundan beri korunmadık olmuyordu ama bu ay süpriz bi şekilde kendiliğinden 5 günlük adet gecikmesiyle 2865 beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim bu arada sat 16 Temmuz Salı kontrol e gittim ultrasonda 5 haftalık kese göründü ama kesenin yanında keseden büyük kanama alanı olduğunu söyledi dr um serum progestan folik asit falan verdi onları kullanıyorum çok şükür kanamam yok mümkün olduğunca dinleniyorum ama Perşembe tekrar kontrol e gitcem ama kormuyorda diilim açıkcası aranızda benim gibi olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…