yalnız değilsin benim de sat 22 temmuz hiçbir belirtim yok :)Galiba belirti yaşamayan bir tek benim. Hiçbir belirtim yok. Haa sadece şey var halsizlik ve uyku isteği.
Normal zamanlara göre biraz daha arttı sanki onun dışında bir şey yok :)
Merhaba canım Ankarada hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba?Benim geçen cuma günü doktor randevum vardı Ankarada bir özel hastanede muayene oluyorum ve doktorum istediği testler 170lira tuttu
DAHA çok erken sonlandırma için beklemek en güzeli ben iyi olacagina inaniyorumKese olması gerekenden küçük dedi : ( ama bu geç döllenmeden de kaynaklı olabiliyormuş
Ben de bu akşam gidiyorum , eğer büyüme olduysa sıkıntı yok ama olmadıysa muhtemelen sonlandırılacaktır : (((
Ben coraspirin kullanıyorumAynen bende de pıhtılaşma varmış. Bir sıkıntı yaşatmaz bu durum umarım.
Masallahh. Darısı bizeSelam herkese bebisimiz ve kesemiz gayet normal dedi doktor ve 10 gün sonra tekrar çağırdı
Ay hadi gozun aydin canim bnde hagtaya cuma gtcem keseyi gormeyeSelam herkese bebisimiz ve kesemiz gayet normal dedi doktor ve 10 gün sonra tekrar çağırdı
Sincan Koru Hastanesinde Dr. Hüseyin Pehlivan hocaya gidiyorum benMerhaba canım Ankarada hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba?
Ben de kendimden şüphe duyuyodum bende de sürekli uyku isteği dışında bir belirti yok mide bulantısı falan olmadı çok şükürGaliba belirti yaşamayan bir tek benim. Hiçbir belirtim yok. Haa sadece şey var halsizlik ve uyku isteği.
Normal zamanlara göre biraz daha arttı sanki onun dışında bir şey yok :)
yalnız değilsin benim de sat 22 temmuz hiçbir belirtim yok :)
Belirti için daha çok erken değil mi zaten
Selam herkese bebisimiz ve kesemiz gayet normal dedi doktor ve 10 gün sonra tekrar çağırdı
evet canım doktorum kullanmamı söyledi estrofem ,ecopirin,protestan,ve vinalac vitamin ilacı kullanıyorum sende doktoruna danış o demeden bırakma bnce canimKızlar tüp bebek ile gebelik elde edenler pozitif sonuçları aldıktan sonra ilaçlara hala devam ediyor musunuz neler kullanıyorsunuz
Magnezyum eksikliğinden olabilir bir doktora sorun istersenizSabahtan beri sol bacağımda çekme var aksayarak yürüyorum. Nedendir acabaa
6. Hafta itibariyle bulantı başlıyormuşBilemiyorum ki herkes mide bulantısı falan yazınca insan şüphe duyuyor. Belki ilerleyen zamanlarda olacak. :)
Gebelikte aşı mı olacağız? BilmiyordumAynen canım bildirmek gerekiyormuş kalbini duyduktan sonra bildir istersen. Sorular soruyorlar, form hazırlayıp tahlil yapıyorlar. Sonra aşı olman gereken zamanlarda seni arayıp bilgi veriyorlarmış aynı zamanda doğunca bebeğin de aşılarının falan takibini sağlık ocakları yapıyormuş.