- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Bende dinleniyorum ama 3 dk yatıyorsam 5 dk ayaktayım canım bide kanama keseden büyük dedi korktum o yüzdenBenim kesemin yaninda da kanama vardi diger hamileligim de progestan kullandim dinlendim cok sukur simdi oglum 5 yasinda
İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin canımEvet canım çok teşekkürlertest yaptım ama daha çok erken bata 4 var. tahmini doğum 5 mayıs diyor ancak benim diğeri sezeryan olduğu icin nisan gibi doğum olur .
Benim çok şükür çok bulantım Yok.. umarım böyle devam ederKıLar 7 haftalık olupta bulantısı çok az olan var mı
Korkma Allahin izniyle duzelir dikkat et yeter ki bende cok korkmustum bosuna evham yapmisimBende dinleniyorum ama 3 dk yatıyorsam 5 dk ayaktayım canım bide kanama keseden büyük dedi korktum o yüzden
Ayyy inşallah canım elimden geldiğince dinleniyorum ama hayırlısı olsun canımKorkma Allahin izniyle duzelir dikkat et yeter ki bende cok korkmustum bosuna evham yapmisim
BenimBen de kendimden şüphe duyuyodum bende de sürekli uyku isteği dışında bir belirti yok mide bulantısı falan olmadı çok şükür
2 doz tetenoz aşısı oluncakmış 7 yıl içinde yapıldıysa gerek yokmuşGebelikte aşı mı olacağız? Bilmiyordum
Ben 8e geçtim hiç bulantım olmuyor bence süper bişey bugünlerde 2.regl tarihi döndüğü için mi bilmiyorum karın agrım varKıLar 7 haftalık olupta bulantısı çok az olan var mı
Bizim işyerinde birininde öyle her ay iki kere yumurtluyormuş.doktor kac kere gebe kalsan ikiz olur demişKızlar doktora gittim bugün ben 10 gün geriden geliyormuşum normalde 8 haftalık olmam gerekirken 6+3 dedi dr iyice kafam allak bullak oldu geçin yumurtladım iki keremi yumurtladım kesenin biri geri nasıl olmuş düşünmicem eniyisi yoksa beyin eks benim
Canım o arada hiç gidilmiycekmiymişIyi akşamlar kızlar.
Bugün kan sonuçlarım için gittim. Değerlerim iyiymiş. 2li tarama için 12. Haftada yani 20 eylülde tekrar gideceğim.
İki kese denilince iki sağlıklı yumurta demekmiş aynen ikiz riski vr doktordA bi bayanla tanistim üçüzlere gebeydiBizim işyerinde birininde öyle her ay iki kere yumurtluyormuş.doktor kac kere gebe kalsan ikiz olur demiş
Yalnız olmadığıma sevindimBenim çok şükür çok bulantım Yok.. umarım böyle devam eder
Yaa çok sevindim. Sağlıkla ilerlesinMerhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadıçok sukur
Merhaba bende aranıza yeni katıldımSat 25 Temmuz ve muhtemel Doğum tarihi 30 Nisan bu arada 30 Nisan benim Doğum günüm
2. Gebeliğim 9 yaşında bir kızım var henüz doktora gitmedim folik aside başladım 2 hafta sonra gitmeyi planlıyorum
Herkese günaydınnnnnnn