Vala xanim.goguslerim acio birde kasik agrilarim ara ara batio sende varmi belirtiEvet aynen öyleyiz. Etm esas keseyi göstermeye gittiğimizde dr daha doğrusunu söyler ama şimdilik hesaplamaların hepsi 4 haftalığına diyorsizd belirtiler var mı? Ben sadece akıntı. Çok nadir de ınce bir sizi yumurtalıklar da
Bizim is yerinde strese grmemek ne mumkun :)Sen kendini sıkma,strese sokma yeter
4 Ağustos’ta transfer olmuştum bende . Pazartesi gittim ama göremedik . Tüp bebek doktorum Cuma git demişti . Bende biraz daha bekleyi m diyorum haftaya Salı ya randevu aldım .10 agustos ta oldum tam kurbanin arifesinde :) siz
Aynen bende de pıhtılaşma varmış. Bir sıkıntı yaşatmaz bu durum umarım.
Hadi bakalim ins hayirli haberlerle donersiniz keseyi gorursunuz :)4 Ağustos’ta transfer olmuştum bende . Pazartesi gittim ama göremedik . Tüp bebek doktorum Cuma git demişti . Bende biraz daha bekleyi m diyorum haftaya Salı ya randevu aldım .
bnde 3 ağustosta transfer oldum bu salı bnde keseyi görmek için randevu aldım doktoruma4 Ağustos’ta transfer olmuştum bende . Pazartesi gittim ama göremedik . Tüp bebek doktorum Cuma git demişti . Bende biraz daha bekleyi m diyorum haftaya Salı ya randevu aldım .
Ben bu aile hekimliğine bildirmem gereken kısmı bilmiyordum. Beni aradılar gebeymişsiniz kalp atışını duyduktan sonra gelin diye. Çok şaşırmıştım aradıklarında
Aa saglik ocagina bildirmmiz gerekiyormuymusBende aradıklarında öğrendim. İşin komiği 7 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ama hala kaydım bekarken yaşadığım yerdeydi. Oradan arayıp kaydınızı İstanbul'a aldırın ve gebeliğinizi bildirin dediler şok olmuştum.
Aa saglik ocagina bildirmmiz gerekiyormuymus
Masalalh ne guzel haberler valahi ins sonuclarimiz hep guzel olur kizlar peki belirti yasayanlar varmi aranizda :)
İnşallah canımAnladim benim ilk gebeligim de oyleydi gec dollenme olmustu ins senin dr oyledir haberdar et bizi de sonucunu
Seninki daha bombaymışBende aradıklarında öğrendim. İşin komiği 7 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ama hala kaydım bekarken yaşadığım yerdeydi. Oradan arayıp kaydınızı İstanbul'a aldırın ve gebeliğinizi bildirin dediler şok olmuştum.
Ben 5+3'üm. Benimde hiç belirtim yok. Arada hala ağrılarım oluyor adet olcak gibi o kadar. Sadece 2 gündür koku konusunda hassasım. Onun dışında mide bulantısı vs hiç bir şey yok.Galiba belirti yaşamayan bir tek benim. Hiçbir belirtim yok. Haa sadece şey var halsizlik ve uyku isteği.
Normal zamanlara göre biraz daha arttı sanki onun dışında bir şey yok :)
Bugün kan tahlili verdim iki gün önce 764 olan değerim bugün 1700 küsür olmuş.
İlk mutluluk veren şey bu sanırım değerin arttığını görmek :)
Pazartesi tekrar kan vereceğim.
Kese için 10 gün beklemem lazım :/
[/QUOTEbnde transferin 13.günü kan verdim geçen cuma yani 351 cıktı sonra 16.günü pazartesi 3 gün arayla hemen hemen kan verdim benimde 1700 küsür falan cıktı siz ne zamn aralıkları ile kan verdiniz acaba
Hadi bakalım inşallah sağlıkla devam eder. Ben blastokist transfer tarihine göre bakıyorum internetten ona göre 5+3 gösteriyor .bnde 3 ağustosta transfer oldum bu salı bnde keseyi görmek için randevu aldım doktoruma
Aa blmiodim.vala o zaman bldirim bnAynen canım bildirmek gerekiyormuş kalbini duyduktan sonra bildir istersen. Sorular soruyorlar, form hazırlayıp tahlil yapıyorlar. Sonra aşı olman gereken zamanlarda seni arayıp bilgi veriyorlarmış aynı zamanda doğunca bebeğin de aşılarının falan takibini sağlık ocakları yapıyormuş.
bn transfer tarihimden bu güne kadar olan günüm üstün e 14 gün ekledim 4+5 günlük gösteriyo netten baktim herkez öyle yapmışHadi bakalım inşallah sağlıkla devam eder. Ben blastokist transfer tarihine göre bakıyorum internetten ona göre 5+3 gösteriyor .