2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
gultisssss Canım benimki de tüp bebek . Ben de şuan sabah akşam crinone jel kullanıyorum . Hap olarak da sadece folik asit alıyorum . Kan pıhtılaşmam olduğu için de oksapar kullanıyorum . Estrofem kullanıyordum pozitif sonuç alınca estrofem i kestik . Jel i de 10 haftalık olunca bırakalım dedi doktorum

Merhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadı çok sukur
Hayırlı olsun. çok sevindim. Allah tamamına erdirsin hep beraber inşallah.

Herkese iyi akşamlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim
Değerim 13.37 çıktı kanda. Kısmetse yarın yine yaptırıcam testi artışına bakacağım.
İnşallah Hepimiz için sağlıklı ve güzel bir hamilelik süreci olur. Benim 2 oğlum var bu sürpriz bi hamilelik oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Hayırlı olsun canım bende yeni öğrendim hatta kan daha veremedim . Diğerleri nasıl doğdu normal mj

Benim kesemin yaninda da kanama vardi diger hamileligim de progestan kullandim dinlendim cok sukur simdi oglum 5 yasinda

Oyu akşamlar benim de 3. Olacak 2 kızım var ve benim de çok çok sürpriz bir hamilelik

Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Merhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadı çok sukur
Maşallah çok sevindim sağlıcakla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…