- 14 Şubat 2019
- 2.315
- 2.620
- 39
Süpeerrr tebrik ederim canım test yaptın mıMerhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadıçok sukur
Evet canım çok teşekkürlerSüpeerrr tebrik ederim canım test yaptın mı
BenSelam kızlar bugün tam 7 hafta bitti bende de doğru düzgün bulantı yok, sadece canım özellikleri akşam yemeklerinde hiç bişey istemiyor zorla ağzıma tepiyorum.. yedikten sonra da rahatsız oluyorum böyle saçma bişey yaşayan var mı
Hayırlı olsun. çok sevindim.Merhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadıçok sukur
Amin canimmmHayırlı olsun. çok sevindim.Allah tamamına erdirsin hep beraber inşallah.
Hayırlı olsun canım bende yeni öğrendim hatta kan daha veremedim . Diğerleri nasıl doğdu normal mjHerkese iyi akşamlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim
Değerim 13.37 çıktı kanda. Kısmetse yarın yine yaptırıcam testi artışına bakacağım.
İnşallah Hepimiz için sağlıklı ve güzel bir hamilelik süreci olur. Benim 2 oğlum var bu sürpriz bi hamilelik oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Sağol canım senin de hayırlısı olsun güzel bir süreç olur inşallah hepimiz içinHayırlı olsun canım bende yeni öğrendim hatta kan daha veremedim . Diğerleri nasıl doğdu normal mj
Benim kesemin yaninda da kanama vardi diger hamileligim de progestan kullandim dinlendim cok sukur simdi oglum 5 yasindaKızlarrrr merhaba benim 3 yaşında bir oğlum var ona kardeş istediğimiz için doğduğundan beri korunmadık olmuyordu ama bu ay süpriz bi şekilde kendiliğinden 5 günlük adet gecikmesiyle 2865 beta hcg ile hamile olduğumu öğrendim bu arada sat 16 Temmuz Salı kontrol e gittim ultrasonda 5 haftalık kese göründü ama kesenin yanında keseden büyük kanama alanı olduğunu söyledi dr um serum progestan folik asit falan verdi onları kullanıyorum çok şükür kanamam yok mümkün olduğunca dinleniyorum ama Perşembe tekrar kontrol e gitcem ama kormuyorda diilim açıkcası aranızda benim gibi olan var mı kızlar
Sizinde mi 3. Benim de oyle olcak nasipseSağol canım senin de hayırlısı olsun güzel bir süreç olur inşallah hepimiz için
Benim diğer İkisi sezeryan oldu bu da mecburen Sezeryan olur
Oyu akşamlar benim de 3. Olacak 2 kızım var ve benim de çok çok sürpriz bir hamilelikHerkese iyi akşamlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim
Değerim 13.37 çıktı kanda. Kısmetse yarın yine yaptırıcam testi artışına bakacağım.
İnşallah Hepimiz için sağlıklı ve güzel bir hamilelik süreci olur. Benim 2 oğlum var bu sürpriz bi hamilelik oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Sizinde mi 3. Benim de oyle olcak nasipse
Allah yardımcın olsun cnm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınSelam canım ben tüp bebekle hamile kaldım transferden sonraki tüm ilaçlara devam ediyorum. Sabah prednol, öğlen ecopirin sabah ve akşam progestan fitil ve estrofem fitil ve akşam prolutex iğne ve oksapar iğnegerçekten çok yoruldum artık haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz eğer herşey yolundaysa bir kısmını bırakcakmışız ama hangileri bilemiyorum şu iğnelerden kurtulursam çok sevinicem..
Maşallah çok sevindim sağlıcakla inşallahMerhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadıçok sukur
Iyi akşamlar kızlar.
Bugün kan sonuçlarım için gittim. Değerlerim iyiymiş. 2li tarama için 12. Haftada yani 20 eylülde tekrar gideceğim.
Harika bir haber buMerhaba hanımlar bu mesajı yazacagimi hiç düşünmemiştim ama insallah sanırım bende Nisan sonu annesi olacağım topik bana cidden güzellik getirdi grubu bırakmama gerek kalmadıçok sukur
Iyi yalniz olmadigima sevindim gerci benim kesem sıkıntılı biraz ins. Iyi haberler alirim da devam ederimBenim de 3.grupta 5-6 kişi var 3. Olan
Hayırlı olsun canım Evet 2 oğlum var bu 3. Olacak kısmetseSizinde mi 3. Benim de oyle olcak nasipse
Hayırlı olsun sizin deOyu akşamlar benim de 3. Olacak 2 kızım var ve benim de çok çok sürpriz bir hamilelik