- 2 Eylül 2019
- 5.390
- 15.347
Helinnnnn helin canim Ebrulipapatya buranin ilk müdavimlerindendir muhabbeti hos bir arkadaşımızdır.Sonra ara verdi gelmedi.gebelikte daha cok takıldı burada. Herhalde bebis doğunca pek firsat bulamadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh canım ne kadar güzel söylüyorsun ama çocuklarımın önünde çok zoruma gittievet inanamıycağınız kadar asabi kendi işi çağrı merkezi var her yıl oruçluyken günde 5 kişiyi sabah işten çıkarır akşam iftardan sonra geri alır tutma diyorum bu yıl da bana patladı ama yenilir yutulur diil dedikleri canım benim Allah yardımcım olsun ben ve benimmgibi olan herkesinCanim üzülme simdi ayrilmak falan nerden çıktı. Dur hemen koyverme. Bazi insanlarfa oruc asiri asabiyet yapıyor. Allah insaf versin eşine. Ne is yapıyor eniste bey? Işi de stresli bir işse eve yansitiyor olabilir. Kıyamam sana. Dualarım seninle bitanem
Evet canım bebiş ele avuca gelene kadar çok yazamadım bakıp çıkabiliyorum ara ara bi de bu hastalık falan baya canımı sıkmıştı yoksa topiğimizin ilk hamişlerindenimHelinnnnn helin canim Ebrulipapatya buranin ilk müdavimlerindendir muhabbeti hos bir arkadaşımızdır.Sonra ara verdi gelmedi.gebelikte daha cok takıldı burada. Herhalde bebis doğunca pek firsat bulamadı.
Tüm mesajlarınızı okuyamadım ama benim kızım da da makatta çatlak için doktora gittiğimde darlık var gibi dedi sizin başınızdan geçmiş Nasıl muayene etti Nasıl teşhis koydu doktor sadece göz kararı var gibi dedi teşhis için çatlakları iyileşsin bakalım dedi kaç aylıkken oldu sizde bu durum ki zeytinyağı ver dediKızlar bu arada kabızlık vardı ya bizde en son popoda çatlak oldu demiştim. Dün kontrole gittik çocuk doktoru makat darlığından şüphelendi kabızlıpına sebep olabilir dedi bizi çocuk cerrahına gönderdi, oda muayene etti şurup verdi iki krem verdi. Zeytinyağ günde 2 kaşık ver dedi takip edeceğiz. En fazla 2-3 günde bir düzenli olması gerekiyor ve bu durum uzun sürerse müdahale etmek lazım dedi. Cerrah fitil ve rektal uyarı verme dedi. Sorunu olanlar vardı o yüzden sizinle paylaşmak istedim. Probiyotik biogaia kullanıyorum zaten ona bir ay daha devam etmek gerekiyormuş.
Ayy yıllardır 60lardayom böyle zayıflara aşırı uyuz oluyorum 40lı kilolarda olmak nasılAl bendende o kadar sabah 7 de kalktığım halde gün yetmiyor evin içinde koştur koştur bişiyler yetiştirme derdindeyim sürekli günde 3 kere elektrik süpürgesi çalıştırıyorum valla
Bide biliyosun kas hastası olduğum için çok güçsüzüm ve kilo desen 50 nin üstüne hiç çıkamadım(hamileliklerim dışında) genetik olarak …
Ayyy Ramazan’da zayıflamak imkansız zaten benim iştahım x3 artıyorSağol canım istemez okur muyum Ah birde boğazım dursa ramazan bile engel olamıyordu
60 lar fazla diil ki canım boyun kaç ki ?Ayy yıllardır 60lardayom böyle zayıflara aşırı uyuz oluyorum 40lı kilolarda olmak nasıl
Şaka şaka maşallah işte ne güzel hep zayıf olmak benim hep 5 kilo fazlam vardır ama bayağı verim ben 15 kilodan fazla şuan eski kilomdayım ama 3-5 kilo daha versem tam olacak
Ayyy hamilesin kız ben gördüm çizgiyi vallahiAramızda tekrar hamile olan var mı? Benim bugün testim böyle çıktı? Hamile miyim emin de olamadım testi yaptıktan 7 dk sonraki hali bu. Yarın BAT. Ne hissedeceğime de emin değilim kafam çok karıştı. Eki Görüntüle 3051971
Sanki var gibi hayırlı olsun canmAramızda tekrar hamile olan var mı? Benim bugün testim böyle çıktı? Hamile miyim emin de olamadım testi yaptıktan 7 dk sonraki hali bu. Yarın BAT. Ne hissedeceğime de emin değilim kafam çok karıştı. Eki Görüntüle 3051971
Hiç planlı değildi hala inanamıyorum. Kan verince emin olacağım heralde.Ayyy hamilesin kız ben gördüm çizgiyi vallahi
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah planlımıydı kaza mı ?
Yarın kan ver hemen
Geçmiş olsun kuzu bi yerde denk geldim sanki kas hastalığı mı yazmıştın inş geçer kavuşursun biranönve salığına I60 lar fazla diil ki canım boyun kaç ki ?
Ben 170 boy 50 kilo biraz zayıf kalıyorum ama almamda gerekiyor rahayçtsızlığımdan dolayı zaten alamıyorum da istesemde
Yooo gayet iyisin canımGeçmiş olsun kuzu bi yerde denk geldim sanki kas hastalığı mı yazmıştın inş geçer kavuşursun biranönve salığına I
Ben 165 falan kilo da 62-63 çok değil memnunum şimdilik canım ama 78i bile görmüştüm yazın
Emin ol var amaHiç planlı değildi hala inanamıyorum. Kan verince emin olacağım heralde.
Ay çok teşekkür ederim evet kendimi beğeniyorum artık ya şükür. Ama beş daha versem fena olmazdıBir de yaza benim 2 arkadaşım evlenecek fit olmam lazım ama veririm ben kendime inanıyorum spor ile de toplasam ohh benden iyisi yok sen geçen foto atmıştım baya iyi duruyordun
İş olayı bende de sıkıntı. Bu aralar bir de bahar yorgunluğu çöktü ki sorma ah.Kizlar ikinciyi yapınca kilo neyin kalmiyor. Yemek yemeye firsat kalmayinca dal gibi kaliyorsunuz tamam öyle ince bir dal degilim ama incelesme yolundayim
Saka bir yana sırf bana mi öyle geliyor ama ben islerimi cok zor yapiyorum kizlar bu kizin durası yok
Bugun parka gittim parkta uykudan bayilacak hala salıncaktan inmek istemiyor siz düşünün
Uykusu da.cok hafif. Uyurken makina acamiyorum bulasik toplayamiyorum
Bir tek.yemek yapabiliyorum. Bunda evin kucuk olmasinin da etkisi var tabi.
Canım konu da açmışsın okudum. Allah yardımcın olsun insaf merhamet versin eşine.ne diyeyim bilemiyorum simdi daha iyisinizdir insAllah 🌤Ahhh canım ne kadar güzel söylüyorsun ama çocuklarımın önünde çok zoruma gittievet inanamıycağınız kadar asabi kendi işi çağrı merkezi var her yıl oruçluyken günde 5 kişiyi sabah işten çıkarır akşam iftardan sonra geri alır tutma diyorum bu yıl da bana patladı ama yenilir yutulur diil dedikleri canım benim Allah yardımcım olsun ben ve benimmgibi olan herkesin
Evet canım bebiş ele avuca gelene kadar çok yazamadım bakıp çıkabiliyorum ara ara bi de bu hastalık falan baya canımı sıkmıştı yoksa topiğimizin ilk hamişlerindenim
Evet canım dışardan bi gözle nasıl görünür diye merak ettim yanılmadığmı anladım…Canım konu da açmışsın okudum. Allah yardımcın olsun insaf merhamet versin eşine.ne diyeyim bilemiyorum simdi daha iyisinizdir insAllah 🌤
Canım 2 yaş sendromu da araya girince normal böyle hıçınlıklar , benim büyük oğlum da çok geç konuştu küçüğüm biraz daha kendini ifade edebiliyor.Herkese merhaba. Oğlum 2020 Nisan doğumlu haliyle tam bir pandemi bebeği. Bu zamana kadar pek sosyal olamadık, konuşamıyor, eşya paylaşmayı vs bilmiyor son dönemde çok hırçın maalesef evde sıkılıyor artık yetemiyorum. Akran arıyor ancak doğumdan evvel hep çalıştığım için oturduğum yerde pek tanıdığım yok. Kreş ve oyun grubu arayışına girdim ancak ekonomi durumları malum maalesef eşim tek çalışınca bütçemizi baya bir aşıyor. Aklıma haftada 1-2 evde veya parkta buluşup çocukları oynatabileceğimiz birilerini aramak geldi. Eminim ki benim durumumda olan bir çok kişi vardır. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa iletişim kurmayı çok isterim. Beyoğlu Kasımpaşa da oturuyorum
Ah inan en zoru bu ama biz kadınlar nasıl güçlüyüz sırtımız dağ istemez dağı sırtımızda taşıyoruz hele ki anneler yardımcı olabiliyorsak ne mutlu hiç üzme sen kendini Allahım senden de razı olsun ne zaman istersen de yaz buraya rahatlarsınAllah razı olsun canım emin ol mesajını okurken gözyaşlarımı tutamıyorum elim ayağım titriyor yazamıyorum ne mutlu ki burda dost edinmişim rabbim hepinizden razı olsun
Ne kadar kötü gidecek biyerinin olmaması arkanda bi babanın annenin olmaması
Ona bin şükür ediyorum her gün dediğin gibi önemli olan onlar gerisini istersek yaparız elbetCanım benim biz bayanlar için dış görünüş önemli elbette ama İnan bana sağlığın ve huzurun yerindeyse emin ol güzellik 5 para etmiyor