2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir haftadır her gün kusuyoruz maalesef . Ne tetikliyor neden tekrar ediyor bilemiyorum . İdrarımız da temiz çıkmıştı . Reflü deyip kabullendik .
Vallahi çok üzülüyorum. Boncuğuma şifalar diliyorum. Bol iştahlı uykulu günler olsun.

👍

Eklentiler

• 03C43EBB-E9E6-456A-9256-26DF12194ADB.jpeg
    03C43EBB-E9E6-456A-9256-26DF12194ADB.jpeg
    192,8 KB · Görüntüleme: 32
  • F7D79F9B-3FCD-41FD-85E0-87AEFEE798DF.jpeg
    F7D79F9B-3FCD-41FD-85E0-87AEFEE798DF.jpeg
    178,8 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba kızlar. Dün akşam test yaptırdık ve eşim de ben de pozitifiz. Pazartesi Deniz ateşlenmişti diş olduğunu düşündüm ama eşime dedim ki çocuk ateşlenince arkası covid bunun😄 burun tıkanıklığı ve kuru öksürüğümüz var başka bişey çok şimdilik böyle devam eder inşallah, dualarınızı bekliyorum🙏🏼

Merhaba kızlar. Dün akşam test yaptırdık ve eşim de ben de pozitifiz. Pazartesi Deniz ateşlenmişti diş olduğunu düşündüm ama eşime dedim ki çocuk ateşlenince arkası covid bunun😄 burun tıkanıklığı ve kuru öksürüğümüz var başka bişey çok şimdilik böyle devam eder inşallah, dualarınızı bekliyorum🙏🏼
Çok geçmiş olsun umarım ilerlemeden geçer 👍

Size de geçmiş olsun cano ahh bende ilaç kullanıyorum yine ishal olamıyorum biraz olaydım iyi olırdu 😂 bende kabızlık nırvanaa😀
Bu arda bende saçlarını çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan 😍
Size de geçmiş olsun ya dediğin gibi mevsim yaz desen değil kış desen değil 2 gündür yaz burası mesela 🤣 kabızlık kötüdür bilirim öğrenciyken beslenme kaynaklı çok olurdum hamileyken de çok olmuştum 🙄 ishal de zor tabi ama en azından ödemler gidiyor
Çok teşekkür ederim 💕💕💕 yapımı bu kadar uzun olmasa iyi de işte 🤣

oyyy tempo cok yogun ya. Allah yardimcin olsun canim. evin işi hic bitmiyor hele camasir hic 😒
cok gecmis olsun ipegimize. üst uste cok sey yasadi yavru. bir an evvel toparlanir umarim 🙏
arel mutlu isteyerek gidiyor egleniyor. civan her sabah aglayarsk yolcu ediyor kahkahalarla sevinc cigliklariyla da karsiliyor abisini. uzun surmuyor asklari kavga gurultu hemen başlıyor. surekli benimmm sesleri evde. odasina bile almiyor bazen arel. benim odam diyor sipa. ama iyi geldi bize. yogun bir tempoda degilim. belli saatlerde aksiyon oluyor ama bi düzen oldu artik. istersen hala gonderebilirsin canim eger ihtiyac duyuyorsan.
aminnnn🙏
misim biz gecen hafta bugun bahçede düştük yanu civan düstü. sekiyor bir haftadir. icim bi kotu oluyor onu gorunce ama birseydr yok bekliyorum ki gecsin. kac disi var? arelde 20 var civanda16. bittmedi bi ya😫
canim kuru oksuruksr bisolnatur balgamliysa prospan al. ikiside bitkisel.
bende unuturum ne oldugunu. aslinda işime de geliyor yük olmuyor gonlume mesele ama konusup hallettikten sonra. kedilere üzülüyorum ya hic oyun oynamiyoruz kucakta vakit geçirmiyorlar sira gelmiyor yataga da alamiyorum artik . eskiden nasil sarilirdim simdi cocuk gelecek diye hep kisitlama var.eve alıştım ama yaz modu daha iyi geliyordu bana. etrafu acik. kisin soguk olacak belli. ben hic sevmem soğuğu 😥
bu arada saçlar efsane olmus. ben de bi gidebilsem az kestirsem ne guzel olurfdu😇 iyi ki varsınız hepiniz🙏
Yük olmuyor gönlüme nasıl güzel bir laf ❣️ Ah çok sevdim
Kedilere üzülme vakti gelir seversin bilir sevdiğini bende çok özlüyorum kedimi 😔 olsa bol bol kavga ederdik kesin Asya bi yandan o bi yandan ama sırf Asya ile oynasınlar hayali kurardım
Bende kestiremedim bile 2 senedir kuaför kapısı görmedim öyle iyi geldi ki 🙏 özgüvenim yerine geldi 🤣 çok teşekkür ederim güzel fikrine 💕❣️

Helinnnnn Helinnnnn 16 bizim de diş sayısı. Hiç fırçalatmıyor ya çürürürse erkenden çok kötü olur. 😔 Kızların ilk dişi çıktığından beri fırçalardık bu yok kitliyor dişleri. Orjanik diş Macunu alsam belki onun tadına açar ağzını 🙄 inşallah çürük falan değildir bakamıyorum da belli olmuyor bazen diş çürümüş olarak da çıkabiliyor ya. Elimle yokladım şişlik faln yok dişlerde. Ama arka azının yeri epey şişmiş. Üzerine ekleyince bıyakkk diye bağırdı😒
Kaza bela bizden sorulur 😭 dün işten geldim mutfakta işim var Göktuğ hamur makinasını çalıştırmak istedi. İyi dedim hadi bir kek yapalım bir yandan da işlerimi hallederim ufaktan. Bu yanında bakıyor yumurtasını şekerini attım karıştırıyor bir adım attım makina küttt yerde sandalyedeydi beyefendi çekmiş mi napmış onu göremedim elini de ufak kesmiş. Her yer yumurta oldu kendi ağlıyor ben içime içime sinir krizi geçirdim resmen😭 gelip gidip hannn hann düştü pattt kanadı diyor şimdi makinayı gösterip.çalıştırmadım d bir daha bilmiyorum kırıldı mı bozuldu mu🤕 balkon kapısını açıyor hatta bugün cam balkonu da açmış sandalyetyi çekmiş oturmuş annem şaşmış kalmış. Aman dedim anne yalnız bırakma anında yapıyor Allah korusun. Kapı pencereleri kilitli tutuyoruz.
Size de çok geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun hepsini
Ah öyle anlık ki dediğin gibi Allahım korusun hepsini geçmiş olsun kuzum 🙏

Evet inşallah en kısa sürede atlatırız bu durumu . Ne çok hastalanan olmuş , hepinize ve yavrulara acil şifalar olsun .
S Susam_tanesi aylardır deniyorum idrar almayı . Kusma bizde hep var olan bir durum olduğu , ekstra ateş vs olmadığı için alana kadar kendim uğraştım aylardır . Lazımlık aldım . Tuvalet eğitimi amaçlı değil ama iletişim için almıştım aslında . Ara ara oturttum özelikle sabah kalkar kalkmaz her seferinde yaptı çişini . O şekilde gönderdim idrarı tahlile. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama bunu da deneyebilirsin.
Ya sen deneyecektin sanki tuvaalaet eğitimi denedin mi benimki lazımlığı oyuncak gibi kullanıyor bugün denedim ama oturmak istemedi 😔 deneme sebebimde 2 gündür kakasını yapmadan kaka diyor ama lazımlığı istemedi

Bu iki gündür aşırı sinir krizine giriyoruz biz de🤕dün aralıksız 1 saat ağladı babaa, maamma ne istediğini bilmez halde ağladı. Sonrası akşam da devam etti.sabrımın sonuna geldiğimi hissediyorum çoğu zaman 😒 zor bir dönemden geçiyoruz
Bende öyle zorlanıyorum ki bazen 2 yaş krizi bu değilse olay çıkacak aramızda 2 yaşta belli oldu🤣 benliğine kavuşuyorsa kavuşsun hadi daha dövüşmeyek🤪

Ah kuzum benim geçmişler olsun 😔 dualarım sizinle inşallah hafifçe geçer gider hasarsız 🙏 Rabbim şifalar versin

Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar ipek iyi çok şükür hala ara ara acıyor diyor ama çiş yaparken yanma mı oluyor nedir oma bağlıyorum. Ağzı da iyi oldu yemek yemeye başladı baya toparladı.

Helinnnnn Helinnnnn nzh99 nzh99 çok güzel yapmışsınız buluşmakla ne güzel fotolardı onlar 😍😍

D dilzar Asım paşa sünnet oldu mu?

misskokulumm misskokulumm Allah sabır versin çok zor oluyor öyle anlar çok iyi anlıyorum. bizim de çok sebepsiz ağlamalar oluyor özellikle uykuya giderken gece uyku arasında ve sabah ilk uyandığımızda. Hatta geceleri oturma odasını gösterip orda meme emmek istediğini söylüyor orda uyuyoruz tam dalmadan gidersek bağırıyor ağlıyor artık orda kanepe açtım çünkü ben de uyumak istiyorum gevenin köründe tamamen uyuyunca yatağa götürüyorum. Bu bahaneyle yatağını odasına mı alsam acaba yatak odasını istemediğinde orda yatırırım. Ama bizde babası tek yatırmayı hiç istemiyor. Nasıl ayırcam bilmiyorum.

Umudum- Umudum- reflü ise bile lansor gibi bişey kullanabilir aslında bebek reflüsünde kullananları biliyorum. Ankaraya geldiğinizde bi baktırmıştınız ne demişlerdi o zaman sonunu getirebilmiş miydiniz?

N Nehir8077 uzun zaman sonra seni görmek güzel 😊 umut ve duruyu öpüyorum 😗

O ogretmen61 geçmiş olsun hepinize tez zamanda atlatırsınız inşallah 🙏🏻

Hoşbuldum canım benim hiç ele bile gelmiyordu saçı. Ayşemi daha öncede gördüm saçları bizim duru kadar kel değil. Bak sana kıymamış annesi lastik tokada olsa hevesini aldırmış sana . Şaka bı yana canları sağolsun, saçlar elbet dolar. Aslında bende antibiyotik istedim, vermedi. Daha çabuk toparlardi. Ne yapalım hastalana hastalana güçlenecek, Allah dermansız dert vermesin. Hepsini korusun kollasin. Kuzularimi op benim yerime kocaman öpüyorum 😘
Evet canım azda olsa var saçı çocukluğumuzda taş devri vardı oradaki çakıltaşı gibi bir tutam saçı var🙈ama Zeynep te öyleydi hatta daha azdı saçı ama maşallah çok gür şimdi o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum
Yaptık bir kaçamak. Çocuklar için de bizim için de iyi oldu. Keşke hepinizle buluşabilsek...
Gönlüm sizinleydi ne iyi yaptınız 💕
sizleride andık 🥰 bir gun hep birlikte görüşebiliriz umarim 🙏
İnş Ne güzel olur 💕
Ahh canım ya bu akşam maçı izlerken aklımdaydın hep hele uzatmalarda ki gole be sevinmişler diye sizi düşünmüştüm çok geçmiş oldun inş Hafif geçirirsiniz Rabbim kolaylık ve tez zamanda şifalar versin inşallah

geçmiş olsun canim, inşallah hafif geçirirsiniz. Rabbim sifa versin.

Bu iki gündür aşırı sinir krizine giriyoruz biz de🤕dün aralıksız 1 saat ağladı babaa, maamma ne istediğini bilmez halde ağladı. Sonrası akşam da devam etti.sabrımın sonuna geldiğimi hissediyorum çoğu zaman 😒 zor bir dönemden geçiyoruz
Gün içinde yaşadığı hazmedemediği duygular olabilirmiş , ağlama nın temelinde ihtiyaç mı yoksa arzular mı var acaba bunun ayrımını yapıp , ihtiyaçsa karşılamalı , arzuları ise yapılacak şeyler olduğunda karşılık vermeli , ya da vermemeli . Arzuladığı şeyler için ağlaması zaman zaman gerekiyor sanırım iç dengesini kurabilmesi için . Ancak ağlarken de sebebini anladığımızı ona hissettirip yanında olmak önemli . Ağlarken ben panik oluyorum , sakin kalabilmek önemli gerçekten bu dönemde . Bol bol sabır çekeceğiz sanırım . Özellikle bağlanma konusunda çok kaygılı yım ben . Bakıcı sonrasında yaşadıklarımızı tamir etmeye çalışıyorum . Sakin kalabilmek gerçekten zor . Sena ağlayınca beni hissettiğini bilmek beni daha da kaygılandırıyor sanki . Dış görünüş olarak sakin kalsam da içimde fırtınalar kopuyor

Ya sen deneyecektin sanki tuvaalaet eğitimi denedin mi benimki lazımlığı oyuncak gibi kullanıyor bugün denedim ama oturmak istemedi 😔 deneme sebebimde 2 gündür kakasını yapmadan kaka diyor ama lazımlığı istemedi
Denemek istedim aslında . Heves ettikçe oturttum, yaptı da. Hatta kakasını da yapıyordu ama en son kakaya oturduk yine yaptı , ertesi gün sabahında oturmak istemedi . Ben de hiç ikilemedim . Şu an öğrensin sadece biraz biraz. Alıştırma kilodu aldım ama alez siparişi verecektim . Biraz ara vereyim bir de annemlere filan git gel yaptıktan sonra evdeyken başlarım .
Umudum- Umudum- reflü ise bile lansor gibi bişey kullanabilir aslında bebek reflüsünde kullananları biliyorum. Ankaraya geldiğinizde bi baktırmıştınız ne demişlerdi o zaman sonunu getirebilmiş miydiniz?
Ankara’da da aynı şeyler söylendi . İdrar a gittiğinizde baktırın dedilerdi o da temiz çıktı . Biz gaviscon kullanıyoruz kusması için . Burda da , Ankara’da da gaviscon verildi hep .

X