oyyy tempo cok yogun ya. Allah yardimcin olsun canim. evin işi hic bitmiyor hele camasir hic
cok gecmis olsun ipegimize. üst uste cok sey yasadi yavru. bir an evvel toparlanir umarim
arel mutlu isteyerek gidiyor egleniyor. civan her sabah aglayarsk yolcu ediyor kahkahalarla sevinc cigliklariyla da karsiliyor abisini. uzun surmuyor asklari kavga gurultu hemen başlıyor. surekli benimmm sesleri evde. odasina bile almiyor bazen arel. benim odam diyor sipa. ama iyi geldi bize. yogun bir tempoda degilim. belli saatlerde aksiyon oluyor ama bi düzen oldu artik. istersen hala gonderebilirsin canim eger ihtiyac duyuyorsan.
aminnnn
misim biz gecen hafta bugun bahçede düştük yanu civan düstü. sekiyor bir haftadir. icim bi kotu oluyor onu gorunce ama birseydr yok bekliyorum ki gecsin. kac disi var? arelde 20 var civanda16. bittmedi bi ya
canim kuru oksuruksr bisolnatur balgamliysa prospan al. ikiside bitkisel.
bende unuturum ne oldugunu. aslinda işime de geliyor yük olmuyor gonlume mesele ama konusup hallettikten sonra. kedilere üzülüyorum ya hic oyun oynamiyoruz kucakta vakit geçirmiyorlar sira gelmiyor yataga da alamiyorum artik . eskiden nasil sarilirdim simdi cocuk gelecek diye hep kisitlama var.eve alıştım ama yaz modu daha iyi geliyordu bana. etrafu acik. kisin soguk olacak belli. ben hic sevmem soğuğu
bu arada saçlar efsane olmus. ben de bi gidebilsem az kestirsem ne guzel olurfdu
iyi ki varsınız hepiniz