2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar ipek iyi çok şükür hala ara ara acıyor diyor ama çiş yaparken yanma mı oluyor nedir oma bağlıyorum. Ağzı da iyi oldu yemek yemeye başladı baya toparladı.

Helinnnnn Helinnnnn nzh99 nzh99 çok güzel yapmışsınız buluşmakla ne güzel fotolardı onlar 😍😍

D dilzar Asım paşa sünnet oldu mu?

misskokulumm misskokulumm Allah sabır versin çok zor oluyor öyle anlar çok iyi anlıyorum. bizim de çok sebepsiz ağlamalar oluyor özellikle uykuya giderken gece uyku arasında ve sabah ilk uyandığımızda. Hatta geceleri oturma odasını gösterip orda meme emmek istediğini söylüyor orda uyuyoruz tam dalmadan gidersek bağırıyor ağlıyor artık orda kanepe açtım çünkü ben de uyumak istiyorum gevenin köründe tamamen uyuyunca yatağa götürüyorum. Bu bahaneyle yatağını odasına mı alsam acaba yatak odasını istemediğinde orda yatırırım. Ama bizde babası tek yatırmayı hiç istemiyor. Nasıl ayırcam bilmiyorum.

Umudum- Umudum- reflü ise bile lansor gibi bişey kullanabilir aslında bebek reflüsünde kullananları biliyorum. Ankaraya geldiğinizde bi baktırmıştınız ne demişlerdi o zaman sonunu getirebilmiş miydiniz?

N Nehir8077 uzun zaman sonra seni görmek güzel 😊 umut ve duruyu öpüyorum 😗

O ogretmen61 geçmiş olsun hepinize tez zamanda atlatırsınız inşallah 🙏🏻
İnşallah susamcım🤗

Evet canım azda olsa var saçı çocukluğumuzda taş devri vardı oradaki çakıltaşı gibi bir tutam saçı var🙈ama Zeynep te öyleydi hatta daha azdı saçı ama maşallah çok gür şimdi o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum

Gönlüm sizinleydi ne iyi yaptınız 💕

İnş Ne güzel olur 💕

Ahh canım ya bu akşam maçı izlerken aklımdaydın hep hele uzatmalarda ki gole be sevinmişler diye sizi düşünmüştüm çok geçmiş oldun inş Hafif geçirirsiniz Rabbim kolaylık ve tez zamanda şifalar versin inşallah
Canım dünürüm Allah razı olsun çok sağol evet sevindik baya 🥰

Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar ipek iyi çok şükür hala ara ara acıyor diyor ama çiş yaparken yanma mı oluyor nedir oma bağlıyorum. Ağzı da iyi oldu yemek yemeye başladı baya toparladı.

Helinnnnn Helinnnnn nzh99 nzh99 çok güzel yapmışsınız buluşmakla ne güzel fotolardı onlar 😍😍

D dilzar Asım paşa sünnet oldu mu?

misskokulumm misskokulumm Allah sabır versin çok zor oluyor öyle anlar çok iyi anlıyorum. bizim de çok sebepsiz ağlamalar oluyor özellikle uykuya giderken gece uyku arasında ve sabah ilk uyandığımızda. Hatta geceleri oturma odasını gösterip orda meme emmek istediğini söylüyor orda uyuyoruz tam dalmadan gidersek bağırıyor ağlıyor artık orda kanepe açtım çünkü ben de uyumak istiyorum gevenin köründe tamamen uyuyunca yatağa götürüyorum. Bu bahaneyle yatağını odasına mı alsam acaba yatak odasını istemediğinde orda yatırırım. Ama bizde babası tek yatırmayı hiç istemiyor. Nasıl ayırcam bilmiyorum.

Umudum- Umudum- reflü ise bile lansor gibi bişey kullanabilir aslında bebek reflüsünde kullananları biliyorum. Ankaraya geldiğinizde bi baktırmıştınız ne demişlerdi o zaman sonunu getirebilmiş miydiniz?

N Nehir8077 uzun zaman sonra seni görmek güzel 😊 umut ve duruyu öpüyorum 😗

O ogretmen61 geçmiş olsun hepinize tez zamanda atlatırsınız inşallah 🙏🏻
yok susamcigim, ara tatilde insaallah. şimdi yine burnu akıyor, tek tük öksürüğü var, inşallah o zamana gecer. 😔

cok gecmis olsun kizlar. biz 1bucuk ay yasadik k sureci. cok zor. Allah yardimciniz olsun🙏
Teşekkür ederim helinim❤❤ bi ben iyilesemedim hala grip garip gariban 🥴😄
Kızlar bir süredir okuyorum ama yazamıyorum. Şimdi hastalık ve salgın yorumlarını görünce yazayım dedim. İpek de daha yeni idrar yolları enfeksiyonu oldu ateşi 39 u geçti, antibiyotik iğne oldu 3 gün, şimdi de ağızdan devam ediyor. Ağır bir antibiyotikmiş ağzında yaralar falan çıktı (viral bir hastalık ağzına yayılmış aft gibi ama daha ileri) yemek yiyemedi bir süre çok ağladı hem yemek isteyip hem de yiyemeyince. Neyse şimdi biraz daha iyi çok şükür ama idrar yolları enfeksiyonu neden olur bişey diyemediler. Aslında 1 yaş altında sık görülürmüş ama artık daha az görülmesi gerekirmiş bilmiyorum. Bu arada idrar almak ne zormuş gerçekten Umudum- Umudum- hep seni andım kaç kere almaya çalıştık yok az geldi yok kontamine dendi en son sonda bile taktılar ama mesane boşmuş çok sinir oldum çok ağladı kuzum ben de perişan oldum. Resmen travma oldu çocukta altı açılınca “işte bitti” diye yüksek sesle söylüyor şimdi. Bizim onu sakinleştirmek için söylediğimiz şeyi o kendi kendine söylüyor kendince. Her şey o kadar hızlı gelişti ki ne başka birine daha sorabildik ne itiraz edebildik bu yaşta çocuğa sonda mı olur hem de başarısız sonuçta kültür yapılamadı genel bir antibiyotik tedavisi gördü mikrobun da ne olduğunu anlamadılar neye yaradı yani onca acı 😒😒

Bu yaşa kadar aşı dışında ateş görmedim derken bu hastalık çok yıprattı bizi.

Hasta olanlara şifa sizlere de güç ve sabır diliyorum. Gerçekten çok zor..
Kıyamam melegime oyy 😔😔😔 eger sonunda geniş spektrumlu ilac verecekseniz bastan verin ugrastırmayin diyorum doktorlara bazen 😳 bazısi kızıyor ama napayım 😳 bir defasında ağzından kaçırdıydi bir doktor.. zaten o hastalık için (ne tahliliydi hatırlayamıyorum tam) her mikroba bu ilacı yazıyoruz diye o yüzden 😑 geçmiş olsun canım ❤❤❤❤❤
Kısmet artık bekliyorum bakalım nasıl çıkacak. Maşallah sizlere o zaman tadını çıkarın. Arelim mutlumu okulunda nasıl gidiyor. Civan aramiyormu bazen pişman oluyorum umutu vermediğime. Bizimkiler üst üstte yaşadıkları için bir odadan bı odaya giderken bile ayrilmiyorlar. Akşam babası umutu markete getirdi, Duru hasta o kalsın dedim umut disarida, Duru evde ağladı. Babasına sen kötü baba demiş, yerlere yatarak ağlamış. Geri dönmek için. Alışverişi yapamadan geldi hep beraber çıktık.

Sağol canım benim İnşallah çabuk geçer. Öksürükten uyuyamiyor. Direnci düştü iyice uyku var ama malesef. Erva da çabucak iylesir İnşallah, hayat duruyor onlar hasta iken.
Şimdi daha iyisinizdir insAllah cancağzım ❤
Canım baharım iki tane fıtık varmış. Doktor rapor verdi. Ağır kaldırma dedi de Ata bana çok düşmüş durumda. Ev merdivenli kucakta in çık sağlıkla büyütelim inşallah. Ama belime rağmen evde olmak o kadar iyi geldi ki. Benim emeklilik zamanım gelmiş. Yaramaz hetşeyi ellemek istiyor merak ediyor bolca düşüyor. Rabbim yavrularımızı korusun bizi de başlarından eksik etmesin 🙏🏻
Gecmis olsun Dünürüm ❤❤ fıtık zor.. zorlama kendini cok 🌹
Helinnnnn Helinnnnn @ebru_can_ebru atlatmışsınız hastalıklarınızı bir daha gelmesin gitsin inşallah 🤲
Kalppare Kalppare ve S Susam_tanesi sizler de atlatın inşallah.
İpek böcüğüme de çok üzüldüm inşallah tekrarlamaz. Belli bir sebebi de yok idrar yolu enfeksiyonunun. Bol su içir sürekli elinin altında olsun suyu.
Benim oğlan da 2 gündür yemek yemiyor tam yiyecek ağzına atıyor dişiiim dişiiim diye yanağını tutuyor geri çıkarıyor ağzındakini Acaba dişi mi çürüdü falan dedik baktırmıuor da sabah zor bela elimle yokladım alt 2.azı şişmiş😭 ben onlar daha geç çıkıyor biraz rahatız diyordum ki geliyor gelmekte olan🤕 hastalığa da diş neden olmuştur ne zaman dişi çıksa hastalanıyor zaten.
Tesekkur ederiz canım. O son azilar cok zorluyor :KK43: Allah yardimciniz olsun..aglama krizleri de muhtemelen ondan kiyamam pasaya ❤
Yok kız ne diyeti spora dedim 🤣 diyet ki ben kim🤪 o yüzden gıddık gıddık gidiyor kilolar 🤣
Geçmiş olsun canım çocuklara geldi hastalık mevsimi 🙄 N Nehir8077 kuzum Duruma da geçmiş olsun 🙏🌼
Tesekkur ederiz canım🌼
Ahh çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni Zara da 4 aylıktı sonda ile almışlardı kültür için nasıl zor bir şeydi kıyamam İpek’e idrar torbası ile idrar almak Cidden zormuş ben idrar alırken buzdolabı poşetini kenardan kesip bez gibi beziyle beraber bağlıyordum çişini yapınca da açıp direk kutuya döküyordum 10 dk da çok rahat oluyordu aklında olsun belki denersin
@ebru_can_ebru Kalppare Kalppare size de çok geçmiş olsun bende geçen hafta nezle olmuştum 4 gün maske taktım ama çok kötüydüm ama sonra gribe döndü 10 günü geçti daha tam iyileşemedim eşim grip aşısı olmuştu gerçi ama ne ona ne hanımağaya bulaşmadı şükür süper grip diyorlar haberlerde çok yaygınmış bu ara havalrda dengesiz insan soğuk alıyor gerçekten 😐
Valla covidden beri boyuna grip oluyorum..tam geçiyor sil bastan 🙄 teşekkur ederim canım 😇
biz gecen hafta bugun bahçede düştük yanu civan düstü. sekiyor bir haftadir. icim bi kotu oluyor onu gorunce ama birseydr yok bekliyorum ki gecsin. kac disi var? arelde 20 var civanda16. bittmedi bi ya😫
Canım nasıl oldu civanım? InsAllah duzelmistir ayağı 🌼
Helinnnnn Helinnnnn 16 bizim de diş sayısı. Hiç fırçalatmıyor ya çürürürse erkenden çok kötü olur. 😔 Kızların ilk dişi çıktığından beri fırçalardık bu yok kitliyor dişleri. Orjanik diş Macunu alsam belki onun tadına açar ağzını 🙄 inşallah çürük falan değildir bakamıyorum da belli olmuyor bazen diş çürümüş olarak da çıkabiliyor ya. Elimle yokladım şişlik faln yok dişlerde. Ama arka azının yeri epey şişmiş. Üzerine ekleyince bıyakkk diye bağırdı😒
Kaza bela bizden sorulur 😭 dün işten geldim mutfakta işim var Göktuğ hamur makinasını çalıştırmak istedi. İyi dedim hadi bir kek yapalım bir yandan da işlerimi hallederim ufaktan. Bu yanında bakıyor yumurtasını şekerini attım karıştırıyor bir adım attım makina küttt yerde sandalyedeydi beyefendi çekmiş mi napmış onu göremedim elini de ufak kesmiş. Her yer yumurta oldu kendi ağlıyor ben içime içime sinir krizi geçirdim resmen😭 gelip gidip hannn hann düştü pattt kanadı diyor şimdi makinayı gösterip.çalıştırmadım d bir daha bilmiyorum kırıldı mı bozuldu mu🤕 balkon kapısını açıyor hatta bugün cam balkonu da açmış sandalyetyi çekmiş oturmuş annem şaşmış kalmış. Aman dedim anne yalnız bırakma anında yapıyor Allah korusun. Kapı pencereleri kilitli tutuyoruz.
Size de çok geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun hepsini
Içime içime sinir krizi geçirme sözüne hem cok güldüm hem de cok hak verdim kuzum 🤗 ahh pasa ahh 🥴
Gel dünürcanım sarılalım birbirimize aynı beni anlatmışsın🥰
Sarılalım dünürüm 🤗🤗🤗 senin gibi bir melek kalpliye sarilmak bana çooook iyi gelir 😍😍😍:KK19:
Kalppare Kalppare nasıl oldu elifcik, daha iyi mi? insallah iyidir, sen de çok yoruldun son günlerde. Allah yardimcin olsun.
Elif tam toparladi simdi ben gribim..ona gecer mi korkusu yaşıyorum 🥴 tuhaf bir döngü icerisindeyim 🥴 Allah hayretsin 😊 sagol dilzarım..ozlemisim seni hosgeldin😍
Bu arada Helinnnnn Helinnnnn Umudum- Umudum- S Susam_tanesi nzh99 nzh99 O ogretmen61 N Nehir8077 sizler de hosgeldiniz iyi ki geldiniz 😍 özlemişim hepinizi 😍
S Susam_tanesi canim cok gecmis olsun 😔
Kalppare Kalppare @Zeyay1420 N Nehir8077 misskokulumm misskokulumm
Sizlerede cok gecmis olsun canlar..
Helinnnnn Helinnnnn nzh99 nzh99 oohh ne güzel resimler onlar cok iyi yapmissiniz.😍😘
Tesekkur ederiz canim❤🌼

Denemek istedim aslında . Heves ettikçe oturttum, yaptı da. Hatta kakasını da yapıyordu ama en son kakaya oturduk yine yaptı , ertesi gün sabahında oturmak istemedi . Ben de hiç ikilemedim . Şu an öğrensin sadece biraz biraz. Alıştırma kilodu aldım ama alez siparişi verecektim . Biraz ara vereyim bir de annemlere filan git gel yaptıktan sonra evdeyken başlarım .
Ankara’da da aynı şeyler söylendi . İdrar a gittiğinizde baktırın dedilerdi o da temiz çıktı . Biz gaviscon kullanıyoruz kusması için . Burda da , Ankara’da da gaviscon verildi hep .
Aynen daha zamanları var öğrenirler elbet 😊 bende yaza doğru istiyorum şimdi üst baş kalın gözüm yemiyor

Yaptık bir kaçamak. Çocuklar için de bizim için de iyi oldu. Keşke hepinizle buluşabilsek...
İyi etmişsiniz sevindim sizin adınıza. Kısmet bellimi olur.
sizleride andık 🥰 bir gun hep birlikte görüşebiliriz umarim 🙏
İnşallah canım benim, bende çene çok daralmayinda sonra🤭
S Susam_tanesi canim cok gecmis olsun 😔
Kalppare Kalppare @Zeyay1420 N Nehir8077 misskokulumm misskokulumm
Sizlerede cok gecmis olsun canlar..
Helinnnnn Helinnnnn nzh99 nzh99 oohh ne güzel resimler onlar cok iyi yapmissiniz.😍😘
Sağol canım 😘
Şimdi daha iyisinizdir insAllah cancağzım ❤
Duru biraz daha iyi tam anlamı ile geçmedi, umut eklendi. Oğlum hastalandı getirdim doktora, alerjik dedi malesef onada hava ve alerji ilacı verdi. Biri hastalanır da diğeri es gecermi. Siz nasıl oldunuz.

Geçmiş olsun dilzarcim Asım kuzum damı hasta. Sayfaları biraz geç okuyorum. Kusuruma bakma elimde hava makinası dolaşıyorum bende.
çok geçmiş olsun canim size de, Duru kuzusu mh yoksa minik abi umut mu hasta?

Asimin ki kronik olacak, şükür çok ilerlemiyor da ama geçmiyor da, geniz akıntısı, burun akıntısı tek tük öksürük.

sünnet olurken hafif de olsa narkoz alacağı için tamamen sağlıklı olması gerekiyor, burun akıntısıni bile kabul etmiyor doktorlar, bakalım inşallah haftaya kadar geçer.

çok geçmiş olsun canim size de, Duru kuzusu mh yoksa minik abi umut mu hasta?

Asimin ki kronik olacak, şükür çok ilerlemiyor da ama geçmiyor da, geniz akıntısı, burun akıntısı tek tük öksürük.

sünnet olurken hafif de olsa narkoz alacağı için tamamen sağlıklı olması gerekiyor, burun akıntısıni bile kabul etmiyor doktorlar, bakalım inşallah haftaya kadar geçer.
Sağol canım duru hastaydı kulak enfeksiyonu oldu, burun akıntısı öksürük var ciğere akmış. Hava kullanıyorduk, iyileşmeye başladı tam anlamıyla olmasada. Umutta eklendi 2 gündür oda hasta.
Neredeyse 2 yaş olacaklar, sünnete çokta zamanın yok. Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun. Biz mecburi olduk 2 yaşında gerçekten söyledikleri gibi, ya 2 yaş öncesi, yada 5 yaş sonrası. Umut için baya travma olmuştu. Ve hala pipisi hassas noktası el sürdürmez, kesiceksin der. Yaramazlık yapmadım der. İnşallah biran evvel iylesir, kısmetse olur sünnetini.

Sağol canım duru hastaydı kulak enfeksiyonu oldu, burun akıntısı öksürük var ciğere akmış. Hava kullanıyorduk, iyileşmeye başladı tam anlamıyla olmasada. Umutta eklendi 2 gündür oda hasta.
Neredeyse 2 yaş olacaklar, sünnete çokta zamanın yok. Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun. Biz mecburi olduk 2 yaşında gerçekten söyledikleri gibi, ya 2 yaş öncesi, yada 5 yaş sonrası. Umut için baya travma olmuştu. Ve hala pipisi hassas noktası el sürdürmez, kesiceksin der. Yaramazlık yapmadım der. İnşallah biran evvel iylesir, kısmetse olur sünnetini.
Geçmiş olsun canım tabi biri hasta olur da diğeri geri kalır mı😔bu dönem böyle bizde de sürekli burun tıkanıklığı vs. Kızlar da bu yaşları böyle geçirmişti 4 yaşa kadar hastalık bol bol sonra azalıyor inşallah kulak yolu uzuyor enfeksiyon riski azalıyor.
D dilzar siz de inş sağsağlim olur kurtulursunuz sünnetinizi paşa maşşallah çok yakışıklı🧿🧿

S Susam_tanesi canim, kıyamam ipegime, cok gecmis olsun, inşallah sifa olur kuzuma ilaçları.

@ebru_can_ebebr Helinnnnn Helinnnnn kızlar kuzularıma da çok geçmiş olsun. tam hastalık mevsimi. bununla geçmiş olsun insallah.
sagol canim. asim ne yakisikli olmuş. biran evvel toparlanirda sunneti de olursunuz insallah🙏
Merhaba kızlar. Dün akşam test yaptırdık ve eşim de ben de pozitifiz. Pazartesi Deniz ateşlenmişti diş olduğunu düşündüm ama eşime dedim ki çocuk ateşlenince arkası covid bunun😄 burun tıkanıklığı ve kuru öksürüğümüz var başka bişey çok şimdilik böyle devam eder inşallah, dualarınızı bekliyorum🙏🏼
cok gecmis olsun canim 🙏
Yük olmuyor gönlüme nasıl güzel bir laf ❣️ Ah çok sevdim
Kedilere üzülme vakti gelir seversin bilir sevdiğini bende çok özlüyorum kedimi 😔 olsa bol bol kavga ederdik kesin Asya bi yandan o bi yandan ama sırf Asya ile oynasınlar hayali kurardım
Bende kestiremedim bile 2 senedir kuaför kapısı görmedim öyle iyi geldi ki 🙏 özgüvenim yerine geldi 🤣 çok teşekkür ederim güzel fikrine 💕❣️
asyanın sinirli hallerine bayildimmmm🥰

X