Helinnnnn 16 bizim de diş sayısı. Hiç fırçalatmıyor ya çürürürse erkenden çok kötü olur.
Kızların ilk dişi çıktığından beri fırçalardık bu yok kitliyor dişleri. Orjanik diş Macunu alsam belki onun tadına açar ağzını
inşallah çürük falan değildir bakamıyorum da belli olmuyor bazen diş çürümüş olarak da çıkabiliyor ya. Elimle yokladım şişlik faln yok dişlerde. Ama arka azının yeri epey şişmiş. Üzerine ekleyince bıyakkk diye bağırdı
Kaza bela bizden sorulur
dün işten geldim mutfakta işim var Göktuğ hamur makinasını çalıştırmak istedi. İyi dedim hadi bir kek yapalım bir yandan da işlerimi hallederim ufaktan. Bu yanında bakıyor yumurtasını şekerini attım karıştırıyor bir adım attım makina küttt yerde sandalyedeydi beyefendi çekmiş mi napmış onu göremedim elini de ufak kesmiş. Her yer yumurta oldu kendi ağlıyor ben içime içime sinir krizi geçirdim resmen
gelip gidip hannn hann düştü pattt kanadı diyor şimdi makinayı gösterip.çalıştırmadım d bir daha bilmiyorum kırıldı mı bozuldu mu
balkon kapısını açıyor hatta bugün cam balkonu da açmış sandalyetyi çekmiş oturmuş annem şaşmış kalmış. Aman dedim anne yalnız bırakma anında yapıyor Allah korusun. Kapı pencereleri kilitli tutuyoruz.
Size de çok geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun hepsini