2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese iyi geceler bizde zorlu hastalık süreçlerinden geçiyoruz ishal ateş grip ve diş hepsi üst üste geldi okuyamadığım çok şey oldu umarım herkes iyidir 🌷
Geçmiş olsun canım.. biz de rahatsızız..şu saat ayaktayız.. ara ara ağlıyoruz 😔 burun akıntısı var..ailecek grip atlatıyoruz sanırım

Geçmiş olsun canım.. biz de rahatsızız..şu saat ayaktayız.. ara ara ağlıyoruz 😔 burun akıntısı var..ailecek grip atlatıyoruz sanırım
Ankara sa salgın varmış biz grip te üstüne ishal de ailecek geçirdik çok zor oldu eşimin hastalandığını bilmem pek o bile sarsıldı baya çok geçmiş olsun herkese

Öyle yorgunum ve bitkinim ki 😔 grip gibi bişi oldum ben de sanırım.üstüne çocukların sira sira hastalanmaları neticesinde gelen uykusuzluk hissi..sanki biri iki omzuma basıyor sürekli ve ben yıkılmamak icin direniyormusum gibi 😔 bu saat gene ayaktayiz kacta uyuruz hic belli değil..debelenip duruyor kuzu burun akintisindan😔

Herkese iyi geceler bizde zorlu hastalık süreçlerinden geçiyoruz ishal ateş grip ve diş hepsi üst üste geldi okuyamadığım çok şey oldu umarım herkes iyidir 🌷
cok gecmis olsun kizlar. biz 1bucuk ay yasadik k sureci. cok zor. Allah yardimciniz olsun🙏

Teşekkür ederim canım benim siz napıyorsunuz
biz iyiyiz şükür. oyle çocukların moduna göre takiliyoruz. bazen eşimle tartisiyoruz sonrq bir sekilde tatliya bağlanıyor. sanirim anne baba olmanin vermis oldugu yogunluk esler arasi beklenti ilgi ve husrana sebep oluyor bazen 🙈 2ileri bir geri yapa yapa ilerliyoruz. bu hafta atayla civani bulusturacaz kismet olursa foto atariz. iyi ki bu sayfaya denk gelmisim. sizlerle cok sey paylastik ama bi de yesim gibi bi insan hayatima dahil oldu. buranin disinda da surekli gorusebildigim. su donemde en iyi biz birbirimizi anliyoruz🙏

Selam kızlar yine hep okuyup yazamama modundayım alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor. Bugün boş günüm evdeyim ama okulda daha az yoruluyorum en azından teneffüs var öğle arası boş ders var evin temposu çok o kadar işim var ki Zeynocanı okula gönderdim Ayşeciği uyuttum işlere başlamadan bir kahve molası verip size de selam vereyim dedim sonrasında hiç elime alamıyorum telefonu pazar akşamı kv den döndük çocuklar hastaydı okuldan gelince ancak yemek yapabildim işler birikti valizdi çamaşırdı bir de akşam abimler gelecek yemeğe çocukları görmeye vay anam vay halime.öpüyorum hepinizi 🥰😘💕

merhaba sevgili NisanAnneleri,bayağıdır bakmıyordum ve yazmıyordum buraya. Bir merhaba diyeyim dedim.. bir de sorularım var.. Bebeler konuşmaya başladı mı hiç? benimki sadece anne ve gol diyor başka da anlaşılır birşey çıkmıyor ağzından.. söylediğim herşeyi anlıyor ve derdini bir şekilde anlatıyor ama onda sorun yok şükür..
bir de tek çocuk hiç cocuk 2 çocuk çok cocukmuşşş
Merhaba 😊 şimdi bizimki baya artırdı kelimeleri maşallah baya bir şey söylüyor ama karşılaştırma yapma sakın her çocuk kendine has 💕 derdini anlatıyorsa ihtiyaç duymuyordur belki konuşmaya zorlama tersine teper boşver en azından anne diyor yeter ❣️ zamanı gelince bir anda açılır annesi

Kızlar bir süredir okuyorum ama yazamıyorum. Şimdi hastalık ve salgın yorumlarını görünce yazayım dedim. İpek de daha yeni idrar yolları enfeksiyonu oldu ateşi 39 u geçti, antibiyotik iğne oldu 3 gün, şimdi de ağızdan devam ediyor. Ağır bir antibiyotikmiş ağzında yaralar falan çıktı (viral bir hastalık ağzına yayılmış aft gibi ama daha ileri) yemek yiyemedi bir süre çok ağladı hem yemek isteyip hem de yiyemeyince. Neyse şimdi biraz daha iyi çok şükür ama idrar yolları enfeksiyonu neden olur bişey diyemediler. Aslında 1 yaş altında sık görülürmüş ama artık daha az görülmesi gerekirmiş bilmiyorum. Bu arada idrar almak ne zormuş gerçekten Umudum- Umudum- hep seni andım kaç kere almaya çalıştık yok az geldi yok kontamine dendi en son sonda bile taktılar ama mesane boşmuş çok sinir oldum çok ağladı kuzum ben de perişan oldum. Resmen travma oldu çocukta altı açılınca “işte bitti” diye yüksek sesle söylüyor şimdi. Bizim onu sakinleştirmek için söylediğimiz şeyi o kendi kendine söylüyor kendince. Her şey o kadar hızlı gelişti ki ne başka birine daha sorabildik ne itiraz edebildik bu yaşta çocuğa sonda mı olur hem de başarısız sonuçta kültür yapılamadı genel bir antibiyotik tedavisi gördü mikrobun da ne olduğunu anlamadılar neye yaradı yani onca acı 😒😒

Bu yaşa kadar aşı dışında ateş görmedim derken bu hastalık çok yıprattı bizi.

Hasta olanlara şifa sizlere de güç ve sabır diliyorum. Gerçekten çok zor..

ay yerim cikar ya saclari. ince telli olacak belli ki ama kalin telli olmak zor zaten. ozlemisim seni. iyi oldu gormek. yazamasamda gizli bir takipci gibi okuyorum 🙈 aslinda itiraf etmek gerekirse benim tempom zihinsel olarak azaldi fiziken devam ediyor. arel okulda olunca gunduz tek cocuklu hayat daha kolay oldu. ama farkettim ki civanla basbasa cok az sey paylasmisiz. hep bi abi hayranligi oldugu icin birebir iliskiyi memede yasamisiz ve herseyi abiden ogrenmis. simdi daha guzel bir iliskimiz oldu sanki ama az ana kuzusu da oldu 😒
Kısmet artık bekliyorum bakalım nasıl çıkacak. Maşallah sizlere o zaman tadını çıkarın. Arelim mutlumu okulunda nasıl gidiyor. Civan aramiyormu bazen pişman oluyorum umutu vermediğime. Bizimkiler üst üstte yaşadıkları için bir odadan bı odaya giderken bile ayrilmiyorlar. Akşam babası umutu markete getirdi, Duru hasta o kalsın dedim umut disarida, Duru evde ağladı. Babasına sen kötü baba demiş, yerlere yatarak ağlamış. Geri dönmek için. Alışverişi yapamadan geldi hep beraber çıktık.
Ee adam biliyormus başina gelebilecek ihtimalleri
😊 sen bizden tecrubelisin evlilik noktasında. Esini de ailesini de daha iyi tanırsın. Senin güzel bir sözün var..herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye.ne güzel söz ❤ boşver duyma üzülme..inşAllah birgun hatasını anlar kv de görümce de..iste o güne kadar Allah kalbine gam vermesin canım ❤

Allah sifa versin canim. Çabucak geçsin inşAllah.biz de hala hastayız🥴

Belki rengi açılır canım.iyi masAlalh cabucak uzamaya baslamis. Gürlensin kuvvetlensin kuzumun sacları inşAllah ❤🥰
Sağol canım benim İnşallah çabuk geçer. Öksürükten uyuyamiyor. Direnci düştü iyice uyku var ama malesef. Erva da çabucak iylesir İnşallah, hayat duruyor onlar hasta iken.

Kızlar bir süredir okuyorum ama yazamıyorum. Şimdi hastalık ve salgın yorumlarını görünce yazayım dedim. İpek de daha yeni idrar yolları enfeksiyonu oldu ateşi 39 u geçti, antibiyotik iğne oldu 3 gün, şimdi de ağızdan devam ediyor. Ağır bir antibiyotikmiş ağzında yaralar falan çıktı (viral bir hastalık ağzına yayılmış aft gibi ama daha ileri) yemek yiyemedi bir süre çok ağladı hem yemek isteyip hem de yiyemeyince. Neyse şimdi biraz daha iyi çok şükür ama idrar yolları enfeksiyonu neden olur bişey diyemediler. Aslında 1 yaş altında sık görülürmüş ama artık daha az görülmesi gerekirmiş bilmiyorum. Bu arada idrar almak ne zormuş gerçekten Umudum- Umudum- hep seni andım kaç kere almaya çalıştık yok az geldi yok kontamine dendi en son sonda bile taktılar ama mesane boşmuş çok sinir oldum çok ağladı kuzum ben de perişan oldum. Resmen travma oldu çocukta altı açılınca “işte bitti” diye yüksek sesle söylüyor şimdi. Bizim onu sakinleştirmek için söylediğimiz şeyi o kendi kendine söylüyor kendince. Her şey o kadar hızlı gelişti ki ne başka birine daha sorabildik ne itiraz edebildik bu yaşta çocuğa sonda mı olur hem de başarısız sonuçta kültür yapılamadı genel bir antibiyotik tedavisi gördü mikrobun da ne olduğunu anlamadılar neye yaradı yani onca acı 😒😒

Çok geçmiş olsun üzüldüm. Hele kucukcuk çocuklar, böyle sıkıntıya sokuluyorya gerçekten üzücü. Allah şifa versin tez vakit iylessin.

Canımsın inan bende özledim ne sohbetler dönerdi buralarda. Demek ata kuzumda aynı, duzelirler İnşallah. Bizler iyice sakatlanma dan. Bu günler unutulacak Büyüyorlar şükürler olsun, tabi onlar büyürken bizde yaşlanıyoruz. Belli bir dönemden geçiyoruz demek ki. Çok çok geçmiş olsun, İnşallah ciddi bir durum değildir. Bana fıtık dendi ağar kaldırmak yasaklandı fizik verdi. İyi haberlerini bekliyorum. Ata'mida geçen istagramda gördüm, ordan oraya koşturuyordu. Baya baya yaramazlık yüklenmiş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ata'mida kocaman öpüyorum 😘
Canım baharım iki tane fıtık varmış. Doktor rapor verdi. Ağır kaldırma dedi de Ata bana çok düşmüş durumda. Ev merdivenli kucakta in çık sağlıkla büyütelim inşallah. Ama belime rağmen evde olmak o kadar iyi geldi ki. Benim emeklilik zamanım gelmiş. Yaramaz hetşeyi ellemek istiyor merak ediyor bolca düşüyor. Rabbim yavrularımızı korusun bizi de başlarından eksik etmesin 🙏🏻

Oy ipeğimmm çok geçmiş olsun kıyamam çiçeğine. Çabucak toparlasın inşallah. Sevgilerimi gönderiyor güç kuvvet diliyorum.

N Nehir8077 kuzum Bisolnatur öksürüğe iyi geliyor bitkisel dene istersen şifalar dilerim Duruma. misskokulumm misskokulumm göktuğ paşama geçmiş olsun. Ata nın burnu da hala hep tıkalı temizletmez de banyoda ne kadar temizleyebilirsem o kadar. Kıyamam yavrulara. Kayınvalidene de iyi etmişsin daha arkandan konuşmaz belki. Demiyor 3 çocukla çalışıp oğluma yoldaş olmuş daha arıza çıkarıyor insanları anlamak zor... ebru_can_ebru ebru_can_ebru Almila ma geçmiş olsun üst üste çok zorlamış kuzumu. Kalppare Kalppare canım dünürüm bu kuzuların uykusuzluğu bitirdi bizi Rabbim sağlık kolaylık versin. Jadesi Jadesi canım adaşım saçlarını güle güle kullan. Asyamı öperim. Zeyay1420 Zeyay1420 canımm çok geçmiş olsun kuzularıma kıyamam. Evde dinlenmek ne mümkün Helinnnnn Helinnnnn canım komşummm sen de iyi ki varsın. Naif kalbinden öperim. Umarım hep birbirimizin hayatında olabiliriz. Bu nisan annelerinin hepsini ayrı ayrı seviyorum bebeleri evladım. Çocuklarımızın güzel günlerinde hep birarada olmak dileğiyle...

biz iyiyiz şükür. oyle çocukların moduna göre takiliyoruz. bazen eşimle tartisiyoruz sonrq bir sekilde tatliya bağlanıyor. sanirim anne baba olmanin vermis oldugu yogunluk esler arasi beklenti ilgi ve husrana sebep oluyor bazen 🙈 2ileri bir geri yapa yapa ilerliyoruz. bu hafta atayla civani bulusturacaz kismet olursa foto atariz. iyi ki bu sayfaya denk gelmisim. sizlerle cok sey paylastik ama bi de yesim gibi bi insan hayatima dahil oldu. buranin disinda da surekli gorusebildigim. su donemde en iyi biz birbirimizi anliyoruz🙏
Canımm maşallah size evet eşler arasında hepimizin sorunları oluyor çocuktan sonra değişiyor evlilikler canınız sağ olsun orta yolu bulmak çok güzel 👍🏻 bize de resim atın çok sevindim 🥰❤️🌷

N Nehir8077 kuzum Bisolnatur öksürüğe iyi geliyor bitkisel dene istersen şifalar dilerim Duruma. misskokulumm misskokulumm göktuğ paşama geçmiş olsun. Ata nın burnu da hala hep tıkalı temizletmez de banyoda ne kadar temizleyebilirsem o kadar. Kıyamam yavrulara. Kayınvalidene de iyi etmişsin daha arkandan konuşmaz belki. Demiyor 3 çocukla çalışıp oğluma yoldaş olmuş daha arıza çıkarıyor insanları anlamak zor... ebru_can_ebru ebru_can_ebru Almila ma geçmiş olsun üst üste çok zorlamış kuzumu. Kalppare Kalppare canım dünürüm bu kuzuların uykusuzluğu bitirdi bizi Rabbim sağlık kolaylık versin. Jadesi Jadesi canım adaşım saçlarını güle güle kullan. Asyamı öperim. Zeyay1420 Zeyay1420 canımm çok geçmiş olsun kuzularıma kıyamam. Evde dinlenmek ne mümkün Helinnnnn Helinnnnn canım komşummm sen de iyi ki varsın. Naif kalbinden öperim. Umarım hep birbirimizin hayatında olabiliriz. Bu nisan annelerinin hepsini ayrı ayrı seviyorum bebeleri evladım. Çocuklarımızın güzel günlerinde hep birarada olmak dileğiyle...
Aminnnnn canım benim çok teşekkür ederim ☺️ canları sağ olsun bir şekilde geçiyor hepsi ❤️

Helinnnnn Helinnnnn ebru_can_ebru ebru_can_ebru atlatmışsınız hastalıklarınızı bir daha gelmesin gitsin inşallah 🤲
Kalppare Kalppare ve S Susam_tanesi sizler de atlatın inşallah.
İpek böcüğüme de çok üzüldüm inşallah tekrarlamaz. Belli bir sebebi de yok idrar yolu enfeksiyonunun. Bol su içir sürekli elinin altında olsun suyu.
Benim oğlan da 2 gündür yemek yemiyor tam yiyecek ağzına atıyor dişiiim dişiiim diye yanağını tutuyor geri çıkarıyor ağzındakini Acaba dişi mi çürüdü falan dedik baktırmıuor da sabah zor bela elimle yokladım alt 2.azı şişmiş😭 ben onlar daha geç çıkıyor biraz rahatız diyordum ki geliyor gelmekte olan🤕 hastalığa da diş neden olmuştur ne zaman dişi çıksa hastalanıyor zaten.

Canım baharım iki tane fıtık varmış. Doktor rapor verdi. Ağır kaldırma dedi de Ata bana çok düşmüş durumda. Ev merdivenli kucakta in çık sağlıkla büyütelim inşallah. Ama belime rağmen evde olmak o kadar iyi geldi ki. Benim emeklilik zamanım gelmiş. Yaramaz hetşeyi ellemek istiyor merak ediyor bolca düşüyor. Rabbim yavrularımızı korusun bizi de başlarından eksik etmesin 🙏🏻
Çok geçmiş olsun canım biraz olsun dinlenebilsen, azda olsa rahatlama oluyor. Tabi ata ile ne mümkün. Ne diyeyim kuzunu taşımak sana ağrı değil, Şifa getirsin. Çocuklar seviyor kucakta taşınmayı.
İyi oldu ilacı söylediğin yarın alayım, yoksa uyuyamıyor. Uykusuzluktan iyice huysuz oldu.

Ya belki dememiştir gerçekten hiç belli olmaz.bazen erkeklerin de gecmisi bi hatirlayasi geliyor çünkü 😁 Boşver çatma hiç gelmis geçmiş mevzular de geç. Sanırım ogulları uzakta diye üzülüyorlar.ama belli ki anlasamiyorsuniz.bazen ne yaparsan yap olmuyor.o yuzden uzak olmaniz daha iyi. Yakinlik daha zor olur çünkü.zaten şekil A olarak yaşıyorum.oyle annenle babanla gorusmeyeceksin diyen biri de degilsin.onlar da kötü niyetin olmadigini anlar umarım.strese sokma hic kendini de yuvanı da. Yuvanizda huzurla mutlulukla oturun canım ❤
Yok estagfirullah balim ne özrü görmemen normal 😊 ben merak ettigimi belirtmek istediydim sadece. kınayı yaz mevsiminde yakacagim uyuturum anlamaz diyorum ama bakalim.kina kisin yakilmaz bası üşür.hem seyrek saca yakarsak kafa derisi truuncu tutuncu gorunur komik olur diye bekliyorum az daha gürlensin diye 🤷‍♀️ bakalim eger durunun saclar gurlenirse belki ben de vururum sıfıra ervanin sacları.haber verirsin 😉
Ayni durumdan muzdaribiz.. kulak diyemiyor ama kulagini agzima dayiyor isaret ediyor burnu akıyor.. su saat oldu uyuyamıyor.doktoru dinledim hemen iburamin verme once capol dolven dediydi daha öncelerde.vermedim cocuk perisan simdi iburamin verdim. Besigin basina sogana karanfil batirip koydum.yakasina cold mix damlattim.ama yok uyuyamadi agliyor sarılıyor.insAllah iburamin ise yarar ya 😔 geçen gun aksam uzeri dolastiralim dedik üşüdüler herhalde Alinin de burnu basladi çünkü 😔 mamasini bile nazla zar zor içirdim. Balli papatyali ihlamur yaptim.papatya sinüslere iyi geliyor. Gozleri sulanmis sipir sipir akıyordu nispeten iyi geldi sanki 🤔
Ooo gene basladik diyetlere diyorsun 😊🤗 ama cok yüklenmeden tatli tatli yap diyetini 😊😊😊
Yok kız ne diyeti spora dedim 🤣 diyet ki ben kim🤪 o yüzden gıddık gıddık gidiyor kilolar 🤣
Geçmiş olsun canım çocuklara geldi hastalık mevsimi 🙄 N Nehir8077 kuzum Duruma da geçmiş olsun 🙏🌼

X