Ya belki dememiştir gerçekten hiç belli olmaz.bazen erkeklerin de gecmisi bi hatirlayasi geliyor çünkü
Boşver çatma hiç gelmis geçmiş mevzular de geç. Sanırım ogulları uzakta diye üzülüyorlar.ama belli ki anlasamiyorsuniz.bazen ne yaparsan yap olmuyor.o yuzden uzak olmaniz daha iyi. Yakinlik daha zor olur çünkü.zaten şekil A olarak yaşıyorum.oyle annenle babanla gorusmeyeceksin diyen biri de degilsin.onlar da kötü niyetin olmadigini anlar umarım.strese sokma hic kendini de yuvanı da. Yuvanizda huzurla mutlulukla oturun canım ❤
Yok estagfirullah balim ne özrü görmemen normal
ben merak ettigimi belirtmek istediydim sadece. kınayı yaz mevsiminde yakacagim uyuturum anlamaz diyorum ama bakalim.kina kisin yakilmaz bası üşür.hem seyrek saca yakarsak kafa derisi truuncu tutuncu gorunur komik olur diye bekliyorum az daha gürlensin diye
bakalim eger durunun saclar gurlenirse belki ben de vururum sıfıra ervanin sacları.haber verirsin
Ayni durumdan muzdaribiz.. kulak diyemiyor ama kulagini agzima dayiyor isaret ediyor burnu akıyor.. su saat oldu uyuyamıyor.doktoru dinledim hemen iburamin verme once capol dolven dediydi daha öncelerde.vermedim cocuk perisan simdi iburamin verdim. Besigin basina sogana karanfil batirip koydum.yakasina cold mix damlattim.ama yok uyuyamadi agliyor sarılıyor.insAllah iburamin ise yarar ya
geçen gun aksam uzeri dolastiralim dedik üşüdüler herhalde Alinin de burnu basladi çünkü
mamasini bile nazla zar zor içirdim. Balli papatyali ihlamur yaptim.papatya sinüslere iyi geliyor. Gozleri sulanmis sipir sipir akıyordu nispeten iyi geldi sanki
Ooo gene basladik diyetlere diyorsun
ama cok yüklenmeden tatli tatli yap diyetini