2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese iyi geceler bizde zorlu hastalık süreçlerinden geçiyoruz ishal ateş grip ve diş hepsi üst üste geldi okuyamadığım çok şey oldu umarım herkes iyidir 🌷
Ay bu ne hepimiz hasta Asya ile bende ishalim ama ben daha kötüyüm 30 kere gittim belki tuvalete böyle bir hafta ishal olsam bişeyim kalmaz 🤣 ne yedim dokunduysa bilsem yemeye devam etsem az perişan olurum ama 50 kilo olurum 🤪

biz iyiyiz şükür. oyle çocukların moduna göre takiliyoruz. bazen eşimle tartisiyoruz sonrq bir sekilde tatliya bağlanıyor. sanirim anne baba olmanin vermis oldugu yogunluk esler arasi beklenti ilgi ve husrana sebep oluyor bazen 🙈 2ileri bir geri yapa yapa ilerliyoruz. bu hafta atayla civani bulusturacaz kismet olursa foto atariz. iyi ki bu sayfaya denk gelmisim. sizlerle cok sey paylastik ama bi de yesim gibi bi insan hayatima dahil oldu. buranin disinda da surekli gorusebildigim. su donemde en iyi biz birbirimizi anliyoruz🙏
Bizde atıştık dün bugün konuştuk hallettik iletişim kuran küstüğünğn kıymetini bilen anlayan eş gibisi yok bakma helinim bi arkadaşım var eşi ile küsünce 2şi hiç konuşmuyor onla anlaşamıyorlar sonra vakit geçince unutulup gidiyor 🤣 kediler napıyor ev nasıl alıştınız mı iyice
Bende hep diyorum iyi ki denk geldim bu gruba 🥰🌼

Selam kızlar yine hep okuyup yazamama modundayım alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor. Bugün boş günüm evdeyim ama okulda daha az yoruluyorum en azından teneffüs var öğle arası boş ders var evin temposu çok o kadar işim var ki Zeynocanı okula gönderdim Ayşeciği uyuttum işlere başlamadan bir kahve molası verip size de selam vereyim dedim sonrasında hiç elime alamıyorum telefonu pazar akşamı kv den döndük çocuklar hastaydı okuldan gelince ancak yemek yapabildim işler birikti valizdi çamaşırdı bir de akşam abimler gelecek yemeğe çocukları görmeye vay anam vay halime.öpüyorum hepinizi 🥰😘💕
Bebeleri uyumasak kahve içemiycez 🤣 kıymetini bilelim canım öğle uykuları 🤪 sefan olsun afiyetler olsun 🌼💕

Kızlar bir süredir okuyorum ama yazamıyorum. Şimdi hastalık ve salgın yorumlarını görünce yazayım dedim. İpek de daha yeni idrar yolları enfeksiyonu oldu ateşi 39 u geçti, antibiyotik iğne oldu 3 gün, şimdi de ağızdan devam ediyor. Ağır bir antibiyotikmiş ağzında yaralar falan çıktı (viral bir hastalık ağzına yayılmış aft gibi ama daha ileri) yemek yiyemedi bir süre çok ağladı hem yemek isteyip hem de yiyemeyince. Neyse şimdi biraz daha iyi çok şükür ama idrar yolları enfeksiyonu neden olur bişey diyemediler. Aslında 1 yaş altında sık görülürmüş ama artık daha az görülmesi gerekirmiş bilmiyorum. Bu arada idrar almak ne zormuş gerçekten Umudum- Umudum- hep seni andım kaç kere almaya çalıştık yok az geldi yok kontamine dendi en son sonda bile taktılar ama mesane boşmuş çok sinir oldum çok ağladı kuzum ben de perişan oldum. Resmen travma oldu çocukta altı açılınca “işte bitti” diye yüksek sesle söylüyor şimdi. Bizim onu sakinleştirmek için söylediğimiz şeyi o kendi kendine söylüyor kendince. Her şey o kadar hızlı gelişti ki ne başka birine daha sorabildik ne itiraz edebildik bu yaşta çocuğa sonda mı olur hem de başarısız sonuçta kültür yapılamadı genel bir antibiyotik tedavisi gördü mikrobun da ne olduğunu anlamadılar neye yaradı yani onca acı 😒😒
Bu yaşa kadar aşı dışında ateş görmedim derken bu hastalık çok yıprattı bizi.
Hasta olanlara şifa sizlere de güç ve sabır diliyorum. Gerçekten çok zor..
Ah neler yaşamışsın beterinden korusun Allahım ipek kuzusu u hepsini 🙏🙏 hastalık dönemi desenize hepsi hasta gibi

Kızlar bir süredir okuyorum ama yazamıyorum. Şimdi hastalık ve salgın yorumlarını görünce yazayım dedim. İpek de daha yeni idrar yolları enfeksiyonu oldu ateşi 39 u geçti, antibiyotik iğne oldu 3 gün, şimdi de ağızdan devam ediyor. Ağır bir antibiyotikmiş ağzında yaralar falan çıktı (viral bir hastalık ağzına yayılmış aft gibi ama daha ileri) yemek yiyemedi bir süre çok ağladı hem yemek isteyip hem de yiyemeyince. Neyse şimdi biraz daha iyi çok şükür ama idrar yolları enfeksiyonu neden olur bişey diyemediler. Aslında 1 yaş altında sık görülürmüş ama artık daha az görülmesi gerekirmiş bilmiyorum. Bu arada idrar almak ne zormuş gerçekten Umudum- Umudum- hep seni andım kaç kere almaya çalıştık yok az geldi yok kontamine dendi en son sonda bile taktılar ama mesane boşmuş çok sinir oldum çok ağladı kuzum ben de perişan oldum. Resmen travma oldu çocukta altı açılınca “işte bitti” diye yüksek sesle söylüyor şimdi. Bizim onu sakinleştirmek için söylediğimiz şeyi o kendi kendine söylüyor kendince. Her şey o kadar hızlı gelişti ki ne başka birine daha sorabildik ne itiraz edebildik bu yaşta çocuğa sonda mı olur hem de başarısız sonuçta kültür yapılamadı genel bir antibiyotik tedavisi gördü mikrobun da ne olduğunu anlamadılar neye yaradı yani onca acı 😒😒

Ahh çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni Zara da 4 aylıktı sonda ile almışlardı kültür için nasıl zor bir şeydi kıyamam İpek’e idrar torbası ile idrar almak Cidden zormuş ben idrar alırken buzdolabı poşetini kenardan kesip bez gibi beziyle beraber bağlıyordum çişini yapınca da açıp direk kutuya döküyordum 10 dk da çok rahat oluyordu aklında olsun belki denersin
ebru_can_ebru ebru_can_ebru Kalppare Kalppare size de çok geçmiş olsun bende geçen hafta nezle olmuştum 4 gün maske taktım ama çok kötüydüm ama sonra gribe döndü 10 günü geçti daha tam iyileşemedim eşim grip aşısı olmuştu gerçi ama ne ona ne hanımağaya bulaşmadı şükür süper grip diyorlar haberlerde çok yaygınmış bu ara havalrda dengesiz insan soğuk alıyor gerçekten 😐

Ay bu ne hepimiz hasta Asya ile bende ishalim ama ben daha kötüyüm 30 kere gittim belki tuvalete böyle bir hafta ishal olsam bişeyim kalmaz 🤣 ne yedim dokunduysa bilsem yemeye devam etsem az perişan olurum ama 50 kilo olurum 🤪
Size de geçmiş olsun cano ahh bende ilaç kullanıyorum yine ishal olamıyorum biraz olaydım iyi olırdu 😂 bende kabızlık nırvanaa😀
Bu arda bende saçlarını çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan 😍

Selam kızlar yine hep okuyup yazamama modundayım alıntı yapıyorum ben yazana kadar siliniyor. Bugün boş günüm evdeyim ama okulda daha az yoruluyorum en azından teneffüs var öğle arası boş ders var evin temposu çok o kadar işim var ki Zeynocanı okula gönderdim Ayşeciği uyuttum işlere başlamadan bir kahve molası verip size de selam vereyim dedim sonrasında hiç elime alamıyorum telefonu pazar akşamı kv den döndük çocuklar hastaydı okuldan gelince ancak yemek yapabildim işler birikti valizdi çamaşırdı bir de akşam abimler gelecek yemeğe çocukları görmeye vay anam vay halime.öpüyorum hepinizi 🥰😘💕
oyyy tempo cok yogun ya. Allah yardimcin olsun canim. evin işi hic bitmiyor hele camasir hic 😒

cok gecmis olsun ipegimize. üst uste cok sey yasadi yavru. bir an evvel toparlanir umarim 🙏
Kısmet artık bekliyorum bakalım nasıl çıkacak. Maşallah sizlere o zaman tadını çıkarın. Arelim mutlumu okulunda nasıl gidiyor. Civan aramiyormu bazen pişman oluyorum umutu vermediğime. Bizimkiler üst üstte yaşadıkları için bir odadan bı odaya giderken bile ayrilmiyorlar. Akşam babası umutu markete getirdi, Duru hasta o kalsın dedim umut disarida, Duru evde ağladı. Babasına sen kötü baba demiş, yerlere yatarak ağlamış. Geri dönmek için. Alışverişi yapamadan geldi hep beraber çıktık.

Sağol canım benim İnşallah çabuk geçer. Öksürükten uyuyamiyor. Direnci düştü iyice uyku var ama malesef. Erva da çabucak iylesir İnşallah, hayat duruyor onlar hasta iken.
arel mutlu isteyerek gidiyor egleniyor. civan her sabah aglayarsk yolcu ediyor kahkahalarla sevinc cigliklariyla da karsiliyor abisini. uzun surmuyor asklari kavga gurultu hemen başlıyor. surekli benimmm sesleri evde. odasina bile almiyor bazen arel. benim odam diyor sipa. ama iyi geldi bize. yogun bir tempoda degilim. belli saatlerde aksiyon oluyor ama bi düzen oldu artik. istersen hala gonderebilirsin canim eger ihtiyac duyuyorsan.
N Nehir8077 kuzum Bisolnatur öksürüğe iyi geliyor bitkisel dene istersen şifalar dilerim Duruma. misskokulumm misskokulumm göktuğ paşama geçmiş olsun. Ata nın burnu da hala hep tıkalı temizletmez de banyoda ne kadar temizleyebilirsem o kadar. Kıyamam yavrulara. Kayınvalidene de iyi etmişsin daha arkandan konuşmaz belki. Demiyor 3 çocukla çalışıp oğluma yoldaş olmuş daha arıza çıkarıyor insanları anlamak zor... ebru_can_ebru ebru_can_ebru Almila ma geçmiş olsun üst üste çok zorlamış kuzumu. Kalppare Kalppare canım dünürüm bu kuzuların uykusuzluğu bitirdi bizi Rabbim sağlık kolaylık versin. Jadesi Jadesi canım adaşım saçlarını güle güle kullan. Asyamı öperim. Zeyay1420 Zeyay1420 canımm çok geçmiş olsun kuzularıma kıyamam. Evde dinlenmek ne mümkün Helinnnnn Helinnnnn canım komşummm sen de iyi ki varsın. Naif kalbinden öperim. Umarım hep birbirimizin hayatında olabiliriz. Bu nisan annelerinin hepsini ayrı ayrı seviyorum bebeleri evladım. Çocuklarımızın güzel günlerinde hep birarada olmak dileğiyle...
aminnnn🙏
Helinnnnn Helinnnnn ebru_can_ebru ebru_can_ebru atlatmışsınız hastalıklarınızı bir daha gelmesin gitsin inşallah 🤲
Kalppare Kalppare ve S Susam_tanesi sizler de atlatın inşallah.
İpek böcüğüme de çok üzüldüm inşallah tekrarlamaz. Belli bir sebebi de yok idrar yolu enfeksiyonunun. Bol su içir sürekli elinin altında olsun suyu.
Benim oğlan da 2 gündür yemek yemiyor tam yiyecek ağzına atıyor dişiiim dişiiim diye yanağını tutuyor geri çıkarıyor ağzındakini Acaba dişi mi çürüdü falan dedik baktırmıuor da sabah zor bela elimle yokladım alt 2.azı şişmiş😭 ben onlar daha geç çıkıyor biraz rahatız diyordum ki geliyor gelmekte olan🤕 hastalığa da diş neden olmuştur ne zaman dişi çıksa hastalanıyor zaten.
misim biz gecen hafta bugun bahçede düştük yanu civan düstü. sekiyor bir haftadir. icim bi kotu oluyor onu gorunce ama birseydr yok bekliyorum ki gecsin. kac disi var? arelde 20 var civanda16. bittmedi bi ya😫
Çok geçmiş olsun canım biraz olsun dinlenebilsen, azda olsa rahatlama oluyor. Tabi ata ile ne mümkün. Ne diyeyim kuzunu taşımak sana ağrı değil, Şifa getirsin. Çocuklar seviyor kucakta taşınmayı.

İyi oldu ilacı söylediğin yarın alayım, yoksa uyuyamıyor. Uykusuzluktan iyice huysuz oldu.
canim kuru oksuruksr bisolnatur balgamliysa prospan al. ikiside bitkisel.
Bizde atıştık dün bugün konuştuk hallettik iletişim kuran küstüğünğn kıymetini bilen anlayan eş gibisi yok bakma helinim bi arkadaşım var eşi ile küsünce 2şi hiç konuşmuyor onla anlaşamıyorlar sonra vakit geçince unutulup gidiyor 🤣 kediler napıyor ev nasıl alıştınız mı iyice
Bende hep diyorum iyi ki denk geldim bu gruba 🥰🌼
bende unuturum ne oldugunu. aslinda işime de geliyor yük olmuyor gonlume mesele ama konusup hallettikten sonra. kedilere üzülüyorum ya hic oyun oynamiyoruz kucakta vakit geçirmiyorlar sira gelmiyor yataga da alamiyorum artik . eskiden nasil sarilirdim simdi cocuk gelecek diye hep kisitlama var.eve alıştım ama yaz modu daha iyi geliyordu bana. etrafu acik. kisin soguk olacak belli. ben hic sevmem soğuğu 😥
bu arada saçlar efsane olmus. ben de bi gidebilsem az kestirsem ne guzel olurfdu😇
iyi ki varsınız hepiniz🙏

Helinnnnn Helinnnnn 16 bizim de diş sayısı. Hiç fırçalatmıyor ya çürürürse erkenden çok kötü olur. 😔 Kızların ilk dişi çıktığından beri fırçalardık bu yok kitliyor dişleri. Orjanik diş Macunu alsam belki onun tadına açar ağzını 🙄 inşallah çürük falan değildir bakamıyorum da belli olmuyor bazen diş çürümüş olarak da çıkabiliyor ya. Elimle yokladım şişlik faln yok dişlerde. Ama arka azının yeri epey şişmiş. Üzerine ekleyince bıyakkk diye bağırdı😒
Kaza bela bizden sorulur 😭 dün işten geldim mutfakta işim var Göktuğ hamur makinasını çalıştırmak istedi. İyi dedim hadi bir kek yapalım bir yandan da işlerimi hallederim ufaktan. Bu yanında bakıyor yumurtasını şekerini attım karıştırıyor bir adım attım makina küttt yerde sandalyedeydi beyefendi çekmiş mi napmış onu göremedim elini de ufak kesmiş. Her yer yumurta oldu kendi ağlıyor ben içime içime sinir krizi geçirdim resmen😭 gelip gidip hannn hann düştü pattt kanadı diyor şimdi makinayı gösterip.çalıştırmadım d bir daha bilmiyorum kırıldı mı bozuldu mu🤕 balkon kapısını açıyor hatta bugün cam balkonu da açmış sandalyetyi çekmiş oturmuş annem şaşmış kalmış. Aman dedim anne yalnız bırakma anında yapıyor Allah korusun. Kapı pencereleri kilitli tutuyoruz.
Size de çok geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun hepsini

Helinnnnn Helinnnnn 16 bizim de diş sayısı. Hiç fırçalatmıyor ya çürürürse erkenden çok kötü olur. 😔 Kızların ilk dişi çıktığından beri fırçalardık bu yok kitliyor dişleri. Orjanik diş Macunu alsam belki onun tadına açar ağzını 🙄 inşallah çürük falan değildir bakamıyorum da belli olmuyor bazen diş çürümüş olarak da çıkabiliyor ya. Elimle yokladım şişlik faln yok dişlerde. Ama arka azının yeri epey şişmiş. Üzerine ekleyince bıyakkk diye bağırdı😒
Kaza bela bizden sorulur 😭 dün işten geldim mutfakta işim var Göktuğ hamur makinasını çalıştırmak istedi. İyi dedim hadi bir kek yapalım bir yandan da işlerimi hallederim ufaktan. Bu yanında bakıyor yumurtasını şekerini attım karıştırıyor bir adım attım makina küttt yerde sandalyedeydi beyefendi çekmiş mi napmış onu göremedim elini de ufak kesmiş. Her yer yumurta oldu kendi ağlıyor ben içime içime sinir krizi geçirdim resmen😭 gelip gidip hannn hann düştü pattt kanadı diyor şimdi makinayı gösterip.çalıştırmadım d bir daha bilmiyorum kırıldı mı bozuldu mu🤕 balkon kapısını açıyor hatta bugün cam balkonu da açmış sandalyetyi çekmiş oturmuş annem şaşmış kalmış. Aman dedim anne yalnız bırakma anında yapıyor Allah korusun. Kapı pencereleri kilitli tutuyoruz.
vay vay vayyyy yaramaza bak sen. bizim evin dört bir yani file 😁 mini hapishane ama çocuk acısından daha rahat ettim. kedi acisindan da tabi. valla Allaha emanet kuzular. sagsalim büyütmeyi nasip etsin Allah 🙏

Öyle yorgunum ve bitkinim ki 😔 grip gibi bişi oldum ben de sanırım.üstüne çocukların sira sira hastalanmaları neticesinde gelen uykusuzluk hissi..sanki biri iki omzuma basıyor sürekli ve ben yıkılmamak icin direniyormusum gibi 😔 bu saat gene ayaktayiz kacta uyuruz hic belli değil..debelenip duruyor kuzu burun akintisindan😔
Gel dünürcanım sarılalım birbirimize aynı beni anlatmışsın🥰
Herkese iyi geceler bizde zorlu hastalık süreçlerinden geçiyoruz ishal ateş grip ve diş hepsi üst üste geldi okuyamadığım çok şey oldu umarım herkes iyidir 🌷
Geçmiş olsun kuzum çocukların hastalığı çok zor şifalar diliyorum kuzuya

Ooo ipek böcüğümüze neler olmuş kıyamam kız çocuklarında idrar alma sorun gerçekten ama sonda da çok zor birde onca şeye idrar alınamaması daha sinir bozucu artık büyüdüler akılları herşeye eriyor kolay kolay unutmuyorlar Ayşe de aşıdan sonra herkese doktoru şikayet etmişti hııı diye kızıyordu bide parmak sallayarak ipeğim de unutur kısa zamanda inş.
Kısmet artık bekliyorum bakalım nasıl çıkacak. Maşallah sizlere o zaman tadını çıkarın. Arelim mutlumu okulunda nasıl gidiyor. Civan aramiyormu bazen pişman oluyorum umutu vermediğime. Bizimkiler üst üstte yaşadıkları için bir odadan bı odaya giderken bile ayrilmiyorlar. Akşam babası umutu markete getirdi, Duru hasta o kalsın dedim umut disarida, Duru evde ağladı. Babasına sen kötü baba demiş, yerlere yatarak ağlamış. Geri dönmek için. Alışverişi yapamadan geldi hep beraber çıktık.

Sağol canım benim İnşallah çabuk geçer. Öksürükten uyuyamiyor. Direnci düştü iyice uyku var ama malesef. Erva da çabucak iylesir İnşallah, hayat duruyor onlar hasta iken.
Baharcım Hoşgeldin bu arada uzun zamandır yoktun aktif yazamasamda okuyorum yokluğun belli oluyordu neyse ki yoğunluktan mış tekrar çocuklar mı hastalandı ki diye endişelenmiştim. Dırucuğun saçını kesmişsin kuvvetlice büyüsün inş Ayşecik de kel ancak ince lastik tokalarla iki kuyruk yapabiliyoruz. Öksürük çok zor yaptırmıyor tıkanıyor hemen Ayşe de öyleydi antibiyotik başladı doktor rahatladı biraz durucuğada acil şifalar diliyorum 💕
Canım baharım iki tane fıtık varmış. Doktor rapor verdi. Ağır kaldırma dedi de Ata bana çok düşmüş durumda. Ev merdivenli kucakta in çık sağlıkla büyütelim inşallah. Ama belime rağmen evde olmak o kadar iyi geldi ki. Benim emeklilik zamanım gelmiş. Yaramaz hetşeyi ellemek istiyor merak ediyor bolca düşüyor. Rabbim yavrularımızı korusun bizi de başlarından eksik etmesin 🙏🏻
Geçmiş olsun canım rapor alman iyi olmuş dinlenirsin biraz ditecem ama ev daha yoğun Allah güç kuvvet versin. Fıtık işi zor bende de var 3 tane boynumda kucağıma alamıyorum Ayşeyi çok zorluyor fizik tedavi rahatlatıyor ama geçici bir süre olsada sana da iyi gelir inş
Helinnnnn Helinnnnn ebru_can_ebru ebru_can_ebru atlatmışsınız hastalıklarınızı bir daha gelmesin gitsin inşallah 🤲
Kalppare Kalppare ve S Susam_tanesi sizler de atlatın inşallah.
İpek böcüğüme de çok üzüldüm inşallah tekrarlamaz. Belli bir sebebi de yok idrar yolu enfeksiyonunun. Bol su içir sürekli elinin altında olsun suyu.
Benim oğlan da 2 gündür yemek yemiyor tam yiyecek ağzına atıyor dişiiim dişiiim diye yanağını tutuyor geri çıkarıyor ağzındakini Acaba dişi mi çürüdü falan dedik baktırmıuor da sabah zor bela elimle yokladım alt 2.azı şişmiş😭 ben onlar daha geç çıkıyor biraz rahatız diyordum ki geliyor gelmekte olan🤕 hastalığa da diş neden olmuştur ne zaman dişi çıksa hastalanıyor zaten.

Bebeleri uyumasak kahve içemiycez 🤣 kıymetini bilelim canım öğle uykuları 🤪 sefan olsun afiyetler olsun 🌼💕

Baharcım Hoşgeldin bu arada uzun zamandır yoktun aktif yazamasamda okuyorum yokluğun belli oluyordu neyse ki yoğunluktan mış tekrar çocuklar mı hastalandı ki diye endişelenmiştim. Dırucuğun saçını kesmişsin kuvvetlice büyüsün inş Ayşecik de kel ancak ince lastik tokalarla iki kuyruk yapabiliyoruz. Öksürük çok zor yaptırmıyor tıkanıyor hemen Ayşe de öyleydi antibiyotik başladı doktor rahatladı biraz durucuğada acil şifalar diliyorum 💕
Hoşbuldum canım benim hiç ele bile gelmiyordu saçı. Ayşemi daha öncede gördüm saçları bizim duru kadar kel değil. Bak sana kıymamış annesi lastik tokada olsa hevesini aldırmış sana . Şaka bı yana canları sağolsun, saçlar elbet dolar. Aslında bende antibiyotik istedim, vermedi. Daha çabuk toparlardi. Ne yapalım hastalana hastalana güçlenecek, Allah dermansız dert vermesin. Hepsini korusun kollasin. Kuzularimi op benim yerime kocaman öpüyorum 😘

Hakikaten söylediğiniz kadar varmış, buraları sessizlik almış. nzh99 nzh99 Helinnnnn Helinnnnn ne iyi etmişsiniz bir araya gelerek. Çocuklarada iyi gelir, tabi en çok sizlere. Kıskandım söylemeden geçemeyeceğim 🤭
Yaptık bir kaçamak. Çocuklar için de bizim için de iyi oldu. Keşke hepinizle buluşabilsek...

belki de senin işe gitme döneminde kalan kaygı içindedir zamanla atacaktır eminim
Evet inşallah en kısa sürede atlatırız bu durumu .
Ne çok hastalanan olmuş , hepinize ve yavrulara acil şifalar olsun .
S Susam_tanesi aylardır deniyorum idrar almayı . Kusma bizde hep var olan bir durum olduğu , ekstra ateş vs olmadığı için alana kadar kendim uğraştım aylardır . Lazımlık aldım . Tuvalet eğitimi amaçlı değil ama iletişim için almıştım aslında . Ara ara oturttum özelikle sabah kalkar kalkmaz her seferinde yaptı çişini . O şekilde gönderdim idrarı tahlile. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama bunu da deneyebilirsin.

Evet inşallah en kısa sürede atlatırız bu durumu .
Ne çok hastalanan olmuş , hepinize ve yavrulara acil şifalar olsun .
S Susam_tanesi aylardır deniyorum idrar almayı . Kusma bizde hep var olan bir durum olduğu , ekstra ateş vs olmadığı için alana kadar kendim uğraştım aylardır . Lazımlık aldım . Tuvalet eğitimi amaçlı değil ama iletişim için almıştım aslında . Ara ara oturttum özelikle sabah kalkar kalkmaz her seferinde yaptı çişini . O şekilde gönderdim idrarı tahlile. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama bunu da deneyebilirsin.
umudum, sena kuşun kusma durumları nasıl oldu? azaldı mi? nasil gidiyor iznin? bol bol koklasirsiniz pamuk prensesle.🥰🥰🥰

X