2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sağol canım. Bende 2 gündr göğsümde baskı hissi vardı boğuluyo gibi oluyordum stres de yaptım en son dün hastaneye gittim ciğerlere baktılar normal çıktı herşey şimdi biraz daha iyiyim, eşimde öksürük var sadece
Çok geçmiş oldun canım şimdi gördüm çok zorlamadan geçer inş stres yapma aşılıysanız hele daha rahat diyorlar

O ogretmen61 canim cok gecmis olsun
Grip gibi hafif atlatırsınız insallah.
Benimde 2 gündür basim çatlıyor cok halsizim en son annemlere gitmistim ablamların çocukları hasta okula gidip geliyorlar biraz korkuyorum ama ins yorgunluktandır.

Geçmiş olsun canım tabi biri hasta olur da diğeri geri kalır mı😔bu dönem böyle bizde de sürekli burun tıkanıklığı vs. Kızlar da bu yaşları böyle geçirmişti 4 yaşa kadar hastalık bol bol sonra azalıyor inşallah kulak yolu uzuyor enfeksiyon riski azalıyor.
D dilzar siz de inş sağsağlim olur kurtulursunuz sünnetinizi paşa maşşallah çok yakışıklı🧿🧿
sagolasin teyzesi amin inşallah, pek umudum kalmadı sünnetten açıkçası. düzelmiyor bir türlü.

Benimde 2 gündür basim çatlıyor cok halsizim en son annemlere gitmistim ablamların çocukları hasta okula gidip geliyorlar biraz korkuyorum ama ins yorgunluktandır.
Sağol baharcım. Sadece baş ağrısıysa zannetmiyorum havalardan da olabilir

İyi etmişsiniz sevindim sizin adınıza. Kısmet bellimi olur.

İnşallah canım benim, bende çene çok daralmayinda sonra🤭

Sağol canım 😘

Duru biraz daha iyi tam anlamı ile geçmedi, umut eklendi. Oğlum hastalandı getirdim doktora, alerjik dedi malesef onada hava ve alerji ilacı verdi. Biri hastalanır da diğeri es gecermi. Siz nasıl oldunuz.
Geçmiş olsun umut da atlatır insAllah çabucak..bugünler böyle geçecek sanırım.bizim. burun akıntısı ara ara hala devam.
Sağol canım benim iyi sayılırız çok şükür
Canım o göğüs baskısı bende de olmuştu. Burun tıkalı bogaz şiş olunca nefes almak biraz yoruyor insani.herhalde ondan. Yani her nefes güçlüğü ciger ile ilgili olmuyor. Bogaz şişliği ve burun tıkanması icin ilac vermiştir doktorunuz. Biz nurofen kullandık iyi geliyordu. Geçmiş olsun. Atlatacaksıniz inşAllah.. şöyle düşün artik daha rahatsın 😊 en dogalından antikorun olusacak 15 güne 😊
Bu baş ağrısı bende de var ve kime desem başı çatlıyor.. havadan mi neden ya 🤕🤕🤕 geçmiş olsun canım.muhtemelen sinuzit gibi bisey bu 🙄

Günaydın kizlar
Karya dun aksam cartanda kaldi sanirim aksam hapşırmaya basladi burnunda akıyor gece 2 ye kadar döndü durdu inledi simdi gözünde sis burnunda akıyor halen hapşırıyor sprey sıkıyorum calpol.icirdim ama baska napsam bilemedim ya😔

Geçmiş olsun umut da atlatır insAllah çabucak..bugünler böyle geçecek sanırım.bizim. burun akıntısı ara ara hala devam.

Canım o göğüs baskısı bende de olmuştu. Burun tıkalı bogaz şiş olunca nefes almak biraz yoruyor insani.herhalde ondan. Yani her nefes güçlüğü ciger ile ilgili olmuyor. Bogaz şişliği ve burun tıkanması icin ilac vermiştir doktorunuz. Biz nurofen kullandık iyi geliyordu. Geçmiş olsun. Atlatacaksıniz inşAllah.. şöyle düşün artik daha rahatsın 😊 en dogalından antikorun olusacak 15 güne 😊

Bu baş ağrısı bende de var ve kime desem başı çatlıyor.. havadan mi neden ya 🤕🤕🤕 geçmiş olsun canım.muhtemelen sinuzit gibi bisey bu 🙄
ben 4 gundur çekiyorum basagrisini. migrenden nefret ediyorum artik. emzirmeyi bitirsem botoks yaptiracam. hayat kalitemi o kadar etkiliyor ki. herkese de yansiyor. esime cocuklarima eve. negatif enerji doluyor sanki hersey. ya da agrida bana oyle geliyor ama yoruldum gercekten.
Bende başka bir sürprize mahal vermemek adına dün spiral taktırdım 😊 normal doğum yapan arkadaşlar valla saygım arttı size bir kere daha bu kadarr kurcalanmaz ya böyle bir bölge 🤣 doktora isyan ettim bir şeyi de erkeklere takın diye yeter ama bütün çile bizde 🤪
haydi hayirli olsun. bende gecen ay taktirmistim. ust uste 2 normal dogum olunca acikcasi baya erteledim spiral olayini. artik fobi olmuştu o masa felan. neyseki kisacik bir islemdi. kendimi korkuttuguma bile degmedi. tek basima gittim geldim. ama hormonsuz taktirdim ben hormonlu migreni tetikliyor bu da sureyi uzatiyormus. her regl donemi atak olur simdi daha uzun surecek sanirim😥😫
Günaydın kizlar
Karya dun aksam cartanda kaldi sanirim aksam hapşırmaya basladi burnunda akıyor gece 2 ye kadar döndü durdu inledi simdi gözünde sis burnunda akıyor halen hapşırıyor sprey sıkıyorum calpol.icirdim ama baska napsam bilemedim ya😔
iburamib ver calpol yerine canim. hem akintiicin hem agrisi icin daha iyi. cok geçmiş olsun gelinime

Stres yaptım baya ama şimdi iyiyim canım aynen daha rahat gezecem bikaç ay şimdi😂🙏🏼

Günaydın kizlar
Bizim de Sena aynı öyle . Dün gece 2 ye kadar kucağımdaydı. Yanıma alayım bari dedim yatırıyorum kaaaaaaalk kaaaaaalk diye ortalığı ayağa kaldırdı . Yatınca burnu tıkanıyor kalk kalk diye ağlaya ağlaya kalkıyoruz . Burnuna serum fizyolojik şıktım biraz zorla oldu ona da baya ağladı . Ama hala tam bir akıntı başlamadı aksa iyiydi .

Bizim de Sena aynı öyle . Dün gece 2 ye kadar kucağımdaydı. Yanıma alayım bari dedim yatırıyorum kaaaaaaalk kaaaaaalk diye ortalığı ayağa kaldırdı . Yatınca burnu tıkanıyor kalk kalk diye ağlaya ağlaya kalkıyoruz . Burnuna serum fizyolojik şıktım biraz zorla oldu ona da baya ağladı . Ama hala tam bir akıntı başlamadı aksa iyiydi .
Biz aksam ustu daha fena olduk:KK43: ağlayıp duruyor ateşi yok ama ağzına elini sokuyor burde hapşırıp duruyor burun akıntısı gözler sis ayakta uyuyordu ağlıyordu erkenden yatırıyorum simdi ıburamin verdim bakalim insallah sabaha gecmis olsun :KK43: bende hiç kendimde değilim cocuk boyle olunca çok üzülüyorum ve korkuyorum :KK43: sizede gecmis olsun su sira herkes hasta:KK43:

X