2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese iyi geceler bizde zorlu hastalık süreçlerinden geçiyoruz ishal ateş grip ve diş hepsi üst üste geldi okuyamadığım çok şey oldu umarım herkes iyidir
Ay bu ne hepimiz hasta Asya ile bende ishalim ama ben daha kötüyüm 30 kere gittim belki tuvalete böyle bir hafta ishal olsam bişeyim kalmaz ne yedim dokunduysa bilsem yemeye devam etsem az perişan olurum ama 50 kilo olurum

Bizde atıştık dün bugün konuştuk hallettik iletişim kuran küstüğünğn kıymetini bilen anlayan eş gibisi yok bakma helinim bi arkadaşım var eşi ile küsünce 2şi hiç konuşmuyor onla anlaşamıyorlar sonra vakit geçince unutulup gidiyor kediler napıyor ev nasıl alıştınız mı iyice
Bende hep diyorum iyi ki denk geldim bu gruba

Bebeleri uyumasak kahve içemiycez kıymetini bilelim canım öğle uykuları sefan olsun afiyetler olsun

Ah neler yaşamışsın beterinden korusun Allahım ipek kuzusu u hepsini hastalık dönemi desenize hepsi hasta gibi

Ahh çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum seni Zara da 4 aylıktı sonda ile almışlardı kültür için nasıl zor bir şeydi kıyamam İpek’e idrar torbası ile idrar almak Cidden zormuş ben idrar alırken buzdolabı poşetini kenardan kesip bez gibi beziyle beraber bağlıyordum çişini yapınca da açıp direk kutuya döküyordum 10 dk da çok rahat oluyordu aklında olsun belki denersin
ebru_can_ebru Kalppare size de çok geçmiş olsun bende geçen hafta nezle olmuştum 4 gün maske taktım ama çok kötüydüm ama sonra gribe döndü 10 günü geçti daha tam iyileşemedim eşim grip aşısı olmuştu gerçi ama ne ona ne hanımağaya bulaşmadı şükür süper grip diyorlar haberlerde çok yaygınmış bu ara havalrda dengesiz insan soğuk alıyor gerçekten

Ay bu ne hepimiz hasta Asya ile bende ishalim ama ben daha kötüyüm 30 kere gittim belki tuvalete böyle bir hafta ishal olsam bişeyim kalmaz ne yedim dokunduysa bilsem yemeye devam etsem az perişan olurum ama 50 kilo olurum
Size de geçmiş olsun cano ahh bende ilaç kullanıyorum yine ishal olamıyorum biraz olaydım iyi olırdu bende kabızlık nırvanaa
Bu arda bende saçlarını çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan

oyyy tempo cok yogun ya. Allah yardimcin olsun canim. evin işi hic bitmiyor hele camasir hic
cok gecmis olsun ipegimize. üst uste cok sey yasadi yavru. bir an evvel toparlanir umarim
arel mutlu isteyerek gidiyor egleniyor. civan her sabah aglayarsk yolcu ediyor kahkahalarla sevinc cigliklariyla da karsiliyor abisini. uzun surmuyor asklari kavga gurultu hemen başlıyor. surekli benimmm sesleri evde. odasina bile almiyor bazen arel. benim odam diyor sipa. ama iyi geldi bize. yogun bir tempoda degilim. belli saatlerde aksiyon oluyor ama bi düzen oldu artik. istersen hala gonderebilirsin canim eger ihtiyac duyuyorsan.
aminnnn
misim biz gecen hafta bugun bahçede düştük yanu civan düstü. sekiyor bir haftadir. icim bi kotu oluyor onu gorunce ama birseydr yok bekliyorum ki gecsin. kac disi var? arelde 20 var civanda16. bittmedi bi ya
canim kuru oksuruksr bisolnatur balgamliysa prospan al. ikiside bitkisel.
bende unuturum ne oldugunu. aslinda işime de geliyor yük olmuyor gonlume mesele ama konusup hallettikten sonra. kedilere üzülüyorum ya hic oyun oynamiyoruz kucakta vakit geçirmiyorlar sira gelmiyor yataga da alamiyorum artik . eskiden nasil sarilirdim simdi cocuk gelecek diye hep kisitlama var.eve alıştım ama yaz modu daha iyi geliyordu bana. etrafu acik. kisin soguk olacak belli. ben hic sevmem soğuğu
bu arada saçlar efsane olmus. ben de bi gidebilsem az kestirsem ne guzel olurfdu
iyi ki varsınız hepiniz

Helinnnnn 16 bizim de diş sayısı. Hiç fırçalatmıyor ya çürürürse erkenden çok kötü olur. Kızların ilk dişi çıktığından beri fırçalardık bu yok kitliyor dişleri. Orjanik diş Macunu alsam belki onun tadına açar ağzını inşallah çürük falan değildir bakamıyorum da belli olmuyor bazen diş çürümüş olarak da çıkabiliyor ya. Elimle yokladım şişlik faln yok dişlerde. Ama arka azının yeri epey şişmiş. Üzerine ekleyince bıyakkk diye bağırdı
Kaza bela bizden sorulur dün işten geldim mutfakta işim var Göktuğ hamur makinasını çalıştırmak istedi. İyi dedim hadi bir kek yapalım bir yandan da işlerimi hallederim ufaktan. Bu yanında bakıyor yumurtasını şekerini attım karıştırıyor bir adım attım makina küttt yerde sandalyedeydi beyefendi çekmiş mi napmış onu göremedim elini de ufak kesmiş. Her yer yumurta oldu kendi ağlıyor ben içime içime sinir krizi geçirdim resmen gelip gidip hannn hann düştü pattt kanadı diyor şimdi makinayı gösterip.çalıştırmadım d bir daha bilmiyorum kırıldı mı bozuldu mu balkon kapısını açıyor hatta bugün cam balkonu da açmış sandalyetyi çekmiş oturmuş annem şaşmış kalmış. Aman dedim anne yalnız bırakma anında yapıyor Allah korusun. Kapı pencereleri kilitli tutuyoruz.
Size de çok geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun hepsini

vay vay vayyyy yaramaza bak sen. bizim evin dört bir yani file mini hapishane ama çocuk acısından daha rahat ettim. kedi acisindan da tabi. valla Allaha emanet kuzular. sagsalim büyütmeyi nasip etsin Allah

Gel dünürcanım sarılalım birbirimize aynı beni anlatmışsın
Herkese iyi geceler bizde zorlu hastalık süreçlerinden geçiyoruz ishal ateş grip ve diş hepsi üst üste geldi okuyamadığım çok şey oldu umarım herkes iyidir
Geçmiş olsun kuzum çocukların hastalığı çok zor şifalar diliyorum kuzuya
Ooo ipek böcüğümüze neler olmuş kıyamam kız çocuklarında idrar alma sorun gerçekten ama sonda da çok zor birde onca şeye idrar alınamaması daha sinir bozucu artık büyüdüler akılları herşeye eriyor kolay kolay unutmuyorlar Ayşe de aşıdan sonra herkese doktoru şikayet etmişti hııı diye kızıyordu bide parmak sallayarak ipeğim de unutur kısa zamanda inş.
Baharcım Hoşgeldin bu arada uzun zamandır yoktun aktif yazamasamda okuyorum yokluğun belli oluyordu neyse ki yoğunluktan mış tekrar çocuklar mı hastalandı ki diye endişelenmiştim. Dırucuğun saçını kesmişsin kuvvetlice büyüsün inş Ayşecik de kel ancak ince lastik tokalarla iki kuyruk yapabiliyoruz. Öksürük çok zor yaptırmıyor tıkanıyor hemen Ayşe de öyleydi antibiyotik başladı doktor rahatladı biraz durucuğada acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun canım rapor alman iyi olmuş dinlenirsin biraz ditecem ama ev daha yoğun Allah güç kuvvet versin. Fıtık işi zor bende de var 3 tane boynumda kucağıma alamıyorum Ayşeyi çok zorluyor fizik tedavi rahatlatıyor ama geçici bir süre olsada sana da iyi gelir inş

Bebeleri uyumasak kahve içemiycez kıymetini bilelim canım öğle uykuları sefan olsun afiyetler olsun

Hoşbuldum canım benim hiç ele bile gelmiyordu saçı. Ayşemi daha öncede gördüm saçları bizim duru kadar kel değil. Bak sana kıymamış annesi lastik tokada olsa hevesini aldırmış sana . Şaka bı yana canları sağolsun, saçlar elbet dolar. Aslında bende antibiyotik istedim, vermedi. Daha çabuk toparlardi. Ne yapalım hastalana hastalana güçlenecek, Allah dermansız dert vermesin. Hepsini korusun kollasin. Kuzularimi op benim yerime kocaman öpüyorum

Yaptık bir kaçamak. Çocuklar için de bizim için de iyi oldu. Keşke hepinizle buluşabilsek...

belki de senin işe gitme döneminde kalan kaygı içindedir zamanla atacaktır eminim
Evet inşallah en kısa sürede atlatırız bu durumu .
Ne çok hastalanan olmuş , hepinize ve yavrulara acil şifalar olsun .
S Susam_tanesi aylardır deniyorum idrar almayı . Kusma bizde hep var olan bir durum olduğu , ekstra ateş vs olmadığı için alana kadar kendim uğraştım aylardır . Lazımlık aldım . Tuvalet eğitimi amaçlı değil ama iletişim için almıştım aslında . Ara ara oturttum özelikle sabah kalkar kalkmaz her seferinde yaptı çişini . O şekilde gönderdim idrarı tahlile. İnşallah bir daha gerek kalmaz ama bunu da deneyebilirsin.

umudum, sena kuşun kusma durumları nasıl oldu? azaldı mi? nasil gidiyor iznin? bol bol koklasirsiniz pamuk prensesle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…