2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnşallah susamcım

Canım dünürüm Allah razı olsun çok sağol evet sevindik baya

yok susamcigim, ara tatilde insaallah. şimdi yine burnu akıyor, tek tük öksürüğü var, inşallah o zamana gecer.

cok gecmis olsun kizlar. biz 1bucuk ay yasadik k sureci. cok zor. Allah yardimciniz olsun
Teşekkür ederim helinim❤❤ bi ben iyilesemedim hala grip garip gariban
Kıyamam melegime oyy eger sonunda geniş spektrumlu ilac verecekseniz bastan verin ugrastırmayin diyorum doktorlara bazen bazısi kızıyor ama napayım bir defasında ağzından kaçırdıydi bir doktor.. zaten o hastalık için (ne tahliliydi hatırlayamıyorum tam) her mikroba bu ilacı yazıyoruz diye o yüzden geçmiş olsun canım ❤❤❤❤❤
Şimdi daha iyisinizdir insAllah cancağzım ❤
Gecmis olsun Dünürüm ❤❤ fıtık zor.. zorlama kendini cok
Tesekkur ederiz canım. O son azilar cok zorluyor Allah yardimciniz olsun..aglama krizleri de muhtemelen ondan kiyamam pasaya ❤
Yok kız ne diyeti spora dedim diyet ki ben kim o yüzden gıddık gıddık gidiyor kilolar
Geçmiş olsun canım çocuklara geldi hastalık mevsimi N Nehir8077 kuzum Duruma da geçmiş olsun
Tesekkur ederiz canım
Valla covidden beri boyuna grip oluyorum..tam geçiyor sil bastan teşekkur ederim canım
biz gecen hafta bugun bahçede düştük yanu civan düstü. sekiyor bir haftadir. icim bi kotu oluyor onu gorunce ama birseydr yok bekliyorum ki gecsin. kac disi var? arelde 20 var civanda16. bittmedi bi ya
Canım nasıl oldu civanım? InsAllah duzelmistir ayağı
Içime içime sinir krizi geçirme sözüne hem cok güldüm hem de cok hak verdim kuzum ahh pasa ahh
Gel dünürcanım sarılalım birbirimize aynı beni anlatmışsın
Sarılalım dünürüm senin gibi bir melek kalpliye sarilmak bana çooook iyi gelir
Kalppare nasıl oldu elifcik, daha iyi mi? insallah iyidir, sen de çok yoruldun son günlerde. Allah yardimcin olsun.
Elif tam toparladi simdi ben gribim..ona gecer mi korkusu yaşıyorum tuhaf bir döngü icerisindeyim Allah hayretsin sagol dilzarım..ozlemisim seni hosgeldin
Bu arada Helinnnnn Umudum- S Susam_tanesi nzh99 O ogretmen61 N Nehir8077 sizler de hosgeldiniz iyi ki geldiniz özlemişim hepinizi
S Susam_tanesi canim cok gecmis olsun
Kalppare @Zeyay1420 N Nehir8077 misskokulumm
Sizlerede cok gecmis olsun canlar..
Helinnnnn nzh99 oohh ne güzel resimler onlar cok iyi yapmissiniz.
Tesekkur ederiz canim❤

Aynen daha zamanları var öğrenirler elbet bende yaza doğru istiyorum şimdi üst baş kalın gözüm yemiyor

Yaptık bir kaçamak. Çocuklar için de bizim için de iyi oldu. Keşke hepinizle buluşabilsek...
İyi etmişsiniz sevindim sizin adınıza. Kısmet bellimi olur.
sizleride andık bir gun hep birlikte görüşebiliriz umarim
İnşallah canım benim, bende çene çok daralmayinda sonra
S Susam_tanesi canim cok gecmis olsun
Kalppare @Zeyay1420 N Nehir8077 misskokulumm
Sizlerede cok gecmis olsun canlar..
Helinnnnn nzh99 oohh ne güzel resimler onlar cok iyi yapmissiniz.
Sağol canım
Şimdi daha iyisinizdir insAllah cancağzım ❤
Duru biraz daha iyi tam anlamı ile geçmedi, umut eklendi. Oğlum hastalandı getirdim doktora, alerjik dedi malesef onada hava ve alerji ilacı verdi. Biri hastalanır da diğeri es gecermi. Siz nasıl oldunuz.

Geçmiş olsun dilzarcim Asım kuzum damı hasta. Sayfaları biraz geç okuyorum. Kusuruma bakma elimde hava makinası dolaşıyorum bende.
çok geçmiş olsun canim size de, Duru kuzusu mh yoksa minik abi umut mu hasta?

Asimin ki kronik olacak, şükür çok ilerlemiyor da ama geçmiyor da, geniz akıntısı, burun akıntısı tek tük öksürük.

sünnet olurken hafif de olsa narkoz alacağı için tamamen sağlıklı olması gerekiyor, burun akıntısıni bile kabul etmiyor doktorlar, bakalım inşallah haftaya kadar geçer.

Sağol canım duru hastaydı kulak enfeksiyonu oldu, burun akıntısı öksürük var ciğere akmış. Hava kullanıyorduk, iyileşmeye başladı tam anlamıyla olmasada. Umutta eklendi 2 gündür oda hasta.
Neredeyse 2 yaş olacaklar, sünnete çokta zamanın yok. Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun. Biz mecburi olduk 2 yaşında gerçekten söyledikleri gibi, ya 2 yaş öncesi, yada 5 yaş sonrası. Umut için baya travma olmuştu. Ve hala pipisi hassas noktası el sürdürmez, kesiceksin der. Yaramazlık yapmadım der. İnşallah biran evvel iylesir, kısmetse olur sünnetini.

Geçmiş olsun canım tabi biri hasta olur da diğeri geri kalır mıbu dönem böyle bizde de sürekli burun tıkanıklığı vs. Kızlar da bu yaşları böyle geçirmişti 4 yaşa kadar hastalık bol bol sonra azalıyor inşallah kulak yolu uzuyor enfeksiyon riski azalıyor.
D dilzar siz de inş sağsağlim olur kurtulursunuz sünnetinizi paşa maşşallah çok yakışıklı

sagol canim. asim ne yakisikli olmuş. biran evvel toparlanirda sunneti de olursunuz insallah
cok gecmis olsun canim
asyanın sinirli hallerine bayildimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…