2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bir haftadır her gün kusuyoruz maalesef . Ne tetikliyor neden tekrar ediyor bilemiyorum . İdrarımız da temiz çıkmıştı . Reflü deyip kabullendik .
Vallahi çok üzülüyorum. Boncuğuma şifalar diliyorum. Bol iştahlı uykulu günler olsun.

Merhaba kızlar. Dün akşam test yaptırdık ve eşim de ben de pozitifiz. Pazartesi Deniz ateşlenmişti diş olduğunu düşündüm ama eşime dedim ki çocuk ateşlenince arkası covid bunun burun tıkanıklığı ve kuru öksürüğümüz var başka bişey çok şimdilik böyle devam eder inşallah, dualarınızı bekliyorum

Çok geçmiş olsun umarım ilerlemeden geçer

Size de geçmiş olsun ya dediğin gibi mevsim yaz desen değil kış desen değil 2 gündür yaz burası mesela kabızlık kötüdür bilirim öğrenciyken beslenme kaynaklı çok olurdum hamileyken de çok olmuştum ishal de zor tabi ama en azından ödemler gidiyor
Çok teşekkür ederim yapımı bu kadar uzun olmasa iyi de işte

Yük olmuyor gönlüme nasıl güzel bir laf Ah çok sevdim
Kedilere üzülme vakti gelir seversin bilir sevdiğini bende çok özlüyorum kedimi olsa bol bol kavga ederdik kesin Asya bi yandan o bi yandan ama sırf Asya ile oynasınlar hayali kurardım
Bende kestiremedim bile 2 senedir kuaför kapısı görmedim öyle iyi geldi ki özgüvenim yerine geldi çok teşekkür ederim güzel fikrine

Ah öyle anlık ki dediğin gibi Allahım korusun hepsini geçmiş olsun kuzum

Ya sen deneyecektin sanki tuvaalaet eğitimi denedin mi benimki lazımlığı oyuncak gibi kullanıyor bugün denedim ama oturmak istemedi deneme sebebimde 2 gündür kakasını yapmadan kaka diyor ama lazımlığı istemedi

Bende öyle zorlanıyorum ki bazen 2 yaş krizi bu değilse olay çıkacak aramızda 2 yaşta belli oldu benliğine kavuşuyorsa kavuşsun hadi daha dövüşmeyek

Ah kuzum benim geçmişler olsun dualarım sizinle inşallah hafifçe geçer gider hasarsız Rabbim şifalar versin

Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar ipek iyi çok şükür hala ara ara acıyor diyor ama çiş yaparken yanma mı oluyor nedir oma bağlıyorum. Ağzı da iyi oldu yemek yemeye başladı baya toparladı.

Helinnnnn nzh99 çok güzel yapmışsınız buluşmakla ne güzel fotolardı onlar

D dilzar Asım paşa sünnet oldu mu?

misskokulumm Allah sabır versin çok zor oluyor öyle anlar çok iyi anlıyorum. bizim de çok sebepsiz ağlamalar oluyor özellikle uykuya giderken gece uyku arasında ve sabah ilk uyandığımızda. Hatta geceleri oturma odasını gösterip orda meme emmek istediğini söylüyor orda uyuyoruz tam dalmadan gidersek bağırıyor ağlıyor artık orda kanepe açtım çünkü ben de uyumak istiyorum gevenin köründe tamamen uyuyunca yatağa götürüyorum. Bu bahaneyle yatağını odasına mı alsam acaba yatak odasını istemediğinde orda yatırırım. Ama bizde babası tek yatırmayı hiç istemiyor. Nasıl ayırcam bilmiyorum.

Umudum- reflü ise bile lansor gibi bişey kullanabilir aslında bebek reflüsünde kullananları biliyorum. Ankaraya geldiğinizde bi baktırmıştınız ne demişlerdi o zaman sonunu getirebilmiş miydiniz?

N Nehir8077 uzun zaman sonra seni görmek güzel umut ve duruyu öpüyorum

O ogretmen61 geçmiş olsun hepinize tez zamanda atlatırsınız inşallah

Evet canım azda olsa var saçı çocukluğumuzda taş devri vardı oradaki çakıltaşı gibi bir tutam saçı varama Zeynep te öyleydi hatta daha azdı saçı ama maşallah çok gür şimdi o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum
Yaptık bir kaçamak. Çocuklar için de bizim için de iyi oldu. Keşke hepinizle buluşabilsek...
Gönlüm sizinleydi ne iyi yaptınız
sizleride andık bir gun hep birlikte görüşebiliriz umarim
İnş Ne güzel olur
Ahh canım ya bu akşam maçı izlerken aklımdaydın hep hele uzatmalarda ki gole be sevinmişler diye sizi düşünmüştüm çok geçmiş oldun inş Hafif geçirirsiniz Rabbim kolaylık ve tez zamanda şifalar versin inşallah

geçmiş olsun canim, inşallah hafif geçirirsiniz. Rabbim sifa versin.

Gün içinde yaşadığı hazmedemediği duygular olabilirmiş , ağlama nın temelinde ihtiyaç mı yoksa arzular mı var acaba bunun ayrımını yapıp , ihtiyaçsa karşılamalı , arzuları ise yapılacak şeyler olduğunda karşılık vermeli , ya da vermemeli . Arzuladığı şeyler için ağlaması zaman zaman gerekiyor sanırım iç dengesini kurabilmesi için . Ancak ağlarken de sebebini anladığımızı ona hissettirip yanında olmak önemli . Ağlarken ben panik oluyorum , sakin kalabilmek önemli gerçekten bu dönemde . Bol bol sabır çekeceğiz sanırım . Özellikle bağlanma konusunda çok kaygılı yım ben . Bakıcı sonrasında yaşadıklarımızı tamir etmeye çalışıyorum . Sakin kalabilmek gerçekten zor . Sena ağlayınca beni hissettiğini bilmek beni daha da kaygılandırıyor sanki . Dış görünüş olarak sakin kalsam da içimde fırtınalar kopuyor

Denemek istedim aslında . Heves ettikçe oturttum, yaptı da. Hatta kakasını da yapıyordu ama en son kakaya oturduk yine yaptı , ertesi gün sabahında oturmak istemedi . Ben de hiç ikilemedim . Şu an öğrensin sadece biraz biraz. Alıştırma kilodu aldım ama alez siparişi verecektim . Biraz ara vereyim bir de annemlere filan git gel yaptıktan sonra evdeyken başlarım .
Umudum- reflü ise bile lansor gibi bişey kullanabilir aslında bebek reflüsünde kullananları biliyorum. Ankaraya geldiğinizde bi baktırmıştınız ne demişlerdi o zaman sonunu getirebilmiş miydiniz?
Ankara’da da aynı şeyler söylendi . İdrar a gittiğinizde baktırın dedilerdi o da temiz çıktı . Biz gaviscon kullanıyoruz kusması için . Burda da , Ankara’da da gaviscon verildi hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…