2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar dün babamin vvefat yildonumuydu. Birer fatiha okur musunuz rica etsem
Allah rahmet eylesin canım okudum
Ben de görümcenin ardından kv ile atıştım. Ev aldık diye tripleniyordu hanım ben de yedim onun tribiniAllah akıl fikir versin bu insanlara gelinle kötü olunca ne işine yarıyor ki. Dinlenmek kim biz kim canım küçük çocukla evde de yoruluyor insan. Hem tatilimiz de yok bizim seminerler devam edecek veli toplantısı vs yapacağız dersim 12 buçukta bitti 3 kere geldim 2 kere gittim evden Betüşü al gel, annemi bırak gel şimdi üzerimi değiştirecem nasip olursa aminnn

Oyy oyy bak bunu bilmiyordum canim.calismayali cok oldu.
Kv ile niye atıştın canım ? Tahminim o ki eşinin memleketinden ev almasıni istiyorlardi

Oyy oyy bak bunu bilmiyordum canim.calismayali cok oldu.
Kv ile niye atıştın canım ? Tahminim o ki eşinin memleketinden ev almasıni istiyorlardi
Bak nasıl da bilir özetle öyle. Eşim ısrarla söylemeyelim dedi ev aldığımızı ben de teyzesine söyledim böyle böyle diye. Gerek duymadım saklamaya. Yazdan beri tripli kadın aramıyor. Sürekli arkamdan sallıyor 3 cümlenin biri karın şöyle böyle eşime. Anlıyorum ben. En son konuştuklarında 15 yıl önce söylediğim bişeyi söylemiş eşime. Nerden çıktı bu şimdi dedim ben de o kadar da alakasız ki. Her fırsatı değerlendiriyor karı koca iyice coştulardı bu ara ev meselesineymiş. Ben de öğle arası aradım. Neden konuşmuyorsun benimle hayırdır birşey mi yaptım neyle suçlanıyırum dedim yok ben demem bişey de nerden çıktı da sabah akşam dua ediyorum siz huzurlu olun diye de falan fişman. Dua da istemiyorum senden artık benim arkamdan konuşmayı bırak 15 yıldır kabullenemedinşz ne alıp veremiyorsunuz benle derdiniz varsa açın bana söyleyin dedim. 15 yıl önceki mevzuyu getirip kocama ne söylüyorsun amacın huzur bozmak belli dedim. O tabi inkar ediyor ama ben eminim söylediklerinden eşimin satır aralarından yakalıyorum hatırlaması hatta bilmesi imkansız annesi söylemezse o lafları. Neyse bir süre de olsa susarlar diye umut ediyorum

Merhaba nicki hatırlayamadım ama hoşgeldin. Çocuklar büyüdü hepsi birbirinden farklı benim oğlan baştan dilliydi her şeyi söylüyor artık dün işallakk demeyi öğrenmiş işallakk diyor ne dersek. İnşallah yani bol bol konuşun kitap okuyun soru sorun vardır bir vakti zamanı elbet konuşur bıcır bıcır.

Sağol canım benim alıntını görmemişim özür dilerim. Bdv de hep abuk subuk konulara bildirim al olarak işaretlemişim. Baya bildirim vardı, gözümden kaçmış demek ki.
Bizimkininde derisi görünüyordu. İki tel saç vardı onada saç denilirse. Tüy gibi bir şeydi incecik. İyimi yaptım kötümü bilmiyorum, bakalım zaman gosterecek. Kınayı nasıl yapicaksin, Tutarmi kafasında.

Gecmis olsun kuzuma Göktuğ’umdami üzerini ortturmuyor. Benim kızda hâlâ tulumla yatıyor. Orttugum an tepinmeye başlıyor. Bende sabah doktora getireceğim, gece burnu tıkandı ağla ağla doğru düzgün uyumadı. Bugün akşam üzeride kulak kulak diyip duruyor. İlaç istiyor sürekli. Veriyorum bir iki saat sonra tekrar başlıyor. Bizimkide gene hastalanıyor sanırım.

Neyse sağlıkla uzasın benşm güzel fındığım her türlü güzel erkek sananlar yallah göz doktoruna
Benimki de ina öyle bir bağırma bir çağırma yalnız değilsin geçen düğünde bi teyze bana dedi ki o sıra Asya kendinen geçmiş ağlıyor böyle böyle terbiye edecek seni dedi ne dopru söz gerçekten hayatımın dönüm noktası çocuk sahibi olmam önceden götüm iş yemez hiçbir şey yapamazdım şimdi gün içinde yaptıklarıma bakıyorum ohooo 1 haftalık iş nerdeyse

Aman hep öyle güzel kendi uyusun sıpalar ben neler çektim o uykudan

Araya 2 gündür spor da sıkıştırdım bi anda bi yüklenmişim kendime şuan ayak başparmağım hariç her yerim et kesiği ölüyorum resmen
Eh evi temizlik le yeniledim başka ev gibi oldu saçı yeniledim başka biri oldum sıra geldi kariyer ve fiziğe ( kilo aldım bu süreçte) teşekkür ederim şekerim parem olduk bakalım sarışın

Ya belki dememiştir gerçekten hiç belli olmaz.bazen erkeklerin de gecmisi bi hatirlayasi geliyor çünkü Boşver çatma hiç gelmis geçmiş mevzular de geç. Sanırım ogulları uzakta diye üzülüyorlar.ama belli ki anlasamiyorsuniz.bazen ne yaparsan yap olmuyor.o yuzden uzak olmaniz daha iyi. Yakinlik daha zor olur çünkü.zaten şekil A olarak yaşıyorum.oyle annenle babanla gorusmeyeceksin diyen biri de degilsin.onlar da kötü niyetin olmadigini anlar umarım.strese sokma hic kendini de yuvanı da. Yuvanizda huzurla mutlulukla oturun canım ❤
Yok estagfirullah balim ne özrü görmemen normal ben merak ettigimi belirtmek istediydim sadece. kınayı yaz mevsiminde yakacagim uyuturum anlamaz diyorum ama bakalim.kina kisin yakilmaz bası üşür.hem seyrek saca yakarsak kafa derisi truuncu tutuncu gorunur komik olur diye bekliyorum az daha gürlensin diye bakalim eger durunun saclar gurlenirse belki ben de vururum sıfıra ervanin sacları.haber verirsin
Ayni durumdan muzdaribiz.. kulak diyemiyor ama kulagini agzima dayiyor isaret ediyor burnu akıyor.. su saat oldu uyuyamıyor.doktoru dinledim hemen iburamin verme once capol dolven dediydi daha öncelerde.vermedim cocuk perisan simdi iburamin verdim. Besigin basina sogana karanfil batirip koydum.yakasina cold mix damlattim.ama yok uyuyamadi agliyor sarılıyor.insAllah iburamin ise yarar ya geçen gun aksam uzeri dolastiralim dedik üşüdüler herhalde Alinin de burnu basladi çünkü mamasini bile nazla zar zor içirdim. Balli papatyali ihlamur yaptim.papatya sinüslere iyi geliyor. Gozleri sulanmis sipir sipir akıyordu nispeten iyi geldi sanki
Ooo gene basladik diyetlere diyorsun ama cok yüklenmeden tatli tatli yap diyetini

Son düzenleme:
Üzerini asla örttürmez canım ayaklarına çorap giydirmiyorum örtüyorum 2 dk sonra açmış oluyor. Yatağından inip yere yatıyor bazen de.size de çok geçmiş olsun canım biliyorlar artık nerelerinin ağrıdığını kuzucuklar. Keşke hiç hasta olmasalar ama o da lazım bağışıklıkları için

Yok canım eminim kv nin söylediğini kendim duydum 1 kez hoparlörden konuşurken duydum eşim kapattı ama yetişemedi. Diğeri de zaten eşimin hiçbilmediği ikimizin arasında geçen bir konuşmaydı. O zaman da söylememiştim ben. Dediğin gibi varmış Allahın bir bildiği ki aramıza 800 km koymuş 10 yıl önce birçok okul açılmıştı tercihlerde ben isteyelim çoluk çocuk olacak annen bakar demiştim de eşim kaşınma oraya gitsek boşanırız biz durmaz benimkiler demişti. Gerçi onda da ben getirmedim oğlunu, kandırdım oldu adı da artık Allah biliyor. Ne desem ne yapsam ben kötüyüm o yüzden artık gerçekten kötü olmaya karar verdim sanırım sana Allah fazla fazla sabır versin eltini de ıslah etsin inşallah

Sagol canım aynı bizim kızda aynı. En derin uykuda bile anlıyor. Sabah getirdim doktora, kulak iltihap olmuş kendini temizlemeye başlamış, ciğere akmış yatarken. Hava verdi antibiyotik verirsem anlamı yok, kulak akmış dedi.

Sizede çok geçmiş olsun canım. Evet ağrıyan yerlerini göstermeleri çok iyi. Duru neresi Ağrısa söylüyor, mutfak dolabında duruyor ilaçlar, hemen beni oraya getirir icadd ver der.Saçlar şuan bir hafta oldu şuan böyle çıkmaya başladı. Açıktı saç rengi koyu geliyor bu sefer.

ay yerim cikar ya saclari. ince telli olacak belli ki ama kalin telli olmak zor zaten. ozlemisim seni. iyi oldu gormek. yazamasamda gizli bir takipci gibi okuyorum aslinda itiraf etmek gerekirse benim tempom zihinsel olarak azaldi fiziken devam ediyor. arel okulda olunca gunduz tek cocuklu hayat daha kolay oldu. ama farkettim ki civanla basbasa cok az sey paylasmisiz. hep bi abi hayranligi oldugu icin birebir iliskiyi memede yasamisiz ve herseyi abiden ogrenmis. simdi daha guzel bir iliskimiz oldu sanki ama az ana kuzusu da oldu

Ee adam biliyormus başina gelebilecek ihtimalleri
sen bizden tecrubelisin evlilik noktasında. Esini de ailesini de daha iyi tanırsın. Senin güzel bir sözün var..herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye.ne güzel söz ❤ boşver duyma üzülme..inşAllah birgun hatasını anlar kv de görümce de..iste o güne kadar Allah kalbine gam vermesin canım ❤
Allah sifa versin canim. Çabucak geçsin inşAllah.biz de hala hastayız
Belki rengi açılır canım.iyi masAlalh cabucak uzamaya baslamis. Gürlensin kuvvetlensin kuzumun sacları inşAllah ❤

Öyle yorgunum ve bitkinim ki grip gibi bişi oldum ben de sanırım.üstüne çocukların sira sira hastalanmaları neticesinde gelen uykusuzluk hissi..sanki biri iki omzuma basıyor sürekli ve ben yıkılmamak icin direniyormusum gibi bu saat gene ayaktayiz kacta uyuruz hic belli değil..debelenip duruyor kuzu burun akintisindan

Uykusuz geceler bizden sorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…