2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Acaba komsular cok agladi der diye mi sana pesin pesin agliyor diye haber veriyordu bu kadin
Elbetteki ondan söylüyordu . Yoksa anahtarı bırakmadığım günlerde benden habersiz karşı komşudan anahtar alıp işim var diye evine gitmeyi ve bunu bana haber etmemeyi iyi biliyor . Haber etmesi gereken her şeyi haber de etmiyordu . Aradaki güvensizlik çok büyük sıkıntıydı ki bunu da Sena hissediyordu elbette . Aman neyse gitti şükür . İnşallah Sena da toparlar . Bu gece uyanmaları bizde de bakıcıdan sonra başladı . Mis gibi uyuyorduk . Atak , diş , ayrılık hepsi bir araya geldi . Gece uyanmaları arttı ve uyandıkça mama diye ağlıyor . Bugun hep su verdim gece . Sabah kalktı ki her yeri ıslanmış halbuki gece beslenmesini 12. Ayda kesmiştim artık evde tek işim Sena olacak . Önce gece beslenmesini keseyim tamamen sonra da tuvalet eğitimine geçeyim . Çocuk bir toparlansın da . Lavanta da aklımda bulunsun , teşekkür ederim canım

ebru_can_ebru Kalppare
Sagolun canlar. Allahtan eve dönmüştük bir yerlere gitseydik eve su basacakmış su simdi kesildi damlalar yeni bitti insallah daha tekrarlamaz ve hemen kurur gider.
Benimde basima gelmeyen kalmadi salak kafam karya ile parka.gittik parkta boştu bak annen kaydiraktan kayacak dedim babasında salıncakta sallıyordu beni gorsun diye koşarak cikayim dedim şapka vardi kafamda burnumu çarptım cok kotu ve şişti önümüzdeki aya kontrolüm vardi zaten umarim düzelir. Eve geldik esim gözlüğünü banyoda peteğin üstüne koymuş elim carpti düştü camı çıktı bende tekrar taktım insallah anlamaz valla bu ara üstümde birsey var..

Sekerparem tat koku kaybi bende 3 hafta sürmüştü sonra yavas yavas geldi..

Kuzum sen evde bir bakara suresi aç banyo suyuna da sirke koy birazcık bir kaç kalık da kalın tuz koy bir arındır kendini evi de sirkeli su ile sil olur mu Allah esirgesin

Oyhh Allahim oyhh.. bu kiz beni bütün gün yedi yetmedi gece yiyor 10 dan beri uyuma mucadelesi veriyorum.. ya noluyor anlamiyorum. Direniyor.. gun icinde öğrendiklerini tekrarlıyor kaldirdim oturma odasina goturdum bakalim huysuzluk edecek mi acaba agrisi mi var diye. Kakir kakir gülüyor nesesi yerinde. Agrisi olsa boyle olmazdi.ama yataga geldi mi direniyor.tam uyutuyirum besige koydugum gibi nara atiyor. Nesi var anlamadim.. gunduz de aglayip ortaligi ayaga kaldiriyor. Bugun Alinin tuvalet ihtiyaci icin yanina gitmistim o da geldi yanimiza. Kucucuk tuvalette 3 kisi. Zir zir agladi beni perisan etti. Kucagimda bile gezdirdim.ben yanindayken guluyor egleniyor ama yaninda ayrilacagimi anladigi anda aglamaya basliyor. Asiri bir baglanma oldu.Noluyor anlamadim kizlar ama anlamsiz bir sekilde gerginim agliyorum artik ama acilamiyorum.hicbiseye yetemiyor gibi hissediyorum. Bu yetersizlik hissi beni deli ediyor

Ayni sorunlar bizde de var canim. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum.mamayi mi degistirsek diye bile dusunuyor esim acaba mama mi dokunuyor diye. E dokunmayan mama birden dokunmaya mi basladi
Hersey duzene girecek. Artik senosun yaninda annesi var. Bakici sans işi canim. Oyle iyi bakicilar duydum ki anne gibi. Ama Rabbim senin senaya bizzat bakmani istedi demek ki kiii boyle oldu. Hem sen de bos durmaz kendini mesleki yonden daha donanimini artiaracak gelistirecek biseyler yaparsin. Veya evde eglenmek icin baska seyler mesela tatli seyler pasta gibi ben ilk evde kaldigim zamanlar sıkıntıdan pasta yapa yapa kendimi gelistirdim tavsiye ederim Valla benim bile icim rahatladi ne yalan söyleyeyim bu bakıcı biraz değişikti.
Ama simdiden iyi bir bakıcı bulmaya ve soz almaya bak. seneye zorlanma canım.

BKGK bahar siz cabuk nazara geliyorsunuz canım. Eger birinin size nazar edecegini düşünüyorsanız 3 kere masAllahu la havle vela kuvvete illa billahil azim icinizden deyip Allah a siginmak lazimmis. Kalem suresi son 2 ayeti de nazara iyi geliyor hatriniza bulunsun. Burnuna Üzüldüm canim gecmis olsun. Cabucak iyilesir insAllah

İlk paragraf tamamen biz

Kalppare canım anlamsız şekilde 5 dk da uyuturdum şimdi saatlerce ayağımda sallıyorum az önce uyudu 10 gün oldu böyle uykusuz bıraktım yordum konuştum ne denediysem olmadı hem öğle uykuları hem akşam resmen işkenceye döndü artık BM’de bağırmamak için zor tutuyorum gergin oluyorum git kızdım sana dedim bu gece baktım gülüyor öptüm biraz koydum ayağıma 1 saat çoçuk şarkıları ilahiler söyledim hem boğazım hem ayaklarım pert ne oldu anlamadım valla Niye böyle oldu
Birde bizde şöyle bir sıkıntı son zamanlarda10-15 gün olcak öğlen uyudumı kalkmıyor artık 3 saat yatıyor neredeyse bu yüzden gece de uyumuyor bir türlü zorla uyandırıyorum öğlen ama çok huzursuz oluyor bugün de az uyuturdum gerçi ama uyumadı yine

Ben de simdi uyuttum.. 5 10 dk da uyuturdum ben de ama artik direniyor.midem bulanıyor artık gerilmekten.. aklima Alinin bu halleri geldi. O da yapardı 1.5 yasindayken.. aynen biz de 10 15 gun falan boyleyiz. Istah desen azaldi. Parmak agzinda disini kaşıyor.oglen bile direniyor bazen. Hayir sabah da 9 dedi mi kalkiyor. Ya kardesim bu uyku sana nasil yetsin.gece aralarda da uyanıyor. Baska bu durumda olan var mi acaba

Neyse onlar uyumuşken biz de uyuyalım. Iyi geceler dilerim canım ❤

Selam kızlar nasılsınız kuzular da sizler de iyisinizdir inşallah.
@bharkk geçmiş olsun canım burnunda bir sorun olmaz inşallah. Sakarlıklar hep oluyor Allah daha büyüğünden esirgesin.
Kalppare canım geçici bir dönemdir umarım gece beslenmesini kesmek lazım da işte ona da sabır lazım. Erva gündüz abi olunca belki sana doyamıyor gece mi telafi etmek istiyor acaba. Göktuğ da dün gece güzel uyudu bir taşındığımızdan beri eve alışamadı sanırım. Gece çok sık uyanıyordu. Dün tek uyku yaptırdım haftaiçi annem 2 uyku yaptırıyor gece sık uyanıyordu. Haftasonu da odası geldi beşiği kaldırdım yatağında yatıyor artık şükür. Sıkıntı olmadı.

misskokulumm sagolun kizlar burnumda ağrı ve hafif şişlik var birde benim Ameliyatli ya ondan korktum ama geçici gibi.
SonsuzUmut canim 3 saat uyku öğle icin fazla bence karya 1 saat uyuyor oda tek uyku daha once 1 bucuk 2 saat uyuyordu tek uyku şeklinde ama bu ara 1 saat yapıyor

Kalppare canim biz 15 3 4 aydır tek uyku yapıyoruz yoksa gec yatiyor. Oda cok kisa. Sabah 9 gibi kalkiyor.

Seni bekliyorum komşum aç bir yer bebelerimiz güven içinde büyüsün. Kuzuları öperim
Allah yardımcın olsun güzel adaşım zor koşullar ama bir şekilde aşıyorsunuz yardımcı bulursunuz inşallah gönlünüze göre
Saol kuzum. Bu sene böyle götüreceğiz bakalım. Bizimle çok mutlu.Seneye Helinnnnn kreş açarsa ona emanetlerim inşallah Atayı. Kendine dikkat et canım adaşım.
Gece uyanmaları uykuya geçiş sürelerinin uzannnnn zaman alması. Sabahın köründe uyanması aynı o kadar az uyku nasıl yetiyor anlamıyorum
Geçmiş olsun canım bizim de her gün bir vukatımız var vallahi Yanı sıra Ata günde hiç düşmese beş kere düşüyor Bir şeyler kırılıyor bir şeyler patlıyor sonumuz hayrolsun
Seni çok iyi anlıyorum sevgili duruyorum inan Zom bir gibi gidiyorum daireye 9:30’da sallamaya başlıyorum saat 11:00 olmuş bakıyorum bayılmış ben bayılmışım insanlığımı unuttum Eşimle iki çift oturup laf duyamıyoruz ben bayılıp gidiyorum sabahın erken de kalkıyorumHırsız gibi çıkacağım saat 7:00 bakıyorum uyanmış anne anne diyor hadi kucaklıyorum mutfağa iniyoruz osaatte birşey yemiyor zaten Benimle birlikte sekizde sokağa çıkıyorlar yoksa arkama çok ağlıyor
Ama atak ama sıçrama zıplama mı bilmiyorum vallahi sendrom mu şaşırmışım canı Saolsun
9!da uyanmak muhteşem olurdu ona da şükür dünürüm
Maaşallah GÖKTUĞ paşama. Güzel güzel uyusun büyüsün inşallah biz gece beslenmesini kesemüyoruz uykular delik deşik
Geçmiş olsun canım

Bugun babaannedeydik ama gene mızmızdı. Valla bu gece yatagi eski yerine aldık, bi ihtimal uyur diye.oglen uykusunu 1 uyku yapiyor epeydir. Yazin muthis guzel bir uyku duzeni kurmuştuk. Ama yok simdi o duzen.Acaba yeterince yorulmuyor mu diye denemek icin bugun yordum, epey koşturdu.aglayip duruyor, calpol da verdim. Baktim parmagini ısırıyor beni isiriyor.herhalde dis dedim. Ihtimaller icinden ihtimal sectim
Oh sukur goktug da rahatladiysa umudum var demektir.cunku gelisimsel biseyde genelde biz goktugu takip ediyoruz. Normal zamaninda dogsa ayni zamanda dogacaklardi onlar.erken dogdugu icin goktug biraz ileride ilerliyor gelisim atak ya da benzeri herneyse.ataklar bazi bebeklerde biterken bazilarinda 2 3 yasa dek surermiş.
Odasini ayirayim diyorum ama Aliye güvenemiyorum henuz ya. Ben uyurken kardesine zarar verir bilmeden diye.az daha buyusun bakalim. Aslinda bence en ideal zaman su zamanlar. Ne guzel olmus pasam odasina geçmiş. Ablalari ne dedi? Bir ara niye goktugun odasi var falan diye kiskaniyorlardi
Biz de tek uyku yapiyoruz canım. Iki uykuyu birakali cok oldu.
civanin saçlar gitti bonusum gitti
Olsun gene cıkar annesi üzülme ❤ kıyamam sana ❤

nzh99 dünürüm bu sabah 6 da kalktik 7 ye kadar bi sekilde uyuttum.7.30 da gene kalktik zaten 2 de yatmis 6 da kalkmak nedir

Afedersin wc gidiyorum kapida sesi kisilincaya kadar ağlıyor.

Kizlar ervanin bu halleri beni dusunduruyor. Zamani kaliteli kullanamiyor muyum acaba diye.Yeterince ilgileniyorum birlikte oyunlar oynuyoruz.boya yapiyoruz. Ama orjinal fikri olan yazabilir mi? Degisiklik iyi gelir belki kuzuma Etkinlik metkinlik yapan var mi? Neler yapiyorsunuz?

Geçmiş olsun canim karya da tatilde öksürüyordu bisolnatur diye bir şurup kullandim ıyi gelmisti aklında olsun.
Geçmiş olsun canim hayırlısı olsun insallah.
Ya ıhlamur ve pekmez veriyorum ama genzi tıkalı gibi hani insanın içi dolu gibi olur ya o kaldı şimdi balgam var gibi sanki oda geçer inşallah ben kötüyüm bugün de burum tıkanık başım ağrıyor falan ben bir şey yiyip içmiyorum

Ah o gözler Ah canım benim geçmişler olsun Allah korusun kem gözlerden

Ay geçmedi mi etkisi şekerparem Allah korusun inşallah yemek falan unutmazsın daha dikkatli ol
Ya evlatlarımın kokusunu alamıyorum demene çok üzüldüm pek hassas geçiyor hamilelik bu sefer duygu yüklü bir Yengeç gibiyim

Yavrum benim biz de öyleyfik geçen hafta saçma sapan uyanıyor Du meme de vermeyince bi gece bi delirdi ki sorma bence dönemsel gibi ben uyanınca odadan çıkarmıyorum oyun oynuyorsam bile odada yapıyorum alışmasn diye şuan daha iyi umarım seninki de toparlar hemen meme bırakınca gecee uyanması kesiliyor gerçekten ama seninkinde bıraktı niye uyanıyor ki hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…