Valla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .Aynen bu gidişle öyle olacak gibi hepimiz geçiricez. Okullar elbette kapanmasın ama bu ailelerin çocukların tedbirsizliği umursamazlığı çok yoruyor maske mesafe hak getire çift maske takıyorum derste çok zorlanıyorum akşam eve gelince baş ağrısından tansiyon dan helak oluyorum Allah tan 3 gün dersim var. Annelerin gelmesi rahatlatmıştır seni bizim de bir arkadaş kreşe verdi kızını 3 yaşındaydı ama ne mümkün alışamadı hergün kız kreşte anne okulda helak oldular en sonunda aldılar kreşten a arkadaşın annesi geldi 1 aylığına idare edecek sonrasında oda kara kara düşünüyor ne yapacağını Allah yardımcınız olsun öyle zor ki evladı emanet etmek gözün arkada kalmadan..
biz montessori yatak kullanıyoruz. çarşaf değiştirirken zor ama arel mutlu. doğduğunda almıştık. daha bebekken gündüz uykularını yapardı. şimdi de tutturmuş araba yatak hemde kirmiziGeçmiş olsun büyük bir yük atlattın. Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz sağlıkla mutlulukla oturun inşallahGöktuğ ve ablası da oda takımlarını güle güle kullansınlar. Ben de ipek e montessori falan alayım biraz büyüyünce demiştim ama evde şu an bir beşik bir dolap bi de tek kişilik yatak var. Oyuncak dolabı da alayım diyorum. Ev git gide bir sürü ipek eşyasıyla doluyor ve tam 3 odaya yayılmış durumda nasıl bir düzen kursam hiç bilemiyorum. Siz nasıl bişey aldınız? Oyuncakları gün içinde nerde duruyor?
hayırlısı canim.Benim yapabildiğim hiç bir şey yok valla hayırlısı olsun diyorumbana da 80 üstü lazım Ankara için bakalım nasıl olacak
alışamamış demekki canim. en guzeli tanidik birinin olmasi. Allah iyi insanlarla karsilastirsinValla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .
Canım ben çok kullandım ama bir arkadaşımda yanlış sonuç verdi ama hiç yoktan da iyidir dene istersen doktorlar bazen daha kolay takıyor ama sıvı tüketimi az ise ondan da kokar bez markası değişimde de korkarSıvı tüketimi bence az. Hiç bir vitamin kullanmıyoruz şu an . Peki şu akıllı bezler işe yarar mı ki acaba , pine smart olan . Onda da doğru sonuç vermeyebilir sonuçta bez değil mi . Vallahi ne zormuş idrar tahlili almak . Yarın boş günüm yine tahlil almak için uğraşayım barı .
Annemlerle iyi gibi tabi ama onlar ne kadar kalırlar bilmiyorum . Kalırlarsa eğer çalışmak isterim . Annemler iyiler çok şükür ama tat koku yok . Siz nasıl oldunuz ? Ben de tam senin dediğin bezi sormuştum .Canim tam sevinmiştim ki işe yaramadı mesajını okudum. Idrarda enfeksiyon olup olmadigini ölcen bebek bezleri var istersen bir dene.migrosta satiliyordu en son.ama nette de bulabilirsin. Ben de sanırım yarın eski yerine cekecegim besigi.. pert oldum resmen.. sürekli sallattiriyor ya da sariliyor omzuma yatiyor..omzuma yatişina kiyamiyorum daoyle pisi kedi gibi ama cok da yoruluyorum su saat ayaktayim çok cabuk hastalaniyorlar.ama cok da cabuk iyilesiyorlar
Toparlar en kisa zamanda insAllah.. umudum izin konusunda ben de destekcinim.. sanki biraz yıpratıci oluyor senin için calısmak şu an.ama annenlerle de bir dene bakalim nasıl olacak? Annenler nasil oldu? Iyidirler insAllah❤
Aynen sevemedi. Ya da kadın en ufak bir kötü baktıysa , kızdıysa filan ondan da çok ağlıyor olabilir . Hani günahını almak gibi olmasın ama . Sena çok içleniyor azıcık kızsak bile hemen çok büyük bir şey olmuş gibi ağlar . Alışamadı sevmedi çocuk işte . Amin cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın .alışamamış demekki canim. en guzeli tanidik birinin olmasi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Bezi bile zor değişiyoruz , su dökerken tutsak kurtlu kız durmaz ki yine . Ama onu da denemek lazım .İdrarı ben altını açıp, yatırıp üstten yavaş yavaş su dökerek idrarlarını yaptırıp alırdım hemen bir kabı tutardım kızlarda 1 er kez lazım olmuştu bu şekilde alabilmiştim. Poşete çok zor yoksa almak.
Kolay takıyor derken sondayı mı kolay takıyor diyorsun . Bezi de denemek lazım . Bez markası değiştirmedim ama şu tüketimi azlığından da olabilir tabiCanım ben çok kullandım ama bir arkadaşımda yanlış sonuç verdi ama hiç yoktan da iyidir dene istersen doktorlar bazen daha kolay takıyor ama sıvı tüketimi az ise ondan da kokar bez markası değişimde de korkar
İstediğim puan gelmedi canım alımlar da az olmaz atamam tekrar ders çalışmaya başladım bir bankanın da sınavına katılmıştım mülakatına çağrılmışım ona gireceğim daha öyle bakalım umarım kısmetim açılır bir yerden artıkbiz montessori yatak kullanıyoruz. çarşaf değiştirirken zor ama arel mutlu. doğduğunda almıştık. daha bebekken gündüz uykularını yapardı. şimdi de tutturmuş araba yatak hemde kirmizidoğum günü de geliyor ya kıyamıyorum ama civan da ister e bunu napacam di mi. ay uzattım. sen tek kişilik ebatta al canim. ipek akıllı masallah az yüksekliği olsa da basedebilir artık bence.
hayırlısı canim.SonsuzUmut Jadesi kızlar sizin puanlar nasıl geldi umut vardır inşallah
alışamamış demekki canim. en guzeli tanidik birinin olmasi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Yok bazen doktorlard yapışkanı kuvvetli numune bantları oluyor sizin o çıkıyor sanırım ondan alamıyorsun . Kokuya iştahsızlık huzursuzluk eşlik ediyorsa bir götür derim ben o seni yönlendirir bezde çıksa bile ona bakarak ilaç yazamaz ya da gözden kaçabilir canımAnnemlerle iyi gibi tabi ama onlar ne kadar kalırlar bilmiyorum . Kalırlarsa eğer çalışmak isterim . Annemler iyiler çok şükür ama tat koku yok . Siz nasıl oldunuz ? Ben de tam senin dediğin bezi sormuştum .
Aynen sevemedi. Ya da kadın en ufak bir kötü baktıysa , kızdıysa filan ondan da çok ağlıyor olabilir . Hani günahını almak gibi olmasın ama . Sena çok içleniyor azıcık kızsak bile hemen çok büyük bir şey olmuş gibi ağlar . Alışamadı sevmedi çocuk işte . Amin cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın .
Bezi bile zor değişiyoruz , su dökerken tutsak kurtlu kız durmaz ki yine . Ama onu da denemek lazım .
Kolay takıyor derken sondayı mı kolay takıyor diyorsun . Bezi de denemek lazım . Bez markası değiştirmedim ama şu tüketimi azlığından da olabilir tabi
Kolay gelsin canım benim zara hatuna kim bakacak ne düşünüyorsunİstediğim puan gelmedi canım alımlar da az olmaz atamam tekrar ders çalışmaya başladım bir bankanın da sınavına katılmıştım mülakatına çağrılmışım ona gireceğim daha öyle bakalım umarım kısmetim açılır bir yerden artık
Ne üzülüyorum ne de dert ediyorum artık olmazsa özelde çalışmaya başlayacağım tekrar
Canım bankada işe girersem ki zor millet torpil diyor yorumlarda hep neyse işte üst kat komşudan rica ederim yada kreş düşünüyorum eşim hafta sonu evde 2 gün dışında da saat 1 de evde oluyorKolay gelsin canım benim zara hatuna kim bakacak ne düşünüyorsun
Vicdansızlık bu başka adı yok şüphesi olan bir durumda nasıl okula gönderiyorlar çocuklarını yaOkulda hergün hersınıftan öğrenci veya veliden pozitif sonuçlar çıkıyor az önce bir öğrenciyi ailesi almaya geldi ablasının testi pozitif çıkmış bu insanları anlayamıyorum madem test verecek kadar rahatsız biri var evde neden çocuğu okula gönderiyorsun hak mı bu yazık değil i o çocuk sabahtan beri derste dün okuldaydı tamam belki onda belirti olmadı ama yine de riske atmaya değer mi çok sinirlerim bozuldu nöbetçiyim bide öğleden sonra her teneffüs ateşlerini ölçücem
Sıvı tüketimi bence az. Hiç bir vitamin kullanmıyoruz şu an . Peki şu akıllı bezler işe yarar mı ki acaba , pine smart olan . Onda da doğru sonuç vermeyebilir sonuçta bez değil mi . Vallahi ne zormuş idrar tahlili almak . Yarın boş günüm yine tahlil almak için uğraşayım barı .
Valla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .
Canımmm Senam . Ana kız çok yıprandınız. Keşke annemler kalsa biraz en azından ara tatile kadar. Ev hayatı da ayrı yıpratmıştı seni. Okul herşeye rağmen iyi gelecektir. Çocuklar seveni sevmeyeni o kadar güzel anlıyorlar ki... çocuk bakmak adeta sanat. Ata dairede memurum var,Zeynep , koşarak onun masasına gidiyor onunla o kadar mutlu ve huzurlu oynuyor ki. Kızcağız sevgiyle ilgileniyor. Sena cık da alışırdı biraz emek etseydi kadın bence. İnşallah büyüdükçe yemesi düzelir kusmaları geçer Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallahAnnemlerle iyi gibi tabi ama onlar ne kadar kalırlar bilmiyorum . Kalırlarsa eğer çalışmak isterim . Annemler iyiler çok şükür ama tat koku yok . Siz nasıl oldunuz ? Ben de tam senin dediğin bezi sormuştum .
Aynen sevemedi. Ya da kadın en ufak bir kötü baktıysa , kızdıysa filan ondan da çok ağlıyor olabilir . Hani günahını almak gibi olmasın ama . Sena çok içleniyor azıcık kızsak bile hemen çok büyük bir şey olmuş gibi ağlar . Alışamadı sevmedi çocuk işte . Amin cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın .
Bezi bile zor değişiyoruz , su dökerken tutsak kurtlu kız durmaz ki yine . Ama onu da denemek lazım .
Kolay takıyor derken sondayı mı kolay takıyor diyorsun . Bezi de denemek lazım . Bez markası değiştirmedim ama şu tüketimi azlığından da olabilir tabi
İstediğim puan gelmedi canım alımlar da az olmaz atamam tekrar ders çalışmaya başladım bir bankanın da sınavına katılmıştım mülakatına çağrılmışım ona gireceğim daha öyle bakalım umarım kısmetim açılır bir yerden artık
Ne üzülüyorum ne de dert ediyorum artık olmazsa özelde çalışmaya başlayacağım tekrar
Canımmm vazgeçme inşallah bu sene daha planlı gidersen olur. Ya da banka sınavı iyi geçer orası olur bekli kolaylıklar diliyor hanımağamı öpüyorumCanım bankada işe girersem ki zor millet torpil diyor yorumlarda hep neyse işte üst kat komşudan rica ederim yada kreş düşünüyorum eşim hafta sonu evde 2 gün dışında da saat 1 de evde oluyor
KPSS için şimdilik bir ders planı hazırladım zaram en geç 22.00 uyutup gece saat 2 ye kadar ders çalışayım diyorum gündüz de en az 1 saat uyuyor o ara bakarım derse. temizlik ve yemeği de uyanıkken hallletmeye çalışırım temizliği zaten bana yardım ediyor bez veriyorum eline hadi sil diyorum süpür bakım diyorum iki oynayıp veriyor yemek işi de çok zorlamazsa günde 5 saat çalışırım diyorum benim zaten gk-gy gayet iyi Eğitim de ortalanın üstünde ama alan (öabt) pratik yapmadığım için zorladı bu sene bol deneme üzeri gideceğim deneme ajandası tutarak pratiği hallettim mi olur diye düşünüyorum ama bakalım
Sen sadece gk-gy sorumlusun iyi bir plan yaparsan çok zorlanmazsın bence ana işin sırrı bol soru çözmek zammı güzel kullanmak
Bu arada siz nasılsınz insta da görüyorum sizleri maşallah ana kız bol takılmacalar
dert etme canim. elinden geleni yaptın. ve şu yaşlarda kızının yanında olmak en güzeli. 2 yaşa kadar anne yanında olması büyük şans. benim cesaretim yok. hep çalışabileceğimide düşünemiyorum. özel de yordu . artık kendime yer acayim istiyorum ama şartlar tabu kısmet olursa artık.İstediğim puan gelmedi canım alımlar da az olmaz atamam tekrar ders çalışmaya başladım bir bankanın da sınavına katılmıştım mülakatına çağrılmışım ona gireceğim daha öyle bakalım umarım kısmetim açılır bir yerden artık
Evet çok çabuk çıkıyor , eczaneden de aldırdım ama yok hemen açılıyor . Hatta bir ara eşim koli bandı ile yapıştırmıştı onun boş gününde tahlil almak içinYok bazen doktorlard yapışkanı kuvvetli numune bantları oluyor sizin o çıkıyor sanırım ondan alamıyorsun . Kokuya iştahsızlık huzursuzluk eşlik ediyorsa bir götür derim ben o seni yönlendirir bezde çıksa bile ona bakarak ilaç yazamaz ya da gözden kaçabilir canım
Kesinlikle çocuklar seveni çok iyi hissediyor . Duygu sensörleri çok iyi çalışıyor zaten maşallah . Amin inşallah teyzesiCanımmm Senam . Ana kız çok yıprandınız. Keşke annemler kalsa biraz en azından ara tatile kadar. Ev hayatı da ayrı yıpratmıştı seni. Okul herşeye rağmen iyi gelecektir. Çocuklar seveni sevmeyeni o kadar güzel anlıyorlar ki... çocuk bakmak adeta sanat. Ata dairede memurum var,Zeynep , koşarak onun masasına gidiyor onunla o kadar mutlu ve huzurlu oynuyor ki. Kızcağız sevgiyle ilgileniyor. Sena cık da alışırdı biraz emek etseydi kadın bence. İnşallah büyüdükçe yemesi düzelir kusmaları geçer Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah
Bizde zaten tek kişilik yatak var yatak odasında benim yatağa bitişik duruyor. Biraz aklı erince onu kendi odasına geçireceğim artık. Şimdi tüm oyuncakları oturma odasında duruyor ve tüm gün orda oynuyor. Kıyafetler ve kitapları kendi odasında dolabında, yatağı da yatak odasında yani 3 odaya yayıldı hanımefendibiz montessori yatak kullanıyoruz. çarşaf değiştirirken zor ama arel mutlu. doğduğunda almıştık. daha bebekken gündüz uykularını yapardı. şimdi de tutturmuş araba yatak hemde kirmizidoğum günü de geliyor ya kıyamıyorum ama civan da ister e bunu napacam di mi. ay uzattım. sen tek kişilik ebatta al canim. ipek akıllı masallah az yüksekliği olsa da basedebilir artık bence.
Ben yemek masasini salondan çıkardım yeri oyun minderi ile kaplayıp salonun köşesini minnosa oyun alanı yaptım.Bizde zaten tek kişilik yatak var yatak odasında benim yatağa bitişik duruyor. Biraz aklı erince onu kendi odasına geçireceğim artık. Şimdi tüm oyuncakları oturma odasında duruyor ve tüm gün orda oynuyor. Kıyafetler ve kitapları kendi odasında dolabında, yatağı da yatak odasında yani 3 odaya yayıldı hanımefendioturma odasında oyuncak dolabı çekmeceli kendi boyunda alayım diyordum bir de etkinlikler için masa sandalye. Eşim de bu oda da mı çocuk odası olacak dedi e haklı bir yöne ama şimdi zaten öyle dahası herşey ortada darmadağınık. Ya toptan oturma odasına herşeyini taşıyıp orayı odası yapıcam ama o zaman da bakıcıyla gündüzleri orda oluyorlar hatta akşamları biz de ipekle orda oluyoruz tv yok diye. Koltuk falan da var orda. öbür türlü biz napıcaz. Ya da biri odası biri oyun odası artı oturma odası gibi olacak. Kararsız kaldım.
valla helal olsun azminenzh99 Helinnnnn sağolun Kızlar aynen kısmet artık her şey
AyyHelinnnnn cim ne bilim yahiç ev hanımı olarak Hayek etmemiştim kendimi öğrenciyken bile özel dersler veriyordum birsürü öğrencim vardı baya koşturmaCalıydı sonra Etüt merkezinde falan çalıştım bir anda evlenip eve tıkılınca birde ilk zamanlar kv gereksiz sorunlar vs ki hala çekiyprım kadından ama umrumda değil artık ben üzüleceğim artık susmuyorum onlar üzülsün diyorum yani içimde dert oldu illa iyi bir işe gireceğim tabi ki amaç atanmak ama kafam dağılsın diye birkaç şeye de başvurdum işte artık olursa olur olmazsa olmaz ama KPSS tam gaz devam edeceğim
bizim de öyleydi. oturma odası oyuncaklarla doluydu. şimdi oturma odası zaten yok. arel okuldayken diğer odadaki kitap ve oyuncakları odalarına bırakıyorum. bence odasını artı o ayır ama hazırsan tabi. oyuncak hem odasında hem oturma odasında da olabilir. dolabı ve masa sandalye yi kendi odasına al. benimser daha cabuk oda kavramını. bak misal birşey anlatim. taşıdığımız ev ve önceki ev cephe ve mimari olarak çok benzer. şimdiki çocuk odasininarele değil civana verdik oturma odasını da arele verdik. ama arel ilk birkaç gün yatağını bilmesine rağmen çocuk odası için benim odam diyip oraya gidouorduBizde zaten tek kişilik yatak var yatak odasında benim yatağa bitişik duruyor. Biraz aklı erince onu kendi odasına geçireceğim artık. Şimdi tüm oyuncakları oturma odasında duruyor ve tüm gün orda oynuyor. Kıyafetler ve kitapları kendi odasında dolabında, yatağı da yatak odasında yani 3 odaya yayıldı hanımefendioturma odasında oyuncak dolabı çekmeceli kendi boyunda alayım diyordum bir de etkinlikler için masa sandalye. Eşim de bu oda da mı çocuk odası olacak dedi e haklı bir yöne ama şimdi zaten öyle dahası herşey ortada darmadağınık. Ya toptan oturma odasına herşeyini taşıyıp orayı odası yapıcam ama o zaman da bakıcıyla gündüzleri orda oluyorlar hatta akşamları biz de ipekle orda oluyoruz tv yok diye. Koltuk falan da var orda. öbür türlü biz napıcaz. Ya da biri odası biri oyun odası artı oturma odası gibi olacak. Kararsız kaldım.
Canım benim çok geçmiş olsun ara ara dene içine sinmiyorsa götür en iyisiEvet çok çabuk çıkıyor , eczaneden de aldırdım ama yok hemen açılıyor . Hatta bir ara eşim koli bandı ile yapıştırmıştı onun boş gününde tahlil almak içinama ona rağmen yine açılmıştı . Hareketlilikten sanırım açılıyor . Evet kokunun beraberinde huzursuzluk da var iştahsızlık da . Hatta kusmalarımız da arada oluyor . Bir çözemedik şu tahlil işini
Kesinlikle çocuklar seveni çok iyi hissediyor . Duygu sensörleri çok iyi çalışıyor zaten maşallah . Amin inşallah teyzesi
Ay aman bi tek salonda onun eşyalar yok orası da eksik kalsınBen yemek masasini salondan çıkardım yeri oyun minderi ile kaplayıp salonun köşesini minnosa oyun alanı yaptım.
Boyuna uygun bir kitaplık oyuncakları için yine boyuna uygun dolap kaydırak fln aldım orası onun olduodasında parkbesiginde uyuyor ama park besige sigmadiginda nasıl birşey almalıyım bilmiyorum
Yok canım henüz hazır değilim şimdi bile gece çok ağlayarak uyanıyor. Başka odada iyice bana düşebilir. Zaten ayrılırken ağlama yeni bitti makul oldu biraz tekrar eder diye korkuyorum. Gündüz yanında olmadığım için gece yanında olmak istiyorum kendimi bu şekilde iyi hissediyorum. Ama 3 yaşına gelince biraz daha konuşmadan anlayacak halde olunca ayıracağım. O zaman da yatağı odasına geçirip yeni nevresim falan alıp odasını cazip hale getirmeyi planlıyorum bakalımvalla helal olsun azmine
bizim de öyleydi. oturma odası oyuncaklarla doluydu. şimdi oturma odası zaten yok. arel okuldayken diğer odadaki kitap ve oyuncakları odalarına bırakıyorum. bence odasını artı o ayır ama hazırsan tabi. oyuncak hem odasında hem oturma odasında da olabilir. dolabı ve masa sandalye yi kendi odasına al. benimser daha cabuk oda kavramını. bak misal birşey anlatim. taşıdığımız ev ve önceki ev cephe ve mimari olarak çok benzer. şimdiki çocuk odasininarele değil civana verdik oturma odasını da arele verdik. ama arel ilk birkaç gün yatağını bilmesine rağmen çocuk odası için benim odam diyip oraya gidouorduşükür alıştı ikisi de bizde
Allah yardımcın olsun güzel adaşım zor koşullar ama bir şekilde aşıyorsunuz yardımcı bulursunuz inşallah gönlünüze göreMerhaba sevgili arkadaşlarım sizleri çok ihmal ettim kusuruma bakmayın. Ata iş ev o kadar yoruluyorum ki, yardımcısız nasıl dayanırız bilmiyorum. Karı-koca pertiz inanın. Bugün eşim diyor okulda biraz dinlenirim. 3 yarım gün Ata öğle uykusu sonrası benimle daireye geliyor. İşlerim de çok yoğun . Ata bir saniye oturmayan alev topu. Kolturmacayla geçiyor anlayacağınız. Hepinizi çok özledim sevgiyle kucaklıyor. Nisan kuzularımı özlemle öpüyorum. Bebelere bol uykulu sağlıklı mutlu huzurlu günler geceler diliyorum.