- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 34
Yaaa çok güzeldi olsun ferahşamıştır ne diyimcivanin saçlar gitti bonusum gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok güzeldi olsun ferahşamıştır ne diyimcivanin saçlar gitti bonusum gitti
Yaaaa sıhhatler olsuncivanin saçlar gitti bonusum gitti
Yani su ml azaltarak gidin birden yok derseniz tepki verir . Ben 10.500 dan sonra 5 nıya geçtim aktif bebek de . Mecburen uyku arasında silmeden sadece bezi değiştirmeniz gerekiyor çünkü dışarı çıktığında mevbur kalacaksınız her türlü bölünecek uykusu uyku saatine yakın azalta azalta deneyin. Gündüz bol bol verin ama gece ihtiyacı azalır . Uyku öncesi beslenmesine de dikkat edin umarım çözüm olırKizlar merhaba, benim kizim 28 nisan 20 dogumlu, size akil danismaya geldim. Son 2-3 aydir hemen hemen her aksam bezinden cisi tasiyor. Cok fazla su iciyor, vermesem sık sık uyanıp yine istiyor. Bezini degistiriyorum bu sefer de uykusu bolunuyor cok. Denemedigim hicbirsey kalmadi resmen, 11.5 kilo aktif bebek 4 numara bez kullaniyorum. 5 numarayi denedim, kulot bez denedim, bez markasini degistirdim, sonuc hep husran. Yazin sorun degildi ama kisin ne yapacagimi kara kara dusunuyorum. Boyle birsey yasayan var mi aranizda. Bana cozum yolu sunabilirmisiniz lutfen
16-24 ay etkinlik kitabımız var onun dışında ben oyun hazırlıyorum stiker yapıştırma işte kupa ile top oyunları gibi günde 10 dk çizgi film izliyor onun dışında ekran yok evcilik oynama hava güzelse park gibi devam ediyor bizde de oluyorDu tuvalette ağlama Ben baktım çok ağlıyor yanıma aldıkça güven duydu bekliyor bazen de ağlıyor yine aklı bilirnzh99 dünürüm bu sabah 6 da kalktik 7 ye kadar bi sekilde uyuttum.7.30 da gene kalktik zaten 2 de yatmis 6 da kalkmak nedir
Afedersin wc gidiyorum kapida sesi kisilincaya kadar ağlıyor.
Kizlar ervanin bu halleri beni dusunduruyor. Zamani kaliteli kullanamiyor muyum acaba diye.Yeterince ilgileniyorum birlikte oyunlar oynuyoruz.boya yapiyoruz. Ama orjinal fikri olan yazabilir mi? Degisiklik iyi gelir belki kuzuma Etkinlik metkinlik yapan var mi? Neler yapiyorsunuz?
inşallah olmaz canim. bazı çocukların pek ilgisi olmuyor zaten ama arel aşırı ilgiliydi. geçmiş olsun sizede. bizde hastaydık ya ateşli öksürük burun akıntısı. geceleri hala rahat rahat uyuyamıyorlar. gece memeyi kesecektim hasta diye kiyamiyorum ama bittim bi arel bi civan oda oda geziyorum tum gece mustela nin kremi var gogsune suruyorum. cold mix damlatiyirum. burun tenizligi yapılıyor. iburamin bitti. bisolnatur aldim oksuruk icin. bir gece sogana karanfil batirip basuclarina da koydum ama bu salgin inatciymis. 3 haftaya kadar oksuruk geçmeyebiliyormus.Civan kuzum biraz daha büyüsün anlaşacaklar bence şimdi Asya da kimseye bana bile yeri geliyor hiçbir şeyini vermiyor oyuncağının kitabının aynısı başkasında olsun ona bile göz koyuyor benim diye
Okul olayı öyle kuzum ya alışma süresi sıkıntılı ama 1 aya koşarak girecek okula ekran olayının bitmesine çok sevindim bende gün içinde asyaya açıyorum çizgifilm TV den bazen dışarda biz yemek yerken o doyduysa durumuyorsa telefondan da açıyorum ama sınırlı tabi inşallah bi sıkıntı olmaz ondan da
ben üzülüyorum dünürüm ama kararliyim da. çünkü onun için daha iyi olacak biliyorum. işe de başlamak istiyorum. mecburuz yani. sizede çok geçmiş olsun. geldi mi üst üste gelir derler ya öyle olmuş.Helinnnnn ahh canim insallah hemen alışır Arel cim .. ama inan her cocuk okula ilk basladiginda gitmek istemiyor ve ağlıyor. Sen üzülme geçici insallah bu surecte.
uyku bizde de problem şekerparem. ya mevsim gecişi hastalıklar felan ona bağlıyorum. çünkü sadece civan değil arel hiç uyanmazdı şimdi en az 2 kez bi de o kalkıyor ve inatla beni istiyor. umarım geçicidir. söyle güzel uykular bizi bekliyordurOyhh Allahim oyhh.. bu kiz beni bütün gün yedi yetmedi gece yiyor 10 dan beri uyuma mucadelesi veriyorum.. ya noluyor anlamiyorum. Direniyor.. gun icinde öğrendiklerini tekrarlıyor kaldirdim oturma odasina goturdum bakalim huysuzluk edecek mi acaba agrisi mi var diye. Kakir kakir gülüyor nesesi yerinde. Agrisi olsa boyle olmazdi.ama yataga geldi mi direniyor.tam uyutuyirum besige koydugum gibi nara atiyor. Nesi var anlamadim.. gunduz de aglayip ortaligi ayaga kaldiriyor. Bugun Alinin tuvalet ihtiyaci icin yanina gitmistim o da geldi yanimiza. Kucucuk tuvalette 3 kisi. Zir zir agladi beni perisan etti. Kucagimda bile gezdirdim.ben yanindayken guluyor egleniyor ama yaninda ayrilacagimi anladigi anda aglamaya basliyor. Asiri bir baglanma oldu.Noluyor anlamadim kizlar ama anlamsiz bir sekilde gerginim agliyorum artik ama acilamiyorum.hicbiseye yetemiyor gibi hissediyorum. Bu yetersizlik hissi beni deli ediyor
bizde hep tek uyku yapıyoruz nadiren çift oluyor. bazen 3 saat bazen 1 saat takılıyor paşam@misskokulumm sagolun kizlar burnumda ağrı ve hafif şişlik var birde benim Ameliyatli ya ondan korktum ama geçici gibi.
@Sonsuz umut canim 3 saat uyku öğle icin fazla bence karya 1 saat uyuyor oda tek uyku daha once 1 bucuk 2 saat uyuyordu tek uyku şeklinde ama bu ara 1 saat yapıyor
Kalppare canim biz 15 3 4 aydır tek uyku yapıyoruz yoksa gec yatiyor. Oda cok kisa. Sabah 9 gibi kalkiyor.
ay benim mi nazarım değdi. masallah ne güzel 9 demistim halbuki. bizde 8 de mutlaka kalkmis olirdik ama bugun farklilik olsun dediler sanirim 6 ceyrekte ayaktaydi herkesnzh99 dünürüm bu sabah 6 da kalktik 7 ye kadar bi sekilde uyuttum.7.30 da gene kalktik zaten 2 de yatmis 6 da kalkmak nedir
Kizlar ervanin bu halleri beni dusunduruyor. Zamani kaliteli kullanamiyor muyum acaba diye.Yeterince ilgileniyorum birlikte oyunlar oynuyoruz.boya yapiyoruz. Ama orjinal fikri olan yazabilir mi? Degisiklik iyi gelir belki kuzuma Etkinlik metkinlik yapan var mi? Neler yapiyorsunuz?
bol su ic mutlakaYa ıhlamur ve pekmez veriyorum ama genzi tıkalı gibi hani insanın içi dolu gibi olur ya o kaldı şimdi balgam var gibi sanki oda geçer inşallah ben kötüyüm bugün de burum tıkanık başım ağrıyor falan ben bir şey yiyip içmiyorum
gece bitti mi meme oh darisi bizlereeeeYavrum benim biz de öyleyfik geçen hafta saçma sapan uyanıyor Du meme de vermeyince bi gece bi delirdi ki sorma bence dönemsel gibi ben uyanınca odadan çıkarmıyorum oyun oynuyorsam bile odada yapıyorum alışmasn diye şuan daha iyi umarım seninki de toparlar hemen meme bırakınca gecee uyanması kesiliyor gerçekten ama seninkinde bıraktı niye uyanıyor ki hala
ya şimdi yakışıklı oldu da erkek oldu sıpa ama öncesi sempatiktiYaaa çok güzeldi olsun ferahşamıştır ne diyim
Dünürüm bizde de durumlar hiç farklı değil 2.03 gecedir saat 4:00’te uyanıyor ağlayarak yine sokağa gösteriyor biz odadan dışarı çıkartmıyoruz sadece pencereden karanlığı gösteriyoruz herkesin uyudugunu söylüyoruz onu da uyuması gerektiğini sabah gezmeye götüreceğimizi söylüyoruz ama zaten gece beslenmesi için hiç uyanması üç kere uyanıyor dün gece su vereyim dedim iki yudum içti bastı yaygarayı vallahi uykusuzluktan perişan durumdayım saat 6:00’ya doğru zor bela kavga dövüş uyuttum 7:30’da kalktı Artık babası ile hazırlandılar beraber çıktık sokaklarda gezmişler Saat 12:00’den bire kadar salladım Sallanmak da istemiyor kendi kendine yatmak istiyor ama yatağında değil Zor bela uyuttum şimdi de uyansın daireye gideceğiz bekliyorum geç kaldık ama yapacak bir şey yok Biz de etkinlik bitmiyor dünürüm. Tuzu mama sandalyesine döküyoruz kalıplarda şekiller yapıyoruz bazen unla oynuyoruz yine aynı şekilde Genelde dışarda bizimki bugün itfaiye aracına binmiş direksiyonu sallamış kepçe seviyoruz kepçeleri takip ediyoruz boyama yapıyor halay çekiyoruz çok yorulmasına karşın çok az uyuyornzh99 dünürüm bu sabah 6 da kalktik 7 ye kadar bi sekilde uyuttum.7.30 da gene kalktik zaten 2 de yatmis 6 da kalkmak nedir
Bgeçmiş olsun kuzumm Asyama bisolnatur ver öksürüğü kesiyor. Senin hamilelik ağır geçiyor Allahım kolaylık versinYa ıhlamur ve pekmez veriyorum ama genzi tıkalı gibi hani insanın içi dolu gibi olur ya o kaldı şimdi balgam var gibi sanki oda geçer inşallah ben kötüyüm bugün de burum tıkanık başım ağrıyor falan ben bir şey yiyip içmiyorum
Canım benim oğlum da o kilolarda 6 numara kullanıyorum ben. Ama gece mutlaka değişiyorum yoksa dışına çıkıyor gece 12.-1 gibi değişiyor umKizlar merhaba, benim kizim 28 nisan 20 dogumlu, size akil danismaya geldim. Son 2-3 aydir hemen hemen her aksam bezinden cisi tasiyor. Cok fazla su iciyor, vermesem sık sık uyanıp yine istiyor. Bezini degistiriyorum bu sefer de uykusu bolunuyor cok. Denemedigim hicbirsey kalmadi resmen, 11.5 kilo aktif bebek 4 numara bez kullaniyorum. 5 numarayi denedim, kulot bez denedim, bez markasini degistirdim, sonuc hep husran. Yazin sorun degildi ama kisin ne yapacagimi kara kara dusunuyorum. Boyle birsey yasayan var mi aranizda. Bana cozum yolu sunabilirmisiniz lutfen
Damat traşları olsun kuzumuninşallah olmaz canim. bazı çocukların pek ilgisi olmuyor zaten ama arel aşırı ilgiliydi. geçmiş olsun sizede. bizde hastaydık ya ateşli öksürük burun akıntısı. geceleri hala rahat rahat uyuyamıyorlar. gece memeyi kesecektim hasta diye kiyamiyorum ama bittim bi arel bi civan oda oda geziyorum tum gece mustela nin kremi var gogsune suruyorum. cold mix damlatiyirum. burun tenizligi yapılıyor. iburamin bitti. bisolnatur aldim oksuruk icin. bir gece sogana karanfil batirip basuclarina da koydum ama bu salgin inatciymis. 3 haftaya kadar oksuruk geçmeyebiliyormus.
ben üzülüyorum dünürüm ama kararliyim da. çünkü onun için daha iyi olacak biliyorum. işe de başlamak istiyorum. mecburuz yani. sizede çok geçmiş olsun. geldi mi üst üste gelir derler ya öyle olmuş.
uyku bizde de problem şekerparem. ya mevsim gecişi hastalıklar felan ona bağlıyorum. çünkü sadece civan değil arel hiç uyanmazdı şimdi en az 2 kez bi de o kalkıyor ve inatla beni istiyor. umarım geçicidir. söyle güzel uykular bizi bekliyordur
bizde hep tek uyku yapıyoruz nadiren çift oluyor. bazen 3 saat bazen 1 saat takılıyor paşam
ay benim mi nazarım değdi. masallah ne güzel 9 demistim halbuki. bizde 8 de mutlaka kalkmis olirdik ama bugun farklilik olsun dediler sanirim 6 ceyrekte ayaktaydi herkes
bol su ic mutlaka
gece bitti mi meme oh darisi bizlereeee
ya şimdi yakışıklı oldu da erkek oldu sıpa ama öncesi sempatikti
Prospan da iyi öksürük için ben hep onu kullanıyorum gerçekten çoğu arkadaşım öyle geçiriyor 1 aydır öksürük devaminşallah olmaz canim. bazı çocukların pek ilgisi olmuyor zaten ama arel aşırı ilgiliydi. geçmiş olsun sizede. bizde hastaydık ya ateşli öksürük burun akıntısı. geceleri hala rahat rahat uyuyamıyorlar. gece memeyi kesecektim hasta diye kiyamiyorum ama bittim bi arel bi civan oda oda geziyorum tum gece mustela nin kremi var gogsune suruyorum. cold mix damlatiyirum. burun tenizligi yapılıyor. iburamin bitti. bisolnatur aldim oksuruk icin. bir gece sogana karanfil batirip basuclarina da koydum ama bu salgin inatciymis. 3 haftaya kadar oksuruk geçmeyebiliyormus.
ben üzülüyorum dünürüm ama kararliyim da. çünkü onun için daha iyi olacak biliyorum. işe de başlamak istiyorum. mecburuz yani. sizede çok geçmiş olsun. geldi mi üst üste gelir derler ya öyle olmuş.
uyku bizde de problem şekerparem. ya mevsim gecişi hastalıklar felan ona bağlıyorum. çünkü sadece civan değil arel hiç uyanmazdı şimdi en az 2 kez bi de o kalkıyor ve inatla beni istiyor. umarım geçicidir. söyle güzel uykular bizi bekliyordur
bizde hep tek uyku yapıyoruz nadiren çift oluyor. bazen 3 saat bazen 1 saat takılıyor paşam
ay benim mi nazarım değdi. masallah ne güzel 9 demistim halbuki. bizde 8 de mutlaka kalkmis olirdik ama bugun farklilik olsun dediler sanirim 6 ceyrekte ayaktaydi herkes
bol su ic mutlaka
Folto olayı beni çok tedirgin ediyor oral dönemleri bitti ama yine de bir soru işareti...Kızlar selam
Herkesin derdi aynı sanırım, oyalayabilecek aktiviteler. Herşeyden çok çabuk sıkılıyorlar, ben de benzer durumlar yaşadım kendimce bir şeyler icat etmeye çalıştım,bazılarını araştırdım yapanları izledim, size de yazayım belki fikir olur, uygulamak istersiniz.
- Hol duvarlarına boydan boya sticker yapıştırdım Onları çıkartıp takıyor bayağ da eğleniyor. Tabi max 15 dk : )
- Ayakkabı kutusunun kapağına delikler yaptım oradan peçete, ya da kağıt gibi şeyleri takıp çıkarıyor, kısa süreli yine meşguliyet
- Folyo kağıtların içine oyuncaklar saklama olayı da keyifli, küçük lego parçaları folyoya sarıp eline verip açmasını sağlıyorsunuz.
- İki sandalye bir çarşaf bir de vileda sopası ile çadır kurdum, içine oyuncaklarını koydu girdi çıktı falan eğlendi epey : )
- Karton bardakları dizip içine plastik toplar koyma, kutulara mandalları takıp çıkarma, oyuncak bebeklere kıyafet giydirip çıkarma ...gibi gibi devam ediyor
Belki de bildiğiniz şeylerdir, ama denemeyenler varsa da belki faydalanmak ister diye yazmak istedim. Umarım işe yarar
Eğer sizlerin de yaptığı farklı şeyler varsa ve paylaşırsanız çok çok sevinirim, malum çabuk sıkılıyorlar : )
Sevgiler, selamlar herkese
Ya ne çok tavsiye yazmışsın eline sağlık Asya ilk defa hasta oldu oda bilemedi ilk ne olduğunu mesela uyurken öksürünce uyanıp ağlıyordu hafifledi bin şükür hırıltı kaldı dediğim gibiinşallah olmaz canim. bazı çocukların pek ilgisi olmuyor zaten ama arel aşırı ilgiliydi. geçmiş olsun sizede. bizde hastaydık ya ateşli öksürük burun akıntısı. geceleri hala rahat rahat uyuyamıyorlar. gece memeyi kesecektim hasta diye kiyamiyorum ama bittim bi arel bi civan oda oda geziyorum tum gece mustela nin kremi var gogsune suruyorum. cold mix damlatiyirum. burun tenizligi yapılıyor. iburamin bitti. bisolnatur aldim oksuruk icin. bir gece sogana karanfil batirip basuclarina da koydum ama bu salgin inatciymis. 3 haftaya kadar oksuruk geçmeyebiliyormus.
bol su ic mutlaka
Sağol adaşım yarın alayım ilacı öksürük gibi değilde aslında balgam var gibi ağlayınca falan hırıl hırıl içi yorulunca falanDünürüm bizde de durumlar hiç farklı değil 2.03 gecedir saat 4:00’te uyanıyor ağlayarak yine sokağa gösteriyor biz odadan dışarı çıkartmıyoruz sadece pencereden karanlığı gösteriyoruz herkesin uyudugunu söylüyoruz onu da uyuması gerektiğini sabah gezmeye götüreceğimizi söylüyoruz ama zaten gece beslenmesi için hiç uyanması üç kere uyanıyor dün gece su vereyim dedim iki yudum içti bastı yaygarayı vallahi uykusuzluktan perişan durumdayım saat 6:00’ya doğru zor bela kavga dövüş uyuttum 7:30’da kalktı Artık babası ile hazırlandılar beraber çıktık sokaklarda gezmişler Saat 12:00’den bire kadar salladım Sallanmak da istemiyor kendi kendine yatmak istiyor ama yatağında değil Zor bela uyuttum şimdi de uyansın daireye gideceğiz bekliyorum geç kaldık ama yapacak bir şey yok Biz de etkinlik bitmiyor dünürüm. Tuzu mama sandalyesine döküyoruz kalıplarda şekiller yapıyoruz bazen unla oynuyoruz yine aynı şekilde Genelde dışarda bizimki bugün itfaiye aracına binmiş direksiyonu sallamış kepçe seviyoruz kepçeleri takip ediyoruz boyama yapıyor halay çekiyoruz çok yorulmasına karşın çok az uyuyor
Bgeçmiş olsun kuzumm Asyama bisolnatur ver öksürüğü kesiyor. Senin hamilelik ağır geçiyor Allahım kolaylık versin
Canım benim oğlum da o kilolarda 6 numara kullanıyorum ben. Ama gece mutlaka değişiyorum yoksa dışına çıkıyor gece 12.-1 gibi değişiyor um
Damat traşları olsun kuzumun
Ya ne güzel yazmışsın biz pek yapamıyoruz dediğin gibi dikkati ona toplamak lazım aslında ama tembelliğime geliyor sanırımKızlar selam
Herkesin derdi aynı sanırım, oyalayabilecek aktiviteler. Herşeyden çok çabuk sıkılıyorlar, ben de benzer durumlar yaşadım kendimce bir şeyler icat etmeye çalıştım,bazılarını araştırdım yapanları izledim, size de yazayım belki fikir olur, uygulamak istersiniz.
Belki de bildiğiniz şeylerdir, ama denemeyenler varsa da belki faydalanmak ister diye yazmak istedim. Umarım işe yarar
- Hol duvarlarına boydan boya sticker yapıştırdım Onları çıkartıp takıyor bayağ da eğleniyor. Tabi max 15 dk : )
- Ayakkabı kutusunun kapağına delikler yaptım oradan peçete, ya da kağıt gibi şeyleri takıp çıkarıyor, kısa süreli yine meşguliyet
- Folyo kağıtların içine oyuncaklar saklama olayı da keyifli, küçük lego parçaları folyoya sarıp eline verip açmasını sağlıyorsunuz.
- İki sandalye bir çarşaf bir de vileda sopası ile çadır kurdum, içine oyuncaklarını koydu girdi çıktı falan eğlendi epey : )
- Karton bardakları dizip içine plastik toplar koyma, kutulara mandalları takıp çıkarma, oyuncak bebeklere kıyafet giydirip çıkarma ...gibi gibi devam ediyor
Eğer sizlerin de yaptığı farklı şeyler varsa ve paylaşırsanız çok çok sevinirim, malum çabuk sıkılıyorlar : )
Canim benim dualarımdasın..Bu arada çamur gibi ebatı biraz fazla kahverengi akıntım oldu daha yeni doktoru aradım yarın gideceğim inşallah bir sıkıntı olmaz gören olursa dua edin olur mu
Ederiz tabi kü kuzum yaz mutlakaBu arada çamur gibi ebatı biraz fazla kahverengi akıntım oldu daha yeni doktoru aradım yarın gideceğim inşallah bir sıkıntı olmaz gören olursa dua edin olur mu
Geçmiş olsun kuzuma ❤ sen nasıl olsun peki canım? Grip devam mı?Ya ıhlamur ve pekmez veriyorum ama genzi tıkalı gibi hani insanın içi dolu gibi olur ya o kaldı şimdi balgam var gibi sanki oda geçer inşallah ben kötüyüm bugün de burum tıkanık başım ağrıyor falan ben bir şey yiyip içmiyorum
Kiyamam sana ben ❤ olsun nasılsa düzelirim onlar sağ olsun da jademAy geçmedi mi etkisi şekerparem Allah korusun inşallah yemek falan unutmazsın daha dikkatli ol
Ya evlatlarımın kokusunu alamıyorum demene çok üzüldüm pek hassas geçiyor hamilelik bu sefer duygu yüklü bir Yengeç gibiyim
Biz de bi suredir böyleyiz insAllah geçer ya. Goktug karya ve asya üçlüsünü takip ediyoruz genelde bu donemsel durumlarda Anne sütünü gece almıyordu zaten jadem. Mama veriyordum. Simdi azaltmaya gittim bakalimYavrum benim biz de öyleyfik geçen hafta saçma sapan uyanıyor Du meme de vermeyince bi gece bi delirdi ki sorma bence dönemsel gibi ben uyanınca odadan çıkarmıyorum oyun oynuyorsam bile odada yapıyorum alışmasn diye şuan daha iyi umarım seninki de toparlar hemen meme bırakınca gecee uyanması kesiliyor gerçekten ama seninkinde bıraktı niye uyanıyor ki hala
Alerjik bi durum olabilir jadem. Toza falan. Sık sik burnunu abdest alir gibi yıka demisti doktorum. Banyo sonrasi da ciddi rahatlama oluyor.Ya ne çok tavsiye yazmışsın eline sağlık Asya ilk defa hasta oldu oda bilemedi ilk ne olduğunu mesela uyurken öksürünce uyanıp ağlıyordu hafifledi bin şükür hırıltı kaldı dediğim gibi
Gece gündüz her türlü meme bitti darısı size inşallah 3 hafta olacak temiziz
Ben zaten çok su içerim bi de guatr var mecbur içiyorum baya yükselmiş farketmemişim kendim doktora gitmediğim için hamilelik bende geniz olarak burun olarak tıkanma yapıyor zaten zor nefes alıyorum Asyada da böyle olmuştum bide üstüne bu baş ucumuza soğan koyayım bana da faydası olur belki
Teşekkür ederim ccanım ❤16-24 ay etkinlik kitabımız var onun dışında ben oyun hazırlıyorum stiker yapıştırma işte kupa ile top oyunları gibi günde 10 dk çizgi film izliyor onun dışında ekran yok evcilik oynama hava güzelse park gibi devam ediyor bizde de oluyorDu tuvalette ağlama Ben baktım çok ağlıyor yanıma aldıkça güven duydu bekliyor bazen de ağlıyor yine aklı bilir
InsAllah helinim. Civani bilemem ama Arel yavas yavas derin uykunun tadini almaya baslar yakinda diye umuyorum.uyku bizde de problem şekerparem. ya mevsim gecişi hastalıklar felan ona bağlıyorum. çünkü sadece civan değil arel hiç uyanmazdı şimdi en az 2 kez bi de o kalkıyor ve inatla beni istiyor. umarım geçicidir. söyle güzel uykular bizi bekliyordur
Ya soyle diyim 9 iyi bi uyanma saati ama. Gece 2 de yatiyordu o donem. 7 saat uyku çok az. Ben ona uzuluyordum.iki tane oldu mu zor oluyor. Belki sadece civan olsa uyutursun geri ama arel uyandi mi uyumaz buyuk ihtimal saglik olsun.onlar iyi olsun da helinim bi sekilde halledilir herseyay benim mi nazarım değdi. masallah ne güzel 9 demistim halbuki. bizde 8 de mutlaka kalkmis olirdik ama bugun farklilik olsun dediler sanirim 6 ceyrekte ayaktaydi herkes
Allahım düzene soksun uykularini insAllah. Ata hareketli merakli akilli bir cocuk annesi ❤ hep biseyler kesfedeyim derdinde eger hala emziriyorsan papatya icsen mi acaba ona da gecer hem.Dünürüm bizde de durumlar hiç farklı değil 2.03 gecedir saat 4:00’te uyanıyor ağlayarak yine sokağa gösteriyor biz odadan dışarı çıkartmıyoruz sadece pencereden karanlığı gösteriyoruz herkesin uyudugunu söylüyoruz onu da uyuması gerektiğini sabah gezmeye götüreceğimizi söylüyoruz ama zaten gece beslenmesi için hiç uyanması üç kere uyanıyor dün gece su vereyim dedim iki yudum içti bastı yaygarayı vallahi uykusuzluktan perişan durumdayım saat 6:00’ya doğru zor bela kavga dövüş uyuttum 7:30’da kalktı Artık babası ile hazırlandılar beraber çıktık sokaklarda gezmişler Saat 12:00’den bire kadar salladım Sallanmak da istemiyor kendi kendine yatmak istiyor ama yatağında değil Zor bela uyuttum şimdi de uyansın daireye gideceğiz bekliyorum geç kaldık ama yapacak bir şey yok Biz de etkinlik bitmiyor dünürüm. Tuzu mama sandalyesine döküyoruz kalıplarda şekiller yapıyoruz bazen unla oynuyoruz yine aynı şekilde Genelde dışarda bizimki bugün itfaiye aracına binmiş direksiyonu sallamış kepçe seviyoruz kepçeleri takip ediyoruz boyama yapıyor halay çekiyoruz çok yorulmasına karşın çok az uyuyor
Bgeçmiş olsun kuzumm Asyama bisolnatur ver öksürüğü kesiyor. Senin hamilelik ağır geçiyor Allahım kolaylık versin
Canım benim oğlum da o kilolarda 6 numara kullanıyorum ben. Ama gece mutlaka değişiyorum yoksa dışına çıkıyor gece 12.-1 gibi değişiyor um
Damat traşları olsun kuzumun
Teşekkür ederim ❤ folyo riskli ama ağir metal barındırıyor.uzak tut derim canim.Kızlar selam