2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aliciğime hiç yakıştıramadım bulamamış mı başka birini pek gıcık gibi o kız

Jadesi kuzum siz nasılsınız kuzuların nasıl? Gittin mi bir daha kontrole?
İyiyim canım çok şükür Rabbime kuzucuk iyi heralde arada hisseder gibi oluyorum bi haraketlenme çok erken biliyorum ama doktora da bu hafta gideceğiz kısmetse bakalım ödemi ne olmuş minik kuzunun
Asya hanım iyi oyun mama zırlama ağlama derken hepiniz gibi gün bitiriyorum üstünü çok açıyor biraz öksürüyor bugün
Sen nasılsın alıştınız mı yeni evinize

Ya senn izin al en iyisi durum böyleyse eğer evlat daha önemli tabi kuzum içine kapanmasın Sena pek hassas zatwbb

Yok kuzum benden bu sene olmayacağı belliydi ben kariyer yapamayacağım siz devam edin

Bize yaz kontrolden sonra canım maşallah size çok şükür

Çok sevindim cnm annelerin geldiğine. Alışamadı demek bakıcıya. Alışsa oynasalar o kadar ağlamazdı vakit geçiremediler demek ki. İdrar yolu enfeksiyonu mı var kusma iştahsızlık yapıyor evet. Ateşi oldu mu kız çocuklarından biraz zor alınıyor evet. İyice açıp içeriye ve aşağı kısma güzel yapıştırmak lazım. Az bişey de olsa yeter

sadece cumartesi iki bebemle evdeyim ve zor oluyor. ne zaman birbirleriyle iyi anlaşacaklar. resmen iki cephe gibiler. alan sahiplenmeler oyuncak sahiplenmeler... bi de bi inat bi sınır sonra eller havada uçuşuyor ikisi de hasta hala zaten. arel daha iyi şükür ama civan hala nazlilik konusunda tavan. iştahı da yok hiç. bu hafta geceler zordu.
dün de arel okula gitmemek için çığlık çığlığa ağladı. arabada sustu. okulun kapısından girince yine başladı. dayanamadım öylece bırakıp gitmeye. gittim kameradan izlemeye başladım. iyi olduğunu sakinlestigini görünce eve döndüm ama nurtopu gibi migrenle o kadar zor oluyor ki şu alışma haftaları. uykuda da tuvalet eğitiminde de zorlamıştım. hep bi sınav bizim işimiz hep sabır. gün boyu foto video geldi. nerde aglayan çocuk nerde dedim. o kadar mutlu eğleniyor ki. okul çıkışı da alırken mutluydu enerjikti. ve şükür telefon olayı da baya baya gitti hayatımızdan. ama tv den açıyorum çizgi-film. sonrada şarjı bitti diyip kapatıyorum bizden haberler böyle sizler nasilsiniz

Bu benim oğlan çapkın mı olcek nedir asyayı görünce de ben bu kızla evlencem alalım bu kızı demişti zeynoyu görünce ay ne tatlı deyip erimişti
Geleceğe tatlı dili ile gönülleri fethetmeye gelen bir yakışıklı var desene yalnız direk evleniyor hiç flört olayı yok hep ciddi düşünüyor

Civan kuzum biraz daha büyüsün anlaşacaklar bence şimdi Asya da kimseye bana bile yeri geliyor hiçbir şeyini vermiyor oyuncağının kitabının aynısı başkasında olsun ona bile göz koyuyor benim diye
Okul olayı öyle kuzum ya alışma süresi sıkıntılı ama 1 aya koşarak girecek okula ekran olayının bitmesine çok sevindim bende gün içinde asyaya açıyorum çizgifilm TV den bazen dışarda biz yemek yerken o doyduysa durumuyorsa telefondan da açıyorum ama sınırlı tabi inşallah bi sıkıntı olmaz ondan da

Yazarım tabi kuzucum çocukta ödemi de ilk kez duydum kese ödemini yani halbuki çok aşinayım çocuklara ve hamile kalmaya sene de 1 çocuk yapıyorum
Yaaaaa çok güldüm yok canım her gebelik her bebek bir alem bak göreceksin bir sorun yok bencede çok şükür iyisiniz maşallah

Ya senn izin al en iyisi durum böyleyse eğer evlat daha önemli tabi kuzum içine kapanmasın Sena pek hassas zatwbb
Karar verdim canım alacağım . Annemlerle ne kadar iyi vakit geçirse de arıyor beni . Pazartesi dilekçemi vereceğim .
Evet alışamadı maalesef . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum ama ateş olmadı hiç

Yaaaaa çok güldüm yok canım her gebelik her bebek bir alem bak göreceksin bir sorun yok bencede çok şükür iyisiniz maşallah
Yaa yerim seni inşallah yoktur tabi benim minik fasulyem atmıştır ödemi sağa sola diyorum anasına çekmiş bendeki de kilo değil hep ödem bu sefer bana benzeyecek sanırım

Kuzum grip olduk aile boyu asyam pek fena genzi dolu hep oğluş da iyi sanırım kontrole gideceğiz inşallah hafta içi kız olursa küsecek öyle dedik diye
Geçmiş olsun canim karya da tatilde öksürüyordu bisolnatur diye bir şurup kullandim ıyi gelmisti aklında olsun.

Geçmiş olsun canim hayırlısı olsun insallah.

Helinnnnn ahh canim insallah hemen alışır Arel cim .. ama inan her cocuk okula ilk basladiginda gitmek istemiyor ve ağlıyor. Sen üzülme geçici insallah bu surecte.

Kizlar selam bize acayip nazar değiyor gecen foto koydun balkondan aksamina eve su bastı
Dışarı çıkmıştık döndük salonda tavanda sular akmaya basladi bizim ust katta bos
Çarpraz daire tadilat yapmıştı kombiyi calistirinca nasil bir is ise altına gitmiyor onlarada su basmıyor bize yürüyor tesisat
Bu sabah tadilat yapıldı tekrar ama hala damla damla akıyor ya.
Insallah sıkıntı yoktur dünden bugüne hala nasil bitmedi bu su onuda anlamadim canim cok sıkkın.

Ayyy çok geçmiş olsun canım çok kötü olmuş

Gece uyanmalar ne zaman bitecek ya bu yavrularda yazın bile daha iyiydi. Bi de sese asiri duyarli oldu. Tık desek kalkip ağlıyor
Acaba komsular cok agladi der diye mi sana pesin pesin agliyor diye haber veriyordu bu kadin
Bizde de tat koku yok canim. Erva altini batiriyor ruhum duymuyor mesela bugun cocuklara yumurta pisirdim ve tavanin altini kapatmamisim. Kahvaltiyi ettikten sonra fark ettim. Yanmis tava ben kokuyu duymuyorum Allah korusun yangin cikmamis. En kisik atesteydi ben de yaklasik 1 metre otede masadaydim ve duymadim ki yumurta yaninca les gibi kokar guzel tarafi bana heryer mis gibi kokuyor.ama mesela evlatlarimin kokusuni alamiyorum. Corbamin kokusunu bile alamiyorum. Lavanta yagi burna iyi geliyornus. Denedim. Birgun eve lavanta yagi surdum o gun burnum bazi kokulari aldi. Bilgin olsun
Canim daha coook gencsin.. onunde yillar var
. Hakkinda hayirlisi olsun. InsAllah gonlune gore bir is olur ❤
Geleceğe tatlı dili ile gönülleri fethetmeye gelen bir yakışıklı var desene yalnız direk evleniyor hiç flört olayı yok hep ciddi düşünüyor
Hahahahahhahahs hic sorma
Hakkinizda hayirlisi olsun canım ❤
Oyy oyyu geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…