Aliciğime hiç yakıştıramadım bulamamış mı başka biriniCanim tam sevinmiştim ki işe yaramadı mesajını okudum. Idrarda enfeksiyon olup olmadigini ölcen bebek bezleri var istersen bir dene.migrosta satiliyordu en son.ama nette de bulabilirsin. Ben de sanırım yarın eski yerine cekecegim besigi.. pert oldum resmen.. sürekli sallattiriyor ya da sariliyor omzuma yatiyor..omzuma yatişina kiyamiyorum daoyle pisi kedi gibi ama cok da yoruluyorum su saat ayaktayim çok cabuk hastalaniyorlar.ama cok da cabuk iyilesiyorlar Toparlar en kisa zamanda insAllah.. umudum izin konusunda ben de destekcinim.. sanki biraz yıpratıci oluyor senin için calısmak şu an.ama annenlerle de bir dene bakalim nasıl olacak? Annenler nasil oldu? Iyidirler insAllah❤
Ahh miss biz de özledik seniyeni eviniz hayirli uğurlu olsun.❤ gokktuğ paşanin da yeni odası da hayirli olsun geçmiş olsun O da hirpalanmistir ister istemez ama toparlar merak etme canım.
Toparlanmaya çalışıyoruz ama bunyeleri düştü herhalde. Babaannelerine götürdum bı isim vardi biraktim.bizm eve gore 1 2 derece daha serin onun evi. Ikisinin de sesi catallamış hemen. Cabucak soguk algınlığı oldu ben de saskinim Vitamin destegi aldim. Ama önerileriniz varsa alirim Omega 3 destegi veya cocuklar icin vitamin destegi. Gelinim nasilMasterchef izliyoruz aksamlari. Ali tutturuyor ben burcuyla evlencem diye ben de burcuyu pek sevemediydim başindan beri ama zeynom nasıl? derslerle arasi nasıl
Kul hakkindan haberi olsa yapamazdı bu aile bunu
. Allah yardimciniz olsun canim
Hosgeldin canimdamatcigim demek sozlusune benziyor erva da ha bre tırmanma derdinde..Ali de onun pesinde.. hergün ayrı bir koşusturma Allah yardimcin olsun canım. Guc kuvvet versin hepimize
İyiyim canım çok şükür RabbimeJadesi kuzum siz nasılsınız kuzuların nasıl? Gittin mi bir daha kontrole?
Ya senn izin al en iyisi durum böyleyse eğerValla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .
Yok kuzum benden bu sene olmayacağı belliydibiz montessori yatak kullanıyoruz. çarşaf değiştirirken zor ama arel mutlu. doğduğunda almıştık. daha bebekken gündüz uykularını yapardı. şimdi de tutturmuş araba yatak hemde kirmizidoğum günü de geliyor ya kıyamıyorum ama civan da ister e bunu napacam di mi. ay uzattım. sen tek kişilik ebatta al canim. ipek akıllı masallah az yüksekliği olsa da basedebilir artık bence.
hayırlısı canim. @Sonsuz umutJadesi kızlar sizin puanlar nasıl geldi umut vardır inşallah
alışamamış demekki canim. en guzeli tanidik birinin olmasi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Bu benim oğlan çapkın mı olcek nedirAliciğime hiç yakıştıramadım bulamamış mı başka birinipek gıcık gibi o kız
Bize yaz kontrolden sonra canım maşallah size çok şükürİyiyim canım çok şükür Rabbimekuzucuk iyi heralde arada hisseder gibi oluyorum bi haraketlenme çok erken biliyorum ama doktora da bu hafta gideceğiz kısmetse bakalım ödemi ne olmuş minik kuzunun
Asya hanım iyi oyun mama zırlama ağlama derken hepiniz gibi gün bitiriyorumüstünü çok açıyor biraz öksürüyor bugün
Sen nasılsın alıştınız mı yeni evinize
Çok sevindim cnm annelerin geldiğine. Alışamadı demek bakıcıya. Alışsa oynasalar o kadar ağlamazdı vakit geçiremediler demek ki. İdrar yolu enfeksiyonu mı var kusma iştahsızlık yapıyor evet. Ateşi oldu mu kız çocuklarından biraz zor alınıyor evet. İyice açıp içeriye ve aşağı kısma güzel yapıştırmak lazım. Az bişey de olsa yeterEvet çok çabuk çıkıyor , eczaneden de aldırdım ama yok hemen açılıyor . Hatta bir ara eşim koli bandı ile yapıştırmıştı onun boş gününde tahlil almak içinama ona rağmen yine açılmıştı . Hareketlilikten sanırım açılıyor . Evet kokunun beraberinde huzursuzluk da var iştahsızlık da . Hatta kusmalarımız da arada oluyor . Bir çözemedik şu tahlil işini
Kesinlikle çocuklar seveni çok iyi hissediyor . Duygu sensörleri çok iyi çalışıyor zaten maşallah . Amin inşallah teyzesi
Kuzum grip olduk aile boyu asyam pek fena genzi dolu hepJadesi adaşım nasılsınız Asyam nasıl. Oğluş ne yapıyor yoruyor mu seni Allahım kolay geçirtsin öperim
Geleceğe tatlı dili ile gönülleri fethetmeye gelen bir yakışıklı var deseneBu benim oğlan çapkın mı olcek nedirasyayı görünce de ben bu kızla evlencem alalım bu kızı demişti zeynoyu görünce ay ne tatlı deyip erimişti
Yazarım tabi kuzucum çocukta ödemi de ilk kez duydum kese ödemini yaniBize yaz kontrolden sonra canım maşallah size çok şükür
Civan kuzum biraz daha büyüsün anlaşacaklar bence şimdi Asya da kimseye bana bile yeri geliyor hiçbir şeyini vermiyor oyuncağının kitabının aynısı başkasında olsun ona bile göz koyuyor benim diyesadece cumartesi iki bebemle evdeyim ve zor oluyor. ne zaman birbirleriyle iyi anlaşacaklar. resmen iki cephe gibiler. alan sahiplenmeler oyuncak sahiplenmeler... bi de bi inat bi sınır sonra eller havada uçuşuyorikisi de hasta hala zaten. arel daha iyi şükür ama civan hala nazlilik konusunda tavan. iştahı da yok hiç. bu hafta geceler zordu.
dün de arel okula gitmemek için çığlık çığlığa ağladı. arabada sustu. okulun kapısından girince yine başladı. dayanamadım öylece bırakıp gitmeye. gittim kameradan izlemeye başladım. iyi olduğunu sakinlestigini görünce eve döndüm ama nurtopu gibi migrenleo kadar zor oluyor ki şu alışma haftaları. uykuda da tuvalet eğitiminde de zorlamıştım. hep bi sınav bizim işimiz hep sabır. gün boyu foto video geldi. nerde aglayan çocuk nerde dedim. o kadar mutlu eğleniyor ki. okul çıkışı da alırken mutluydu enerjikti. ve şükür telefon olayı da baya baya gitti hayatımızdan. ama tv den açıyorum çizgi-film. sonrada şarjı bitti diyip kapatıyorum bizden haberler böyle sizler nasilsiniz
Yaaaaa çok güldümYazarım tabi kuzucum çocukta ödemi de ilk kez duydum kese ödemini yanihalbuki çok aşinayım çocuklara ve hamile kalmaya sene de 1 çocuk yapıyorum
Karar verdim canım alacağım . Annemlerle ne kadar iyi vakit geçirse de arıyor beni . Pazartesi dilekçemi vereceğim .Ya senn izin al en iyisi durum böyleyse eğerevlat daha önemli tabi kuzum içine kapanmasın Sena pek hassas zatwbb
Evet alışamadı maalesef . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum ama ateş olmadı hiçÇok sevindim cnm annelerin geldiğine. Alışamadı demek bakıcıya. Alışsa oynasalar o kadar ağlamazdı vakit geçiremediler demek ki. İdrar yolu enfeksiyonu mı var kusma iştahsızlık yapıyor evet. Ateşi oldu mu kız çocuklarından biraz zor alınıyor evet. İyice açıp içeriye ve aşağı kısma güzel yapıştırmak lazım. Az bişey de olsa yeter
Yaa yerim seni inşallah yoktur tabi benim minik fasulyem atmıştır ödemiYaaaaa çok güldümyok canım her gebelik her bebek bir alem bak göreceksin bir sorun yok bencede çok şükür iyisiniz maşallah
Geçmiş olsun canim karya da tatilde öksürüyordu bisolnatur diye bir şurup kullandim ıyi gelmisti aklında olsun.Kuzum grip olduk aile boyu asyam pek fena genzi dolu hepoğluş da iyi sanırım kontrole gideceğiz inşallah hafta içi kız olursa küsecek öyle dedik diye
Geçmiş olsun canim hayırlısı olsun insallah.Karar verdim canım alacağım . Annemlerle ne kadar iyi vakit geçirse de arıyor beni . Pazartesi dilekçemi vereceğim .
Evet alışamadı maalesef . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum ama ateş olmadı hiç
Ayyy çok geçmiş olsun canım çok kötü olmuşKizlar selam bize acayip nazar değiyor gecen foto koydun balkondan aksamina eve su bastı
Dışarı çıkmıştık döndük salonda tavanda sular akmaya basladi bizim ust katta bos
Çarpraz daire tadilat yapmıştı kombiyi calistirinca nasil bir is ise altına gitmiyor onlarada su basmıyor bize yürüyor tesisat
Bu sabah tadilat yapıldı tekrar ama hala damla damla akıyor ya.
Insallah sıkıntı yoktur dünden bugüne hala nasil bitmedi bu su onuda anlamadimcanim cok sıkkın.
Gece uyanmalar ne zaman bitecek ya bu yavrulardaCanımmm dünürüm hoşbuldum. Siz de hastalanmışsınız çok geçmiş olsun. Gelinciğim aynı sözlüsü gibi ayakta kendini sallattırıyor gece çokça uyanıyor. Sabahın kör şafağında ayakta ağlayarak dışarıyı gösteriyor sokakçı bizimki. Yemesi de eskiye göre azaldı seçici oldu. Şebeklikle yediriyorum. Sabahları 9 buçuk gibi Eve kayıyorum onu yediriyorum eşim de kahvaltı edebiliyor sonra koşarak daireye . Öğlen Eve gidip uyutuyorum . 3 öğleden sonra uyanınca daireye birlikte geliyoruz. Bazen kızlarla resim yapıyor kaşe basıyor bazen bırakın gezeyim modunda şu EYT çıksa da emekli olsam diyorum. Hayırlısı hepimize güç kuvvet versin rabbim
İnşallah devlete atanırsın Ebru cum. Sizde istifa dönüşü Açıktan atama yapılmıyor mu öyle olsa kpss ye gerek kalmazdı.
Misssimm evinde güle güle ağız tadıyla otur. Eksilmeden huzurla, mutlulukla. Sağlıkla . Damatlar, gelin gelsin. Torunlarınla da evinin tadını almayı nasip etsin Rabbim. Ata yla iş çok zor. Eşim genelde evde olduğu için o Eve kadın istemiyor. Kadınlar da tercih etmezler. Bu sene reziliz. Ama Ata çok mutlu. Haftasonu dairenin önünden geçsek atıyor kendini ille daireye girecek. Seneye hastalık biterse kreşe gider inşallah. Sağlıcakla kalın kuzum
Acaba komsular cok agladi der diye mi sana pesin pesin agliyor diye haber veriyordu bu kadinValla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .
Bizde de tat koku yok canim. Erva altini batiriyor ruhum duymuyorAnnemlerle iyi gibi tabi ama onlar ne kadar kalırlar bilmiyorum . Kalırlarsa eğer çalışmak isterim . Annemler iyiler çok şükür ama tat koku yok . Siz nasıl oldunuz ? Ben de tam senin dediğin bezi sormuştum .
Aynen sevemedi. Ya da kadın en ufak bir kötü baktıysa , kızdıysa filan ondan da çok ağlıyor olabilir . Hani günahını almak gibi olmasın ama . Sena çok içleniyor azıcık kızsak bile hemen çok büyük bir şey olmuş gibi ağlar . Alışamadı sevmedi çocuk işte . Amin cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın .
Bezi bile zor değişiyoruz , su dökerken tutsak kurtlu kız durmaz ki yine . Ama onu da denemek lazım .
Kolay takıyor derken sondayı mı kolay takıyor diyorsun . Bezi de denemek lazım . Bez markası değiştirmedim ama şu tüketimi azlığından da olabilir tabi
Canim daha coook gencsin.. onunde yillar varİstediğim puan gelmedi canım alımlar da az olmaz atamam tekrar ders çalışmaya başladım bir bankanın da sınavına katılmıştım mülakatına çağrılmışım ona gireceğim daha öyle bakalım umarım kısmetim açılır bir yerden artık
Ne üzülüyorum ne de dert ediyorum artık olmazsa özelde çalışmaya başlayacağım tekrar
HahahahahhahahsGeleceğe tatlı dili ile gönülleri fethetmeye gelen bir yakışıklı var deseneyalnız direk evleniyor hiç flört olayı yok hep ciddi düşünüyor
Hakkinizda hayirlisi olsun canım ❤Karar verdim canım alacağım . Annemlerle ne kadar iyi vakit geçirse de arıyor beni . Pazartesi dilekçemi vereceğim .
Evet alışamadı maalesef . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum ama ateş olmadı hiç
Oyy oyyu geçmiş olsun canımKizlar selam bize acayip nazar değiyor gecen foto koydun balkondan aksamina eve su bastı
Dışarı çıkmıştık döndük salonda tavanda sular akmaya basladi bizim ust katta bos
Çarpraz daire tadilat yapmıştı kombiyi calistirinca nasil bir is ise altına gitmiyor onlarada su basmıyor bize yürüyor tesisat
Bu sabah tadilat yapıldı tekrar ama hala damla damla akıyor ya.
Insallah sıkıntı yoktur dünden bugüne hala nasil bitmedi bu su onuda anlamadimcanim cok sıkkın.