2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim tam sevinmiştim ki işe yaramadı mesajını okudum. Idrarda enfeksiyon olup olmadigini ölcen bebek bezleri var istersen bir dene.migrosta satiliyordu en son.ama nette de bulabilirsin. Ben de sanırım yarın eski yerine cekecegim besigi.. pert oldum resmen.. sürekli sallattiriyor ya da sariliyor omzuma yatiyor..omzuma yatişina kiyamiyorum da 🙈😊😍 oyle pisi kedi gibi 😍 ama cok da yoruluyorum su saat ayaktayim 🤕çok cabuk hastalaniyorlar.ama cok da cabuk iyilesiyorlar Toparlar en kisa zamanda insAllah.. umudum izin konusunda ben de destekcinim.. sanki biraz yıpratıci oluyor senin için calısmak şu an.ama annenlerle de bir dene bakalim nasıl olacak? Annenler nasil oldu? Iyidirler insAllah❤
Ahh miss biz de özledik seni 😍😍 yeni eviniz hayirli uğurlu olsun.❤ gokktuğ paşanin da yeni odası da hayirli olsun 😍 geçmiş olsun O da hirpalanmistir ister istemez ama toparlar merak etme canım.
Toparlanmaya çalışıyoruz ama bunyeleri düştü herhalde. Babaannelerine götürdum bı isim vardi biraktim.bizm eve gore 1 2 derece daha serin onun evi. Ikisinin de sesi catallamış hemen. Cabucak soguk algınlığı oldu ben de saskinim Vitamin destegi aldim. Ama önerileriniz varsa alirim Omega 3 destegi veya cocuklar icin vitamin destegi. Gelinim nasil 😍 Masterchef izliyoruz aksamlari. Ali tutturuyor ben burcuyla evlencem diye 😁🤣🤣 ben de burcuyu pek sevemediydim başindan beri ama 🤣 zeynom nasıl?😍 derslerle arasi nasıl 😎
Kul hakkindan haberi olsa yapamazdı bu aile bunu
. Allah yardimciniz olsun canim🤲💙
Hosgeldin canim 🥰 damatcigim demek sozlusune benziyor 🤣🤣 erva da ha bre tırmanma derdinde..Ali de onun pesinde.. hergün ayrı bir koşusturma 🙄😁 Allah yardimcin olsun canım. Guc kuvvet versin hepimize 🤲💙
Aliciğime hiç yakıştıramadım bulamamış mı başka birini 🤣🤣 pek gıcık gibi o kız 🤪

Jadesi Jadesi kuzum siz nasılsınız kuzuların nasıl? Gittin mi bir daha kontrole?
İyiyim canım çok şükür Rabbime 🙏 kuzucuk iyi heralde arada hisseder gibi oluyorum bi haraketlenme çok erken biliyorum ama 🤣 doktora da bu hafta gideceğiz kısmetse bakalım ödemi ne olmuş minik kuzunun 🐣
Asya hanım iyi oyun mama zırlama ağlama derken hepiniz gibi gün bitiriyorum 🤪 üstünü çok açıyor biraz öksürüyor bugün 😔
Sen nasılsın alıştınız mı yeni evinize 💕

Valla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .
Ya senn izin al en iyisi durum böyleyse eğer 🙄 evlat daha önemli tabi kuzum içine kapanmasın Sena pek hassas zatwbb

biz montessori yatak kullanıyoruz. çarşaf değiştirirken zor ama arel mutlu. doğduğunda almıştık. daha bebekken gündüz uykularını yapardı. şimdi de tutturmuş araba yatak hemde kirmizi🙄 doğum günü de geliyor ya kıyamıyorum ama civan da ister e bunu napacam di mi. ay uzattım. sen tek kişilik ebatta al canim. ipek akıllı masallah az yüksekliği olsa da basedebilir artık bence.
hayırlısı canim. @Sonsuz umut Jadesi Jadesi kızlar sizin puanlar nasıl geldi umut vardır inşallah 🙏
alışamamış demekki canim. en guzeli tanidik birinin olmasi. Allah iyi insanlarla karsilastirsin🙏
Yok kuzum benden bu sene olmayacağı belliydi 🤣 ben kariyer yapamayacağım siz devam edin 🤪🤪

İyiyim canım çok şükür Rabbime 🙏 kuzucuk iyi heralde arada hisseder gibi oluyorum bi haraketlenme çok erken biliyorum ama 🤣 doktora da bu hafta gideceğiz kısmetse bakalım ödemi ne olmuş minik kuzunun 🐣
Asya hanım iyi oyun mama zırlama ağlama derken hepiniz gibi gün bitiriyorum 🤪 üstünü çok açıyor biraz öksürüyor bugün 😔
Sen nasılsın alıştınız mı yeni evinize 💕
Bize yaz kontrolden sonra canım maşallah size çok şükür

Evet çok çabuk çıkıyor , eczaneden de aldırdım ama yok hemen açılıyor . Hatta bir ara eşim koli bandı ile yapıştırmıştı onun boş gününde tahlil almak için 😁 ama ona rağmen yine açılmıştı . Hareketlilikten sanırım açılıyor . Evet kokunun beraberinde huzursuzluk da var iştahsızlık da . Hatta kusmalarımız da arada oluyor . Bir çözemedik şu tahlil işini 😊

Kesinlikle çocuklar seveni çok iyi hissediyor . Duygu sensörleri çok iyi çalışıyor zaten maşallah . Amin inşallah teyzesi
Çok sevindim cnm annelerin geldiğine. Alışamadı demek bakıcıya. Alışsa oynasalar o kadar ağlamazdı vakit geçiremediler demek ki. İdrar yolu enfeksiyonu mı var kusma iştahsızlık yapıyor evet. Ateşi oldu mu kız çocuklarından biraz zor alınıyor evet. İyice açıp içeriye ve aşağı kısma güzel yapıştırmak lazım. Az bişey de olsa yeter

sadece cumartesi iki bebemle evdeyim ve zor oluyor. ne zaman birbirleriyle iyi anlaşacaklar. resmen iki cephe gibiler. alan sahiplenmeler oyuncak sahiplenmeler... bi de bi inat bi sınır sonra eller havada uçuşuyor 😫 ikisi de hasta hala zaten. arel daha iyi şükür ama civan hala nazlilik konusunda tavan. iştahı da yok hiç. bu hafta geceler zordu.
dün de arel okula gitmemek için çığlık çığlığa ağladı. arabada sustu. okulun kapısından girince yine başladı. dayanamadım öylece bırakıp gitmeye. gittim kameradan izlemeye başladım. iyi olduğunu sakinlestigini görünce eve döndüm ama nurtopu gibi migrenle😕 o kadar zor oluyor ki şu alışma haftaları. uykuda da tuvalet eğitiminde de zorlamıştım. hep bi sınav bizim işimiz hep sabır. gün boyu foto video geldi. nerde aglayan çocuk nerde dedim. o kadar mutlu eğleniyor ki. okul çıkışı da alırken mutluydu enerjikti. ve şükür telefon olayı da baya baya gitti hayatımızdan. ama tv den açıyorum çizgi-film. sonrada şarjı bitti diyip kapatıyorum 😁 bizden haberler böyle sizler nasilsiniz🥰

Bu benim oğlan çapkın mı olcek nedir 😹😂😄😄😄😄 asyayı görünce de ben bu kızla evlencem alalım bu kızı demişti 😄😄😄😄 zeynoyu görünce ay ne tatlı deyip erimişti 😄😄😄
Geleceğe tatlı dili ile gönülleri fethetmeye gelen bir yakışıklı var desene🤣 yalnız direk evleniyor hiç flört olayı yok hep ciddi düşünüyor 🤣🤣🤣🥰💕

sadece cumartesi iki bebemle evdeyim ve zor oluyor. ne zaman birbirleriyle iyi anlaşacaklar. resmen iki cephe gibiler. alan sahiplenmeler oyuncak sahiplenmeler... bi de bi inat bi sınır sonra eller havada uçuşuyor 😫 ikisi de hasta hala zaten. arel daha iyi şükür ama civan hala nazlilik konusunda tavan. iştahı da yok hiç. bu hafta geceler zordu.
dün de arel okula gitmemek için çığlık çığlığa ağladı. arabada sustu. okulun kapısından girince yine başladı. dayanamadım öylece bırakıp gitmeye. gittim kameradan izlemeye başladım. iyi olduğunu sakinlestigini görünce eve döndüm ama nurtopu gibi migrenle😕 o kadar zor oluyor ki şu alışma haftaları. uykuda da tuvalet eğitiminde de zorlamıştım. hep bi sınav bizim işimiz hep sabır. gün boyu foto video geldi. nerde aglayan çocuk nerde dedim. o kadar mutlu eğleniyor ki. okul çıkışı da alırken mutluydu enerjikti. ve şükür telefon olayı da baya baya gitti hayatımızdan. ama tv den açıyorum çizgi-film. sonrada şarjı bitti diyip kapatıyorum 😁 bizden haberler böyle sizler nasilsiniz🥰
Civan kuzum biraz daha büyüsün anlaşacaklar bence şimdi Asya da kimseye bana bile yeri geliyor hiçbir şeyini vermiyor oyuncağının kitabının aynısı başkasında olsun ona bile göz koyuyor benim diye 🤣
Okul olayı öyle kuzum ya alışma süresi sıkıntılı ama 1 aya koşarak girecek okula 🙏 ekran olayının bitmesine çok sevindim bende gün içinde asyaya açıyorum çizgifilm TV den bazen dışarda biz yemek yerken o doyduysa durumuyorsa telefondan da açıyorum ama sınırlı tabi 😊 inşallah bi sıkıntı olmaz ondan da

Yazarım tabi kuzucum çocukta ödemi de ilk kez duydum kese ödemini yani 🤣 halbuki çok aşinayım çocuklara ve hamile kalmaya sene de 1 çocuk yapıyorum 🤪🤪🤪
Yaaaaa çok güldüm 😂😂😂😂 yok canım her gebelik her bebek bir alem bak göreceksin😂 bir sorun yok bencede çok şükür iyisiniz maşallah

Ya senn izin al en iyisi durum böyleyse eğer 🙄 evlat daha önemli tabi kuzum içine kapanmasın Sena pek hassas zatwbb
Karar verdim canım alacağım . Annemlerle ne kadar iyi vakit geçirse de arıyor beni . Pazartesi dilekçemi vereceğim .
Çok sevindim cnm annelerin geldiğine. Alışamadı demek bakıcıya. Alışsa oynasalar o kadar ağlamazdı vakit geçiremediler demek ki. İdrar yolu enfeksiyonu mı var kusma iştahsızlık yapıyor evet. Ateşi oldu mu kız çocuklarından biraz zor alınıyor evet. İyice açıp içeriye ve aşağı kısma güzel yapıştırmak lazım. Az bişey de olsa yeter
Evet alışamadı maalesef . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum ama ateş olmadı hiç

Yaaaaa çok güldüm 😂😂😂😂 yok canım her gebelik her bebek bir alem bak göreceksin😂 bir sorun yok bencede çok şükür iyisiniz maşallah
Yaa yerim seni inşallah yoktur tabi benim minik fasulyem atmıştır ödemi 💕 sağa sola diyorum anasına çekmiş bendeki de kilo değil hep ödem 🤪🤪🤪bu sefer bana benzeyecek sanırım

Kuzum grip olduk aile boyu asyam pek fena genzi dolu hep 😔 oğluş da iyi sanırım kontrole gideceğiz inşallah hafta içi 🥰 kız olursa küsecek öyle dedik diye
Geçmiş olsun canim karya da tatilde öksürüyordu bisolnatur diye bir şurup kullandim ıyi gelmisti aklında olsun.

Karar verdim canım alacağım . Annemlerle ne kadar iyi vakit geçirse de arıyor beni . Pazartesi dilekçemi vereceğim .

Evet alışamadı maalesef . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum ama ateş olmadı hiç
Geçmiş olsun canim hayırlısı olsun insallah.

Helinnnnn Helinnnnn ahh canim insallah hemen alışır Arel cim .. ama inan her cocuk okula ilk basladiginda gitmek istemiyor ve ağlıyor. Sen üzülme geçici insallah bu surecte.

Kizlar selam bize acayip nazar değiyor gecen foto koydun balkondan aksamina eve su bastı:KK43:
Dışarı çıkmıştık döndük salonda tavanda sular akmaya basladi bizim ust katta bos:KK43:
Çarpraz daire tadilat yapmıştı kombiyi calistirinca nasil bir is ise altına gitmiyor onlarada su basmıyor bize yürüyor tesisat :KK43:
Bu sabah tadilat yapıldı tekrar ama hala damla damla akıyor ya.
Insallah sıkıntı yoktur dünden bugüne hala nasil bitmedi bu su onuda anlamadim:KK43: canim cok sıkkın.

Kizlar selam bize acayip nazar değiyor gecen foto koydun balkondan aksamina eve su bastı:KK43:
Dışarı çıkmıştık döndük salonda tavanda sular akmaya basladi bizim ust katta bos:KK43:
Çarpraz daire tadilat yapmıştı kombiyi calistirinca nasil bir is ise altına gitmiyor onlarada su basmıyor bize yürüyor tesisat :KK43:
Insallah sıkıntı yoktur dünden bugüne hala nasil bitmedi bu su onuda anlamadim:KK43: canim cok sıkkın.
Ayyy çok geçmiş olsun canım çok kötü olmuş

Canımmm dünürüm hoşbuldum. Siz de hastalanmışsınız çok geçmiş olsun. Gelinciğim aynı sözlüsü gibi ayakta kendini sallattırıyor gece çokça uyanıyor. Sabahın kör şafağında ayakta ağlayarak dışarıyı gösteriyor sokakçı bizimki. Yemesi de eskiye göre azaldı seçici oldu. Şebeklikle yediriyorum. Sabahları 9 buçuk gibi Eve kayıyorum onu yediriyorum eşim de kahvaltı edebiliyor sonra koşarak daireye . Öğlen Eve gidip uyutuyorum . 3 öğleden sonra uyanınca daireye birlikte geliyoruz. Bazen kızlarla resim yapıyor kaşe basıyor bazen bırakın gezeyim modunda şu EYT çıksa da emekli olsam diyorum. Hayırlısı hepimize güç kuvvet versin rabbim

İnşallah devlete atanırsın Ebru cum. Sizde istifa dönüşü Açıktan atama yapılmıyor mu öyle olsa kpss ye gerek kalmazdı.

Misssimm evinde güle güle ağız tadıyla otur. Eksilmeden huzurla, mutlulukla. Sağlıkla . Damatlar, gelin gelsin. Torunlarınla da evinin tadını almayı nasip etsin Rabbim. Ata yla iş çok zor. Eşim genelde evde olduğu için o Eve kadın istemiyor. Kadınlar da tercih etmezler. Bu sene reziliz. Ama Ata çok mutlu. Haftasonu dairenin önünden geçsek atıyor kendini ille daireye girecek. Seneye hastalık biterse kreşe gider inşallah. Sağlıcakla kalın kuzum
Gece uyanmalar ne zaman bitecek ya bu yavrularda 😳🙄 yazın bile daha iyiydi. Bi de sese asiri duyarli oldu. Tık desek kalkip ağlıyor 🙄
Valla konu komşu bile çocuğun çok ağlıyor diyordu . Gerçekten öyle normal denilecek gibi bir ayrılık olmuyordu sabahları . Gün içinde de ağlıyormuş ki komşulardan bunu söyleyenler oldu . Bakıcı da zaten ağlıyor diye mesaj atıyordu sürekli. Şimdi sesi çıkmıyor diyorlar. Annemler ilk geldikleri gün çocuk içine kapanmış deyip durdular . Şimdi çok şükür daha iyi ama yeme konusunda aynı . Uykular da hala sıkıntılı gibi . İnşallah bir düzene girer .
Acaba komsular cok agladi der diye mi sana pesin pesin agliyor diye haber veriyordu bu kadin 🤔
Annemlerle iyi gibi tabi ama onlar ne kadar kalırlar bilmiyorum . Kalırlarsa eğer çalışmak isterim . Annemler iyiler çok şükür ama tat koku yok . Siz nasıl oldunuz ? Ben de tam senin dediğin bezi sormuştum .

Aynen sevemedi. Ya da kadın en ufak bir kötü baktıysa , kızdıysa filan ondan da çok ağlıyor olabilir . Hani günahını almak gibi olmasın ama . Sena çok içleniyor azıcık kızsak bile hemen çok büyük bir şey olmuş gibi ağlar . Alışamadı sevmedi çocuk işte . Amin cümlemizi iyi insanlarla karşılaştırsın .

Bezi bile zor değişiyoruz , su dökerken tutsak kurtlu kız durmaz ki yine . Ama onu da denemek lazım .

Kolay takıyor derken sondayı mı kolay takıyor diyorsun . Bezi de denemek lazım . Bez markası değiştirmedim ama şu tüketimi azlığından da olabilir tabi
Bizde de tat koku yok canim. Erva altini batiriyor ruhum duymuyor 🙄😔 mesela bugun cocuklara yumurta pisirdim ve tavanin altini kapatmamisim. Kahvaltiyi ettikten sonra fark ettim. Yanmis tava ben kokuyu duymuyorum 🙄😔 Allah korusun yangin cikmamis. En kisik atesteydi ben de yaklasik 1 metre otede masadaydim ve duymadim 😳 ki yumurta yaninca les gibi kokar 🤢 guzel tarafi bana heryer mis gibi kokuyor.ama mesela evlatlarimin kokusuni alamiyorum. Corbamin kokusunu bile alamiyorum. Lavanta yagi burna iyi geliyornus. Denedim. Birgun eve lavanta yagi surdum o gun burnum bazi kokulari aldi. Bilgin olsun🌸
İstediğim puan gelmedi canım alımlar da az olmaz atamam tekrar ders çalışmaya başladım bir bankanın da sınavına katılmıştım mülakatına çağrılmışım ona gireceğim daha öyle bakalım umarım kısmetim açılır bir yerden artık
Ne üzülüyorum ne de dert ediyorum artık olmazsa özelde çalışmaya başlayacağım tekrar
Canim daha coook gencsin.. onunde yillar var
. Hakkinda hayirlisi olsun. InsAllah gonlune gore bir is olur ❤
Geleceğe tatlı dili ile gönülleri fethetmeye gelen bir yakışıklı var desene🤣 yalnız direk evleniyor hiç flört olayı yok hep ciddi düşünüyor 🤣🤣🤣🥰💕
Hahahahahhahahs 🤣🤣🤣🤣 hic sorma :KK70:

Hakkinizda hayirlisi olsun canım ❤🌸
Oyy oyyu geçmiş olsun canım 😔

X