ah canim ya çok sevindim daha iyi olmanıza. nihayet iyi haber. korktum açıkçası ben. iyi ki sen güçlü duruyorsun aferim sana güzel kadın. inşallah geçecek ve lütfen asinizi olunYarın aldirayim bari..dilzar da söyledi.. vucut bir isle mesgulken baska ise bakamiyor ya. Herhalde ondan sütü kesemiyor bünye. Su an covidle mesgul
Çoook çoook etkisi var bol bol tebessum.. ama iste ilk 3 4 gun oyle olmadi. ben muhtemelen hastanelik olacagimi sandim.ama cocuklar soz konusu olunca dunya baska bi yer oluyor
Tesekkur ederim canim.. insAllah gecer gider su hastalik
Azaltarak bıraktırabilirsin canım sayısını azaltarak devam et 10 gün içinde kesersin isterse.Ben memeyi bıraktırmam lazım diyorum Asya memeye düşüyor tam 1 haftadır geceleri sürekli emiyor yine uyku bilmiyor bu çocuk cidden keseceğim 10 güne canıma tak etti çünkü doktor emzirebikirsin biraz daha dedi ama ben istemiyorum böyle de uyumuyorum öyle de uyumam 1 hafta yetti vallagündüz uykusuna yatırdım 40 dk da uyandı yarım saattir emiyor
Varsa tavsiyeniz alırım kızlar çünkü ben çok sıkıldım bu emme işinden ne uyku biliyor böyle ne başka şey
Aaa ben de korkuyordum bisi olursa diye. Adaçayı kesmeye yardımcı oluyormuş.gunde 2 3 fincan içilebilirmiş.. Bi de yesil naneyi birkac gün sarmayla da gidiyormuş..Iyi olmaniza sevindim,biran evvel hepten iylesirsiniz insallah. Süt oyle he dedimmi gitmiyorki. Benim neredeyse 1 ay oldu hala var. Günde 1 kerede olsa tisortum islaniyor. Umuttada aynisi olmustu. Ucu yara gibi kabuk baglar gibi olmuştu. O zaman kesilmisti çıkış yeri kapaninca. Bu seferde oyle olacak sanırım.
Saglik ocagindaki ebe bile cok agır gecirdigimizi söyledi. Valla herkes korktu.. ailelerimiz agla agla kendini bitirdi.. her arayan sesimizi duyunca aglayacak gibi olup telefonu kapadı.sesler boru gibi köh koh öksürüyoruz korktu insanlar. Asi Olacagiz kismetse.. bir daha hasta olmak istemiyorumah canim ya çok sevindim daha iyi olmanıza. nihayet iyi haber. korktum açıkçası ben. iyi ki sen güçlü duruyorsun aferim sana güzel kadın. inşallah geçecek ve lütfen asinizi olun
günaydın
MasAllah güzel hanıma ve yakışıklı beyimizeGünaydınbu da bizden gelsin , bakıcımız tarayıp bağlamış fotoğraf atmış ama ben yeni bakabildim telefonuma
oyyy güzel gelinimGünaydınbu da bizden gelsin , bakıcımız tarayıp bağlamış fotoğraf atmış ama ben yeni bakabildim telefonuma
aman canim olmayın bidaha. bu son olsun. ihmal etmeyin aşıyı. aşı karşıtları çok ama inan mantıksız geliyor aşı olanın da tabi ki kapma ihtimali var ama bi nevi tedbir alıyoruz. yengem de oldu. sinovac 2 doz yaptırmıştı. astım hastası olmasına rağmen çok hafif atlattı şükür. dikkat edin. dualarımız sizlerleSaglik ocagindaki ebe bile cok agır gecirdigimizi söyledi. Valla herkes korktu.. ailelerimiz agla agla kendini bitirdi.. her arayan sesimizi duyunca aglayacak gibi olup telefonu kapadı.sesler boru gibi köh koh öksürüyoruz korktu insanlar. Asi Olacagiz kismetse.. bir daha hasta olmak istemiyorum
Anladim canim ben günlük bir kavemi yaparda içebilirsem, dünyayı kurtardım sanıyorum. Elbet kendi kesilir birgün. Bu ara biraz usengecim. Kız cok zorlamaya başladı. Sekercim sen istersen yap tabiki, ben gerçekten sanirim yaşlandım. Cocuklar 10 yil ileri attı beni. Bugun nasılsınız daha iyisiniz galibaAaa ben de korkuyordum bisi olursa diye. Adaçayı kesmeye yardımcı oluyormuş.gunde 2 3 fincan içilebilirmiş.. Bi de yesil naneyi birkac gün sarmayla da gidiyormuş..
günaydın
Masallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı.Günaydınbu da bizden gelsin , bakıcımız tarayıp bağlamış fotoğraf atmış ama ben yeni bakabildim telefonuma
Aman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü olduSagol canim benim evet cok korktuk, biz odada felam sandık. Herkes icerlere dogru bakiyordu. Seside çıkmayınca Allah dusmanima yasatmasin. Oglumda degilde bende bi korku kaldi. O gunden sonra herzaman yaptığı seyleri yapsalar, bisi olcak korkusu olustu ıçimde. Morluklar iylesmeye basladı, bazi yerleri siyahlastı, bazi yerleride yesillesmeye başladı. Ilk 2 3 gun agriyor dedi ama suan iyi allaha şükür. Sen nasilsin neler yapıyorsun, ipek kuzum nasıl iyice hareketlendiler üzüyormu seni.
Oyy etini koparacak nasıl ısırmış duru hanım böyleMasallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı. Eki Görüntüle 2914217
Duru hanım cok sinirli. Dediğim dedik olmadimi bagirir cagarir, oda fayda etmedi kolunu ısırır butun dikkati uzerine ceker. Benim bacaklarim hep çürük icine, nereden kaparsa. Aman miss duymasin aramizda kalsin.Oyy e
Oyy etini koparacak nasıl ısırmış duru hanım böyle
Sizede gecmis olsun, işte hic olmadik yerlerden kendilerine zarar verebiliyorlar. Çalışmakla en iyisini yapıyorsun. Evde olsanda birsey degismiyecek, isteklerini olmadik seylere seni zorlayacak. Kim bakarsa baksın çocuğa. Çocuk anneyi babayı tanıyor. En kotu hallerini bizlere yaşatıyorlar. Çünkü biliyorlar ne yaparsa yapsın, bizler sonsuz severiz onları. Geleceği icin çalışıyorsun, ipek'e rahat bir hayat sunabilmek için. Eminim biraz daha büyüsün, iyiki oturup basinda iliskimi zedelememisim diyeceksin. Bazen yapma etme demelerin dozu aşıyor. Dusunsene sabahtan aksama kadar, surekli direktif verdiğini. Bir anne olarak söylüyorum bi zaman sonra insani strese sokuyor. Sakinligini kaybediyorsun oturup düşünüyorum, bugun ne oldu yani ne yaptık diye. Vallahi en guzelini yapıyorsun özlemekte güzel. Kalan vaktiniz daha verimli daha doyurucu geçiyordur.Aman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.
Hareketliği sanki daha kolaylaştı en azından tehlikelerin farkında laf anlıyor. Erken yürüyen çocuk zor derlerdi çok doğruymuş. Allah sağlık versin derdimiz bu olsunHareketliliği değil de artık istekleri olmayınca inatlaşması tutturması bağırması zorluyor.
Zaten akşamdan akşama görüyorum. Tüm nazını yaptıramadıklarını bizde zorlamaya çalışıyor. Bir yandan kendim için ve onun geleceği için çalışmak güzel bir yandan da bakıcıya çocuk doğurmuşum gibi tüm günü onla akşamları bizle geçiriyor. Üzülüyorum. Öyle işte bir çırpıda yine bir sürü şey anlattım
Tesekkur ederim canim... ❤oyyy güzel gelinim
aman canim olmayın bidaha. bu son olsun. ihmal etmeyin aşıyı. aşı karşıtları çok ama inan mantıksız geliyor aşı olanın da tabi ki kapma ihtimali var ama bi nevi tedbir alıyoruz. yengem de oldu. sinovac 2 doz yaptırmıştı. astım hastası olmasına rağmen çok hafif atlattı şükür. dikkat edin. dualarımız sizlerle
Süt durdukça da sana gerginlik yapar belki baharım adaçayını seviyorum demistin arada içmeye calis. Östrojen hormonu varmis adacayinda sut hormonunu azaltiyormus.ama sen bilirsin yine deAnladim canim ben günlük bir kavemi yaparda içebilirsem, dünyayı kurtardım sanıyorum. Elbet kendi kesilir birgün. Bu ara biraz usengecim. Kız cok zorlamaya başladı. Sekercim sen istersen yap tabiki, ben gerçekten sanirim yaşlandım. Cocuklar 10 yil ileri attı beni. Bugun nasılsınız daha iyisiniz galiba
Ayni ervaMasallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı. Eki Görüntüle 2914217
Gecmis olsun canim.. gorunmez kaza iste.ise gidiyorum diye de üzülme..onun iyiligi icin calisiyorsun..ayırdığın vakti eminim mukemmel kullaniyorsun.belki daha verimli oluyorsunAman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.
Hareketliği sanki daha kolaylaştı en azından tehlikelerin farkında laf anlıyor. Erken yürüyen çocuk zor derlerdi çok doğruymuş. Allah sağlık versin derdimiz bu olsunHareketliliği değil de artık istekleri olmayınca inatlaşması tutturması bağırması zorluyor.
Zaten akşamdan akşama görüyorum. Tüm nazını yaptıramadıklarını bizde zorlamaya çalışıyor. Bir yandan kendim için ve onun geleceği için çalışmak güzel bir yandan da bakıcıya çocuk doğurmuşum gibi tüm günü onla akşamları bizle geçiriyor. Üzülüyorum. Öyle işte bir çırpıda yine bir sürü şey anlattım
Ben 4 te evde oluyorum , siz daha geç geliyorsunuz sanırım . Aklıma sen geldin hep . 4 te gelince de vakit geçireceğim diye bulaşıkları bile yıkamıyorum o uyuyana kadar . Sen sanki 7 gibi geliyordun valla helal olsun o tempoyla iyi çalışıyorsun . Ben bir haftada perişan oldum . Düzene girsek alışırım belki . Ama Sena da zorluyor . Bugun çoğunlukla ağlamış bakıcıda . Uyumamış hiç , hatta bir ara bakıcı mesaj atmış ağlıyor susmuyor diye . Dersi nasıl anlattım , nasıl günü bitirdim bilmiyorum .Aman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.
Limon seviyor Benşmki ekşi de seviyorBetüş düşkündü memeye canım limon sürdüm ben bak artık ekşi olmuş sen büyüdün hadi meyve vereyim falan dedim. Bir yaladı yüzünü ekşitti arkasını dönünce bir daha sürdüm yaladı ağladı bıraktı sonra ben gel desem de ekşi dedi20 aylıktı. Göktuğ a da öyle yaparım sanırım. Gündüzü bırakınca gece de kalkmamaya başladı ben memeyi boşaltmak için 1 ay geceleri 1 kere uyku arasında emzirdim öyle derken süt çekildi gitti. Yanımda yatırmadım 1 yaşından sonra zaten odayı ayırdım . Sen de odasını ayır gece uyanmaları azalır. Gece uyandığında da sallayıp uyutmaya çalış hatta ilk 2-3 gece eşin uyutsun.
Bebeğin emmesiyle o aynı değil ki bence artmaz kuzum sütün oyy analık ne zor yaJadesi jade bir hafta olacak ama hala süt gitmedi.. sağayim dedim canim acıdı sızı artti bıraktım şu an daha beter.. Annem soğan bagla dedi ama sagarsam sut artmaz mi ya zaten hastalik zorluyor bi de bu cikti