Azaltarak olmaz kuzum ya ben yapamamAzaltarak bıraktırabilirsin canım sayısını azaltarak devam et 10 gün içinde kesersin isterse.
Ya adam oldular başıma delircemGünaydınbu da bizden gelsin , bakıcımız tarayıp bağlamış fotoğraf atmış ama ben yeni bakabildim telefonuma
Kendini mi ısırıyor oMasallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı. Eki Görüntüle 2914217
Ya geçmiş olsun size deAman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.
Hareketliği sanki daha kolaylaştı en azından tehlikelerin farkında laf anlıyor. Erken yürüyen çocuk zor derlerdi çok doğruymuş. Allah sağlık versin derdimiz bu olsunHareketliliği değil de artık istekleri olmayınca inatlaşması tutturması bağırması zorluyor.
Zaten akşamdan akşama görüyorum. Tüm nazını yaptıramadıklarını bizde zorlamaya çalışıyor. Bir yandan kendim için ve onun geleceği için çalışmak güzel bir yandan da bakıcıya çocuk doğurmuşum gibi tüm günü onla akşamları bizle geçiriyor. Üzülüyorum. Öyle işte bir çırpıda yine bir sürü şey anlattım
Ay aklına bende gelmişimTesekkur ederim canim... ❤
Süt durdukça da sana gerginlik yapar belki baharım adaçayını seviyorum demistin arada içmeye calis. Östrojen hormonu varmis adacayinda sut hormonunu azaltiyormus.ama sen bilirsin yine deJadesi Jadem ama sen icmeyesin hamilelere düşük riskiji cok arttiriyor.
Ayni ervasac olarak yani boncuk gozlerini yerler duduuuu
Gecmis olsun canim.. gorunmez kaza iste.ise gidiyorum diye de üzülme..onun iyiligi icin calisiyorsun..ayırdığın vakti eminim mukemmel kullaniyorsun.belki daha verimli oluyorsun
Vallahi uğraşmıyorum inan o kadar az anlatiyorumki.Kendini mi ısırıyor oay benimki de kafasını vuruyor sağa sola
Uğraşma bizim dudumuzla o her hali ile bal gibi
Bizde de aynı canım . Üstelik tam da okula başladığım zamanda bu uyku sıkıntısı beni yordu . İştahı hiç demiyorum zaten . Sabah ezanı ile kalkıp okula gitmek zorunda kalıyorum . Bakıcı iyi yedi diyor kafayı yemek üzereyim . Şimdi oturduk kahvaltıya yarım saattir uğraşıyorum . Ağzına lokma girmedi . Kadın kahvaltıyı da iyi yaptı diyor . Çıldırmak üzereyim . Ben bilmiyor muyum çocuğumu . Yoksa ben mi yediremiyorımKizlar 3 haftadir gece uykularimz yine bozdu. Sanirim disten
Dün sabah 5 de kalkti.odaya gitti camdan dışarı bakiyor hanımefendi2 saat uyumadi. He birde bu ara benimle cok inatlasiyor agliyor flan canimi okudu yani. Istah deseniz daha tadına bakmadan ağzını kapatıyor kandırıp veriyorum bir sekilde.? Bu gece calpol icirdim rahat uyusun diye
Sizde durumlar nasil?
Helinnnnn civanımda karya gibi kivircik
oyyy dudduuuMasallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı. Eki Görüntüle 2914217
çok geçmiş olsun canim. çalıştığın için kendini kötü hissetme çok iyi yapıyorsun. arel tek olsaydı ben devam ederdim çalışmaya. zaten dusunmeyede başladım artık en fazla 1 yıl.veriyorum sonra ins is basinda olurimAman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.
Hareketliği sanki daha kolaylaştı en azından tehlikelerin farkında laf anlıyor. Erken yürüyen çocuk zor derlerdi çok doğruymuş. Allah sağlık versin derdimiz bu olsunHareketliliği değil de artık istekleri olmayınca inatlaşması tutturması bağırması zorluyor.
Zaten akşamdan akşama görüyorum. Tüm nazını yaptıramadıklarını bizde zorlamaya çalışıyor. Bir yandan kendim için ve onun geleceği için çalışmak güzel bir yandan da bakıcıya çocuk doğurmuşum gibi tüm günü onla akşamları bizle geçiriyor. Üzülüyorum. Öyle işte bir çırpıda yine bir sürü şey anlattım
ah guzel gelinim canim benim civan da ayni ama arel sukur yormuyor artık. arel düz civan kivircikKizlar 3 haftadir gece uykularimz yine bozdu. Sanirim disten
Dün sabah 5 de kalkti.odaya gitti camdan dışarı bakiyor hanımefendi2 saat uyumadi. He birde bu ara benimle cok inatlasiyor agliyor flan canimi okudu yani. Istah deseniz daha tadına bakmadan ağzını kapatıyor kandırıp veriyorum bir sekilde.? Bu gece calpol icirdim rahat uyusun diye
Sizde durumlar nasil?
başkasında yiyebilir. video istesene. bizim civan yemiyor ya ama kayinvalidem de yiyor valla hemde gözümün önündeBizde de aynı canım . Üstelik tam da okula başladığım zamanda bu uyku sıkıntısı beni yordu . İştahı hiç demiyorum zaten . Sabah ezanı ile kalkıp okula gitmek zorunda kalıyorum . Bakıcı iyi yedi diyor kafayı yemek üzereyim . Şimdi oturduk kahvaltıya yarım saattir uğraşıyorum . Ağzına lokma girmedi . Kadın kahvaltıyı da iyi yaptı diyor . Çıldırmak üzereyim . Ben bilmiyor muyum çocuğumu . Yoksa ben mi yediremiyorım
Bu söylediğin çok rahatlattı . Video istemek kadına kendini kötü hissettirebilir mi bilemedimbaşkasında yiyebilir. video istesene. bizim civan yemiyor ya ama kayinvalidem de yiyor valla hemde gözümün önünde
yok canim neden kötü hissettirsin. özlüyorum merak ediyorum yeme problemi de var de. yediğini duyunca nasıl mutlu olduğunu felan şöyle atar mutlaka.Bu söylediğin çok rahatlattı . Video istemek kadına kendini kötü hissettirebilir mi bilemedim
Ya içi dışı bir işte dudununVallahi uğraşmıyorum inan o kadar az anlatiyorumki.mis okumasın diyorumda. Sonsuz umutta okumasın. Cadaloz gorumcede istenmez. Oğlumun yuvası yıkilmasin kurulmadan. Buda oglum kaş göz arasında oglumu hakliyor. Eki Görüntüle 2914461
Uyku bizde de terellelli bu ara baharcım diş mi değil mi bilemem kaldı ki dişte çıkardığı yok bu hanım ağzında az birşey dişle dolaşıyorKizlar 3 haftadir gece uykularimz yine bozdu. Sanirim disten
Sizde durumlar nasil?
Video istesen çok ayıp mı olur ben yediremiyorum hiç de bi video atar mısınız yerken de bence en doğal hakkın yaniBizde de aynı canım . Üstelik tam da okula başladığım zamanda bu uyku sıkıntısı beni yordu . İştahı hiç demiyorum zaten . Sabah ezanı ile kalkıp okula gitmek zorunda kalıyorum . Bakıcı iyi yedi diyor kafayı yemek üzereyim . Şimdi oturduk kahvaltıya yarım saattir uğraşıyorum . Ağzına lokma girmedi . Kadın kahvaltıyı da iyi yaptı diyor . Çıldırmak üzereyim . Ben bilmiyor muyum çocuğumu . Yoksa ben mi yediremiyorım
Kalp atışı için gözünüz Aydın. İnşallah düşükle sonuçlanmaz dualarımız seninle . Progestan I nasıl kullanacaksın ? Jel mi , hap olarak mı alacaksın yoksa fitil şeklinde mi ? En kolayı sanırım hap olarak almak ama fitil daha etkili galiba .Doktordan geldim miniğim kalp atışlarını duyduk şükürama iç kese biraz büyük geldi gözüme buda düşük bir ihtimalde olsa düşüğe neden olabilir dedi dua edin de olmasın öyle bir şey kızlar haftaya tekrar gideceğim progestan kullanacağım bu arada da
Ağlasın birşey olmaz duduya kendi ögretti. Zamaninda yapma dedikçe yaptı, simdi ise büyüdü legolarla oynamak istiyor rahat rahat. Bu seferde dudu izin vermiyor, alamazsa siddetle alıyor elindekileri. Bir çöp posetini bile duduyla paylaşmazdı.1 iki sene sonra oda bırakır.Ya içi dışı bir işte dudununsinsi sinsi mi yapsın kız kıyamam umuta vurmasın ama ya nasıl ağlamış boncuğum
Gozunuz aydin canım, saglikla tamamla insallah gebeligini. Sagliklada dunyaya gelsin paşam.Doktordan geldim miniğim kalp atışlarını duyduk şükürama iç kese biraz büyük geldi gözüme buda düşük bir ihtimalde olsa düşüğe neden olabilir dedi dua edin de olmasın öyle bir şey kızlar haftaya tekrar gideceğim progestan kullanacağım bu arada da