2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben memeyi bıraktırmam lazım diyorum Asya memeye düşüyor tam 1 haftadır geceleri sürekli emiyor yine uyku bilmiyor bu çocuk cidden keseceğim 10 güne canıma tak etti çünkü doktor emzirebikirsin biraz daha dedi ama ben istemiyorum böyle de uyumuyorum öyle de uyumam 1 hafta yetti valla 🙄 gündüz uykusuna yatırdım 40 dk da uyandı yarım saattir emiyor
Varsa tavsiyeniz alırım kızlar çünkü ben çok sıkıldım bu emme işinden ne uyku biliyor böyle ne başka şey
Ben emseydi1,5 yaşına kadar kesin emzirirdim bizim kendi biraktı ama gördüğüm salça sürerler kirlenmiş uf olmuş vs diye öyle bıraktırırlar sabır taşı vs bir şeylerden de duydum ama net bilgim yok

Ben memeyi bıraktırmam lazım diyorum Asya memeye düşüyor tam 1 haftadır geceleri sürekli emiyor yine uyku bilmiyor bu çocuk cidden keseceğim 10 güne canıma tak etti çünkü doktor emzirebikirsin biraz daha dedi ama ben istemiyorum böyle de uyumuyorum öyle de uyumam 1 hafta yetti valla 🙄 gündüz uykusuna yatırdım 40 dk da uyandı yarım saattir emiyor
Varsa tavsiyeniz alırım kızlar çünkü ben çok sıkıldım bu emme işinden ne uyku biliyor böyle ne başka şey
pedagojik olarak, azaltarak kesmek öneriliyor. Gün içinde sıklığı azaltmak, sonra geceye düşürmek, en son da tamamen bıraktırma gibi.

peki ben becerebildjm mi hayır. asla ama asla tavsiye edilmeyen sabır taşı sürüp memenin koku ve tadını değiştirdim, böylece bıraktı kizlar. bu kadar sevdiği bir şeyden böyle uzaklaşması iyi değilmiş ama diğerini beceremedim. 😔😔

Kalppare Kalppare çook geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız 🙏🏻 Maalesef yeni varyantlar biraz zorluyor. Hoş benim eşim varyantlar çıkmadan olmuştu o da çok kolay atlattı diyemeyeceğim. İllet bişey bu virüs ve nasıl bitecek bilmiyorum 😞😞

N Nehir8077 size de çook geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu başta atlattık demesen aklıma neler neler gelirdi hoş zaten umutun bacaklarını gördüm deyince de dehşet içinde kaldım. Sen yaşamışsın düşünemiyorum korku filmi gibi 🥺🥺😕 morluklar ezikler ne durumda. Vah yavrum vah 😣

Ben emseydi1,5 yaşına kadar kesin emzirirdim bizim kendi biraktı ama gördüğüm salça sürerler kirlenmiş uf olmuş vs diye öyle bıraktırırlar sabır taşı vs bir şeylerden de duydum ama net bilgim yok
Valla 1.5 a kadar emdi yeter bence biz çok abartıyoruz boşver keşke benimki de kendi bıraksaydı🙄 salça aklımda deneyeceğim sabır taşı eğer salça işe yaramazsa alayım

pedagojik olarak, azaltarak kesmek öneriliyor. Gün içinde sıklığı azaltmak, sonra geceye düşürmek, en son da tamamen bıraktırma gibi.
peki ben becerebildjm mi hayır. asla ama asla tavsiye edilmeyen sabır taşı sürüp memenin koku ve tadını değiştirdim, böylece bıraktı kizlar. bu kadar sevdiği bir şeyden böyle uzaklaşması iyi değilmiş ama diğerini beceremedim. 😔😔
Pedagojik hiçbir şeyi çok fazla uygulamadım ben yemiyor benim kız da zaten 🤣 gündüz baya arayı açtım memede baya azalttım ama gece zaten benim sıkıntım öyle uyuyor sadece korkuyor gözüm böyle olunca da nasıl uyuyacak diye

Pedagojik hiçbir şeyi çok fazla uygulamadım ben yemiyor benim kız da zaten 🤣 gündüz baya arayı açtım memede baya azalttım ama gece zaten benim sıkıntım öyle uyuyor sadece korkuyor gözüm böyle olunca da nasıl uyuyacak diye
Betüş düşkündü memeye canım limon sürdüm ben bak artık ekşi olmuş sen büyüdün hadi meyve vereyim falan dedim. Bir yaladı yüzünü ekşitti arkasını dönünce bir daha sürdüm yaladı ağladı bıraktı sonra ben gel desem de ekşi dedi 😁 20 aylıktı. Göktuğ a da öyle yaparım sanırım. Gündüzü bırakınca gece de kalkmamaya başladı ben memeyi boşaltmak için 1 ay geceleri 1 kere uyku arasında emzirdim öyle derken süt çekildi gitti. Yanımda yatırmadım 1 yaşından sonra zaten odayı ayırdım . Sen de odasını ayır gece uyanmaları azalır. Gece uyandığında da sallayıp uyutmaya çalış hatta ilk 2-3 gece eşin uyutsun.

Jadesi Jadesi jade bir hafta olacak ama hala süt gitmedi.. sağayim dedim canim acıdı sızı artti bıraktım şu an daha beter.. Annem soğan bagla dedi ama🙄 sagarsam sut artmaz mi ya 🙄 zaten hastalik zorluyor bi de bu cikti 😳

Betüş düşkündü memeye canım limon sürdüm ben bak artık ekşi olmuş sen büyüdün hadi meyve vereyim falan dedim. Bir yaladı yüzünü ekşitti arkasını dönünce bir daha sürdüm yaladı ağladı bıraktı sonra ben gel desem de ekşi dedi 😁 20 aylıktı. Göktuğ a da öyle yaparım sanırım. Gündüzü bırakınca gece de kalkmamaya başladı ben memeyi boşaltmak için 1 ay geceleri 1 kere uyku arasında emzirdim öyle derken süt çekildi gitti. Yanımda yatırmadım 1 yaşından sonra zaten odayı ayırdım . Sen de odasını ayır gece uyanmaları azalır. Gece uyandığında da sallayıp uyutmaya çalış hatta ilk 2-3 gece eşin uyutsun.
Miss ben son zaman resmen 2 gunde bir sabahlari veriyordum ona rağmen gitmiyor ne edeyim 😣

Lahana sar canım çok etkiliymiş. Nette vardır uygulama şekli. Çekiyormuş sütü geri. Sağım yaptıkça da gelir süt. O da çözüm olmayabilir.
Yarın aldirayim bari..dilzar da söyledi.. vucut bir isle mesgulken baska ise bakamiyor ya. Herhalde ondan sütü kesemiyor bünye. Su an covidle mesgul ☺️
Maşşallah aman iyi olun canım olumlu düşün aynen devam az kaldı atlatacaksınız inşallah
Çoook çoook etkisi var bol bol tebessum.. ama iste ilk 3 4 gun oyle olmadi. ben muhtemelen hastanelik olacagimi sandim.ama cocuklar soz konusu olunca dunya baska bi yer oluyor ☺️
Yeni gördüm çok geçmiş olsun. Vakalar çok artmaya başladı yine. Hakkımızda hayırlısı
Tesekkur ederim canim.. insAllah gecer gider su hastalik🙏

Zeyay1420 Zeyay1420 S Susam_tanesi Aslihaydo Aslihaydo
SonsuzUmut SonsuzUmut sagolun kizlar daha iyiyiz 👍❤❤❤ oksuurk halsizlik tat koku kaybi falan var tabi ama olsun daha iyi olucaz insAllah 🙏 bu gecirdigimiz deltaymış bu arada. Cocuklar daha iyi şükür 👍
Çok şükür canım ya daha da iyi olun hemencicik geçsin gitsin inş. Vaka sayıları artmaya başladı bir öğrencim mesaj attı kendini kötü hissediyormuş yarın test yaptıracak mış inş pozitif değildir okula geldi derse girdi yemekhane kantin sınıf servis her ortamda bulundu bilmem ne olacak böyle haftaya okullardan da pozitif haberleri gelmeye başlar Rabbim korusun esirgesin hepimizi

Çok şükür canım ya daha da iyi olun hemencicik geçsin gitsin inş. Vaka sayıları artmaya başladı bir öğrencim mesaj attı kendini kötü hissediyormuş yarın test yaptıracak mış inş pozitif değildir okula geldi derse girdi yemekhane kantin sınıf servis her ortamda bulundu bilmem ne olacak böyle haftaya okullardan da pozitif haberleri gelmeye başlar Rabbim korusun esirgesin hepimizi
Bizde hergün çıkıyor canım şimdilik 3 sınıfta çıktı. Birinde de ben 2 saat derse girdim dün. Kız öğrenci de en öndeydi akşam pozitif çıkmış. Sınıf öğretmenleri de söylememiş sınıfa panik yapmasınlar diye😒 söyledim ben kendinize dikkat edin ateş, halsizlik falan yaşarsanız test yaptırın uzak durun evdekilerden bikaç gün dedim. Sürekli maskeliyiz. Sınıflar çok kalabalık cam kapı açıyoruz ama bilemiyorum kaçış yok gibi geliyor artık evde 4 kişi birden gidiyor okula birimiz, olmazsak birimiz olacak sanki. 🙄Aşılarımı oldum inşallah koruma sağlar. Çocuklar da hafif geçirir 🤲🤲

Heryerde açıldı okullar ne kadar daha kapalı kalabilir ki. Vakalar da artıyor evet. Biteceği yok. Kısır döngüdür gidiyor. Ne olacak bakalım

N Nehir8077 size de çook geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu başta atlattık demesen aklıma neler neler gelirdi hoş zaten umutun bacaklarını gördüm deyince de dehşet içinde kaldım. Sen yaşamışsın düşünemiyorum korku filmi gibi 🥺🥺😕 morluklar ezikler ne durumda. Vah yavrum vah 😣

Sagol canim benim evet cok korktuk, biz odada felam sandık. Herkes icerlere dogru bakiyordu. Seside çıkmayınca Allah dusmanima yasatmasin. Oglumda degilde bende bi korku kaldi. O gunden sonra herzaman yaptığı seyleri yapsalar, bisi olcak korkusu olustu ıçimde. Morluklar iylesmeye basladı, bazi yerleri siyahlastı, bazi yerleride yesillesmeye başladı. Ilk 2 3 gun agriyor dedi ama suan iyi allaha şükür. Sen nasilsin neler yapıyorsun, ipek kuzum nasıl iyice hareketlendiler üzüyormu seni.

Yarın aldirayim bari..dilzar da söyledi.. vucut bir isle mesgulken baska ise bakamiyor ya. Herhalde ondan sütü kesemiyor bünye. Su an covidle mesgul ☺️

Çoook çoook etkisi var bol bol tebessum.. ama iste ilk 3 4 gun oyle olmadi. ben muhtemelen hastanelik olacagimi sandim.ama cocuklar soz konusu olunca dunya baska bi yer oluyor ☺️

Tesekkur ederim canim.. insAllah gecer gider su hastalik🙏
Iyi olmaniza sevindim,biran evvel hepten iylesirsiniz insallah. Süt oyle he dedimmi gitmiyorki. Benim neredeyse 1 ay oldu hala var. Günde 1 kerede olsa tisortum islaniyor. Umuttada aynisi olmustu. Ucu yara gibi kabuk baglar gibi olmuştu. O zaman kesilmisti çıkış yeri kapaninca. Bu seferde oyle olacak sanırım.

X