Bencede en dogal hakkin, benle iken hiçbirşey sey yemiyor. Senin tecrubelerinden faydalanmak istiyorum de, sonucta yedirdigini söylüyor. Soyle birseyde var yeme var yeme var. Ben kizimda her yolu dener hic yediremezdim. Arkadasim ve görümce ikisi farkli gunlerde, ben markete gidip gelene kadar baktılar. Birinde taze fasulye birinde makarna yedi cokta guzel yedi dediler. Gorumcenin oglu 12 yasinda, zorla bir tanre makarna agzina soktuğunu onuda durunun cigneyip attini söyledi. Banada bir tane bir tane onun midesinden ne olacak, yeter yedi iste dedi. Arkadasa gelince kac kere yanimda denedi, baska odalarda durdum denedi. Ceyrek zeytin yedire bildi. Ama sohbet arasinda hep der benden yiyor kizin diye. Bana sorarsan ceyrek zeytin bir tane makarnayı, yemek yedi diye saymam.Bu söylediğin çok rahatlattı . Video istemek kadına kendini kötü hissettirebilir mi bilemedim
Çok şükür bugun 8. Gün daha iyiyizzKalppare daha iyisinizdir inşallah . Çocuklar nasıl bugün
Ogluma nasil kiydin dudduuVallahi uğraşmıyorum inan o kadar az anlatiyorumki.mis okumasın diyorumda. Sonsuz umutta okumasın. Cadaloz gorumcede istenmez. Oğlumun yuvası yıkilmasin kurulmadan. Buda oglum kaş göz arasında oglumu hakliyor. Eki Görüntüle 2914461
Daha iyiyiz hamd olsun şu an normal bir gribin bir üst seviyesi gibiyiz. Esimin bir arkadasi da ayni gun pozitif cikti. Hafif atlatıyor.o da asisiz.. bunye meselesi mi nedir yaKalppare canim nasilsiniz insallah daha iyisinizdir.
Eşim.bugun 2.doz olacaktı banada randevu aldı gittik ama o kadar kuyruk vardi ki ben karya ile arabada beklerken esim aradan girip asiyi yaptırmis ama ben yaptıramadım bir an once yapmamız lazım
A Bir iki dilim elma yedi diyor ki Sena bir dilim elmayı zor yer . Tükürür atar . 5-6 tane patates kızartması yedi diyor mümkün değil .Bencede en dogal hakkin, benle iken hiçbirşey sey yemiyor. Senin tecrubelerinden faydalanmak istiyorum de, sonucta yedirdigini söylüyor. Soyle birseyde var yeme var yeme var. Ben kizimda her yolu dener hic yediremezdim. Arkadasim ve görümce ikisi farkli gunlerde, ben markete gidip gelene kadar baktılar. Birinde taze fasulye birinde makarna yedi cokta guzel yedi dediler. Gorumcenin oglu 12 yasinda, zorla bir tanre makarna agzina soktuğunu onuda durunun cigneyip attini söyledi. Banada bir tane bir tane onun midesinden ne olacak, yeter yedi iste dedi. Arkadasa gelince kac kere yanimda denedi, baska odalarda durdum denedi. Ceyrek zeytin yedire bildi. Ama sohbet arasinda hep der benden yiyor kizin diye. Bana sorarsan ceyrek zeytin bir tane makarnayı, yemek yedi diye saymam.
İnanmak istiyorum yediğine .Umudum ben merak ediyorum yedigi miktari ve yerken videosunu atar misiniz de ne olacak? Zaten gercekten yeterince yediriyorsa kilo enerji ve iştah artişi fark eder. Gercekten cocuklar bazen baska insanlardan yemeyi seviyorlar.
Oyy oyy nasıl zor canımA Bir iki dilim elma yedi diyor ki Sena bir dilim elmayı zor yer . Tükürür atar . 5-6 tane patates kızartması yedi diyor mümkün değil .
İnanmak istiyorum yediğine .
Ah kızlar ah sabahtan beri ben kendimi yeyip bitiriyorum . Sena alışamadı sanırım bakıcıya . Uyku düzeni gitti , bugun hiç yemek yemek istemedi . Ağzını bile açmadı . Aklıma neler neler geliyor . Kadın acaba zorla yemek yedirmeye çalıştı da ondan mı böyle diye . Ya da ben mi beceremiyorum madem kadın yediriyormuş diye . Çok gerildim . Uyku da uyumuyor sanırım gideceğimi düşünüyor . Bir saat gündüz uykusu ancak yaptı. Kendi kendine uyuyordu ne güzel şimdi odadan çıkarmıyor beni . Bugun yapışık gezdik .Üstüne bir de Sena üç haftadır filan kusmuyordu, bugun ikinci kere kustu. Ağlayarak uyudu , o ağladı ben ağladım . Eşim de nöbette , yalnızız .Çalışma durumunu bir kere daha düşüneceğiz sanırım . Bazı özel durumlar vardı bu sebepten çalışmak zorundaydım ama şu an Sena daha önemli . Dua edin bizim için de
Bak sen şu gelineMasallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı. Eki Görüntüle 2914217
Canim benim yaaaA Bir iki dilim elma yedi diyor ki Sena bir dilim elmayı zor yer . Tükürür atar . 5-6 tane patates kızartması yedi diyor mümkün değil .
Ah kızlar ah sabahtan beri ben kendimi yeyip bitiriyorum . Sena alışamadı sanırım bakıcıya . Uyku düzeni gitti , bugun hiç yemek yemek istemedi . Ağzını bile açmadı . Aklıma neler neler geliyor . Kadın acaba zorla yemek yedirmeye çalıştı da ondan mı böyle diye . Ya da ben mi beceremiyorum madem kadın yediriyormuş diye . Çok gerildim . Uyku da uyumuyor sanırım gideceğimi düşünüyor . Bir saat gündüz uykusu ancak yaptı. Kendi kendine uyuyordu ne güzel şimdi odadan çıkarmıyor beni . Bugun yapışık gezdik .Üstüne bir de Sena üç haftadır filan kusmuyordu, bugun ikinci kere kustu. Ağlayarak uyudu , o ağladı ben ağladım . Eşim de nöbette , yalnızız .Çalışma durumunu bir kere daha düşüneceğiz sanırım . Bazı özel durumlar vardı bu sebepten çalışmak zorundaydım ama şu an Sena daha önemli . Dua edin bizim için de
Kayseri’deki arkadaşlarla konuştuğumda onlar da diyorlar kamera olayını . Orda kabul ediyorlar bu durumu ama burda öyle çalışan yok . Kimse de kabul etmez . Hele bu kadın hiç kabul etmez. Erkek görseler kaçıyorlar ne varsa sanki . Yan binada komşu mesela bu kadın , yanımda eşim olsa nerdeyse selam bile vermiyor direkt geçiyor . İkinci gün eşim evde baksan diyor diyerek geldi bana o teklifle . Ben de o konuda açık kapı bırakmadım evimde bakmalı kesinlikle . Demem o ki kamerayı kabul etmez .Oyy oyy nasıl zor canımevde kamera açık olsa keşke izlesen sen de. Kadın kabul etmez miydi böyle bir şeyi. Benim arkadaş o şekilde anlaştı kadınla. İlk zamanlar muhakkak zorluk oluyor Göktuğ da annenee kokkuuu deyip ağladı cuma günü gelmesin diye eve . Başkası baksa ne yaptı da çocuğu korkuttu derim içim içimi yerdi. Kokkuuu demek istemediği şeyleri de ifade ediyor beyefendinin. Ama ev işi borç harç olmasa ben de ayrılırdım 1 sene daha bakıp iyice kendini ifade edince kreşe verirdim yarım gün sanırım. Allah gönlüne göre versin bir kapı kapanır bin kapı açılır inşallah.
Az ders alıp programlarınızı ayarlayamaz mısınız peki? Ben sabahçıyım mesela eşimin müdürü çok ters bi adam istek almadı direk boş gün yapmışKayseri’deki arkadaşlarla konuştuğumda onlar da diyorlar kamera olayını . Orda kabul ediyorlar bu durumu ama burda öyle çalışan yok . Kimse de kabul etmez . Hele bu kadın hiç kabul etmez. Erkek görseler kaçıyorlar ne varsa sanki . Yan binada komşu mesela bu kadın , yanımda eşim olsa nerdeyse selam bile vermiyor direkt geçiyor . İkinci gün eşim evde baksan diyor diyerek geldi bana o teklifle . Ben de o konuda açık kapı bırakmadım evimde bakmalı kesinlikle . Demem o ki kamerayı kabul etmez .
Seni anlıyorum cok zor bir durum. Bende arkadasim yediriyorum dediğinde o kadar sevinmiştimki. Sen yeterki bir ögun olsun yedir. Haftanin 3 gunu gelir senin evini kırklarım diyordum.A Bir iki dilim elma yedi diyor ki Sena bir dilim elmayı zor yer . Tükürür atar . 5-6 tane patates kızartması yedi diyor mümkün değil .
Sağolasın kuzum direk fitil olarak başladık en kolayı hap bence de asyada da tedbir amlı kullanmıştım bi risk yoktu ama hap gibi alıyordum o zamanKalp atışı için gözünüz Aydın. İnşallah düşükle sonuçlanmaz dualarımız seninle . Progestan I nasıl kullanacaksın ? Jel mi , hap olarak mı alacaksın yoksa fitil şeklinde mi ? En kolayı sanırım hap olarak almak ama fitil daha etkili galiba .
Bilemedi ki garibim sonuç böyle olacakAğlasın birşey olmaz duduya kendi ögretti. Zamaninda yapma dedikçe yaptı, simdi ise büyüdü legolarla oynamak istiyor rahat rahat. Bu seferde dudu izin vermiyor, alamazsa siddetle alıyor elindekileri. Bir çöp posetini bile duduyla paylaşmazdı.1 iki sene sonra oda bırakır.
Sinerji ile erkek yapacağız bunuGozunuz aydin canım, saglikla tamamla insallah gebeligini. Sagliklada dunyaya gelsin paşam.
Hamileligin en sevmedigim kısmı, o olabilir bu olabilir denilen sozler. Hic sıkıntı etme Allahin izni ile hiç birsey olmaz.
Sağolasın şekerparem ay ne bileyim Asya hanım üzmedi beni böyle hiçJadesi jadem hayırlı uğurlu olsun canim... miniginizi kucaginiza almak nasip etsin Mevlam.. ilk 3 ay herseye düşük riski deniyor. Takilma sen.olmaz biseycik insAllah
Ya sen anlattın o kadar sıkıldı ki içim çok zor Allahım yardım etsin neticede el nasıl bakıyor bilemiyorsun herkesin aklı kalır çok haklısın daA Bir iki dilim elma yedi diyor ki Sena bir dilim elmayı zor yer . Tükürür atar . 5-6 tane patates kızartması yedi diyor mümkün değil .
İnanmak istiyorum yediğine . Ah kızlar ah sabahtan beri ben kendimi yeyip bitiriyorum . Sena alışamadı sanırım bakıcıya . Uyku düzeni gitti , bugun hiç yemek yemek istemedi . Ağzını bile açmadı . Aklıma neler neler geliyor . Kadın acaba zorla yemek yedirmeye çalıştı da ondan mı böyle diye . Ya da ben mi beceremiyorum madem kadın yediriyormuş diye . Çok gerildim . Uyku da uyumuyor sanırım gideceğimi düşünüyor . Bir saat gündüz uykusu ancak yaptı. Kendi kendine uyuyordu ne güzel şimdi odadan çıkarmıyor beni . Bugun yapışık gezdik .Üstüne bir de Sena üç haftadır filan kusmuyordu, bugun ikinci kere kustu. Ağlayarak uyudu , o ağladı ben ağladım . Eşim de nöbette , yalnızız .Çalışma durumunu bir kere daha düşüneceğiz sanırım . Bazı özel durumlar vardı bu sebepten çalışmak zorundaydım ama şu an Sena daha önemli . Dua edin bizim için de
Sağolasın miss ya pır pır oldu artık minişJadesi inşallah sağlıkla sağsağlim doğar miniğimiz kalbi de pırpırlamaya başlamış
Helinnnnn o saçlar ne öyle ben de uzatacam başlıycam sanırım hiç kestirmeye gönlü yok beyefendinin saçlarını keselim mi diyorum kokkuuu diyor yüzünü kapatıp. 8 aylık falandı sanırım makinayla 3 e vurmuştuk çook ağlamıştı berberde oturtamamıştık bile bakalım olmadı bağlarız biz de
Ya valla sağolun hepiniz içim rahatlıyor inşallah olmaz bir şey Rabbim hediye etti bize onu