- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Ben emseydi1,5 yaşına kadar kesin emzirirdim bizim kendi biraktı ama gördüğüm salça sürerler kirlenmiş uf olmuş vs diye öyle bıraktırırlar sabır taşı vs bir şeylerden de duydum ama net bilgim yokBen memeyi bıraktırmam lazım diyorum Asya memeye düşüyor tam 1 haftadır geceleri sürekli emiyor yine uyku bilmiyor bu çocuk cidden keseceğim 10 güne canıma tak etti çünkü doktor emzirebikirsin biraz daha dedi ama ben istemiyorum böyle de uyumuyorum öyle de uyumam 1 hafta yetti vallagündüz uykusuna yatırdım 40 dk da uyandı yarım saattir emiyor
Varsa tavsiyeniz alırım kızlar çünkü ben çok sıkıldım bu emme işinden ne uyku biliyor böyle ne başka şey
pedagojik olarak, azaltarak kesmek öneriliyor. Gün içinde sıklığı azaltmak, sonra geceye düşürmek, en son da tamamen bıraktırma gibi.Ben memeyi bıraktırmam lazım diyorum Asya memeye düşüyor tam 1 haftadır geceleri sürekli emiyor yine uyku bilmiyor bu çocuk cidden keseceğim 10 güne canıma tak etti çünkü doktor emzirebikirsin biraz daha dedi ama ben istemiyorum böyle de uyumuyorum öyle de uyumam 1 hafta yetti vallagündüz uykusuna yatırdım 40 dk da uyandı yarım saattir emiyor
Varsa tavsiyeniz alırım kızlar çünkü ben çok sıkıldım bu emme işinden ne uyku biliyor böyle ne başka şey
Valla 1.5 a kadar emdi yeter bence biz çok abartıyoruz boşver keşke benimki de kendi bıraksaydıBen emseydi1,5 yaşına kadar kesin emzirirdim bizim kendi biraktı ama gördüğüm salça sürerler kirlenmiş uf olmuş vs diye öyle bıraktırırlar sabır taşı vs bir şeylerden de duydum ama net bilgim yok
Pedagojik hiçbir şeyi çok fazla uygulamadım ben yemiyor benim kız da zatenpedagojik olarak, azaltarak kesmek öneriliyor. Gün içinde sıklığı azaltmak, sonra geceye düşürmek, en son da tamamen bıraktırma gibi.
peki ben becerebildjm mi hayır. asla ama asla tavsiye edilmeyen sabır taşı sürüp memenin koku ve tadını değiştirdim, böylece bıraktı kizlar. bu kadar sevdiği bir şeyden böyle uzaklaşması iyi değilmiş ama diğerini beceremedim.
Betüş düşkündü memeye canım limon sürdüm ben bak artık ekşi olmuş sen büyüdün hadi meyve vereyim falan dedim. Bir yaladı yüzünü ekşitti arkasını dönünce bir daha sürdüm yaladı ağladı bıraktı sonra ben gel desem de ekşi dediPedagojik hiçbir şeyi çok fazla uygulamadım ben yemiyor benim kız da zatengündüz baya arayı açtım memede baya azalttım ama gece zaten benim sıkıntım öyle uyuyor sadece korkuyor gözüm böyle olunca da nasıl uyuyacak diye
Miss ben son zaman resmen 2 gunde bir sabahlari veriyordum ona rağmen gitmiyor ne edeyimBetüş düşkündü memeye canım limon sürdüm ben bak artık ekşi olmuş sen büyüdün hadi meyve vereyim falan dedim. Bir yaladı yüzünü ekşitti arkasını dönünce bir daha sürdüm yaladı ağladı bıraktı sonra ben gel desem de ekşi dedi20 aylıktı. Göktuğ a da öyle yaparım sanırım. Gündüzü bırakınca gece de kalkmamaya başladı ben memeyi boşaltmak için 1 ay geceleri 1 kere uyku arasında emzirdim öyle derken süt çekildi gitti. Yanımda yatırmadım 1 yaşından sonra zaten odayı ayırdım . Sen de odasını ayır gece uyanmaları azalır. Gece uyandığında da sallayıp uyutmaya çalış hatta ilk 2-3 gece eşin uyutsun.
Lahana sar canım çok etkiliymiş. Nette vardır uygulama şekli. Çekiyormuş sütü geri. Sağım yaptıkça da gelir süt. O da çözüm olmayabilir.Miss ben son zaman resmen 2 gunde bir sabahlari veriyordum ona rağmen gitmiyor ne edeyim
Maşşallah aman iyi olun canım olumlu düşün aynen devam az kaldı atlatacaksınız inşallahZeyay1420 S Susam_tanesi Aslihaydo
SonsuzUmut sagolun kizlar daha iyiyiz ❤❤❤ oksuurk halsizlik tat koku kaybi falan var tabi ama olsun daha iyi olucaz insAllah bu gecirdigimiz deltaymış bu arada. Cocuklar daha iyi şükür
Yeni gördüm çok geçmiş olsun. Vakalar çok artmaya başladı yine. Hakkımızda hayırlısıZeyay1420 S Susam_tanesi Aslihaydo
SonsuzUmut sagolun kizlar daha iyiyiz ❤❤❤ oksuurk halsizlik tat koku kaybi falan var tabi ama olsun daha iyi olucaz insAllah bu gecirdigimiz deltaymış bu arada. Cocuklar daha iyi şükür
Yarın aldirayim bari..dilzar da söyledi.. vucut bir isle mesgulken baska ise bakamiyor ya. Herhalde ondan sütü kesemiyor bünye. Su an covidle mesgulLahana sar canım çok etkiliymiş. Nette vardır uygulama şekli. Çekiyormuş sütü geri. Sağım yaptıkça da gelir süt. O da çözüm olmayabilir.
Çoook çoook etkisi var bol bol tebessum.. ama iste ilk 3 4 gun oyle olmadi. ben muhtemelen hastanelik olacagimi sandim.ama cocuklar soz konusu olunca dunya baska bi yer oluyorMaşşallah aman iyi olun canım olumlu düşün aynen devam az kaldı atlatacaksınız inşallah
Tesekkur ederim canim.. insAllah gecer gider su hastalikYeni gördüm çok geçmiş olsun. Vakalar çok artmaya başladı yine. Hakkımızda hayırlısı
Çok şükür canım ya daha da iyi olun hemencicik geçsin gitsin inş. Vaka sayıları artmaya başladı bir öğrencim mesaj attı kendini kötü hissediyormuş yarın test yaptıracak mış inş pozitif değildir okula geldi derse girdi yemekhane kantin sınıf servis her ortamda bulundu bilmem ne olacak böyle haftaya okullardan da pozitif haberleri gelmeye başlar Rabbim korusun esirgesin hepimiziZeyay1420 S Susam_tanesi Aslihaydo
Bizde hergün çıkıyor canım şimdilik 3 sınıfta çıktı. Birinde de ben 2 saat derse girdim dün. Kız öğrenci de en öndeydi akşam pozitif çıkmış. Sınıf öğretmenleri de söylememiş sınıfa panik yapmasınlar diyeÇok şükür canım ya daha da iyi olun hemencicik geçsin gitsin inş. Vaka sayıları artmaya başladı bir öğrencim mesaj attı kendini kötü hissediyormuş yarın test yaptıracak mış inş pozitif değildir okula geldi derse girdi yemekhane kantin sınıf servis her ortamda bulundu bilmem ne olacak böyle haftaya okullardan da pozitif haberleri gelmeye başlar Rabbim korusun esirgesin hepimizi
Heryerde açıldı okullar ne kadar daha kapalı kalabilir ki. Vakalar da artıyor evet. Biteceği yok. Kısır döngüdür gidiyor. Ne olacak bakalımÇok şükür canım ya daha da iyi olun hemencicik geçsin gitsin inş. Vaka sayıları artmaya başladı bir öğrencim mesaj attı kendini kötü hissediyormuş yarın test yaptıracak mış inş pozitif değildir okula geldi derse girdi yemekhane kantin sınıf servis her ortamda bulundu bilmem ne olacak böyle haftaya okullardan da pozitif haberleri gelmeye başlar Rabbim korusun esirgesin hepimizi
Iyi olmaniza sevindim,biran evvel hepten iylesirsiniz insallah. Süt oyle he dedimmi gitmiyorki. Benim neredeyse 1 ay oldu hala var. Günde 1 kerede olsa tisortum islaniyor. Umuttada aynisi olmustu. Ucu yara gibi kabuk baglar gibi olmuştu. O zaman kesilmisti çıkış yeri kapaninca. Bu seferde oyle olacak sanırım.Yarın aldirayim bari..dilzar da söyledi.. vucut bir isle mesgulken baska ise bakamiyor ya. Herhalde ondan sütü kesemiyor bünye. Su an covidle mesgul
Çoook çoook etkisi var bol bol tebessum.. ama iste ilk 3 4 gun oyle olmadi. ben muhtemelen hastanelik olacagimi sandim.ama cocuklar soz konusu olunca dunya baska bi yer oluyor
Tesekkur ederim canim.. insAllah gecer gider su hastalik