2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu 😔 3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.
Hareketliği sanki daha kolaylaştı en azından tehlikelerin farkında laf anlıyor. Erken yürüyen çocuk zor derlerdi çok doğruymuş. Allah sağlık versin derdimiz bu olsun 😊🙏🏻 Hareketliliği değil de artık istekleri olmayınca inatlaşması tutturması bağırması zorluyor.
Zaten akşamdan akşama görüyorum. Tüm nazını yaptıramadıklarını bizde zorlamaya çalışıyor. Bir yandan kendim için ve onun geleceği için çalışmak güzel bir yandan da bakıcıya çocuk doğurmuşum gibi tüm günü onla akşamları bizle geçiriyor. Üzülüyorum. Öyle işte bir çırpıda yine bir sürü şey anlattım 😊😊
Ya geçmiş olsun size de 😔😔 çok inatlaşyılar çok hareketlendiler bende eve sokamıyorum dışarı çıkarınca es kaza 🤣🤣 milletin evine dalıyor kapı açık görünce babasının evi gibi 🤪

Tesekkur ederim canim... ❤
Süt durdukça da sana gerginlik yapar belki baharım adaçayını seviyorum demistin arada içmeye calis. Östrojen hormonu varmis adacayinda sut hormonunu azaltiyormus.ama sen bilirsin yine de 😊 Jadesi Jadesi Jadem ama sen icmeyesin hamilelere düşük riskiji cok arttiriyor.
Ayni erva 🥰 sac olarak yani ☺️ boncuk gozlerini yerler duduuuu 🥰🥰
Gecmis olsun canim.. gorunmez kaza iste.ise gidiyorum diye de üzülme..onun iyiligi icin calisiyorsun..ayırdığın vakti eminim mukemmel kullaniyorsun.belki daha verimli oluyorsun 😊
Ay aklına bende gelmişim 🤣 biliyorum kuzum ama yine de teşekkür ederim hatırlatma için 💕💕💕

Kendini mi ısırıyor o 🙄🙄 ay benimki de kafasını vuruyor sağa sola 🙄
Uğraşma bizim dudumuzla o her hali ile bal gibi🧿🧿🧿💕
Vallahi uğraşmıyorum inan o kadar az anlatiyorumki. 😄 mis okumasın diyorumda. Sonsuz umutta okumasın. Cadaloz gorumcede istenmez. Oğlumun yuvası yıkilmasin kurulmadan. Buda oglum kaş göz arasında oglumu hakliyor.😔
IMG-20210909-WA0019.jpeg

Kalppare Kalppare canim nasilsiniz insallah daha iyisinizdir.
Eşim.bugun 2.doz olacaktı banada randevu aldı gittik ama o kadar kuyruk vardi ki ben karya ile arabada beklerken esim aradan girip asiyi yaptırmis ama ben yaptıramadım bir an once yapmamız lazım :KK43:

Kizlar 3 haftadir gece uykularimz yine bozdu. Sanirim disten :KK43:
Dün sabah 5 de kalkti.odaya gitti camdan dışarı bakiyor hanımefendi😩 2 saat uyumadi. He birde bu ara benimle cok inatlasiyor agliyor flan canimi okudu yani. Istah deseniz daha tadına bakmadan ağzını kapatıyor kandırıp veriyorum bir sekilde.? Bu gece calpol icirdim rahat uyusun diye :KK43:
Sizde durumlar nasil?

Helinnnnn Helinnnnn civanımda karya gibi kivircik 😍😘

Dün sabah 5 de kalkti.odaya gitti camdan dışarı bakiyor hanımefendi😩 2 saat uyumadi. He birde bu ara benimle cok inatlasiyor agliyor flan canimi okudu yani. Istah deseniz daha tadına bakmadan ağzını kapatıyor kandırıp veriyorum bir sekilde.? Bu gece calpol icirdim rahat uyusun diye :KK43:
Sizde durumlar nasil?

Bizde de aynı canım . Üstelik tam da okula başladığım zamanda bu uyku sıkıntısı beni yordu . İştahı hiç demiyorum zaten . Sabah ezanı ile kalkıp okula gitmek zorunda kalıyorum . Bakıcı iyi yedi diyor kafayı yemek üzereyim . Şimdi oturduk kahvaltıya yarım saattir uğraşıyorum . Ağzına lokma girmedi . Kadın kahvaltıyı da iyi yaptı diyor . Çıldırmak üzereyim . Ben bilmiyor muyum çocuğumu . Yoksa ben mi yediremiyorım 😢

Masallah civan'ımla sena'miza cok guzel görünüyorlar. Bide ben atayım bizde saç yok, üstelik sakinlikte yok. Sanirim sizleri cok kıskandı. Eki Görüntüle 2914217
oyyy dudduuu😍 bu nisan bebeleri hep mi inatçı isyankar ya 🙈
Aman iyi geçmiş gitmiş olsun. Dün de ipek bahçedeki güllere kolunu çizdirdi korkuyla soktuğu kalın dalların arasında geri çekmeye çalışınca iyice kötü oldu 😔 3 sn falan çamın arkasında kalmış görmemişim olan oldu. Biliyordu da halbuki diken diken diyordu onlara dengesini mi kaybetti ne oldu anlamadım. Yavrumun kolları kan içinde kaldı. Çok az ağladı sustu ama ben ondan kötü oldum. Dediğin gibi biz daha çok etkileniyoruz.

Hareketliği sanki daha kolaylaştı en azından tehlikelerin farkında laf anlıyor. Erken yürüyen çocuk zor derlerdi çok doğruymuş. Allah sağlık versin derdimiz bu olsun 😊🙏🏻 Hareketliliği değil de artık istekleri olmayınca inatlaşması tutturması bağırması zorluyor.

Zaten akşamdan akşama görüyorum. Tüm nazını yaptıramadıklarını bizde zorlamaya çalışıyor. Bir yandan kendim için ve onun geleceği için çalışmak güzel bir yandan da bakıcıya çocuk doğurmuşum gibi tüm günü onla akşamları bizle geçiriyor. Üzülüyorum. Öyle işte bir çırpıda yine bir sürü şey anlattım 😊😊
çok geçmiş olsun canim. çalıştığın için kendini kötü hissetme çok iyi yapıyorsun. arel tek olsaydı ben devam ederdim çalışmaya. zaten dusunmeyede başladım artık en fazla 1 yıl.veriyorum sonra ins is basinda olurim 🙏🙏🙏
Sizde durumlar nasil?

ah guzel gelinim canim benim civan da ayni ama arel sukur yormuyor artık. arel düz civan kivircik 😍 şu uykular düzene girsede nisan anneleri olarak rahatlasak😕
Bizde de aynı canım . Üstelik tam da okula başladığım zamanda bu uyku sıkıntısı beni yordu . İştahı hiç demiyorum zaten . Sabah ezanı ile kalkıp okula gitmek zorunda kalıyorum . Bakıcı iyi yedi diyor kafayı yemek üzereyim . Şimdi oturduk kahvaltıya yarım saattir uğraşıyorum . Ağzına lokma girmedi . Kadın kahvaltıyı da iyi yaptı diyor . Çıldırmak üzereyim . Ben bilmiyor muyum çocuğumu . Yoksa ben mi yediremiyorım 😢
başkasında yiyebilir. video istesene. bizim civan yemiyor ya ama kayinvalidem de yiyor valla hemde gözümün önünde 😂

Vallahi uğraşmıyorum inan o kadar az anlatiyorumki. 😄 mis okumasın diyorumda. Sonsuz umutta okumasın. Cadaloz gorumcede istenmez. Oğlumun yuvası yıkilmasin kurulmadan. Buda oglum kaş göz arasında oglumu hakliyor.😔Eki Görüntüle 2914461
Ya içi dışı bir işte dudunun 🤪 sinsi sinsi mi yapsın kız 🤣 kıyamam umuta vurmasın ama ya nasıl ağlamış boncuğum😔

Sizde durumlar nasil?
Uyku bizde de terellelli bu ara baharcım diş mi değil mi bilemem kaldı ki dişte çıkardığı yok bu hanım ağzında az birşey dişle dolaşıyor 🤣
İnat konusuna gelince ben keçi doğurmuşum diyorum çogu zaman kendini atmalar şiddet kan ihtiras istediği olmayınca bunlar oluyor ama kızıldıpınu anlıyor şükür bazen kızıyorum sessizce önüne bakıp dudaklarını büküyor ay deli oluyorum o zaman 🤣🤣 Öyle gzüel masum duruyor ki...

Video istesen çok ayıp mı olur ben yediremiyorum hiç de bi video atar mısınız yerken de bence en doğal hakkın yani

Doktordan geldim miniğim kalp atışlarını duyduk şükür 🙏 ama iç kese biraz büyük geldi gözüme buda düşük bir ihtimalde olsa düşüğe neden olabilir dedi dua edin de olmasın öyle bir şey kızlar haftaya tekrar gideceğim progestan kullanacağım bu arada da
Kalp atışı için gözünüz Aydın. İnşallah düşükle sonuçlanmaz dualarımız seninle . Progestan I nasıl kullanacaksın ? Jel mi , hap olarak mı alacaksın yoksa fitil şeklinde mi ? En kolayı sanırım hap olarak almak ama fitil daha etkili galiba .

Ya içi dışı bir işte dudunun 🤪 sinsi sinsi mi yapsın kız 🤣 kıyamam umuta vurmasın ama ya nasıl ağlamış boncuğum😔
Ağlasın birşey olmaz duduya kendi ögretti. Zamaninda yapma dedikçe yaptı, simdi ise büyüdü legolarla oynamak istiyor rahat rahat. Bu seferde dudu izin vermiyor, alamazsa siddetle alıyor elindekileri. Bir çöp posetini bile duduyla paylaşmazdı.1 iki sene sonra oda bırakır.

Doktordan geldim miniğim kalp atışlarını duyduk şükür 🙏 ama iç kese biraz büyük geldi gözüme buda düşük bir ihtimalde olsa düşüğe neden olabilir dedi dua edin de olmasın öyle bir şey kızlar haftaya tekrar gideceğim progestan kullanacağım bu arada da
Gozunuz aydin canım, saglikla tamamla insallah gebeligini. Sagliklada dunyaya gelsin paşam.
Hamileligin en sevmedigim kısmı, o olabilir bu olabilir denilen sozler. Hic sıkıntı etme Allahin izni ile hiç birsey olmaz.

X