- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
Nasıl oldunuz canım çok ağır geçiriyorsun zaten kendini strese sokma bak çocuklarına bakman lazım onlar daha kısa sürede toparlanır hiç üzülme çorba söyleyin dışardan içirmeye çalış kuzulara fitil varsa gece fitil ver olmadı çok geçmiş olsun canım benimSağol canım.. Calpol ateşi düşürmeyince dolven verdim ben de. Hep başındayım bu gece Allahım korusun bebeklerimizi.
Ebru Ali de ateslendi 38.5Nasıl oldunuz canım çok ağır geçiriyorsun zaten kendini strese sokma bak çocuklarına bakman lazım onlar daha kısa sürede toparlanır hiç üzülme çorba söyleyin dışardan içirmeye çalış kuzulara fitil varsa gece fitil ver olmadı çok geçmiş olsun canım benim
çok geçmiş olsun, Rabbim tez sifa versin sekerimparem, size de kuzucuklara da.Hani cocuklar semtomsuz gecirirdi
Dua edin nolurr...
baharım çok geçmiş olsun canim, okurken içim gitti, çok fena çok Rabbim korumuş umutu, Allahim saklasın kuzuları.Iyi aksamlar bizde bugun bi korku atlattık. Kayınvalideye gittik bugun, cocuklari giydirdim çıkıyorduk. Duruya ayakkabisini giydiriyordum, bir anda cam sesi gürültü oldu. Kocaman bir dolabi var kayinvalidenin, agar birsey aynali felam. Umutun uzerine devrilmiş. Bağırıyoruz umut diye ses vermiyor. Herkes etrafa umuta bakiyor sese kacti diye. Ayaginin ucu disarda görünüyordu dolabin altinda kalmis. Aglamiyor bağırmıyordu hepten korktum. Çığlıklarla dolabı kaldirdi esim kayinpeder. Umut soktaydi. Allah korudu oglumu birtane cekmece açılmış, kafasi o bosluga denk gelmiş. Yoksa dolap cok agar icide dolu. Omuzunda bacaklarında çürük ezilme morluklar var. Birde kuaginin kenari hafif sıyrılmış Cam kesmiş. Allahima sukurler olsun oğlum iyi. Ama esimde ailesi ve benim omrumden omur gitti. Kayinvalidemin eli ayagina dolaştı birde o bayıldı oda cok korktu. Hersey cok guzeldi güldük gulustuk, annem yemek yapmis. Bizde pasta aldik kendi aramizda dogum gunu kutlamıştık.
Nasıl oldunuz , daha iyisinizdir inşallahHani cocuklar semtomsuz gecirirdi
Dua edin nolurr...
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldunuz?Hani cocuklar semtomsuz gecirirdi
Dua edin nolurr...
Ya kıyamam sana hiç üzme kendini ben olsam nasıl sevinirdimJadesi jadem ben de biraz rahatladım herkes oyle diyor ama iste anne yuregi.. agla agla icim sisti.. süte gelince ben o ilaci hala icmedim emzirmem gerekirse diye. Aksam israr ettim sabah israr ettim. Ama imkansiz yanasmadi bi de üstüne agladi zaten sutun de kaldigi sanmiyorum.su bitti bunyemde yani ben onu degil o beni birakti resmen. Zaten uzatmalari oynuyorduk ben yalvar yakardım en sonunda pes ettim Rızki veren Allah. O kadar belirlemiş
Yoo bizde öyleyiz baharcım insanlar yanlış anlıyorsa bu onların problemi benceEvet jadem dogru hatırlıyorsun, esim cok güler yüzlü, cok cana yakın biri. Belki sıkıntı esimdedir bilemiyorum.işin aslı şöyleki ters insanlar değiliz, rahatlikla sataşa biliyor laf soyleye biliyorlar. Benimde hatam çok, hemen samimi oluyorum insanlarla, tatlim balim yakın davraniyorum. Bdv de cok takildim bu ara, iliskilerde en önemlisi mesafeymiş. Mesafeli bir insan olabilirsek, iyi olur. Ama biz cok beceremeyiz gibi geliyor. Mesela kv ye o kadar cok kizdigim seyler varki. Yuz yuze gelince aa baharim gelmis diyor. Benim agiź yırtılırcasina gülüyorum. Hersey unutuluyor. Bizde durumlar boyle be jadem. Zaman oyle böyle akıyor. Insanlar kendi kötülüklerinde bogulsun ne diyim. Ben cekirdek ailemle yuvarlanip gidiyorum.
Son varyant öyle değil kuzum malesef biraz etkiliyor ibşallah çok etkilenmeden geçer gider hemenHani cocuklar semtomsuz gecirirdi
Dua edin nolurr...
Canımmm düzenli calpıl ver üzerlerini çıkar ılık duş aldır çok soğuk olmasın koltuk altına kasıklarına soğuk kompreks yap öksürük başlamaz belki de ateşi kontrol edeöezsen 112 ti ara hemen . Stres olma nolur içerlerse bol su içirEbru Ali de ateslendi 38.5
Ya ates neyse de oksurk baslarsa diye korkuyorum balgam falanfilyasyonu aradım cevap bekliyorum.
Kuzum nerde öyl bir şey yok ki çoğu çocuk böyle geçiriyordu hep sen kimseye bakma keşke saçma sapan konuşan herkes bilip konuşsa şu an yaşadığın her şey normal ve geçecek tamam mı canım lütfen stres olma dualarım seninle çok merak ediyorum ondan giriyorum hepHani cocuklar semtomsuz gecirirdi
Dua edin nolurr...
çok geçmiş olsun, Rabbim tez sifa versin sekerimparem, size de kuzucuklara da.
kimi cocukta ates öksürük oluyor da onlar yine de daha kolay atlatıyorlar, sabaha bir şeyleri kalmaz inşallah. dualarimiz sizinle.
Nasıl oldunuz , daha iyisinizdir inşallah
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldunuz?
Son varyant öyle değil kuzum malesef biraz etkiliyor ibşallah çok etkilenmeden geçer gider hemenAllahım Şafi ismiyle şifalar versin size
Canımmm düzenli calpıl ver üzerlerini çıkar ılık duş aldır çok soğuk olmasın koltuk altına kasıklarına soğuk kompreks yap öksürük başlamaz belki de ateşi kontrol edeöezsen 112 ti ara hemen . Stres olma nolur içerlerse bol su içir
Kuzum nerde öyl bir şey yok ki çoğu çocuk böyle geçiriyordu hep sen kimseye bakma keşke saçma sapan konuşan herkes bilip konuşsa şu an yaşadığın her şey normal ve geçecek tamam mı canım lütfen stres olma dualarım seninle çok merak ediyorum ondan giriyorum hep
Valla bu covid illeti zaten sitma yapiyor ama bu gece atesim cikmadan sitma yasadim. Sut kanallarimda da agri var 1.5 2 saat zangir Angir sallandim resmen. Sut sitmasi dedikleri bu mu ya.. sutu birakirken neye dikkat etmek lazim ya. ALLAH korusun kitle mitlw olmuyor di mi hafif agri var ben de nornal mi bilenler cevap yazabilir mi,?Ya kıyamam sana hiç üzme kendini ben olsam nasıl sevinirdimnasıl bıraktırcam diye düşünüyorum keşke benim ki bıraksaydı yeter kuzum inan ki yeter üzme kendini hiç sen elinden geleni yaptın neticede
soguk lahana yapragi koyun diyorlardı sanki, süt oluşumunu ve toplanmasını engellemek için,aslinda ilaci da varmış eğer mastit gibi ağır durumlar oluşursa, süt gitsin diye ama bu süreçte size olmaz galiba, Allahim sifa versin kolaylık versin.Arkadaşlar dünden beri aramadigimiz yer kalmadi. Herkes korkmayin dedi. Saglik ocagindaki ebemiz arayip sordu. Korkma kolayca atlatacak falan dedi. Eczaci bir yengeniz bizom yerimize gidip doktorunuzla gorusup cocuklara ilac yazdirdi. Iburamin zero ve augamantin veriyorum. Gerek olursa calpolla donusumlu git dedi. Ihlamur yapiyorun balli. Erva ateş olarak azicik daha iyi ama Ali 39.1 bile oldu bir kere. O da iyilesescek Allahin izniyle. Bu ates covid atesi yani genelde 2 gun suruyor esim de ben de oyle olduk. Yani o 39 lar falan. Sonra dusuyor en yuksek 38 oluyor.ama ervanin burnu tek taragli akiyor akan yerdeki gözü arpacık gibi kabardı göz kapagi kizardı. Alinin de oldu dedim ne hissediyorsun. Anne gozune bisi batiuir gibi oluyor deyip ovaladi baktim kipkirmizi oluverdi. Dedim oglum ovalama bak kotu olavak baktim duzeldi. Ama erva bebek anlamiyor ki boyuna ovaliyir demek ki uyurken falan. Bu covid cocuklarda uyku yapiyor.sik sik uyuyup uyaniyirlar yarim saatlik 1 saatlik periyotlarla. Covid zaten uyku yapiyor bi de ustune ilaclarla daha da uyuyorlar. Ben de iki oda arasinda mekik dokuyorum. Mutluluk cok onemli. Surekli gulduruyirun oynatıyorum.. onlari guldureyim derken ben de gulmeye başladım ve fark ettim ki gulmek insana iyi geliyor iyilesme hizi artıyor.
6 da şurupları var beklerken size yazayim dedim.
Güzel gonullerinize tesekkur ederim..dualariniz eminim ki iyi geliyor bize.❤❤❤❤❤ Allah razı olsun..Allah size ve cocuklariniza yasatmasin insAllah
Valla bu covid illeti zaten sitma yapiyor ama bu gece atesim cikmadan sitma yasadim. Sut kanallarimda da agri var 1.5 2 saat zangir Angir sallandim resmen. Sut sitmasi dedikleri bu mu ya.. sutu birakirken neye dikkat etmek lazim ya. ALLAH korusun kitle mitlw olmuyor di mi hafif agri var ben de nornal mi bilenler cevap yazabilir mi,?
Yazım yanlislari icin ozur dilerim. Cok yorgunum affedin.
Yaa şekerparem çok geçmiş olsun biz de aile boyu atlatmıştık ağır geçmişti çocuklar perişandı ama merak etme geçecek sarımsağı süte kat kaynat iç çocuklara da içir biz öyle atlattık vitamin meyve bol bol Allah şifanızı versin inşallah canım benimKızlar ervanın ateşi varzaten 2 gündür halsiz gibiydi öyle yatışıp duruyordu boyuna. Yani testten önce de böyleydi. Ama bugün ateşi çıktı korkuyorum çok kötü bisi olmaz di mi? Internette baktım hafif atlatiliyir ama cocugun kalp atimi bile kontrol edilmeli kalbi vuruyir falan demisler
Kuzum benim allah şifa versin şimdi nasılsınızHani cocuklar semtomsuz gecirirdi
Dua edin nolurr...
Ayy buz kestim bi anIyi aksamlar bizde bugun bi korku atlattık. Kayınvalideye gittik bugun, cocuklari giydirdim çıkıyorduk. Duruya ayakkabisini giydiriyordum, bir anda cam sesi gürültü oldu. Kocaman bir dolabi var kayinvalidenin, agar birsey aynali felam. Umutun uzerine devrilmiş. Bağırıyoruz umut diye ses vermiyor. Herkes etrafa umuta bakiyor sese kacti diye. Ayaginin ucu disarda görünüyordu dolabin altinda kalmis. Aglamiyor bağırmıyordu hepten korktum. Çığlıklarla dolabı kaldirdi esim kayinpeder. Umut soktaydi. Allah korudu oglumu birtane cekmece açılmış, kafasi o bosluga denk gelmiş. Yoksa dolap cok agar icide dolu. Omuzunda bacaklarında çürük ezilme morluklar var. Birde kuaginin kenari hafif sıyrılmış Cam kesmiş. Allahima sukurler olsun oğlum iyi. Ama esimde ailesi ve benim omrumden omur gitti. Kayinvalidemin eli ayagina dolaştı birde o bayıldı oda cok korktu. Hersey cok guzeldi güldük gulustuk, annem yemek yapmis. Bizde pasta aldik kendi aramizda dogum gunu kutlamıştık.
Öncelikle gülme güldürme işi çok mantıklı hepinize iyi geliyordur eminim yoruldun ama güçlü kadınsın sen üstesinden geleceksiniz hep beraberArkadaşlar dünden beri aramadigimiz yer kalmadi. Herkes korkmayin dedi. Saglik ocagindaki ebemiz arayip sordu. Korkma kolayca atlatacak falan dedi. Eczaci bir yengeniz bizom yerimize gidip doktorunuzla gorusup cocuklara ilac yazdirdi. Iburamin zero ve augamantin veriyorum. Gerek olursa calpolla donusumlu git dedi. Ihlamur yapiyorun balli. Erva ateş olarak azicik daha iyi ama Ali 39.1 bile oldu bir kere. O da iyilesescek Allahin izniyle. Bu ates covid atesi yani genelde 2 gun suruyor esim de ben de oyle olduk. Yani o 39 lar falan. Sonra dusuyor en yuksek 38 oluyor.ama ervanin burnu tek taragli akiyor akan yerdeki gözü arpacık gibi kabardı göz kapagi kizardı. Alinin de oldu dedim ne hissediyorsun. Anne gozune bisi batiuir gibi oluyor deyip ovaladi baktim kipkirmizi oluverdi. Dedim oglum ovalama bak kotu olavak baktim duzeldi. Ama erva bebek anlamiyor ki boyuna ovaliyir demek ki uyurken falan. Bu covid cocuklarda uyku yapiyor.sik sik uyuyup uyaniyirlar yarim saatlik 1 saatlik periyotlarla. Covid zaten uyku yapiyor bi de ustune ilaclarla daha da uyuyorlar. Ben de iki oda arasinda mekik dokuyorum. Mutluluk cok onemli. Surekli gulduruyirun oynatıyorum.. onlari guldureyim derken ben de gulmeye başladım ve fark ettim ki gulmek insana iyi geliyor iyilesme hizi artıyor.
6 da şurupları var beklerken size yazayim dedim.
Güzel gonullerinize tesekkur ederim..dualariniz eminim ki iyi geliyor bize.❤❤❤❤❤ Allah razı olsun..Allah size ve cocuklariniza yasatmasin insAllah
Valla bu covid illeti zaten sitma yapiyor ama bu gece atesim cikmadan sitma yasadim. Sut kanallarimda da agri var 1.5 2 saat zangir Angir sallandim resmen. Sut sitmasi dedikleri bu mu ya.. sutu birakirken neye dikkat etmek lazim ya. ALLAH korusun kitle mitlw olmuyor di mi hafif agri var ben de nornal mi bilenler cevap yazabilir mi,?
Yazım yanlislari icin ozur dilerim. Cok yorgunum affedin.