2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaapk teşekkür ederim Rabbim versin kolaylığını sabrını inşallah kardeşlik çok güzel tabi alışmayacak şey de yok umarım sağlıkla gelir kuzucum yaşın kaç ki ayıp olmazsa sorsam
41 yaşındayım canım, niye ayıp olsun şurada biz bize sohbetteyiz : )))) Belki de grubun en büyüğü ben olabilirim 40 yaşıma sayılı günler kala anne olmuştum : ) geç oldu ama güzel oldu.30 larımın başında olsam 3 bile yapardım o kadar çok çocuk seviyorum, ama ben artık sahalardan çekiliyorum, 40 dan sonra işler epey zorlaşıyor

Günaydınn günümüz çikolata tadında geçsin insAllah

Aaah ne güzel bir dilek, haftalardır tatlıya hasret diyet yollarında bir ana için süper oldu
Yemiş gibi hisssettim valla :))))
Keyfimiz bol ve yine çok güzel haberler alacağımız sürprizli bir gün olsun inşallah :)

Yaa keyifle okudum tüüüm mesajları, çok tatlısın hiçkimseyi atlamadan herkese yazmışsın, güzel yüreğine sağlık
İnşallah bizimki de yürür bir an önce, uzadıkça korkmaya başlıyorum, doktorlar sıkıntı yok deyince rahatlıyorum ama hep bir gel git durumu. Tüm bebeler sağlıklı olsun gerisi geç gelse de mühim değil. Bu arada sizlere de ailece geçmiş olsun, inşallah iyisinizdir şimdi.
Çookça sevgiler

350 arttırdık kirayı koca koca Kadınlar yalan dolan konuşuyor işte Allah’a havale ettik 1 sene daha evdeyiz sonra inş atamam olur da çıkarız
Ya bende yediriyorum sürekli ama hiç istemiyor inş dönemseldir cidden çok zorluyor

hoşgeldin canim komşum. geçmiş olsun şükür atlatılmış. iş durumuna çok sevindim hayırlı olsun tez zamanda görüşelim ❣
densizlik başka birşey değil. sende çok takılma ya. uykular kaçacak kadar elalem i mi düşünecen! oyna oyununu cocuk mutlu olsun yeter valla
sonuc belli mi jadem ? yazacam aklımda
koltuk kenarında sıralama yapıyor mu? desteksiz ayakta durma denemeleri var mı?

Sen çok gereksiz hassas bi kalpsin ya kuzum evinde 2 tane küçük çocuk var evin piste olabilir dağınıkta bu çok normal
Evine hadsizc3 izinsizce giren o utanması gereken o bir de utanmamakla birlikte evi süzüyor
Yıpratma kendini Allah aşkına ya...

Evet Helinncim, bu dediklerini yaklaşık 2 aydır yapıyor, özellikle tutanarak koltuk duvar vs rahatlıkla sıralıyor kendi kalkıyor , elinden tutunca yürüyor ama bağımsız adım atmıyor maalesef; biraz kilo da var ( 12 kg) onun da etkisi olabiliyor deniyor, bilemedim 18.aya kadar normal bekle bir şey yok diyor doktorlar, ama etrafta herkesin aaa yürümüyor mu, falancanın çocuğu 9 aylık yürüdü çok geç kalmış, siz hiç yürütme çalışması yapmıyor musunuz, yok efendim yürüme arkadaşı şu bu denemelisiniz...gibi gibi yığınla şey duymaktan gerçekten sinirlerim bozuldu : ((((
belki millet bu kadar laf etmese daha oluruna bırakacağm, biliyorum kulak tıkamalıyım onlara ne demeliyim, görünürde öyle de yapıyorum benim kızım prenses kendini taşıtmayı seviyor deyip gülüyorum ama işte içim öyle demiyor, takılıp duruyorum, daha küçükleri yürürken gördükçe dertleniyorum...
Öyle işte..yine içimi boşaltma paylaşımı oldu, sizi de darladım kusura bakmayın

Hadi bakalım bak benden yılmak yok ha beni başka gruplara itmeyin bende bilirim 2022 mayıs annelerine gitmeyi Ama bırakamam sizi oyun çağı gelir elbet demi bir gün görürüm o günleri ya çocuk var mı yok mu bugün göreceğiz Asya uyansın gideceğim sağlık ocağına

Ya ne tatlısın Allah evladını sana bağışlasın o zaman sağlık için zor olacaksa tabiki en doğrusu 1 de kalmak geçiyor zorlukları her yaşta var tabi ama evlat başka şey

Asya uyansın gidicem gelinim sen yaptın yerleşti mi eve

Canımcım siz de hoşgeldiniz evinize geçmiş olsun hepinize. Ata kuzusuna yine sizin bakmanıza çok sevindim zaten bu seneyi de atlatınca kreş yaşı bile gelmiş olacak. Çok iyi olmuş. Bakıcı bu hafta başladı. Eve geçen hafta gelmiştik sağolsun annemler geldi bize onlar baktı 1 hafta da.

Yalnız bizim kızın yeme içme uyku huy hepsi değişmişti. Kalabalık hem hoşuna gidiyor çom eğleniyor hem de fazla geliyor sanırım çocuğa. Hafta başı yememe ve huysuzluk gitti uyku hala problem. Tekrar eski sakin günlerimize ve kendi düzenimize döndük

Ay ben bu mesajı görmemişim. Nice yaşların olsun Bahar çok güzel yapmışsınız ne güzel bir hediye olmuştur sana. Kayınvaliden de ne söylenmiş bir akşam çocuklara baktı diye. Senin çocukların zorluğu da kalmadı ki zaten kendi yerler altını bezletmezler kardeş kardeş uyurlar. Yani her gün bakmak gibi anneye olan zorluk gibi olmaz bir akşam bakmak. Çok iyi olmuş çok sabah da erkenden uyanmış ohh miss
Ben de yapmak istiyorum bunu bir ara. Kv gile bırakıp biraz baş başa takılmak. Bir kere biz izinliyken bakıcı gelmişti de alışveriş falan yapmıştık arada da çay içmiştik tuhaf olmuştu. Ama o zaman amaç gerçekten işleri halletmekti araya da yorulunca çay sıkıştırmıştık. Bir kere gerçekten kendimize vakit ayırmak için bişeyler yapmak istiyorum. Bu ara bakıcı gelemedi diye 2 hafta kv baktı o yüzden bir süre sonra yapayım bari. Ben zaten hem evler uzak diye hem kendi evi işi çok diye hem de böyle zamanlarda akşam olur hafta sonu olur bırakmak zorunda kalırız ama tüm gün zaten bakıyor diye bırakamayız diye bakıcı baksın istemiştim. Ama sağolsun onun da çok firesi oldu yine kv ye kaldık. Çok şükür o da olmasa işimiz daha zor olurdu.
Şekerim parem sen böyle şeyleri neden çok takıyorsun güzel arkadaşım benim. Kınayan kendini kınasın hiç umrum olmaz valla. Senin de dediğin gibi çocuklarla vakit geçirmek o evin temizliğinden de düzeninden de çoookk daha önemli. Bir kere de karşı komşum balkona dolap yaptırmıştık kapıyı çaldı bakabilir miyim dedi. Ama evin her yerinde de kızın oyuncakları var çekmecelerden eşyaları falan çıkarmış başka odalara taşımış. Beşiğinde ütülenecek çamaşırlar. Ben dediğin gibi ya uyuyunca yapıyorum ya da uyutup yemeğimi yapınca. Bazen zaten suya yazı yazmak gibi oluyor. Sen topluyorsun o arkandan dağıtıyor. O yüzden tüm günün sonunda o uyuyunca topluyorum. İşte o gün komşu kızıma “ay kız buraları naptın böyle çok dağıtmışsın” dedi. Biraz utanmakla birlikte aman canım çocuklu ev burası kime ne dedim geçtim. Her şeyi takarak hayat geçmez ben ki çoğu şeyi takan bir insan sana böyle diyorsam seni çok üzülmüş ve kendini yıpratmış olarak görüyorum bazen ve senin adına üzülüyorum..

Hakkinizda hayırlısı olsun umudum.. en azindan alistirna suresi boyunca bakicinin yaninda o komsun bulunsa nasil olur?
Zaten alıştırma süreci bu iki gün olacak o yüzden oraya bıraktım . Pazartesi kendi evime gelecek inşallah . Bugun birlikte girdik kadının evine kucağımdan inmedi . Sonrasında kızıyla biraz oyuna dalınca ben gidiyorum dedim senoşa. Oyundan bana kulak asmadı bile . Vedalaşıp çıktım . Fena değildi bugun ama bir tek aklımı kurcalayan kadının whatsup I açtığımda çevrimiçiydi çoğunlukla . Arada foto attı . Telefon , televizyon konusunda özellikle uyardım. Belki çocuklar oynarken o ara bakmıştır bilemiyorum . Yarın da evine bırakacağım.
sen de başkalarını çok önemsiyorsun ben gibi . Bakıcı ile başta bu konuyu konuştum . Buraların dedikodusu da çok . Kadını bu konuda uyardım . Evim temiz olmayabilir şöyle olabilir böyle olabilir sağdan soldan ne ben laf duyayım ne de sen diye uyardım . Bir sıkıntı olursa bana söylersin dedim. Bakalım inşallah güzel olur her şey .

Sagol canim benim hep beraber saglikla huzurla ömürlerimiz olsun. Yok canim benim cocuklarin bir zorluğu kalmadi. Cislerini soyluyorlar, bir tabaga koyarim yemek yere ortu sererim, bitene kadar kalkmazlar. Kendileri yerler gariban gibi. Yemekleri bitince temizle ellerimi derler, elleri yuzleri yikanmadan kıpırdamazlar. Zaten tok bıraktım ortaligi batırma olayida yok. Anca oyuncak daginikligi olur. Oda olsun artik onuda çeksinler. Allahtan kayinvaliden var bencede zaman zamam bas basa birseyler yapmak iyi geliyor. Hem cocuklarda farkli insan görsün. Anne baba iyi hosta, birzda dede babaanne hala ilgiside görsün.

Maşallah saglikla kismetle gelsin. Hoş gelsin onu bekleyen, herseyden once dunya tatlısı ablası, ve melekler gibi annesi var. Babayida araya sıkıştırın artık ❤
Güzel kalplim ne güzel sözler bunlar cadı ablası telaşlı ama rahat annesi ve araya sıkıştırılmış babası ile bekliyoruz bakalım

canim hicccc dert etme o zaman. yakındır zamanı. ama tavsiye olarak oyun odaklı cesaretlendir onu. misal koltuk kenarında sıralama yaparken heyecanlı bir şekilde yakalamaca oyna hareketleri düşünmeden yapsın otomatiklessin. ya da destek alıyorsa basket felan atarak desteksiz durmasını otomatiklestir. zıplama yaptır yatak üstünde felan. yürüme arkadaşı da edinebilirsin. ama yakindir dert etme kendine. insallah saglikla yurusun de sende arkasindan kostur az bizim gibi aklina takilan olursa sorabilirsin. alanım sayılır. fizyoterapist gözüyle yardımcı olurum ✌
Asya uyansın gidicem gelinim sen yaptın yerleşti mi eve
çoğu bitti gerisi teferruat. ne nerde daha tam bilinmiyor tabi ama zaten bu 3. gecem olacak evde. ama sanki hala eski evime geçecekmişim hissiyatı gitmedi bi türlü. halbuki ev de tamam oldu yani kafamda ama alışkanlık işte. zamana birakacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…