41 yaşındayım canım, niye ayıp olsun şurada biz bize sohbetteyiz : ))))Yaaapk teşekkür ederimRabbim versin kolaylığını sabrını inşallah kardeşlik çok güzel tabi alışmayacak şey de yok umarım sağlıkla gelir kuzucum yaşın kaç ki ayıp olmazsa sorsam
Günaydınngünümüz çikolata tadında geçsin insAllah ❤
Canımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur. @dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın. Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun. Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim. @BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye. @misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler. N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler @yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun. @Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir. S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...
350 arttırdık kirayı koca koca Kadınlar yalan dolan konuşuyor işte Allah’a havale ettik 1 sene daha evdeyiz sonra inş atamam olur da çıkarızCanım pek anlamam ama @misskokulumm un da dediği gibi kiracının hakları çok.. ya önemli olan sadece kira olmamalı kiracının eve bakması da önemli ama nedense ev sahipleri paraya takılıyor hepinsAllah bir orta yol bulursunuz. Iştah konusuna gelince bizde de boyle bir durum var. Donemseldir belki ama sık sık yedirmeye çalışıyorum ne yerse kâr, midesi kuculmesin yoksa hepten yemez diye.
hoşgeldin canim komşum. geçmiş olsun şükür atlatılmış. iş durumuna çok sevindim hayırlı olsunCanımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur. @dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın. Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun. Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim. @BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye. @misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler. N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler @yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun. @Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir. S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...
densizlik başka birşey değil. sende çok takılma ya. uykular kaçacak kadar elalem i mi düşünecen! oyna oyununu cocuk mutlu olsun yeter vallaHahahahevdeki degisikligi hemen fark etmeleri çok önemli ve hafizayi uyanik tutuyor. Arada degisiklik yapmak şart, sırf çocuklar icin bile olsa tabi sizin değişiklik biraz köklü olacak komple ev degisiyor insAllah musmutlu bir yuvaniz olur
Bugun bir arkadasimla konuştum.o erken evlendi. Kizi biri ortaokulda biri ilkokulda.. hamd olsun rahatladim diyor. Kucukken zor diyor ne bileyim bazisi da büyüdükçe dertleri de büyüyor diyor ama en azından eve bir duzen gelir diye dusunuyorum buyuduklerinde. Mesela cekmeceler daha toplu olur.mesela kasik cekmecesinden mandal cikmazonlar sag olsunlar da bu zorlukları da kahkahalarla animsayacagiz.. gecen gun bir misafir geldi. Ansizin geldu tam cocuklari uyuttum abdest aliyordum. Kapiya nasil vuruyor bam bam elinin iciyle. Noluyor ya deneye kalmadan zile basiyor ust uste. Dedim hayrolsun galiba bisi oldu. Kim o dedim. Benim falanca hemen ac acelem var asure getirdim dedi. Ben de bi saniye dedim. Feracemi falan giyip kapiyi actim. Kadin elime verecek saniyorum kadin daldi iceri mutfaga bi kap ver bosaltayim diyor bir de.bi yandan da bu evler ne boyle bu evler ne dedi
Bizim ev de asiri sicak oluyor.bende cok sicak di mi dedim. Ayy valla cok yoruldum biraz da ondan dedi.ama bi yandan acaba daginik mi demeye calisiyor dedim.ve aciklama yaptim.. Ben de cocuklari uyutunca toparliyorum henuz bi is yapamadim dedim. Bi de aciklama yaptigim icin kendime oyle kızgınım ki..kafasi bi o yana bi bu yana dönüyor.. dip bucak bakiniyor bi acaip Kii mutfagi toparlamistim ama ocagi ve hatta tezgahi silememistim. Makinaya zor koydum kokmasin diye erva bu ara cok huysuz. Ama ocak da tezgah da oyle batık degildi yani. Ee evi de toparlamistim ama supurge açmamıştım ve bazi oyuncaklar yerdeydi.katlanacak camasirlarim vardi. Gerci onlari gormedi.Yani isler duruyordu. Kadin da kv min eltisi cok sinirlendim..gecelerce uykum kacti. Ben cocuklarla sabahtan genelde egleniyorum. Oyun oynuyorum. Cunku sabah erva cok huysuz oluyor. Oglen uykusundan sonra nispeten daha sakin. Ama bunu millete anlatamazsin. Onlar anneligi el bezine sıkıştırmışlar cunku.. annelik butun gunu temizlik yaparak gecirmek zannediyorlar.. ama oyle degil. Cocuklarima vakit ayiriyorum. Zamanlarindan kismiyorum. Ama islerimi de oyle boyle yapiyorum. Cok sinirliyim hala bu konuda. Kimse kimsenjn evine habersiz dalabilir mi? Bunu yapmak icin belli bir samimiyet gerekir. Kaldi ki cocuklar uyuyor dememe ragmen ses yapti uyandirdi kizi ay ne biliyim.. kafam davul.. insanlar mi anlayissiz ben mi kafasiz beceriksiz bilemiyorum
sonuc belli mi jadem ? yazacam aklımdaYa lütfen yaz valla sevinirim her bebek farklı azçok zorluklarınızı da okudum biliyorum ama okurum seve seve demek aynı süreçlerden geçtik ha süpriz yumurtalarteşekkür ederim helincim barkod vermediler çünkü sağlık ocağına kaydımı o gün nedense almadılar anla veremedim
koltuk kenarında sıralama yapıyor mu? desteksiz ayakta durma denemeleri var mı?Yaa keyifle okudum tüüüm mesajları, çok tatlısın hiçkimseyi atlamadan herkese yazmışsın, güzel yüreğine sağlık
İnşallah bizimki de yürür bir an önce, uzadıkça korkmaya başlıyorum, doktorlar sıkıntı yok deyince rahatlıyorum ama hep bir gel git durumu. Tüm bebeler sağlıklı olsun gerisi geç gelse de mühim değil. Bu arada sizlere de ailece geçmiş olsun, inşallah iyisinizdir şimdi.
Çookça sevgiler
Sen çok gereksiz hassas bi kalpsin ya kuzum evinde 2 tane küçük çocuk var evin piste olabilir dağınıkta bu çok normalHahahahevdeki degisikligi hemen fark etmeleri çok önemli ve hafizayi uyanik tutuyor. Arada degisiklik yapmak şart, sırf çocuklar icin bile olsa tabi sizin değişiklik biraz köklü olacak komple ev degisiyor insAllah musmutlu bir yuvaniz olur
Bugun bir arkadasimla konuştum.o erken evlendi. Kizi biri ortaokulda biri ilkokulda.. hamd olsun rahatladim diyor. Kucukken zor diyor ne bileyim bazisi da büyüdükçe dertleri de büyüyor diyor ama en azından eve bir duzen gelir diye dusunuyorum buyuduklerinde. Mesela cekmeceler daha toplu olur.mesela kasik cekmecesinden mandal cikmazonlar sag olsunlar da bu zorlukları da kahkahalarla animsayacagiz.. gecen gun bir misafir geldi. Ansizin geldu tam cocuklari uyuttum abdest aliyordum. Kapiya nasil vuruyor bam bam elinin iciyle. Noluyor ya deneye kalmadan zile basiyor ust uste. Dedim hayrolsun galiba bisi oldu. Kim o dedim. Benim falanca hemen ac acelem var asure getirdim dedi. Ben de bi saniye dedim. Feracemi falan giyip kapiyi actim. Kadin elime verecek saniyorum kadin daldi iceri mutfaga bi kap ver bosaltayim diyor bir de.bi yandan da bu evler ne boyle bu evler ne dedi Bizim ev de asiri sicak oluyor.bende cok sicak di mi dedim. Ayy valla cok yoruldum biraz da ondan dedi.ama bi yandan acaba daginik mi demeye calisiyor dedim.ve aciklama yaptim.. Ben de cocuklari uyutunca toparliyorum henuz bi is yapamadim dedim. Bi de aciklama yaptigim icin kendime oyle kızgınım ki.. kafasi bi o yana bi bu yana dönüyor.. dip bucak bakiniyor bi acaip Kii mutfagi toparlamistim ama ocagi ve hatta tezgahi silememistim. Makinaya zor koydum kokmasin diye erva bu ara cok huysuz. Ama ocak da tezgah da oyle batık degildi yani. Ee evi de toparlamistim ama supurge açmamıştım ve bazi oyuncaklar yerdeydi.katlanacak camasirlarim vardi. Gerci onlari gormedi.Yani isler duruyordu. Kadin da kv min eltisi cok sinirlendim..gecelerce uykum kacti. Ben cocuklarla sabahtan genelde egleniyorum. Oyun oynuyorum. Cunku sabah erva cok huysuz oluyor. Oglen uykusundan sonra nispeten daha sakin. Ama bunu millete anlatamazsin. Onlar anneligi el bezine sıkıştırmışlar cunku.. annelik butun gunu temizlik yaparak gecirmek zannediyorlar.. ama oyle degil. Cocuklarima vakit ayiriyorum. Zamanlarindan kismiyorum. Ama islerimi de oyle boyle yapiyorum. Cok sinirliyim hala bu konuda. Kimse kimsenjn evine habersiz dalabilir mi? Bunu yapmak icin belli bir samimiyet gerekir. Kaldi ki cocuklar uyuyor dememe ragmen ses yapti uyandirdi kizi ay ne biliyim.. kafam davul.. insanlar mi anlayissiz ben mi kafasiz beceriksiz bilemiyorum
hoşgeldin canim komşum. geçmiş olsun şükür atlatılmış. iş durumuna çok sevindim hayırlı olsuntez zamanda görüşelim ❣
densizlik başka birşey değil. sende çok takılma ya. uykular kaçacak kadar elalem i mi düşünecen! oyna oyununu cocuk mutlu olsun yeter valla
sonuc belli mi jadem ? yazacam aklımda
koltuk kenarında sıralama yapıyor mu? desteksiz ayakta durma denemeleri var mı?
Ah ne tatlısın
Hadi bakalım bak benden yılmak yok ha beni başka gruplara itmeyin bende bilirim 2022 mayıs annelerine gitmeyiHakkinizda hayırlısı olsun umudum.. en azindan alistirna suresi boyunca bakicinin yaninda o komsun bulunsa nasil olur?
Ne demek sen yeter ki dua iste.. bol bol ederiz minnak paşamızaerkek o beya görürsün sen hiç sıkılma kendine stres yapma hersey umdugundan kolay olacak. Bazen Ali babannesine gidiyor eerva ile kafayı yiyorum ama birliktelerken butun gun bi sekilde oyunla vs ile geciyor. 2 cocuk en cok cocuklar acisindan guzel oluyor
Tesekkur ederim jademBizim disler hep 38.5 hatta 39 bile olduğu oluyor. Dustu bu sabah bakalim. InsÂllah çıkmaz
Ya ne tatlısın41 yaşındayım canım, niye ayıp olsun şurada biz bize sohbetteyiz : ))))Belki de grubun en büyüğü ben olabilirim 40 yaşıma sayılı günler kala anne olmuştum : ) geç oldu ama güzel oldu.30 larımın başında olsam 3 bile yapardım o kadar çok çocuk seviyorum, ama ben artık sahalardan çekiliyorum, 40 dan sonra işler epey zorlaşıyor
Asya uyansın gidicem gelinimhoşgeldin canim komşum. geçmiş olsun şükür atlatılmış. iş durumuna çok sevindim hayırlı olsuntez zamanda görüşelim ❣
densizlik başka birşey değil. sende çok takılma ya. uykular kaçacak kadar elalem i mi düşünecen! oyna oyununu cocuk mutlu olsun yeter valla
sonuc belli mi jadem ? yazacam aklımda
koltuk kenarında sıralama yapıyor mu? desteksiz ayakta durma denemeleri var mı?
Canımcım siz de hoşgeldiniz evinize geçmiş olsun hepinize. Ata kuzusuna yine sizin bakmanıza çok sevindim zaten bu seneyi de atlatınca kreş yaşı bile gelmiş olacak. Çok iyi olmuş. Bakıcı bu hafta başladı. Eve geçen hafta gelmiştik sağolsun annemler geldi bize onlar baktı 1 hafta da.Canımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur. @dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın. Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun. Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim. @BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye. @misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler. N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler @yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun. @Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir. S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...
Ay ben bu mesajı görmemişim. Nice yaşların olsun BaharDun benim dogum günümdü 41 arkamda kaldı. Bana en yakinim dedigim kisi kayınvalideydi. Dun bir kazik attim hicte pisman degilim. Dun aksam duru ile umutu doyurdum, esimle kv nin kapisina gittik. 2 dk bak geliyoruz dedik iceri girmedik. Umutun eline posete yogurt kek cubuk kraker felam verdik. Acikinca yiyin dedik ve kaçtık. Ilk defa biraktik ne zaman desek kabul etmiyordu. Baksin biraz alışsın, herkez can atiyor, biz hep reddediliyoruz. bi kac sefer aradi nerede kaldiniz diye. Bıraktığımızda 8 di 1 den once gelemiyecegimizi soyledik, kafayimi yediniz bakamam dedi. Esimde bul bi care bak zaten uyurlar birazdan dedi. Gorumceyi cagarmis gorumceye gecmis. ikisi bakmislar. Sabah aliriz dedik hayir saat kac olursa olsun al dedi. Bende taksiden kendi kapimda indim. Esim uyuyan çocukları almaya gorumceye gitti. Uyanmamislar umutun uykusu agar, esim umutu sirtlanmis, kaynanaya sende duruyu tasi demis. Uyuz ola ola geldiler. Beni ablana birak dedi. saat 2 Esimde evin suyumu çıktı kizinda kalacagina burda yat iste dedi. Ben gectim yattim salonda soylendi soylendi yatti. Sabahta cocuklar saat 7 de gec salona bagar cagar oyun oynyarak kaldirdilar. Zaten gec yattim ne bu boyle diye soylendi. Oglunun arkasi dan soylendi durdu, bana duyuruyor. Esim ise gitmisti. Sabah sabah o isyan ettikce icimin yaglari eridi. Anne olmak kolaymi diye laf sokup duruyordu. Kaynana babaanne olmak kolay olmasa gerek, oda biraz zorluk çeksin
Ben de yapmak istiyorum bunu bir ara. Kv gile bırakıp biraz baş başa takılmak. Bir kere biz izinliyken bakıcı gelmişti de alışveriş falan yapmıştık arada da çay içmiştik tuhaf olmuştu. Ama o zaman amaç gerçekten işleri halletmekti araya da yorulunca çay sıkıştırmıştık. Bir kere gerçekten kendimize vakit ayırmak için bişeyler yapmak istiyorum. Bu ara bakıcı gelemedi diye 2 hafta kv baktı o yüzden bir süre sonra yapayım bari. Ben zaten hem evler uzak diye hem kendi evi işi çok diye hem de böyle zamanlarda akşam olur hafta sonu olur bırakmak zorunda kalırız ama tüm gün zaten bakıyor diye bırakamayız diye bakıcı baksın istemiştim. Ama sağolsun onun da çok firesi oldu yine kv ye kaldık. Çok şükür o da olmasa işimiz daha zor olurdu.Ben de hep Ali de zorlandığımı düşünürdüm dünürcan.. Ama meğer hiç öyle değilmiş. Bu kız çok minik ve iştahsız alerjik zor bir bebekti.. Geçen gün eşim ilk gün videomuzı açtı.. Nasıl canım yanıyor sezeryan falan.. İnim inim bebeğin altını alıyorum.kimsem yok.. Bi an videonın içine girip kendime sımsıkı sarılasım geldi canım benim hepsi geçecek diye.. İştw bir gün bu halimize de öyle demek gelecel içimizden... Bıgünler geçecek ve hatta özleyeceğiz bile
Sen milleti duyma.. Tecrübesiz de değilsin..bunu böyle düşünme. 1. Çocuk gibi olur mu hiçilla ki 2. Ye anne olmanın verdiği avantajlar var. Poztif düşün ki herley güzel olsun
Sen ve kötü olmakgüldürme beni bahar aşağıda okuduğum kadarıyla bbenim arada yaptığımı yapmışsın bu kötülük değil.. Bence babannenin görevi biraz görev almalı çocuklar büyürken biraz koşsun biraz başı ağrısın anlasın ki sen çok yoruluyorsun..anlasın ki sana hayatı kolaylaştırsın ekstradn kavgalar çıkarmasın.. Hem kötü olmaya kalkışma..bizim gibiler kötü olmayo bile beceremez besbeter bişi olur daha da üzülürüz bırak herkesin kendi amel defteri isteyen istediğini yazsın sen melek kalbinle öyle güzelsin ki
Doğum günün kutlu olsun cancağzım nice mutlu senelereevlatlarınla eşinle musmutlu bir ömür diliyorum size Rabbimden
Ne iyi etmişsiniz.. Kv ne söyle. De ki bizi zorlama ki böyle zoraki bırakmayalım.. Bize müsaade et arada.. Biz de bunalıyoruz biraz destek ol gördün işte çok zor falan de. Anlamazdan geliyor falan deme.. Sürekli söyle illa tamam diyecekben de dün akşam zoraki bıraktım. Düğün var falan dedi.. Dedim koca yaz hep düğün var neyse tamam dedim. Sonra tam çıkarken tamam kalsın çocuklar dedi biz de başbaşa gittij.. Eşimle sahilde dolandık kumsalda oturduk çay içtikk.. Yıllar sonra eşimle sanki çıkıyormuş ve ilk buluşmaymış hissi yaşadık elimiz ayağımıza dolaştı bünye alışık değil
Şekerim parem sen böyle şeyleri neden çok takıyorsun güzel arkadaşım benim. Kınayan kendini kınasın hiç umrum olmaz valla. Senin de dediğin gibi çocuklarla vakit geçirmek o evin temizliğinden de düzeninden de çoookk daha önemli. Bir kere de karşı komşum balkona dolap yaptırmıştık kapıyı çaldı bakabilir miyim dedi. Ama evin her yerinde de kızın oyuncakları var çekmecelerden eşyaları falan çıkarmış başka odalara taşımış. Beşiğinde ütülenecek çamaşırlar. Ben dediğin gibi ya uyuyunca yapıyorum ya da uyutup yemeğimi yapınca. Bazen zaten suya yazı yazmak gibi oluyor. Sen topluyorsun o arkandan dağıtıyor. O yüzden tüm günün sonunda o uyuyunca topluyorum. İşte o gün komşu kızıma “ay kız buraları naptın böyle çok dağıtmışsın” dedi. Biraz utanmakla birlikte aman canım çocuklu ev burası kime ne dedim geçtim. Her şeyi takarak hayat geçmez ben ki çoğu şeyi takan bir insan sana böyle diyorsam seni çok üzülmüş ve kendini yıpratmış olarak görüyorum bazen ve senin adına üzülüyorum..Hahahahevdeki degisikligi hemen fark etmeleri çok önemli ve hafizayi uyanik tutuyor. Arada degisiklik yapmak şart, sırf çocuklar icin bile olsa tabi sizin değişiklik biraz köklü olacak komple ev degisiyor insAllah musmutlu bir yuvaniz olur
Bugun bir arkadasimla konuştum.o erken evlendi. Kizi biri ortaokulda biri ilkokulda.. hamd olsun rahatladim diyor. Kucukken zor diyor ne bileyim bazisi da büyüdükçe dertleri de büyüyor diyor ama en azından eve bir duzen gelir diye dusunuyorum buyuduklerinde. Mesela cekmeceler daha toplu olur.mesela kasik cekmecesinden mandal cikmazonlar sag olsunlar da bu zorlukları da kahkahalarla animsayacagiz.. gecen gun bir misafir geldi. Ansizin geldu tam cocuklari uyuttum abdest aliyordum. Kapiya nasil vuruyor bam bam elinin iciyle. Noluyor ya deneye kalmadan zile basiyor ust uste. Dedim hayrolsun galiba bisi oldu. Kim o dedim. Benim falanca hemen ac acelem var asure getirdim dedi. Ben de bi saniye dedim. Feracemi falan giyip kapiyi actim. Kadin elime verecek saniyorum kadin daldi iceri mutfaga bi kap ver bosaltayim diyor bir de.bi yandan da bu evler ne boyle bu evler ne dedi
Bizim ev de asiri sicak oluyor.bende cok sicak di mi dedim. Ayy valla cok yoruldum biraz da ondan dedi.ama bi yandan acaba daginik mi demeye calisiyor dedim.ve aciklama yaptim.. Ben de cocuklari uyutunca toparliyorum henuz bi is yapamadim dedim. Bi de aciklama yaptigim icin kendime oyle kızgınım ki..kafasi bi o yana bi bu yana dönüyor.. dip bucak bakiniyor bi acaip Kii mutfagi toparlamistim ama ocagi ve hatta tezgahi silememistim. Makinaya zor koydum kokmasin diye erva bu ara cok huysuz. Ama ocak da tezgah da oyle batık degildi yani. Ee evi de toparlamistim ama supurge açmamıştım ve bazi oyuncaklar yerdeydi.katlanacak camasirlarim vardi. Gerci onlari gormedi.Yani isler duruyordu. Kadin da kv min eltisi cok sinirlendim..gecelerce uykum kacti. Ben cocuklarla sabahtan genelde egleniyorum. Oyun oynuyorum. Cunku sabah erva cok huysuz oluyor. Oglen uykusundan sonra nispeten daha sakin. Ama bunu millete anlatamazsin. Onlar anneligi el bezine sıkıştırmışlar cunku.. annelik butun gunu temizlik yaparak gecirmek zannediyorlar.. ama oyle degil. Cocuklarima vakit ayiriyorum. Zamanlarindan kismiyorum. Ama islerimi de oyle boyle yapiyorum. Cok sinirliyim hala bu konuda. Kimse kimsenjn evine habersiz dalabilir mi? Bunu yapmak icin belli bir samimiyet gerekir. Kaldi ki cocuklar uyuyor dememe ragmen ses yapti uyandirdi kizi ay ne biliyim.. kafam davul.. insanlar mi anlayissiz ben mi kafasiz beceriksiz bilemiyorum
Zaten alıştırma süreci bu iki gün olacak o yüzden oraya bıraktım . Pazartesi kendi evime gelecek inşallah . Bugun birlikte girdik kadının evine kucağımdan inmedi . Sonrasında kızıyla biraz oyuna dalınca ben gidiyorum dedim senoşa. Oyundan bana kulak asmadı bile . Vedalaşıp çıktım . Fena değildi bugun ama bir tek aklımı kurcalayan kadının whatsup I açtığımda çevrimiçiydi çoğunlukla . Arada foto attı . Telefon , televizyon konusunda özellikle uyardım. Belki çocuklar oynarken o ara bakmıştır bilemiyorum . Yarın da evine bırakacağım.Hakkinizda hayırlısı olsun umudum.. en azindan alistirna suresi boyunca bakicinin yaninda o komsun bulunsa nasil olur?
Maşallah saglikla kismetle gelsin. Hoş gelsin onu bekleyen, herseyden once dunya tatlısı ablası, ve melekler gibi annesi var. Babayida araya sıkıştırın artık ❤Kızlar kanda da çıktıbana bir minik daha geliyor inşallah sağlıkla gelsin
Sagol canim benim hep beraber saglikla huzurla ömürlerimiz olsun. Yok canim benim cocuklarin bir zorluğu kalmadi. Cislerini soyluyorlar, bir tabaga koyarim yemek yere ortu sererim, bitene kadar kalkmazlar. Kendileri yerler gariban gibi. Yemekleri bitince temizle ellerimi derler, elleri yuzleri yikanmadan kıpırdamazlar. Zaten tok bıraktım ortaligi batırma olayida yok. Anca oyuncak daginikligi olur. Oda olsun artik onuda çeksinler. Allahtan kayinvaliden var bencede zaman zamam bas basa birseyler yapmak iyi geliyor. Hem cocuklarda farkli insan görsün. Anne baba iyi hosta, birzda dede babaanne hala ilgiside görsün.Ay ben bu mesajı görmemişim. Nice yaşların olsun Baharçok güzel yapmışsınız ne güzel bir hediye olmuştur sana. Kayınvaliden de ne söylenmiş bir akşam çocuklara baktı diye. Senin çocukların zorluğu da kalmadı ki zaten kendi yerler altını bezletmezler kardeş kardeş uyurlar. Yani her gün bakmak gibi anneye olan zorluk gibi olmaz bir akşam bakmak. Çok iyi olmuş çok sabah da erkenden uyanmış ohh miss
Ben de yapmak istiyorum bunu bir ara. Kv gile bırakıp biraz baş başa takılmak. Bir kere biz izinliyken bakıcı gelmişti de alışveriş falan yapmıştık arada da çay içmiştik tuhaf olmuştu. Ama o zaman amaç gerçekten işleri halletmekti araya da yorulunca çay sıkıştırmıştık. Bir kere gerçekten kendimize vakit ayırmak için bişeyler yapmak istiyorum. Bu ara bakıcı gelemedi diye 2 hafta kv baktı o yüzden bir süre sonra yapayım bari. Ben zaten hem evler uzak diye hem kendi evi işi çok diye hem de böyle zamanlarda akşam olur hafta sonu olur bırakmak zorunda kalırız ama tüm gün zaten bakıyor diye bırakamayız diye bakıcı baksın istemiştim. Ama sağolsun onun da çok firesi oldu yine kv ye kaldık. Çok şükür o da olmasa işimiz daha zor olurdu.
Şekerim parem sen böyle şeyleri neden çok takıyorsun güzel arkadaşım benim. Kınayan kendini kınasın hiç umrum olmaz valla. Senin de dediğin gibi çocuklarla vakit geçirmek o evin temizliğinden de düzeninden de çoookk daha önemli. Bir kere de karşı komşum balkona dolap yaptırmıştık kapıyı çaldı bakabilir miyim dedi. Ama evin her yerinde de kızın oyuncakları var çekmecelerden eşyaları falan çıkarmış başka odalara taşımış. Beşiğinde ütülenecek çamaşırlar. Ben dediğin gibi ya uyuyunca yapıyorum ya da uyutup yemeğimi yapınca. Bazen zaten suya yazı yazmak gibi oluyor. Sen topluyorsun o arkandan dağıtıyor. O yüzden tüm günün sonunda o uyuyunca topluyorum. İşte o gün komşu kızıma “ay kız buraları naptın böyle çok dağıtmışsın” dedi. Biraz utanmakla birlikte aman canım çocuklu ev burası kime ne dedim geçtim. Her şeyi takarak hayat geçmez ben ki çoğu şeyi takan bir insan sana böyle diyorsam seni çok üzülmüş ve kendini yıpratmış olarak görüyorum bazen ve senin adına üzülüyorum..
Güzel kalplimMaşallah saglikla kismetle gelsin. Hoş gelsin onu bekleyen, herseyden once dunya tatlısı ablası, ve melekler gibi annesi var. Babayida araya sıkıştırın artık ❤
canim hicccc dert etme o zaman. yakındır zamanı. ama tavsiye olarak oyun odaklı cesaretlendir onu. misal koltuk kenarında sıralama yaparken heyecanlı bir şekilde yakalamaca oyna hareketleri düşünmeden yapsın otomatiklessin. ya da destek alıyorsa basket felan atarak desteksiz durmasını otomatiklestir. zıplama yaptır yatak üstünde felan. yürüme arkadaşı da edinebilirsin. ama yakindir dert etme kendine. insallah saglikla yurusun de sende arkasindan kostur az bizim gibiEvet Helinncim, bu dediklerini yaklaşık 2 aydır yapıyor, özellikle tutanarak koltuk duvar vs rahatlıkla sıralıyor kendi kalkıyor , elinden tutunca yürüyor ama bağımsız adım atmıyor maalesef; biraz kilo da var ( 12 kg) onun da etkisi olabiliyor deniyor, bilemedim 18.aya kadar normal bekle bir şey yok diyor doktorlar, ama etrafta herkesin aaa yürümüyor mu, falancanın çocuğu 9 aylık yürüdü çok geç kalmış, siz hiç yürütme çalışması yapmıyor musunuz, yok efendim yürüme arkadaşı şu bu denemelisiniz...gibi gibi yığınla şey duymaktan gerçekten sinirlerim bozuldu : ((((
belki millet bu kadar laf etmese daha oluruna bırakacağm, biliyorum kulak tıkamalıyım onlara ne demeliyim, görünürde öyle de yapıyorum benim kızım prenses kendini taşıtmayı seviyor deyip gülüyorum ama işte içim öyle demiyor, takılıp duruyorum, daha küçükleri yürürken gördükçe dertleniyorum...
Öyle işte..yine içimi boşaltma paylaşımı oldu, sizi de darladım kusura bakmayın
çoğu bitti gerisi teferruat. ne nerde daha tam bilinmiyor tabi ama zaten bu 3. gecem olacak evde. ama sanki hala eski evime geçecekmişim hissiyatı gitmedi bi türlü. halbuki ev de tamam oldu yani kafamda ama alışkanlık işte. zamana birakacazAsya uyansın gidicem gelinimsen yaptın yerleşti mi eve