Yuh ya yuh madem bakmayacaksın neden umut veriyorsunVeee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Tatil bitince düzelir siniz merak etmeKizlae bebekli tatil hakketten zormus ne uyku kaldi ne duzen insallah düzelirizonceden voyage a giderdik simdi amcalara yazliga gelince boyle oluyormus
Canım buralarda öyle kreş yok . 3 yaşında en erken verebilirim . Ben de onu bekliyorum vermek için . Tabi inşallah o zamana kadar bu şehirden taşınırım.Amin İnş canım aslın da kreş için erken ama kreş bana daha mantıklı geliyor ben 2. Dönem evde çok sıkılırsa yarım gün kreş düşünüyorum
Evet valla ne yalan söyleyim sinirlendim ama daha çok mutlu oldum bakmıyor o diye . Buldum çok şükür yan blokta , az önce de anlaştık ama ikinci döneme kadar bakacak . İnşallah iyi olur . Ama güm diye başlayacak bakmaya . Yarın için başla en azından birbirinize alışırsınız dedim ama pazartesi gelecek . Pazartesi de tüm gün inşallah iyi geçirirler . Sever inşallah SenaYuh ya yuh madem bakmayacaksın neden umut veriyorsunzaten istemiyordun iyi olmuş bulursun inşallah yeni içine sinen birini
Ay hayırlı olsun çok çok tebrik ederim jadeeŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilimbi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye
hayırlı olsun jadem, Allah tamamına erdirsi, Asya kuşa kardeş geliyor desene. Yine mi Nisan bebesi olacak yoksa. Asya kuş çok tatlıydı zati, bir tane daha lazımdı bu tatlış kuştan.Şu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilimbi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye
Denemem mi canım onuda denedik başka kullanan birini daha bulduk onda çilekli varmış belki sever diye onuda aldık ama yok dilini sildiriyor su istiyor ardından dayanamadık tadına baktık rahatsız edici i diye bildiğin çilekli süt gibi hangi çocuk sevmez kiCanım uykudayken vermeyi dede benim öyle çok denemişliğim var azar azar biberonla içiyor hem meme de hem mama da öyle yapıyordum
Raporlu hali o kadar zaten canım neyse canı saolsun ne yapalım içmiyor küçük hanımRapor çıkartsaymış ya doktor canım ücretsiz oluyordu o zaman. Bari içseydi Ayşecikonu başka nasıl verebilirsin yoğurt yiyorsa içine katsan
He bizimki kirasını veriyor şükür baştan belliydi bu zamanda çıkacağı kira veririm dediydi o açıdan sıkıntı yok şükür ondan alıp bizimkine veriyoruz. Hayırlısı geç olsun da tatsız olmasın bakalım kazasız belasız inşallah
Zamanlama kötü olmuş ama senin zaten içine sinöiyordu kendi kendine vazgeçmesi daha iyi olmuş boşver inş bakacak olan kişiylese uyum sağlarlar diğer türlü aklın evde kalması çok zorVeee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Amin canım inşallah biz de dün dediğin gibiydik 1 saat kucağımda öpüş kokuş yalaş yaptık gelip gidip annemmm diye sarıldı. Ablaları da evdeydi ağlamamış sıkıntı olmamış şükür ama özleştik bayaGünaydıngüzel haberler aldığımız yavrularımızın yemeklerini yediği uykularını uyuduğu şen şakrak oyunlar oynadığı güzel bir gün olsun inş. Biz dün başladık okula uzun süren bir toplantının ardından eve gidince hiç kucağımdan inmeyen bir Ayşecik vardı. Sürekli anne gitti dedi durdu Zeynebim 4.5 aylıkken başlamıştım çalışmaya ama Ayşe hep yanında olmama alışkın bakalım nasıl geçicek
Demekki daha iyi olacak Allah karşınıza çıkardı inşallah onlar çok iyi anlaşır sizin de içşnşze sinerCanım buralarda öyle kreş yok . 3 yaşında en erken verebilirim . Ben de onu bekliyorum vermek için . Tabi inşallah o zamana kadar bu şehirden taşınırım.
Evet valla ne yalan söyleyim sinirlendim ama daha çok mutlu oldum bakmıyor o diye . Buldum çok şükür yan blokta , az önce de anlaştık ama ikinci döneme kadar bakacak . İnşallah iyi olur . Ama güm diye başlayacak bakmaya . Yarın için başla en azından birbirinize alışırsınız dedim ama pazartesi gelecek . Pazartesi de tüm gün inşallah iyi geçirirler . Sever inşallah Sena
Ya susamcım teşekkür ederimAy hayırlı olsun çok çok tebrik ederim jadeeSürpriz yumurta olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir kaç gün giremedim bak yılın bomba haberini kaçırmışım
Canım benim çok teşekkür ederimhayırlı olsun jadem, Allah tamamına erdirsi, Asya kuşa kardeş geliyor desene. Yine mi Nisan bebesi olacak yoksa. Asya kuş çok tatlıydı zati, bir tane daha lazımdı bu tatlış kuştan.(bu mesajı bu kadar geç gördüğüm için kendime çok kızgınım su an)
Hayır sağlık ocağına verdiğim için 56 yılaçıkar sanırım yarın arıycam bi bakalımÇıktı mı kan sonucun canımJadesi
Ya kıyamam sana da ona da zor aa çalışmak gibisi de yok alışırsınız ikinizde Allahım güç kuvvet versinGünaydıngüzel haberler aldığımız yavrularımızın yemeklerini yediği uykularını uyuduğu şen şakrak oyunlar oynadığı güzel bir gün olsun inş. Biz dün başladık okula uzun süren bir toplantının ardından eve gidince hiç kucağımdan inmeyen bir Ayşecik vardı. Sürekli anne gitti dedi durdu Zeynebim 4.5 aylıkken başlamıştım çalışmaya ama Ayşe hep yanında olmama alışkın bakalım nasıl geçicek
wuhuuuuuuŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
ay jade kendimi gordum bi an civan da sürpriz bebekti ne ağlamıştım ama ilk baslar daha kolaydı sonra sonra zor oluyor o zamana da asya okula giderİşte siz birden fazla çocuklu anneler bana güç olacaksınızyani bi kötü oldum yalan yok Asya pek ufak ona haksızlık gibi geldi meme bırakacak mesela nasıl yapcam bilmiyorum biliyorsunuz korkulu rüyam kıskançlık tekrar hamilelik bütün gece bunları düşünüp gram uyumadım
Hayırlısı olsun birlikte güzelce büyürler umarım bize uğur getirir
ay aynı ya arel tedavi sonrası civan kendi azmiyle geldiydiDeğil mi tedavi arkası mucize bebekendişelerim yok değil bir sürü var ama Asya da tecrübesiz kimsem yokken büyüttüm az çok bu sopayı da büyütürüm tecrübeliyim sizler varsınız iyi ki teşekkür ederim güzel duygularına
uzun uzun yazarım sana ben. en yakın yaş aralığı bebe bende var 18 ay bile değil tam 5 gün eksikAy bir tane daha mı istiyorsun inşallah zamanıyla hayrola gelsinevet planlı bi hamilelik yaşadım bi tane de böyle olsun bakalım teşekkür ederim
devamını da okudum da taşınma kuzu çok zor ben hala tamam değilim. diret çıkma zaten yalan söylemiş ayıptır ya.Kızlar ya sanırım taşınanalar kulübüne bende katıldım
Ev sahibi aradı eşimi ve ekime kadar boşaltmanız gerekiyor dedi biz evi tutalı 2 sene falan oluyor hamileyken taşındık biz taşınınca bina doğalgaza geçiyordu 1 ay küçük tüp kullandık elektrikli şofben aldık kullandık mutfak dolapları aşırı aşırı berbattı kadına zorla değiştik Kombi aldı falan ama tüm bunlar içim eşim depozitomuz dahil 6 bin belki daha az daha fazla bilmiyorum ama çok sinirli korkudan soramıyorum ha bu doğalgaz vs hiç bilmiyorduk görmeden tutmuştuk zaten
Yani kadına kolaylık sağladık çünkü Antep’te ev bulmak mümkün değil ve evin konumu çok çok güzel ev ama baya eski yıpranmış bir ev kaç yıllık allah bilir mahallenin en eski binalarından tek maaşız eşim de inat ediyor tartışıyo yok sözleşme yok mahkeme diyor buranın insanları genellemek istemiyorum ama biraz Farklı diyeyim eşimin de zarar görmesini istemiyorum her türlü insan var sonuçta biraz konuştum ikna ettim ama o da haklı 30küsür askerlik kredisi faiziyle 40ları buldu kredinin 1 yılı var hala kredinin ev kiraları çok ki ev de bulmak çok zor ne yapacağız bilmiyorum ya biz konulunca 3 yıl demiştik çünkü o zaman eşimin tayin hakkı boşver deyince de kızıyor gazlamak da istemiyorum çok moralim bozuldu valla nasıl ikna edeceğimi şaşırdım eşime dedim söyle kadına ara tatile kadar idare etsin ama kadın da çok sıcak bakmıyor
çok sevindim bende olmadığına. güzel gelinim benim ona mı kaldı ah babası işte neyse Allah annesinin gönlüne göre verdi de başkası oldu. çok da güzel olacak bak gorVeee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
kadın sana bayiliyorummm. yap arada en azından susmayi öğrenir. senin oğlana ben de bayılıyorum vallaIyi yapmışsın arada yapmak lazım. Yoksa bizleri anlayacakları yok. Benimkileri başkası olsa, surekli bırakarak ders verir ama, ben bebelerime kıyamıyorum. Oyle boyle cok alıştım, birlikte birseyler yapmaktanda keyif alıyorum. Dua etsinler cocuklarima cok düşkünüm.
sevecek✌Canım buralarda öyle kreş yok . 3 yaşında en erken verebilirim . Ben de onu bekliyorum vermek için . Tabi inşallah o zamana kadar bu şehirden taşınırım.
Evet valla ne yalan söyleyim sinirlendim ama daha çok mutlu oldum bakmıyor o diye . Buldum çok şükür yan blokta , az önce de anlaştık ama ikinci döneme kadar bakacak . İnşallah iyi olur . Ama güm diye başlayacak bakmaya . Yarın için başla en azından birbirinize alışırsınız dedim ama pazartesi gelecek . Pazartesi de tüm gün inşallah iyi geçirirler . Sever inşallah Sena
hele bennn . en son gören oldum. ah ahh bu hale nasıl geldik dilzarimhayırlı olsun jadem, Allah tamamına erdirsi, Asya kuşa kardeş geliyor desene. Yine mi Nisan bebesi olacak yoksa. Asya kuş çok tatlıydı zati, bir tane daha lazımdı bu tatlış kuştan.(bu mesajı bu kadar geç gördüğüm için kendime çok kızgınım su an)
canim barkodun varsa mhrs den bakabilirsin. oraya düşüyor zaten ilk. ve şimdiye belli olmuştur.Hayır sağlık ocağına verdiğim için 56 yılaçıkar sanırım yarın arıycam bi bakalımsağlık ocağını değiştirdiğim içinsisteme girilmedi e nabız dan da bakamıyorum
Çıkmayacağız zaten canım bizde işi yokuşa süreceğiz ama ev de bakacağız Güzel bir ev denk gelirse her konuda taşındığımız gün anahtar teslim için arıtacağız sadecewuhuuuuuu
ay jade kendimi gordum bi an civan da sürpriz bebekti ne ağlamıştım ama ilk baslar daha kolaydı sonra sonra zor oluyor o zamana da asya okula gider
ay aynı ya arel tedavi sonrası civan kendi azmiyle geldiydi
uzun uzun yazarım sana ben. en yakın yaş aralığı bebe bende var 18 ay bile değil tam 5 gün eksik
devamını da okudum da taşınma kuzu çok zor ben hala tamam değilim. diret çıkma zaten yalan söylemiş ayıptır ya.
çok sevindim bende olmadığına. güzel gelinim benim ona mı kaldı ah babası işte neyse Allah annesinin gönlüne göre verdi de başkası oldu. çok da güzel olacak bak gor
kadın sana bayiliyorummm. yap arada en azından susmayi öğrenir. senin oğlana ben de bayılıyorum valla
sevecek✌
hele bennn . en son gören oldum. ah ahh bu hale nasıl geldik dilzarim
canim barkodun varsa mhrs den bakabilirsin. oraya düşüyor zaten ilk. ve şimdiye belli olmuştur.