2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yuh ya yuh madem bakmayacaksın neden umut veriyorsun zaten istemiyordun iyi olmuş bulursun inşallah yeni içine sinen birini

Amin İnş canım aslın da kreş için erken ama kreş bana daha mantıklı geliyor ben 2. Dönem evde çok sıkılırsa yarım gün kreş düşünüyorum
Canım buralarda öyle kreş yok . 3 yaşında en erken verebilirim . Ben de onu bekliyorum vermek için . Tabi inşallah o zamana kadar bu şehirden taşınırım.
Yuh ya yuh madem bakmayacaksın neden umut veriyorsun zaten istemiyordun iyi olmuş bulursun inşallah yeni içine sinen birini
Evet valla ne yalan söyleyim sinirlendim ama daha çok mutlu oldum bakmıyor o diye . Buldum çok şükür yan blokta , az önce de anlaştık ama ikinci döneme kadar bakacak . İnşallah iyi olur . Ama güm diye başlayacak bakmaya . Yarın için başla en azından birbirinize alışırsınız dedim ama pazartesi gelecek . Pazartesi de tüm gün inşallah iyi geçirirler . Sever inşallah Sena

Ay hayırlı olsun çok çok tebrik ederim jadee Sürpriz yumurta olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir kaç gün giremedim bak yılın bomba haberini kaçırmışım

hayırlı olsun jadem, Allah tamamına erdirsi, Asya kuşa kardeş geliyor desene. Yine mi Nisan bebesi olacak yoksa. Asya kuş çok tatlıydı zati, bir tane daha lazımdı bu tatlış kuştan. (bu mesajı bu kadar geç gördüğüm için kendime çok kızgınım su an)

Günaydın güzel haberler aldığımız yavrularımızın yemeklerini yediği uykularını uyuduğu şen şakrak oyunlar oynadığı güzel bir gün olsun inş. Biz dün başladık okula uzun süren bir toplantının ardından eve gidince hiç kucağımdan inmeyen bir Ayşecik vardı. Sürekli anne gitti dedi durdu Zeynebim 4.5 aylıkken başlamıştım çalışmaya ama Ayşe hep yanında olmama alışkın bakalım nasıl geçicek

Canım uykudayken vermeyi dede benim öyle çok denemişliğim var azar azar biberonla içiyor hem meme de hem mama da öyle yapıyordum
Denemem mi canım onuda denedik başka kullanan birini daha bulduk onda çilekli varmış belki sever diye onuda aldık ama yok dilini sildiriyor su istiyor ardından dayanamadık tadına baktık rahatsız edici i diye bildiğin çilekli süt gibi hangi çocuk sevmez ki
Raporlu hali o kadar zaten canım neyse canı saolsun ne yapalım içmiyor küçük hanım
Zamanlama kötü olmuş ama senin zaten içine sinöiyordu kendi kendine vazgeçmesi daha iyi olmuş boşver inş bakacak olan kişiylese uyum sağlarlar diğer türlü aklın evde kalması çok zor

Amin canım inşallah biz de dün dediğin gibiydik 1 saat kucağımda öpüş kokuş yalaş yaptık gelip gidip annemmm diye sarıldı. Ablaları da evdeydi ağlamamış sıkıntı olmamış şükür ama özleştik baya sabah da öyleydi sürekli öpüyor. Annem gelince dışarı çıkarıyor kapıdan girmeden onu da görünce anneannemmm diyor yağcı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı

Demekki daha iyi olacak Allah karşınıza çıkardı inşallah onlar çok iyi anlaşır sizin de içşnşze siner

Ay hayırlı olsun çok çok tebrik ederim jadee Sürpriz yumurta olmuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir kaç gün giremedim bak yılın bomba haberini kaçırmışım
Ya susamcım teşekkür ederim valla hemde ne süpriz oldu benden şu mesaj buraya gelmez sanıyordum hayırlısı ile gelsin inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim ya Asya büyüdü abla olacak kısmetse ya Nisan sonu ya mayıs kısmetse ay bize bu kadar erken lazım mıydı bilemedim ben bire zor yetişiyorum

Ya kıyamam sana da ona da zor aa çalışmak gibisi de yok alışırsınız ikinizde Allahım güç kuvvet versin

wuhuuuuuu
ay jade kendimi gordum bi an civan da sürpriz bebekti ne ağlamıştım ama ilk baslar daha kolaydı sonra sonra zor oluyor o zamana da asya okula gider
ay aynı ya arel tedavi sonrası civan kendi azmiyle geldiydi
Ay bir tane daha mı istiyorsun inşallah zamanıyla hayrola gelsin evet planlı bi hamilelik yaşadım bi tane de böyle olsun bakalım teşekkür ederim
uzun uzun yazarım sana ben. en yakın yaş aralığı bebe bende var 18 ay bile değil tam 5 gün eksik
devamını da okudum da taşınma kuzu çok zor ben hala tamam değilim. diret çıkma zaten yalan söylemiş ayıptır ya.
çok sevindim bende olmadığına. güzel gelinim benim ona mı kaldı ah babası işte neyse Allah annesinin gönlüne göre verdi de başkası oldu. çok da güzel olacak bak gor
kadın sana bayiliyorummm. yap arada en azından susmayi öğrenir. senin oğlana ben de bayılıyorum valla
sevecek✌
hele bennn . en son gören oldum. ah ahh bu hale nasıl geldik dilzarim
Hayır sağlık ocağına verdiğim için 56 yılaçıkar sanırım yarın arıycam bi bakalım sağlık ocağını değiştirdiğim içinsisteme girilmedi e nabız dan da bakamıyorum
canim barkodun varsa mhrs den bakabilirsin. oraya düşüyor zaten ilk. ve şimdiye belli olmuştur.

Öğretmen arkadaşlar ilk gününüz nasıl geçti?
Umudum- bakıcı ile sena nasıl geçirmişler bizi haberdar et
D dilzar sen bakıcı işini kesinleştirebildin mi?
kesinleşti canjm, bugün ilk kez geldi, dün eşim bakmisti, kızlarla iyilermis, ablalari yardımcı olmuş. oyle işte. bakalim insallah hayırlısı olur

Çıkmayacağız zaten canım bizde işi yokuşa süreceğiz ama ev de bakacağız Güzel bir ev denk gelirse her konuda taşındığımız gün anahtar teslim için arıtacağız sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…