2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kesinleşti canjm, bugün ilk kez geldi, dün eşim bakmisti, kızlarla iyilermis, ablalari yardımcı olmuş. oyle işte. bakalim insallah hayırlısı olur
Yaa doğru senin kızlar olması büyük şans en azından evde yalnız kalmadı ilk hafta yumuşak bir geçiş olur. İnşallah hep böyle devam eder..

Hayırlı olsun canım ne güzel haber
Her bebek bereketiyle,şansıyla gelir. Allah nasip ettiyse geleceği göreceği güzellikleri de hazır kılmıştır merak etmr. Kardeş çok güzel bir duygu yaşım elverseydi ben de çok isterdim. İnş sağlıkla kucağına almaj nasip olsun

Sever canım alışırlar inşallah. Okuyunca yazını şükrettim bir daha. Eşim çok dedi bu yaz onun memlekete gidelim diye dedim benim çocuğuma annem bakıyor nasıl bırakıp gideyim böyle bi imkanı vs vs bayağı bi konuşmuştuk. Bakıcı iyisi denk gelse uzun süre devam etse en güzeli. İnşallah sever ve uzun süreli olur

Umudum- Zeyay1420 misskokulumm is basi yapmissiniz sanirim hayirli olsun canlar
Saol canım hayırlı olur inşokulu ortamı çok özlemişim ama maskeyle uzun süre durmak çok zor olacak hele ki ders anlatmak. 2gündür şiddetli başağrısı ile geliyorum eve
Ya kıyamam sana da ona da zor aa çalışmak gibisi de yok alışırsınız ikinizde Allahım güç kuvvet versin
Aynen çalışmayı çok özlemişim bugün çıkışta birkaç arkadaş Bi kahve içtik nasıl iyi geldi anlatamam sosyalleşme öyle özlemişiz ki kimse susmuyor bıdı bıdı bıdı ama elimde tel sürekli Ayşenin fot. Videolarına bakıyorum oda gelince çok özlemiş oluyor yapışık geziyoruz
kesinleşti canjm, bugün ilk kez geldi, dün eşim bakmisti, kızlarla iyilermis, ablalari yardımcı olmuş. oyle işte. bakalim insallah hayırlısı olur
Hadi hayırlısı bakalım Allaha emanetler Rabbim iyilerle karşılaştırsın vicdan merhamet sevgi dolu olsunlar inşAsım paşamız da kolayca alışsın bakıcı ablada onu mıncıra mıncıra sevsin

Kesinlikle çok büyük bir nimet canım bir zorunluluk yoksa böyle bir imkan bırakılır mı hiç. Bende hep derdim eşime annem burdayken asla gidelim burdan deme bana diye. Annem gideli 1 sene oldu hala sesi çıkmıyor bakalım

Sevgi pıtırcığı paşam ya özlemiş demek ee pandemi de hep yanlarındaydık ayrılık zor tabi bir arkadaşın kızı kreşe başladı 3 yaşına girecek kız kreşte anne okulda ağlıyor bütün gün Allah kolaylık versin öyle zor ki içim parçalanıyor onları görünce şükür diyorum halimize

Umudum- yeni bakıcı bulmuşsun, hayırlı olsun canim. zaten içine sinmiyordu, böylesi daha iyi olur inşallah.
Amin inşallah
Umudum- Zeyay1420 misskokulumm is basi yapmissiniz sanirim hayirli olsun canlar
Teşekkür ederim canım
Öğretmen arkadaşlar ilk gününüz nasıl geçti?
Umudum- bakıcı ile sena nasıl geçirmişler bizi haberdar et
D dilzar sen bakıcı işini kesinleştirebildin mi?
Sena yı okula götürmek zorunda kaldım bakıcı pazartesi başlarım demişti çünkü . Sert bir geçiş olacaktı ama neyseki bugun eve geldi bakıcı, okul sonrasında birlikte bir buçuk 2 saate yakın vakit geçirdik . Sena çok yabancılamadı, ilkokul 5. Sınıfa giden kızı da yanındaydı, onunla oynadı biraz . Yarın için de bana bırak istersen dedi . Biraz endişeliyim ama yine de Sena’nın alışması çocuk evde iken daha kolay olur diye bırakacağım yarın sanırım . Gelecek hafta da benim evime gelecek . İnşallah güzel olur .
Annenin bakma durumu varken hiç ayrılmayın hatta ikinciyi de yapın zaten düşünüyorsun sanırım

Helinnnnn canim eviniz hayirli olsun guzel gunleriniz olsun insallah
nzh99 canim sen nasilsin Ata nasil ?

ayni bizzzz +2diyeyyim 9 disle gece uyanmaya, ağız salyasi ile önü ıslak dolaşmaya devam.kocca adam oldu hala agzina sahip çıkamıyor. totosuna vurmak için bir sebep daha.

Bende 58 oldum baharcım hayırlı olsun ikimize de ben memlekette biraz abarttım yemeyi ama şükür 500 gr la atlamışım biraz dikkat edeceğim kaldım 58 de daha hedefe 5 6 kilo var

nzh99 nerelerdesin , eve dönüş ve sakinlik başlamadı mı daha . Gerçi hoş çocuklarla ne sakinliği unuttun buraları

Kizlae bebekli tatil hakketten zormus ne uyku kaldi ne duzen insallah düzeliriz onceden voyage a giderdik simdi amcalara yazliga gelince boyle oluyormus

Canım benim çok teşekkür ederim ya Asya büyüdü abla olacak kısmetse ya Nisan sonu ya mayıs kısmetse ay bize bu kadar erken lazım mıydı bilemedim ben bire zor yetişiyorum

Canımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı. Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur. D dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın. Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun. Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim. BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye. misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler. N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler @yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun. Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir. S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...

Oyy jadeemm günlerdir ugrayamiyordum bi bakayim dedim bir de ne goreyimmm bir bebiş müjdesi Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin inşAllah cancagzim araları çok da kısa degil ya zorlanmazsin insAllah merak etme. 2 yas cok fena bi yas degil. Guzel guzel buyutursun sen merak etme aslan gibi hallederzin hiiiiiç şüphem yok erkek olacak gibi içime öyle doğdu

Canim hosgeldin ve gecmis olsun ve hayirli olsun ❤ hayırlı olsun is saatlerini ayarlamaniz ne müthiş olmuş insAllah guzel bir düzen oturtursunuz valla erva müthiş hareketli ama bu ara hasta dünden beri atesimiz 38.5 seyrediyor calpol veriyorum.disi patladı yarina düşmezse doktora goturecegim.. bizim kiz her dis cikarisinda hep 38.5 oluyor ya

Hahahah evdeki degisikligi hemen fark etmeleri çok önemli ve hafizayi uyanik tutuyor. Arada degisiklik yapmak şart, sırf çocuklar icin bile olsa tabi sizin değişiklik biraz köklü olacak komple ev degisiyor insAllah musmutlu bir yuvaniz olur

Bugun bir arkadasimla konuştum.o erken evlendi. Kizi biri ortaokulda biri ilkokulda.. hamd olsun rahatladim diyor. Kucukken zor diyor ne bileyim bazisi da büyüdükçe dertleri de büyüyor diyor ama en azından eve bir duzen gelir diye dusunuyorum buyuduklerinde. Mesela cekmeceler daha toplu olur.mesela kasik cekmecesinden mandal cikmaz onlar sag olsunlar da bu zorlukları da kahkahalarla animsayacagiz.. gecen gun bir misafir geldi. Ansizin geldu tam cocuklari uyuttum abdest aliyordum. Kapiya nasil vuruyor bam bam elinin iciyle. Noluyor ya deneye kalmadan zile basiyor ust uste. Dedim hayrolsun galiba bisi oldu. Kim o dedim. Benim falanca hemen ac acelem var asure getirdim dedi. Ben de bi saniye dedim. Feracemi falan giyip kapiyi actim. Kadin elime verecek saniyorum kadin daldi iceri mutfaga bi kap ver bosaltayim diyor bir de.bi yandan da bu evler ne boyle bu evler ne dedi
Bizim ev de asiri sicak oluyor.bende cok sicak di mi dedim. Ayy valla cok yoruldum biraz da ondan dedi.ama bi yandan acaba daginik mi demeye calisiyor dedim.ve aciklama yaptim.. Ben de cocuklari uyutunca toparliyorum henuz bi is yapamadim dedim. Bi de aciklama yaptigim icin kendime oyle kızgınım ki.. kafasi bi o yana bi bu yana dönüyor.. dip bucak bakiniyor bi acaip Kii mutfagi toparlamistim ama ocagi ve hatta tezgahi silememistim. Makinaya zor koydum kokmasin diye erva bu ara cok huysuz. Ama ocak da tezgah da oyle batık degildi yani. Ee evi de toparlamistim ama supurge açmamıştım ve bazi oyuncaklar yerdeydi.katlanacak camasirlarim vardi. Gerci onlari gormedi.Yani isler duruyordu. Kadin da kv min eltisi cok sinirlendim..gecelerce uykum kacti. Ben cocuklarla sabahtan genelde egleniyorum. Oyun oynuyorum. Cunku sabah erva cok huysuz oluyor. Oglen uykusundan sonra nispeten daha sakin. Ama bunu millete anlatamazsin. Onlar anneligi el bezine sıkıştırmışlar cunku.. annelik butun gunu temizlik yaparak gecirmek zannediyorlar.. ama oyle degil. Cocuklarima vakit ayiriyorum. Zamanlarindan kismiyorum. Ama islerimi de oyle boyle yapiyorum. Cok sinirliyim hala bu konuda. Kimse kimsenjn evine habersiz dalabilir mi? Bunu yapmak icin belli bir samimiyet gerekir. Kaldi ki cocuklar uyuyor dememe ragmen ses yapti uyandirdi kizi ay ne biliyim.. kafam davul.. insanlar mi anlayissiz ben mi kafasiz beceriksiz bilemiyorum

Ya lütfen yaz valla sevinirim her bebek farklı azçok zorluklarınızı da okudum biliyorum ama okurum seve seve demek aynı süreçlerden geçtik ha süpriz yumurtalar teşekkür ederim helincim barkod vermediler çünkü sağlık ocağına kaydımı o gün nedense almadılar anla veremedim

Yaaapk teşekkür ederim Rabbim versin kolaylığını sabrını inşallah kardeşlik çok güzel tabi alışmayacak şey de yok umarım sağlıkla gelir kuzucum yaşın kaç ki ayıp olmazsa sorsam

Sosyallik candır nefes olmuştur sana ohh tabiki aklın kalbin evladında kalır kuzum kalmaz mı ama kavuşma anı bütün özlemlere değer

Yokluğun belliydi adaşım yine tüm kibarlığın ve naifliğinle gelmişsin
Yayla olayını ve Ata kuzumu anlıyorum Asya da eşimin köyünde yukarı çıkmadı bağ bahçe çamur toprak oynadı ne iyi oldu ata ya da iyi gelmiştir geçmiş olsun hastalığınıza en kısa sürede atların inşallah
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim eksik olma güzel arkadaşım

Yaaa nerdesin şekerparem bak neler oldu zorlanmam mı kız ben Asya da bile bi dönem yedim kafayı ama tecrübeler işe yarasın yeni bebiş uslu ve uyuyan yiyen bir bebek olsun diye hep baraber dua edeceğiz bak voltran oluşturmamız lazım
Sağlıklı olsun ben de erkek hissediyorum eşim kız hissediyor bakalım ne çıkacak

Geçmiş olsun canım ya diş ateşiyüjsek olmaz muhabbetine kalmamak lazım demek ki biz de de hep 38. 1 38.2 falan olmuştu

Canım pek anlamam ama misskokulumm un da dediği gibi kiracının hakları çok.. ya önemli olan sadece kira olmamalı kiracının eve bakması da önemli ama nedense ev sahipleri paraya takılıyor hep insAllah bir orta yol bulursunuz. Iştah konusuna gelince bizde de boyle bir durum var. Donemseldir belki ama sık sık yedirmeye çalışıyorum ne yerse kâr, midesi kuculmesin yoksa hepten yemez diye.

Hakkinizda hayırlısı olsun umudum.. en azindan alistirna suresi boyunca bakicinin yaninda o komsun bulunsa nasil olur?
Ne demek sen yeter ki dua iste.. bol bol ederiz minnak paşamıza erkek o beya görürsün sen hiç sıkılma kendine stres yapma hersey umdugundan kolay olacak. Bazen Ali babannesine gidiyor eerva ile kafayı yiyorum ama birliktelerken butun gun bi sekilde oyunla vs ile geciyor. 2 cocuk en cok cocuklar acisindan guzel oluyor
Geçmiş olsun canım ya diş ateşiyüjsek olmaz muhabbetine kalmamak lazım demek ki biz de de hep 38. 1 38.2 falan olmuştu
Tesekkur ederim jademBizim disler hep 38.5 hatta 39 bile olduğu oluyor. Dustu bu sabah bakalim. InsÂllah çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…