- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
Yaa doğru senin kızlar olması büyük şans en azından evde yalnız kalmadı ilk hafta yumuşak bir geçiş olur. İnşallah hep böyle devam eder..kesinleşti canjm, bugün ilk kez geldi, dün eşim bakmisti, kızlarla iyilermis, ablalari yardımcı olmuş. oyle işte. bakalim insallah hayırlısı olur
Hayırlı olsun canım ne güzel haberŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilimbi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye
Sever canım alışırlar inşallah. Okuyunca yazını şükrettim bir daha. Eşim çok dedi bu yaz onun memlekete gidelim diye dedim benim çocuğuma annem bakıyor nasıl bırakıp gideyim böyle bi imkanı vs vs bayağı bi konuşmuştuk. Bakıcı iyisi denk gelse uzun süre devam etse en güzeli. İnşallah sever ve uzun süreli olurCanım buralarda öyle kreş yok . 3 yaşında en erken verebilirim . Ben de onu bekliyorum vermek için . Tabi inşallah o zamana kadar bu şehirden taşınırım.
Evet valla ne yalan söyleyim sinirlendim ama daha çok mutlu oldum bakmıyor o diye . Buldum çok şükür yan blokta , az önce de anlaştık ama ikinci döneme kadar bakacak . İnşallah iyi olur . Ama güm diye başlayacak bakmaya . Yarın için başla en azından birbirinize alışırsınız dedim ama pazartesi gelecek . Pazartesi de tüm gün inşallah iyi geçirirler . Sever inşallah Sena
Saol canım hayırlı olur inş
Aynen çalışmayı çok özlemişim bugün çıkışta birkaç arkadaş Bi kahve içtik nasıl iyi geldi anlatamam sosyalleşme öyle özlemişiz ki kimse susmuyor bıdı bıdı bıdı ama elimde tel sürekli Ayşenin fot. Videolarına bakıyorum oda gelince çok özlemiş oluyor yapışık geziyoruzYa kıyamam sana da ona da zor aa çalışmak gibisi de yok alışırsınız ikinizde Allahım güç kuvvet versin
Hadi hayırlısı bakalım Allaha emanetler Rabbim iyilerle karşılaştırsın vicdan merhamet sevgi dolu olsunlar inşkesinleşti canjm, bugün ilk kez geldi, dün eşim bakmisti, kızlarla iyilermis, ablalari yardımcı olmuş. oyle işte. bakalim insallah hayırlısı olur
Kesinlikle çok büyük bir nimet canım bir zorunluluk yoksa böyle bir imkan bırakılır mı hiç. Bende hep derdim eşime annem burdayken asla gidelim burdan deme bana diye. Annem gideli 1 sene oldu hala sesi çıkmıyor bakalımSever canım alışırlar inşallah. Okuyunca yazını şükrettim bir daha. Eşim çok dedi bu yaz onun memlekete gidelim diye dedim benim çocuğuma annem bakıyor nasıl bırakıp gideyim böyle bi imkanı vs vs bayağı bi konuşmuştuk. Bakıcı iyisi denk gelse uzun süre devam etse en güzeli. İnşallah sever ve uzun süreli olur
Sevgi pıtırcığı paşam ya özlemiş demek ee pandemi de hep yanlarındaydık ayrılık zor tabi bir arkadaşın kızı kreşe başladı 3 yaşına girecek kız kreşte anne okulda ağlıyor bütün gün Allah kolaylık versin öyle zor ki içim parçalanıyor onları görünce şükür diyorum halimizeAmin canım inşallah biz de dün dediğin gibiydik 1 saat kucağımda öpüş kokuş yalaş yaptık gelip gidip annemmm diye sarıldı. Ablaları da evdeydi ağlamamış sıkıntı olmamış şükür ama özleştik bayasabah da öyleydi sürekli öpüyor. Annem gelince dışarı çıkarıyor kapıdan girmeden onu da görünce anneannemmm diyor yağcı Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı
Amin inşallahUmudum- yeni bakıcı bulmuşsun, hayırlı olsun canim. zaten içine sinmiyordu, böylesi daha iyi olur inşallah.
Teşekkür ederim canım
Sena yı okula götürmek zorunda kaldım bakıcı pazartesi başlarım demişti çünkü . Sert bir geçiş olacaktı ama neyseki bugun eve geldi bakıcı, okul sonrasında birlikte bir buçuk 2 saate yakın vakit geçirdik . Sena çok yabancılamadı, ilkokul 5. Sınıfa giden kızı da yanındaydı, onunla oynadı biraz . Yarın için de bana bırak istersen dedi . Biraz endişeliyim ama yine de Sena’nın alışması çocuk evde iken daha kolay olur diye bırakacağım yarın sanırım . Gelecek hafta da benim evime gelecek . İnşallah güzel olur .
Annenin bakma durumu varken hiç ayrılmayın hatta ikinciyi de yapınSever canım alışırlar inşallah. Okuyunca yazını şükrettim bir daha. Eşim çok dedi bu yaz onun memlekete gidelim diye dedim benim çocuğuma annem bakıyor nasıl bırakıp gideyim böyle bi imkanı vs vs bayağı bi konuşmuştuk. Bakıcı iyisi denk gelse uzun süre devam etse en güzeli. İnşallah sever ve uzun süreli olur
Ne kadar ödeniyor toplamda bakıcıya? Merak ettim ücretleri . Bu arada çok canım sıkkın bakıcı konusunda . Eşimle aynen şunu konuştum . Karşı komşunun ağzını ara dedim . Bakıcı arıyoruz biri ile görüştüm vs diye yanında konuş ne diyecek bakalım dedim . En azından orda söylerse ben bakardım bana verseydiniz vs diye orda konuyu kapatırdık . Eşimin konuşması daha uygun olurdu . Her neyse ben bu şekilde ağzını ara derken eşim de git direkt bakmayı düşünür müsün diye soro da bilmem ki bakabilir miyim ki baksam mı ki diye bir de şikara geçmiş . Bir düşüneyim demiş. Nasıl sinirlendim . Ne yapacağım ben şimdi ona vermek istemiyorum çocuğu . Senden sen çıkmayınca birini bulduk mu desem . İçime öküz oturdu .
ayni bizzzz +2diyeyyim 9 disle gece uyanmaya, ağız salyasi ile önü ıslak dolaşmaya devam.kocca adam oldu hala agzina sahip çıkamıyor. totosuna vurmak için bir sebep daha.
Endiselenmene bence hic gerek yok kelime soyluyorsa bile super daha cok küçükler karyada kelime soyluyor birgun soyledigini bazen hic soylemiyor.
Yaa evet cok cabuk gecti bu hafta sonu dun zaten hic durmadim kahvaltiya esimin abisi cocuklaro cagirmistim sonra temizlik asure flan derken aksam oldu bugunde daha yemek yapamadim. Karya beni cok yoruyor yemek konusunda su sira isine geleni yiyor isine gelmeyini ya tukuruyor yada agzini kapiyir açmıyor kafasini istemiyorum deyip salliyor. Azilar patliyor sis durumda ve beyazlar bir tanesi patlamis ama tam degil bir tarafi etin altinda halen degisik bir hal almis. Disten diye dusunmek istiyorum bu hallerine. He birde alt aldirmiyor su sira kaka yapiyor zorla yatirip aliyorum.
Duru nasil istahi nasil suan. ? Umut en son duruyu cope atmak istiyorduaralari nasil
Oh oh isleri baya kolaylamissin. Yeni ev yeni duzen insana iyi geliyor. Oy kuzum yesin pasam. Can sıkıntısı atıştırmaliklarla oyalıyor kendini. Cok anlatmadim ama duru hic beslenmiyordu. Yutabildigi cigneye bildigi halde reddediyordu. Bana bir ara kafayi yedircekti. Sukurler olsun memeyi kestim benim kiza istah geldi. Hic pisman degilim bizim için hayirlisi buymuş. Daha mutlu daha aktif. meme emerken, sivi sindirimi kolay dı surekli acıkıyor, yemek yemiyor sinir krizi geciriyordu. Simdi tokluk nedir onu kesfetti. Poposuna can geldi abiyi ısırıyor,cimdiriyor. Bunlari umut yapa yapa simdi bedelini ödüyor. Surekli cope atmak istiyor. Aliyor kucagina posete koymaya calisiyor. Kuzumda oyun diye giriyor posete. Onlarin dalasmasi artik eskisi gibi uzmuyor beni. Tek taraf kazanmıyor artik. Can yanmayi öğrendikleri icin geri cekiliyorlar pes ediyorlar. Umut karsilik almaya baslayali dovmeyi bıraktı. Sukurler olsun bu gunumuze. Saka maka dedigin gibi buyuduler masallah. Birde benim kiz cok dilli umuttan daha guzel konusuyor. Catir catir kavga ediyor. Umut bu kadar ken boyle konusamazdi.
Kızlar birsürü alıntı yapıp ara ara girip tamamlamıştımama silinmiş kime ne yazdım unuttum
Bu araa erva mütihş hareketli.. Normal mi bu bilmiyorum.. Oğlum hiiiç böyle değildi.. Bakın akşam saat 21 oldu mu sanki migren atağı gibi ritmik baş ağrısı başlıyot.. Gerginlik.. O bütğn gün kendini sıkmaa..ay bişey olmasın die gözetme bi yandan evin işlerşbu migren mi diye düşünmeye başladım..aynı anda kulaklarım sanki çınlıyor uğulduyor zerre ses duymak istemiyorum
Erva bana çok düştü..otururken bile rahat vermiyor..abisi de kıskanıp aynılarını yapıyorali sesi gür bir çocuk..normal sesle konuşmayı bi öğretemedik..üstelik karı koca bağırarak konuşmayız... Onu dinlemiyor olsak bize sesini duydurmaya çalışıyor derdim ama öyle değil..dinliyor ve dinledpimizi de belli ediyoruuz. Ne zaman normalleşir acaba bu durum?
Öte yandan atak haftasındaymışız..peşine 2 yaş sendorumı başlayabiliyormuşhepinize duyurayım bu son atak haftası bundan sonrası sendrom sendrom sendrom aşk sendromda yaşanır güzelim sendrom bana ben sendroma özelim
Bi de az dişi zorluyor iyice fenalardayız..buraya da ondan bakamadım
Şimdi hatırladığım kadarıyla.Helinnnnn . Helinim evine taşınmışssın hayırlı uğurlu olsun canım eviniz huzur mutlulukla dolsun
misskokulumm . Missscann evini taşırken Rabbim kolaylıklar versin canım
Zeyay1420 . Kuzumu dişler epey zorlanmış kıyamam..inşAllah dişlerden sonra rahatlar kuzumm geçmiş olsum canım.
@CocoChanelmademoiselle. Coco peki iki kardeşin arası nasıl bakalım
N Nehir8077 . Sütten kesince toparlamasına sevindim durunun canım.. Demek abisini dövüyor habahar ben galiba wc eğitime başlayacağım ama gece ıslatmaları hala devam ediyor bez hep dolu ona nasıl biz çözüm önerisin..kıyamıyorum artık kurtulsun istiyorum.
Merhaba ben 2022 Nisan annesi olcam ınsallah
Sizler bu dönemi atlattiniz yardım almak için yazıyorum çok kötü bulantim ve kusmam günün her saati ne yersem hiç anlam veremiyorum surekli bas ağrısı başladı yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyor sanki ayaklarımda derman yok doktorun verdiği ilaçları falan da kullandım bulanti için sadece aldığım gün biraz etki etti snra yok aranızda bu durumu yaşayan oldu mu nasıl başa çıkabildiniz ne yapmam gerek acaba daha 7+3 ama çok kötüyüm surekli bulantidan kusmadan bas ağrısı yüzünden ağlar halde buluyorum kendimi
İsteklerimizi söyledik kadına bakalım deneyim dedi . Bakabilirse devam edecek . İçim çok fena ne zor Muş çocuğu birine emanet etmek . Sıkıntı olmasa direkt ücretsiz izin alacağım. .kaç gündür çok stres yaptım . Hayırlısı ile bir düzene girseydik . Bir de sütten kesiyormuşsun duruyu , Sena da acaba mamadan dolayı mı reddediyor ben de mamayı mı azaltsam ki . Bir yandan da kilosu az diyorum . Bu durumu da danışsam iyi olacak doktora .
Mamayı azaltmayı düşündüm ben de ama sizin doktor takviye mama vermiş nasıl bir mama normal mama değil o zaman . Daha yararlı ise ben de ondan vereyim danışıp . Bizim kilo daha 9 u geçemedi
D dilzar naptın bakıcı işini canım sen? Ben annemle idare edecem gibi. Bilmiyorum nasıl olacak hayırlısı. Bir gün bol istedim.eşimin de boşu olsa 3 gün de annem idare eder diye düşünüyorum bakalım.
Umudum- hayırlı olsun sizin de bakıcınız inşallah güzel olur herşey
Zeyay1420 üzüldüm Ayşecik inşallah hemen toparlar. Göktuğ da 6 dişi birden çıkardı o dönem çok stresliydi ağlıyordu sürekli şimdi çok daha iyi şükür. Darısı başınıza bir gecede çıksınlar da rahatlayın inşallah
misskokulumm canim, dun biriyle anlaştık. şöyle ki eşimin eski öğrencilerinden ama geç üniversite okuyanlardan. o tanıyor yani. ben telefonla konuştum. burada fındık sezonu olduğu için yuzyuze görüşemedik maalesef. bakalim insallah hayırlı olur, cok zor çok.
Umudum- hayırlı olsun, canim sizin bakıcı işiniz de, okul yaklaştıkça yürekler pir pir. Allah merhametli, sevgi dolu, hayırlı kimselerle karşılaştırsın.
Güya dün tatile geldik ama 2 çocukla tatil olmuyormuş hele Ayşe o kadar hareketli ki hep peşindeyiz otelin bütün merdivenlerini keşfetti bütün gün inip çıkıyoruz 1 dk oturmaz mı bi çocuk ya bir de arkadaş edindi mart doğumlu ezgi diye bir tatlış kız var ne güzel sakin sakin ailesi ile tatil yapıyor havuza giriyor bizim cadıda ezgi ezgi diye diye peşinde koşuyor onuda çağırıyor yaramazlıklarına kız gelmiyor tabi bu sefer benim elimden tutuyor onu çağırayım diye odaya geldi uyutmaya çalışıyorum hala ezgi yok ezgi gittiii diyor bu ara dil gelişimi çok hızlandı 4 ve 5 harfli herşeyi söylüyor biz ne dersek tekrarlıyor bizim hoşumuza gittiğini anlayınca sürekli söylüyortatile geldik ama şu saatte odada oturuyorum kızlar uyudu uyusunlarda az rahatlıyayım derken bakıp bakıp seviyorum özlüyorum annelik = delilik
Bende 58 oldum baharcım hayırlı olsun ikimize deben memlekette biraz abarttım yemeyi ama şükür 500 gr la atlamışım biraz dikkat edeceğim kaldım 58 de daha hedefe 5 6 kilo var
Bizde de iştahsızlık hat safhada dillerden hiç bişey yemek istemiyor memeye sardı mama bile içmiyor biberonu kırılmıştı eşim başka biberon aldı onu reddedince mamada istemez oldu doktor tahlil yaptı değerleri iyi dedi ama kilo 9.200 boy 76 cm onun için takviye şuruup ve mama yazdı mama şiparişle geliyormuş bizde ertesi gün tatile çıkınca eczacımıza verdik reçeteyi dönüşte alıcaz o zaman adını fotoğrafını atarım sanada viador bitkisel şurup verdi bide
nzh99 nerelerdesin , eve dönüş ve sakinlik başlamadı mı daha . Gerçi hoş çocuklarla ne sakinliği unuttun buraları
Kızlar ev sahibi dönüş yapacaktı güya bize çıkın demişti ya bugün öğrendik ki kirayı yükseltmek için yalan söylüyor ul annesi ve arkadaşı ile bizi konuşturuyor birde onlar da aynı yalan söylemişler eşim bugün erkek kardeşi ile konuştu o söyledi kasımın iletişiminde sıkıntı olduğu için anlaşamıyoruz böyle daha önce de annesi ve kardeşiyle konulmuştuk yuhh ya gerçekten insanları anlamıyorum evet kira şuan uygun ama 2 yok öncenin piyasası böyledi kirayı da bir anda arttıramıyacağı için yalan söylüyorlar aşırı uyuz olduk ya kadın birde koca yaz kiracı bulmam diye söylemiyor eylülde kiracı bulmak kolay bize 1 aya çıkın diyor böyle insanlara ne denir ki aşırı sinirim bozuldu bende ne safım eşime kızıyırum diyorum kadın zor durumda dönecek mecbur kendi evi boşaltalım diye bakalım nasıl olacak durumlar 350 arttırdık şimdilik bakalım kabul edecek ki mi birde eşek gibi 1 haftadır temizlik yapıyordum nasıl sinirim bozuldu ya
Veee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Kizlae bebekli tatil hakketten zormus ne uyku kaldi ne duzen insallah düzelirizonceden voyage a giderdik simdi amcalara yazliga gelince boyle oluyormus
Annemde hep yanında iğne iplik yedek çorap falan taşır hepazcık ona çekseydim bende keşke. Çok yakışmış bikinisi duru kuşa
Ben 16 da öğrenmiştim Asya hanımı bugün kan verdim bakalım daha cinsiyete çok var
Canım benim çok teşekkür ederimya Asya büyüdü abla olacak kısmetse ya Nisan sonu ya mayıs kısmetse ay bize bu kadar erken lazım mıydı bilemedim ben bire zor yetişiyorum
wuhuuuuuu
ay jade kendimi gordum bi an civan da sürpriz bebekti ne ağlamıştım ama ilk baslar daha kolaydı sonra sonra zor oluyor o zamana da asya okula gider
ay aynı ya arel tedavi sonrası civan kendi azmiyle geldiydi
uzun uzun yazarım sana ben. en yakın yaş aralığı bebe bende var 18 ay bile değil tam 5 gün eksik
devamını da okudum da taşınma kuzu çok zor ben hala tamam değilim. diret çıkma zaten yalan söylemiş ayıptır ya.
çok sevindim bende olmadığına. güzel gelinim benim ona mı kaldı ah babası işte neyse Allah annesinin gönlüne göre verdi de başkası oldu. çok da güzel olacak bak gor
kadın sana bayiliyorummm. yap arada en azından susmayi öğrenir. senin oğlana ben de bayılıyorum valla
sevecek✌
hele bennn . en son gören oldum. ah ahh bu hale nasıl geldik dilzarim
canim barkodun varsa mhrs den bakabilirsin. oraya düşüyor zaten ilk. ve şimdiye belli olmuştur.
Canımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.kesinleşti canjm, bugün ilk kez geldi, dün eşim bakmisti, kızlarla iyilermis, ablalari yardımcı olmuş. oyle işte. bakalim insallah hayırlısı olur
Oyy jadeemm günlerdir ugrayamiyordum bi bakayim dedim bir de ne goreyimmmŞu mesajı şuraya önce benim atacağımı asla tahmin etmezdim ama hazır mısınız kızlar HAMİLEYİM
O kadar karışık duygularım varki yardım edin bana ne yapacağım ben madden ve mannen asla hazır değilimbi yanım seviniyor diğer yanım tedirgin tam yeni kendime geldim dedim bir şeyler yapıyorum ufak ufak dedim olana bak..
Bende akıl kalmadı kendi başıma 1 çocukla yetemiyırum hiçbir şeye 2 ye nasıl yeterim bilmiyorum şaşkınım
Asya tedavi ile oldu biliyorsunuz bunu Rabbim gönderdi bize bereketiyle hayrıyla gelsin
Henüz kan testi vermedim haftasonu diye ama bu test yüzde 98 doğru sonuç verir yazıyordu üstünde salı kısmetse gideceğim kan vermeye
Canim hosgeldin ve gecmis olsun ve hayirli olsun ❤ hayırlı olsun is saatlerini ayarlamaniz ne müthiş olmuşCanımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur. D dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın. Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun. Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim. BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye. misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler. N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler @yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun. Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir. S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...
HahahahDoğum günün kutlu olsun canım 41 kere maşallah sana elin ve evlatlarına güzel yılların olsun inşallah. Kaynana da çok güzel yapmışsın valla yüreğim soğudu şurdan yardımı olmadığı gibi bir de çenesini tutmuyordu belki çeker çeneyi azcık
Kalppare siz de ne güzel yapmışsınız arada lazım amann şükür geçti o günler ama bu ara şu dönemin geçmesini hiç istemiyorum çok tatlılar, dertlerini de anlatıyorlar en güzel zamanları gibi sanki gece uyanınca emzireceğimi anlayınca annnemm diyor sıpa sabah uyanmış odasında dolabın üstünde yorganları hurçladım koydum onları gösteriyor ne bunlar diye. Hurç oğlum dedim tamam artık tüm gün urrççç urççç dudakları büze büze şımara şımara gezdi
Bişey olmaz birkaç ay hunili gezer sonra yavaştan çıkarırsın
Ya lütfen yaz valla sevinirim her bebek farklı azçok zorluklarınızı da okudum biliyorum ama okurum seve seve demek aynı süreçlerden geçtik ha süpriz yumurtalarwuhuuuuuu
ay jade kendimi gordum bi an civan da sürpriz bebekti ne ağlamıştım ama ilk baslar daha kolaydı sonra sonra zor oluyor o zamana da asya okula gider
ay aynı ya arel tedavi sonrası civan kendi azmiyle geldiydi
uzun uzun yazarım sana ben. en yakın yaş aralığı bebe bende var 18 ay bile değil tam 5 gün eksik
devamını da okudum da taşınma kuzu çok zor ben hala tamam değilim. diret çıkma zaten yalan söylemiş ayıptır ya.
çok sevindim bende olmadığına. güzel gelinim benim ona mı kaldı ah babası işte neyse Allah annesinin gönlüne göre verdi de başkası oldu. çok da güzel olacak bak gor
kadın sana bayiliyorummm. yap arada en azından susmayi öğrenir. senin oğlana ben de bayılıyorum valla
sevecek✌
hele bennn . en son gören oldum. ah ahh bu hale nasıl geldik dilzarim
canim barkodun varsa mhrs den bakabilirsin. oraya düşüyor zaten ilk. ve şimdiye belli olmuştur.
Yaaapk teşekkür ederimHayırlı olsun canım ne güzel haber
Her bebek bereketiyle,şansıyla gelir. Allah nasip ettiyse geleceği göreceği güzellikleri de hazır kılmıştır merak etmr. Kardeş çok güzel bir duygu yaşım elverseydi ben de çok isterdim. İnş sağlıkla kucağına almaj nasip olsun
Sosyallik candır nefes olmuştur sana ohhSaol canım hayırlı olur inşokulu ortamı çok özlemişim ama maskeyle uzun süre durmak çok zor olacak hele ki ders anlatmak. 2gündür şiddetli başağrısı ile geliyorum eve
Aynen çalışmayı çok özlemişim bugün çıkışta birkaç arkadaş Bi kahve içtik nasıl iyi geldi anlatamam sosyalleşme öyle özlemişiz ki kimse susmuyor bıdı bıdı bıdı ama elimde tel sürekli Ayşenin fot. Videolarına bakıyorum oda gelince çok özlemiş oluyor yapışık geziyoruz
Hadi hayırlısı bakalım Allaha emanetler Rabbim iyilerle karşılaştırsın vicdan merhamet sevgi dolu olsunlar inşAsım paşamız da kolayca alışsın bakıcı ablada onu mıncıra mıncıra sevsin
Yokluğun belliydi adaşım yine tüm kibarlığın ve naifliğinle gelmişsinCanımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur. D dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın. Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun. Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim. BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye. misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler. N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler @yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun. Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir. S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...
Yaaa nerdesin şekerparem bak neler olduOyy jadeemm günlerdir ugrayamiyordum bi bakayim dedim bir de ne goreyimmmbir bebiş müjdesi Allah sağlıkla kucağına almak nasip eylesin inşAllah cancagzim araları çok da kısa degil ya zorlanmazsin insAllah merak etme. 2 yas cok fena bi yas degil. Guzel guzel buyutursun sen merak etme aslan gibi hallederzin hiiiiiç şüphem yok erkek olacak gibi içime öyle doğdu
Geçmiş olsun canım ya diş ateşiyüjsek olmaz muhabbetine kalmamak lazım demek kiCanim hosgeldin ve gecmis olsun ve hayirli olsun ❤ hayırlı olsun is saatlerini ayarlamaniz ne müthiş olmuşinsAllah guzel bir düzen oturtursunuz valla erva müthiş hareketli ama bu ara hasta dünden beri atesimiz 38.5 seyrediyor calpol veriyorum.disi patladı yarina düşmezse doktora goturecegim.. bizim kiz her dis cikarisinda hep 38.5 oluyor ya
Canım pek anlamam amaKızlar ya sanırım taşınanalar kulübüne bende katıldım
Ev sahibi aradı eşimi ve ekime kadar boşaltmanız gerekiyor dedi biz evi tutalı 2 sene falan oluyor hamileyken taşındık biz taşınınca bina doğalgaza geçiyordu 1 ay küçük tüp kullandık elektrikli şofben aldık kullandık mutfak dolapları aşırı aşırı berbattı kadına zorla değiştik Kombi aldı falan ama tüm bunlar içim eşim depozitomuz dahil 6 bin belki daha az daha fazla bilmiyorum ama çok sinirli korkudan soramıyorum ha bu doğalgaz vs hiç bilmiyorduk görmeden tutmuştuk zaten
Yani kadına kolaylık sağladık çünkü Antep’te ev bulmak mümkün değil ve evin konumu çok çok güzel ev ama baya eski yıpranmış bir ev kaç yıllık allah bilir mahallenin en eski binalarından tek maaşız eşim de inat ediyor tartışıyo yok sözleşme yok mahkeme diyor buranın insanları genellemek istemiyorum ama biraz Farklı diyeyim eşimin de zarar görmesini istemiyorum her türlü insan var sonuçta biraz konuştum ikna ettim ama o da haklı 30küsür askerlik kredisi faiziyle 40ları buldu kredinin 1 yılı var hala kredinin ev kiraları çok ki ev de bulmak çok zor ne yapacağız bilmiyorum ya biz konulunca 3 yıl demiştik çünkü o zaman eşimin tayin hakkı boşver deyince de kızıyor gazlamak da istemiyorum çok moralim bozuldu valla nasıl ikna edeceğimi şaşırdım eşime dedim söyle kadına ara tatile kadar idare etsin ama kadın da çok sıcak bakmıyor
Hakkinizda hayırlısı olsun umudum.. en azindan alistirna suresi boyunca bakicinin yaninda o komsun bulunsa nasil olur?Veee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Ne demek sen yeter ki dua iste.. bol bol ederiz minnak paşamızaYaaa nerdesin şekerparem bak neler olduzorlanmam mı kız ben Asya da bile bi dönem yedim kafayı ama tecrübeler işe yarasın yeni bebiş uslu ve uyuyan yiyen bir bebek olsun diye hep baraber dua edeceğiz bak voltran oluşturmamız lazım
Sağlıklı olsun ben de erkek hissediyorum eşim kız hissediyorbakalım ne çıkacak
Tesekkur ederim jademGeçmiş olsun canım ya diş ateşiyüjsek olmaz muhabbetine kalmamak lazım demek kibiz de de hep 38. 1 38.2 falan olmuştu