2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
N Nehir8077 baharcım Doğum günün kutlu olsun esinle çocuklarınla musmutlu yıllarınız olsun. Çocukları babaanneye bırakma hikayene ayrıca bayıldım süpersin. Ata da gece sorunsuz uyusa bir kendime geleceğim ama Karadeniz’de iştahı gitti ve hala yok doymuyor ve gece acıkıp ağlıyor sonra da sokak istiyor ağlıyor kısır döngüde dolanıp duruyoruz. @yuksekokceler_2016 grubun ablası benim senden 1 yaş büyüğüm diye biliyorum. 40 ından sonra anne oldum hamdolsun sağlıklı bir afacan. CANDAN Bakacak kimsem olsa ya da çalışmasam bir tane daha isterdim ama kısmet rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın.

Bana kolaylıklar dileyin canlar aylar sonra bugün evime döndüm ama bunca eşyayı nasıl yerleştirir bu kadar işin altından nasıl kalkarım bilmiyorum
Kolay gelsin kuzum valla hala bir haftadır yerleşemedik orda son gün bile çamaşır yıkamıştım geldik geleli yine çamaşır yerleştir yemek bitmiyor

Kolay gelsin kuzum valla hala bir haftadır yerleşemedik orda son gün bile çamaşır yıkamıştım geldik geleli yine çamaşır yerleştir yemek bitmiyor
Yaa ata kuzum napıyooo instada göremiyorum seni paylaşım yapmıyo musun özledim sarı kuzuyu

Memleketteyim canım Haydo ve çakiyle gezip tozuyoruz
Oh oh ne guzel bizim yerimizede gezin
Anladim canim daha guzel gunlere az kaldi. Demekki 3 yas olunca baya bi rahatlama oluyor. Bizdede durum ayni. Umut baya kolaylasti, iste duruda var biraz sıkıntı. Oda yavas yavas duzelecek inşallah. Ben en buyuk çareyi yormakta buldum. Her yere yürüyerek gidiyor, kucakta tasitmiyor. 2 adım ileri 5 adim geri gecte olsa bi yerlere variyoruz. Sonra yattığı yeri bilmiyor.
Sagol canim benim hep beraber, mutlu guzel yıllar hepimizin olsun. Evet gece kalkmayi bıraksa , hersey daha kolay olur. Insallah biran evvel duzene girer. Gece uykusu en cokta anne icin önemli. Gun icinde zaten yeterince yoruluyorsun. Suan dis veya baska sıkıntısından kalkiyordur. Inan aç daha guzel uyuyorlar. Ata kuzum istah normale donunce gece beslemeyi yavas yavas kaldırsak, daha guzel uyur. Gece kalktiginda suyla gecirmeye alışırsa, zamanla suyada kalkmıyor. Sabahta ac uyanir guzel kahvalti yapar. Gece yemek yemek uykusunu açıyor olabilir. He bu arada ata kuzumu aslida soylemis paylassanda görsek

Beni etiketlemişsiniz ama ?

Ohh ne güzel uyku düzeni fena imrendim. Ben 2 3 kez uyansa gece dua ediyorum. Şimdiye kadar saydım bir kez uyandığı gece 2 oldu. 3 den aşşağı düşmüyor

Ohh ne güzel uyku düzeni fena imrendim. Ben 2 3 kez uyansa gece dua ediyorum. Şimdiye kadar saydım bir kez uyandığı gece 2 oldu. 3 den aşşağı düşmüyor
Gece beslenme devam ettigi surece kalkmalar oluyor. Sen bize bakma biz memeyi bıraktık, kalkip ne yapacak. Kuru kuru uykusunu boldugune değmez bunu biliyor.

nzh99 canim selam sevindim iyi olmaniza karya nin istahi eskisi gibi degil ama biraz ugrastirsada yiyor bir sekilde sanirim disten yapiyor 14 dis oldu suan 2 tane azida sis patlamak üzere ama cok yordu cocuguda sizinde durum disten olabilir bence.
He birde Yemek konusunda ben telefon acip veriyorum bu arada yoksa baya zorluyor

Ah inşallah iyi gelir bize de uyku bölünmesi olmaması lazım odasını ayırcam mecbur çünkü evet meme uzayınca kimseye iyi gelmiyor bence 1 yıl çok yeterli bir süre

Ah Dünürcanım ya bizde 4 oluyoruz kısmetse kelime uyduran eline sağlık güzel mi delirme lik mi göreceğim gireyimde forumu baştan okuyum ay ay takip ede ede giderim teşekkür ederim dünürüm

Ay inşallah alışır odasına civarda az büyüyüp yanına yattı mı dert etmez inşallah bakalım sağlıkla gelsin de iş güç de artık halledeceğiz bi şekilde yine dediğin gibi

Kızlar ya ben ne yaparsam yapayım Zara’ya hiç bir şey yedirtmiyorum eskiden yerdi şimdi ağzından çıkarıyor ağzını kapayıp eliyle itiupr oyun çizgi filim suda her şeyde deniyorum iki gündür de parkta yediriyorum ama zorla 10 kere çıkarıyor ağından tekrar veriyorum yarı dökülüyor yarı kalıyor biraz yiyor öyle öyle veriyorum yıldım valla elimde moralimi bozuyor niye yemiyor niye yemiyor sanki o ana ben baba rollari değiştik birde onun moraliyle uğraşıyorum deşmen çoçuğa küsüyor konuşuyorm olmuyor kavga ediyorum olmuyor ne yapsam bilemedim mamayı da azalttım ama faydası olmadı pek aynı durumu taşıyan var mi nasıl düzelecek eskisi gibi olacak

Bitanem senin nezdinde arkadaşlara da açıklama yapmış olayım.. gecen gun yazdim ama okeylememisim silinmis
Öncelikle desteginiz icin teşekkür ederim ❤ bana çoook iyi geliyorsunuz.. cocuklardan önce biraz pimpirikli bir insandim. Insanlar o halime alışık oldukları için de biraz garipsiyor olabilirler. Bugun esim de fark etmis haril harıl ugrasiyorum evin isinde. Bana kizdi.bu ev kimin diye sordu benim dedim. Bana bu evin sahibisin hizmetcisi degil kendine gel falan dedi.

Etrafta herkes birbirinin evini kotuluyor. Ay falancaya glttlm bi pis koku vardi filancaya gittim evi dağınıktı.. boyle duyunca ben hemen payliyorum insanlari size ne haddinize mi belki o gun hastaydi falan diye.kaldi ki ben hic onemsemem. Birine gittigimďe onun evinin ozelini de asla anlatmam. Hatirlarsiniz bir kere kp kavga etmistim. O gun yumurta kokusundan dolayi les gibi kokuyor demisti vs hamileydim. O bile konusuyor. Onlarin ev de kokuyor bazen ama be bisi demiyorum. Insanlar gaddar ve ben gitgide alingan oluyorum bu konuda.enn sevmedigim insan tipi ota böceğe alinan insandir ona dondum. Bu temizlik lonusu hassasiyet olusturuyir. Ama napayim.istesem de yeterince teniz olamam benim iki bebegim var. Olmak da istemiyorum zaten. Birak kalsin diyorum kendime. Zaten ne kadar yapsan geri ayni. Kim yazmisti hatirlamiyorum ama hakikaten suya yazi yazmak gibi. Neyse ćenem dustu gene.

Sizin yazdiklariniz cok.iyi geldi. Okudukca iyi hissettim

Bu bilgiler iyi geldi canım❤❤ evet cigliklar atiyordu. Insanin nutku da tutuluyor bazen.calpol verdim de uyudu o gece. Ertesi gece de calpol verdim. Gozunu acmadan agliyordu.mutfaga goturmeyi birak oturmuyordu bile. Dişti sanirim. Ama bu dis meselesinde emzige cok alıştı.hep onu cekeliyor isiriyor falan. Nasil birakicaz bilmiyorum

Kuzum bence erva 2 yaş sendromuna erken girdi gibi ne atağı ya kaldı mı daha atak
Son atak donemindeyiz canim.. ama ben burdan sendroma baliklama atlayacagimizi düşünüyorum . Cunku butun gun tek yaptığı sey ciglik atarak kendini anlatmak aglamak tirmanmak. Aksam oldugunda ben ates gibi oluyorun
Alim de yoruluyor. Anne bu bebi hic durmuyor hep bir yerleri kurcaliyor elinden alinca da agliyor bagiriyor yeter diyor. Bazen alma Ali aglatma nolur diyorum.o zaman da annem beni sevmiyor diye Ali basliyor aglamaya bana diyor ki anne ben sacimin teline zarar vericem sen üzül dedim oglum neden sacinin teli ee sen sacinin teline zarar gelse ben uzulurum diyorsun ya uzul diye oyle dedim diyor ama bu bile beni uzdu. Dikkat cekmek icin ne planlar yapiyor deyip icerledim kac gundur erva ha bre sandalye masa tepesinde cigliklar falan.. bazen boguluyir gibi oluyorum. 2 yas sendromuna 17 aylikkken mi girdij nedir

Ben de öyle yaptim.. ve o insana artik kendi icimde daha az deger veriyorum ve boylece üzülmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…