Kolay gelsin kuzum valla hala bir haftadır yerleşemedik orda son gün bile çamaşır yıkamıştım geldik geleli yine çamaşır yerleştir yemek bitmiyorBana kolaylıklar dileyin canlar aylar sonra bugün evime döndüm ama bunca eşyayı nasıl yerleştirir bu kadar işin altından nasıl kalkarım bilmiyorum
Kolay gelsin balımBana kolaylıklar dileyin canlar aylar sonra bugün evime döndüm ama bunca eşyayı nasıl yerleştirir bu kadar işin altından nasıl kalkarım bilmiyorum
Yaa ata kuzum napıyoooKolay gelsin kuzum valla hala bir haftadır yerleşemedik orda son gün bile çamaşır yıkamıştım geldik geleli yine çamaşır yerleştir yemek bitmiyor
Oh oh ne guzel bizim yerimizede gezinMemleketteyim canım Haydo ve çakiyle gezip tozuyoruz
Anladim canim daha guzel gunlere az kaldi. Demekki 3 yas olunca baya bi rahatlama oluyor. Bizdede durum ayni. Umut baya kolaylasti, iste duruda var biraz sıkıntı. Oda yavas yavas duzelecek inşallah. Ben en buyuk çareyi yormakta buldum. Her yere yürüyerek gidiyor, kucakta tasitmiyor. 2 adım ileri 5 adim geri gecte olsa bi yerlere variyoruz. Sonra yattığı yeri bilmiyor.canim arel yemek dışında üzmüyor bakım olarak ama kardeşiyle çok iyi anlaşıyorlar da diyemem. civansa tam bir deli ve meme delisi. kaçıyorum resmen. ama çok agresif. ikna etmek dikkatini dağıtmak mümkün değil. dişler tamamlanmak üzere bi bitse diye bekliyorum. yeni evde onada oda yaptık oturma odası iptal daha doğrusu balkon cam balkonlu orayı kullanıyoruz. şimdi ağlarsa hep ben gitmiyorum eşim gidiyor ya su verir uyur ya da sallar. memeden ümidi keserse uyur belki. arel için okul bakıyoruz yarım gün gönderecem kısmetse. o zaman civanla küçük bir savaş bekliyor bizi uyku eğitimiçok korkuyorum inan. çünkü inanılmaz fena. haydo bile masum kalır yanindA
kedileri daha alamadık ama arel çok garipsiyor. oturma odasını ona oda yaptık biraz uzak düştü bize saniriimm anne egenin oda benim diyor hatta ilk gece bizim yatakta uyumak istedi. ay o kadar poncikki hiç civanla alakası yok. çok tatlı çok.civan haşin erkek
kuzum aynısını yaşadım çünküşükür bugünlere. vardır elbet bir hayır. iş de olur olacaktır. bak bende verdim istifa baktım evde. insallah seneye kadar bir yerden başlarım yeniden.
bakicidan video iste. ayakta durmaya çalışırken omuzlarından bastır aşağı doğru dizlerini kilitlemeyi öğrensin ve saga sola öne arkaya küçük küçük iter gibi yap düşer gibi olup kendini düzeltsin. denge calistir diyorum kısaca. kendine güveni geldikçe süreç hızlanır.✌
Sagol canim benim hep beraber, mutlu guzel yıllar hepimizin olsun. Evet gece kalkmayi bıraksa , hersey daha kolay olur. Insallah biran evvel duzene girer. Gece uykusu en cokta anne icin önemli. Gun icinde zaten yeterince yoruluyorsun. Suan dis veya baska sıkıntısından kalkiyordur. Inan aç daha guzel uyuyorlar. Ata kuzum istah normale donunce gece beslemeyi yavas yavas kaldırsak, daha guzel uyur. Gece kalktiginda suyla gecirmeye alışırsa, zamanla suyada kalkmıyor. Sabahta ac uyanir guzel kahvalti yapar. Gece yemek yemek uykusunu açıyor olabilir. He bu arada ata kuzumu aslida soylemis paylassanda görsekN Nehir8077 baharcım Doğum günün kutlu olsun esinle çocuklarınla musmutlu yıllarınız olsun. Çocukları babaanneye bırakma hikayene ayrıca bayıldım süpersin. Ata da gece sorunsuz uyusa bir kendime geleceğim ama Karadeniz’de iştahı gitti ve hala yok doymuyor ve gece acıkıp ağlıyor sonra da sokak istiyor ağlıyor kısır döngüde dolanıp duruyoruz. @yuksekokceler_2016 grubun ablası benim senden 1 yaş büyüğüm diye biliyorum. 40 ından sonra anne oldum hamdolsun sağlıklı bir afacan. CANDAN Bakacak kimsem olsa ya da çalışmasam bir tane daha isterdim ama kısmet rabbim yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın.
Beni etiketlemişsiniz ama ?Oh oh ne guzel bizim yerimizede gezin
Anladim canim daha guzel gunlere az kaldi. Demekki 3 yas olunca baya bi rahatlama oluyor. Bizdede durum ayni. Umut baya kolaylasti, iste duruda var biraz sıkıntı. Oda yavas yavas duzelecek inşallah. Ben en buyuk çareyi yormakta buldum. Her yere yürüyerek gidiyor, kucakta tasitmiyor. 2 adım ileri 5 adim geri gecte olsa bi yerlere variyoruz. Sonra yattığı yeri bilmiyor.
Sagol canim benim hep beraber, mutlu guzel yıllar hepimizin olsun. Evet gece kalkmayi bıraksa , hersey daha kolay olur. Insallah biran evvel duzene girer. Gece uykusu en cokta anne icin önemli. Gun icinde zaten yeterince yoruluyorsun. Suan dis veya baska sıkıntısından kalkiyordur. Inan aç daha guzel uyuyorlar. Ata kuzum istah normale donunce gece beslemeyi yavas yavas kaldırsak, daha guzel uyur. Gece kalktiginda suyla gecirmeye alışırsa, zamanla suyada kalkmıyor. Sabahta ac uyanir guzel kahvalti yapar. Gece yemek yemek uykusunu açıyor olabilir. He bu arada ata kuzumu aslida soylemis paylassanda görsek
Ohh ne güzel uyku düzeniCanımsın böyle dusunmen beni cok mutlu etti. Hep beraber askim hep beraber guzel mutlu sağlıklı ömürler geçirelim.
Dun aksamda bıraktım ama busefer almadım cocukları. Zaten 9da yatiyorlar sabah 7 ye kadarda kalkmıyorlar. Kendiside alin demedi yoksa bizde kalmak zorunda kalacaktı. Hic bakmadi desem yeridir. Oraya gittik yatirdim sabahta gittim aldim. Sesten isiktan hic birseyden rahatsiz olmazlar, hic kalkmamislar. Sabahta gittim aldim kahvaltilarini verdim. Baharım askim istedigin zaman boyle bırak, ben burdalarmi yoklarmi hic bisi anlamadim dedi. Gecen kendisi stres yapti oradan oraya sürükledi cocuklari. Bosuna sıktı kendini. Civanim la arelin arasi nasil. Senin nasil durumlar buyudukce bakimlari kolaylastimi. Sanki seneye dahada rahat olacak gibiyiz.
Nasıl oldu bilmiyorum söylemesen farkinda bile degilim. Kusura bakma lütfen.Beni etiketlemişsiniz ama ?
Gece beslenme devam ettigi surece kalkmalar oluyor. Sen bize bakma biz memeyi bıraktık, kalkip ne yapacak. Kuru kuru uykusunu boldugune değmez bunu biliyor.Ohh ne güzel uyku düzenifena imrendim. Ben 2 3 kez uyansa gece dua ediyorum. Şimdiye kadar saydım bir kez uyandığı gece 2 oldu. 3 den aşşağı düşmüyor
Ah inşallah iyi gelir bize de uyku bölünmesi olmaması lazım odasını ayırcam mecbur çünküMemeyi kesmeden once saat basi kalkardi, kestikten sonrada 4 gece dogru duzgun uyumadi. Kalktıkça su verdim. Allaha sukur simdi suyada kalkmiyor. Yatmadan once yemeğini yiyor suyunu iciyor. Gecelerimiz duzene girdi. Cok yorulurlarsa 8 bile yatiyorlar. Meme benim kizima hic iyi gelmiyormus bunu anladım. Dozunda kullanmayi bilmedi hepten kaybetti2 ay deyip gecme cocuklarda o 2 ay bile cok farkettiriyor. 1 iki aya asyada düzene girer. Oyle boyle buyuler
Ah Dünürcanım ya bizde 4 oluyoruz kısmetseNeeeeee ayy dünürcaaaünnhayy elim şomşurdu yazamadım şomşurdu ne demek bilmiyorum şoktan kelime uydurdum çok sevindim kızzzz sağlıkla gelsin miniğimizzz AA ay şu işe bak aaaa ooo yaaa çok güzelll ne zamandır girmiyorum ilk senin mesajı gördüm
Ay inşallah alışır odasına civarda az büyüyüp yanına yattı mı dert etmez inşallahcanim arel yemek dışında üzmüyor bakım olarak ama kardeşiyle çok iyi anlaşıyorlar da diyemem. civansa tam bir deli ve meme delisi. kaçıyorum resmen. ama çok agresif. ikna etmek dikkatini dağıtmak mümkün değil. dişler tamamlanmak üzere bi bitse diye bekliyorum. yeni evde onada oda yaptık oturma odası iptal daha doğrusu balkon cam balkonlu orayı kullanıyoruz. şimdi ağlarsa hep ben gitmiyorum eşim gidiyor ya su verir uyur ya da sallar. memeden ümidi keserse uyur belki. arel için okul bakıyoruz yarım gün gönderecem kısmetse. o zaman civanla küçük bir savaş bekliyor bizi uyku eğitimiçok korkuyorum inan. çünkü inanılmaz fena. haydo bile masum kalır yanindA
kedileri daha alamadık ama arel çok garipsiyor. oturma odasını ona oda yaptık biraz uzak düştü bize saniriimm anne egenin oda benim diyor hatta ilk gece bizim yatakta uyumak istedi. ay o kadar poncikki hiç civanla alakası yok. çok tatlı çok.civan haşin erkek
kuzum aynısını yaşadım çünküşükür bugünlere. vardır elbet bir hayır. iş de olur olacaktır. bak bende verdim istifa baktım evde. insallah seneye kadar bir yerden başlarım yeniden.
bakicidan video iste. ayakta durmaya çalışırken omuzlarından bastır aşağı doğru dizlerini kilitlemeyi öğrensin ve saga sola öne arkaya küçük küçük iter gibi yap düşer gibi olup kendini düzeltsin. denge calistir diyorum kısaca. kendine güveni geldikçe süreç hızlanır.✌
Bitanem senin nezdinde arkadaşlara da açıklama yapmış olayım.. gecen gun yazdim ama okeylememisimAh sekerim sen erken yaşlanacaksın demedi deme. Tabi halâ bir sansin var genç kalmak için. Sen niye herseyi bu kadar takiyorsun. Kendine dert ediyorsun. Evin piste olabilir daginikta olabilir. Bize konuyu anlatirken bile aciklama yapiyorsun. Topladim ama süpürmedim, bulasiklari yerlesrirdim ama ocagi silmedim. Takilma boyle seylere o guzel canini neden üzüyorsun. Kadiniz evdeyiz diye evimiz hep jiletmi olmak zorunda. Bizlerde yasayan varliklariz. Amacimiz evi temiz tutmak, yemek yapmak cocuk bakmak her gelene pir pak görünmek değil. Yapma be askim boyle dertlerin olmasin. Sen nasil rahatsan nasil mutlu isen öyle hareket et. Mutlu çocuklar yetistir gerisi boş. Mesela bak benim etrafimdaki insanlar, yeni tanidigim veya eski. Su kadin boyle temiz soyle hamarat diye hic konusmalar. Yuzume yuzume hayatta senin gibi olmak lazim, biz neleri takarken sen ne kadar rahatsin. Sen bu yüzden yaslanmiyorsun diyor. Goz ucu ile evi suzmek degil direk soyluyorlar yeri geliyor. Ne yapayim bunlar yasanmasin diye kendimimi parcaliyim. Kim icin ne icin tek atislik canimiz var, bunuda anca esim çocuklarım icin hirpalarim. Hem yasamak hem herseyi dört dörtlük yapmaya, zamanımda enerjimde yok. Beni seven benle sohbete gelen bana gelsin, evimi işimi dert eden temiz evlerinde otursun.
Bu bilgiler iyi geldi canım❤Her ikiside olabilir ama disi anlarsın. Eli agzina cok gider arada ciglik atar. Ne kadar salliyorsun 10 dk dan fazla sallıyor ve buna ragmen uyumuyorsa sallama. Daha cok ağlar biraz rahat davran. Uykusu acilmasin diye yatakta tuttukca, geri teper. Sende ervada stres olur. Sonuc uykusuz geceler. Ataksa mutlu etmeye çalış, dis ise mutfaga getir eline birseyler ver. Ozellikle serin seyler yer. Yada kraker gibi şeyleri kemirmeye çalışır. Cokta sıkıntısı varsa bi carpol verirsin. Koca yetişkin insanlar olarak en ufak sıkıntımızda uyuyamiyoruz. Saga dön sola dön sebebini bildigimiz halde. Erva bilmiyor o yuzden korkuda ekleniyor derdine.
Son atak donemindeyiz canim.. ama ben burdan sendroma baliklama atlayacagimizi düşünüyorumKuzum bence erva 2 yaş sendromuna erken girdi gibine atağı ya kaldı mı daha atak
Ben de öyle yaptim.. ve o insana artik kendi icimde daha az deger veriyorum ve boylece üzülmüyorumBizde de öyle dişler bir bitse bebeler rahatlayacak elbet gelinciğimi öperim
Dünürüm çocuklu evin kapısını askeriye gibi olmasını bekleyenlere bir kapatacaksın bir de önemsemediğini hissettireceksin eşinle yavrularınla mutlusun dış güçler seni çok yıpratıyor
Bence de erkek sağlıkla gelsin inşallah
Kız niye şomsurdun haydoya kayınço geliyor.