Canımmm arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar bebelerimize huzurlu uykular bol iştah atarsız ayaksız sendromsuz normal günler diliyorum. Yaklaşık 40 gün Samsun yayla deplasmanını tamamladık. Son üç güne kadar yağmur çamur hiç bitmedi internet hiç çekmedi . Ata düz ayak evi buldu gir çık koş sokak köpeklerine sarıl kuyruğunu çek, yerden bulduğu herşeyi meyveleri yeme durumları yanı sıra iştahsızlık yoğurt yumurta reddi diş çıkarımı gecenin bir yarısı ağlama nöbetleri gözü kapalı işaret parmağıyla sokağı işaret edip ele avuca sığmamalar düz duvara tırmanmalar tehlikeye koşarak gitmeler derken geldik. Gece uykusu yine problem. Uyanıp uyanıp ağlayarak sokağı işaret ediyor. Geldik evi temizle sığuktan sıcağa geçiş üçümüz aynı anda hastalandık ben Salı işe başladım okul da başladı baba seminere giderken Ata yı alıp daireye getirdim öğlen babaya teslim edip işe devam. Dün gece acile gittik hastalığımız arttı dermanımız kalmadı ataya komşu baktı biz serum yedik teste gerek görmedi dr toparlandık şükür . Eşim 3 yarım gün öğlen okula gidecek. Ata için 3 yarım öğlen lazımdı müdürümle konuştum. Kreşe vermeye kıyamıyorum çok hareketli derdini anlatamaz ya vururlarsa tv açar tablet verirlerse nerden haberimiz olacak. O 3 yarım gün evden çalışayım dedim. Allah razı olsun sen ayarla nasıl uygun olursa dedi bir şikayet bir çekememezlik olmazsa bu yıl da biz bakacağız. Üstümden ağır bir yük kalktı.
Umudum- darısı sana yan bloktaki komşu inşallah çok iyi bakar boncuk gözlümle. İçğn rahat olur.
D dilzar ım sizin de bakıcı hayırlı olsun Asım paşama paşalar gibi baksın.
Jadesi canımmm adaşım hayırlı uğurlu olsun Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. İyi huylu akıllı fikirli uykuyu seven iştahlı bir bebek olsun Rabbim sana güç kuvvet versin dilemiş gelmiş rızkıyla kısmetiyle gelsin. Darısı da isteyen her kadına nasip olsun.
Helinnnnn komşum güle güle otur mutlulukla huzurla evlatlarınla eşinle inşallah ben de mesajları çoook geç takip edebildim.
BKGK baharım bebekle tatil değil uzun koşu parkuru karyamın iştahı nasıl Ata da yemiyor şu sıralar çok zorlamak da istemiyorum sonra hepten yemez diye.
misskokulumm kayseride pastırmacılar çarşısına uğradık kulağını çınlattık ne yaptınız taşındınız mı kuzular nasıl
Kalppare sevgili dünürüm güzel gelinim de sözlüsü gibi dur durak bilmiyor ah bu Nisan bebeleri alişimi de öperim güzel dillerini severim
SonsuzUmut canım ev işine çok üzüldüm çıkma ama düzenli kira ödediğin için çıkarma hakkı yok. 350 tl de çok iyiden soyguncu oldu bu ev sahipleri birileri dur demeli hanımağama öpücükler.
N Nehir8077 baharım duru kuşumu sütten kesip iştahına kavuşturmuşsun süpersin sağlıklı huzurlu uykuları bol iştahları olsun boncuklarıma kocaman öpücükler
@yuksekokceler_2016 hoşgeldin seni tabiki unutmadık kuzun yürür endişe etme . Ata da grubun en geç yürüyeni idi. Telaş ediyordum gerek yokmuş . Yürüyünce canlı bomba gibiler canları saolsun.
Zeyay1420 kuzum Ayşemi de Zeynomu da öperim. İnşallah ilaç mama ayşeme iyi gelir.
S Susam_tanesi ipek böceğim yeniden bakıcısıyla buluştu mu hala babaannede misiniz ne zor çalışan anne olmak. Etiketleyemediğim arkadaşlarım hakkınızı helal edin çok yorgun ve bitkinim şimdi Ata uyanır biraz uyuyayım iyi uykular sevgiler görüşmek üzere...