N Nehir8077 nice sağlıklı yaşların olsun. Ben de kayınvalidem deyim. O da kafamı şişirdi çocuk büyütmek kolay mı diye diye . Arkasına da şimdi ne var çocuk büyütmeye hazır bez mama demez mi . Dün de konser varmış gidelim dediler . Çocuğu güvenemedim bırakmaya . Senin hesap bırakayım da bir deneyelim nasılmış çocuk büyütmek şimdilerde bir görsün dedim . Sena da iki haftadır doğru düzgün uyku uyumuyor , çok uyanıyor . Uyutup çıktım . Ne var bir sürü çocuk büyüttüm bakarım dedi . Geldik ki Sena ağlıyor bu geri uykuya döndürememiş. epey suçlandı yeni uyandı vs diye diye . Sabah da erken kalkmadım bıraktım kucaklarına . Almış parka çıkarmışlar aç çocuğu , altına bile bakmadan . Parkta herkes avutur çocuğu . Ama anladı şimdilerde de çocuk bakmanın zor olduğunu
gel yavrum sen yoruldun , gel yavrum sen karnını doyuramadın diye gezdi bugun . Çocuğa bakmaya bize gel dedik , yok baban evi ocağı yakar gelemem dedi
sen de iyi yapmışsın nasıl içim eridi . Sefan olsun daha fazla yap . Bir de ikili oynuyormuş .