2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Saol kuzum benim şiödi ise en çok tercih edilen yerlerden biri Karataş bizde buraları istiyoruz konumu çok iyiydi bizim için ama bizim bina 2+1 ev ve o kadar eski olmasına rağmen ki bizim mutfak yenilendi o mutfak da eskiymiş ona rağmen 1700 vermişler emlakçılara bakmıştı bu sabah eşim öyle demiş adam geçen hafta verdik diye bizim 1050 şuna valla İnş atanacak puanı almışımdır yoksa fena zorlu bir sürç beni bekliyor yanımda biraz birikim var ama kullanmak istemiyorum bakalım nasıl olcak hayırlısı artık hakkımızd

Canım uykudayken vermeyi dede benim öyle çok denemişliğim var azar azar biberonla içiyor hem meme de hem mama da öyle yapıyordum

Rapor çıkartsaymış ya doktor canım ücretsiz oluyordu o zaman. Bari içseydi Ayşecik onu başka nasıl verebilirsin yoğurt yiyorsa içine katsan
He bizimki kirasını veriyor şükür baştan belliydi bu zamanda çıkacağı kira veririm dediydi o açıdan sıkıntı yok şükür ondan alıp bizimkine veriyoruz. Hayırlısı geç olsun da tatsız olmasın bakalım kazasız belasız inşallah

Bana da erkek gibi geliyor hadi bakalım hayırlısı.
Bu arada o durukuşumun bikinisini yerimmmçok güzelsiniz hepiniz maşşallah size
Hayırlısı sağlıklı olsunda demek ayni hissediyoruz. Tesekkur ederim dünürüm 1 yas bikini aldım. Benim kuru popoluya büyük geldi. Kenarindan igne ile diktim pilajda. Evdede denemedim olur gibi gelmişti. popo acik geziyordu bir teyze igne iplik var cantamda dikelimmi dedi. Yaninda igne iplil olmasina şaşırdım, tabi bir o kadarda mutlu oldum.
Bende öyle dedim babası kız hissediyor ben erkek bakalım hangisi tutacaak
Hadi bakalim saglikli olsunda, ne bilim ben erkek olarak hissediyorum. Bakalim kim bilecek. Herseyi unuttum kac haftalikken ogreniliyordu.

Kızlar ev sahibi dönüş yapacaktı güya bize çıkın demişti ya bugün öğrendik ki kirayı yükseltmek için yalan söylüyor ul annesi ve arkadaşı ile bizi konuşturuyor birde onlar da aynı yalan söylemişler eşim bugün erkek kardeşi ile konuştu o söyledi kasımın iletişiminde sıkıntı olduğu için anlaşamıyoruz böyle daha önce de annesi ve kardeşiyle konulmuştuk yuhh ya gerçekten insanları anlamıyorum evet kira şuan uygun ama 2 yok öncenin piyasası böyledi kirayı da bir anda arttıramıyacağı için yalan söylüyorlar aşırı uyuz olduk ya kadın birde koca yaz kiracı bulmam diye söylemiyor eylülde kiracı bulmak kolay bize 1 aya çıkın diyor böyle insanlara ne denir ki aşırı sinirim bozuldu bende ne safım eşime kızıyırum diyorum kadın zor durumda dönecek mecbur kendi evi boşaltalım diye bakalım nasıl olacak durumlar 350 arttırdık şimdilik bakalım kabul edecek ki mi birde eşek gibi 1 haftadır temizlik yapıyordum nasıl sinirim bozuldu ya

Veee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .

Anlaşırsınız da çıkmazsın inşallah . Ben de ev temizledim dolapları vs , içimden de ya satılırsa diye geçirdim temizlerken . Sonrasında da amaaaan satılsın da tek kurtulayım yine temizlerim dedimdi sonuç ev hala satılmadı. Hayırlısı inşallah sen de bozmazsın düzenini . Bozacaksan da tayininle olur gidişin inşallah . Ev taşımak da zor , kirada ev bulmak da zor . Allah kolaylık versin.350 artış bile bir anda çok

Iyi yapmışsın arada yapmak lazım. Yoksa bizleri anlayacakları yok. Benimkileri başkası olsa, surekli bırakarak ders verir ama, ben bebelerime kıyamıyorum. Oyle boyle cok alıştım, birlikte birseyler yapmaktanda keyif alıyorum. Dua etsinler cocuklarima cok düşkünüm.

Herseyde vardır bir hayır, belkide iyi biri ile karşılaşman bu zamana denk gelecekti. Hayirlisi ile iyi bakacak seninde gozun arkanda kalmayacak birisi cikar karşına

Hayırlısı olsun ikimiz için de gerçekten zor amin İnş canım

Bence iyi olmuş böylesi istemiyordun zaten umarım gönlüne göre olur

Kizlae bebekli tatil hakketten zormus ne uyku kaldi ne duzen insallah düzeliriz onceden voyage a giderdik simdi amcalara yazliga gelince boyle oluyormus
Voyage da da olsan zor olurdu canım bebekli tatille eşle başbaşa tatil arasında çok fark var zaten. Biz otele gittik yine yorulduk. Mümkün olduğunca tadını çıkar dönünce yoluna girer tekrar.

Demiştim sana canım insanlar senin düşündüğün gibi dürüst değiller maalesef. 350 çok olmuş enflasyon oranında yapın. Yüz vermeyin. Kiracıların hakkı çok. Sözleşme olmasa bile sene dolduğunda otomatik olarak yenileniyor yasal olarak. Ben mesela aldığım evde kiracı otursa 6 ay çıkaramıycaktım. Ev sahibi olduğu için noterden ihtar çeksem hemen boşaltmak zorunda. Sıkmayın canınızı annenin olduğu ilden de bir ev bakın yavaştan belli mi olur tayininiz çıkıverir

Allah gönlüne göre vermiş canım iyi birini bulursunuz inşallah gönlünüze göre son anda haber vermese iyiymiş tabi

Herseyde vardır bir hayır, belkide iyi biri ile karşılaşman bu zamana denk gelecekti. Hayirlisi ile iyi bakacak seninde gozun arkanda kalmayacak birisi cikar karşına
Valla biri var şimdi inşallah çok daha iyi olur
Bence iyi olmuş böylesi istemiyordun zaten umarım gönlüne göre olur
Evet kadın bakamam deyince sevindim ama zamanlama kötü oldu . Sena yabancılıyor ilk gördüğü insanları doğal olarak . İnşallah çabuk alışır ve en önemlisi sever
Allah gönlüne göre vermiş canım iyi birini bulursunuz inşallah gönlünüze göre son anda haber vermese iyiymiş tabi
Yan blokta biri varmış dün görüştük ama çok ayak üstü oldu . Şubata kadar bakabilirim dedi . İnşallah daha iyi olur

Ya valla çok sinirim bozuldu bakalım olmazsa bizde çıkmayıp işi yokuşa süreceğiz biz aslında Adana olsun istiyoruz çünkü eşimin annesinin normal değil sürekli yalan yere hasta olup duruyorlar eşimdr gidip gelmek zorunda kalır seneye isteyeceğiz Adana çıkarsa süper olur birde kv kalmak istemiyorum hiç misafir olarak bile orada kendi evim olsun istiyorum ama bakalım ya kafamızda çok şehir meselelere de gidebiliriz

Amin İnş canım aslın da kreş için erken ama kreş bana daha mantıklı geliyor ben 2. Dönem evde çok sıkılırsa yarım gün kreş düşünüyorum

Annemde hep yanında iğne iplik yedek çorap falan taşır hep azcık ona çekseydim bende keşke. Çok yakışmış bikinisi duru kuşa
Ben 16 da öğrenmiştim Asya hanımı bugün kan verdim bakalım daha cinsiyete çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…