- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
Saol kuzum benim şiödi ise en çok tercih edilen yerlerden biri Karataş bizde buraları istiyoruz konumu çok iyiydi bizim için ama bizim bina 2+1 ev ve o kadar eski olmasına rağmen ki bizim mutfak yenilendi o mutfak da eskiymiş ona rağmen 1700 vermişler emlakçılara bakmıştı bu sabah eşim öyle demiş adam geçen hafta verdik diye bizim 1050 şuna valla İnş atanacak puanı almışımdır yoksa fena zorlu bir sürç beni bekliyor yanımda biraz birikim var ama kullanmak istemiyorum bakalım nasıl olcak hayırlısı artık hakkımızdHay Allah ya çok kötü olmuş Antep ev konusunda sıkıntı ve çok pahalı bende 6 sene önce 2+1 eve ciddi kira ödemiştir antepte kısa zaman kalıcam diye sıkıntı olmadı ama o parayla ev kredisi ödenirdi yani benim zamanımda Karataşta falan yeni yapılanma vardı daha uygun bulunabiliyor Du ama uzak kalıyor işte inş ev sahibi ikna olurdu sizde en kısa zamanda içinize sinen bir ev bulursunuz
Biz de ilk oturduğumuz evde öyle sıkıntı yaşadık evi aldık ama 3 ay oyaladılar bizi çıkmadılar hem kendi evimizin kirasını hem aldığımız evin kredisini ödedik artık en çıkın biz okullar tatil oldu Burda olmayacağız eşyamızı yerleştirip gidicez dedik bu sefer de yaz tatilinde de kiranızı biz ödeyelim eylülde taşınjrsınız dediler eşim kabul etmesi aylardır bizi mağdur ettiniz diye onlarda villa yaptırıyorlar bitmediği için eşyaları depoya taşıdılar kendileri annesinden kaldı falan baya sıkıntı yaşadılar bide hep bizi sorumlu tuttular aman insanlarla uğraşmak zor iyi niyetli olunca iyice süistimal ediliyor iyi niyetin
Canım uykudayken vermeyi dede benim öyle çok denemişliğim var azar azar biberonla içiyor hem meme de hem mama da öyle yapıyordumKızlar ya Ayşeye takviye mama başlamıştı ya doktor tatile çıktığımız için alamamıştık dönüşte aldık ama bizim küçük hanım kesinlikle içmiyor dilini bile sildiriyor tatlı şeyleri sevmiyor zaten 150 kutu var 500 küsür para verdik resmen iğreniyorum ve içmiyortekrar mama alıcaz mecbur bardakta, pipetle, biberonla kutusunda herşekilde denedim ama yok en son Zeynep içti çok da beğendi üzüleyim o içmezsem ben içerim diyor şu haliyle maşallahı var Bi de takviye süt içse ne olur hali
Rapor çıkartsaymış ya doktor canım ücretsiz oluyordu o zaman. Bari içseydi AyşecikKızlar ya Ayşeye takviye mama başlamıştı ya doktor tatile çıktığımız için alamamıştık dönüşte aldık ama bizim küçük hanım kesinlikle içmiyor dilini bile sildiriyor tatlı şeyleri sevmiyor zaten 150 kutu var 500 küsür para verdik resmen iğreniyorum ve içmiyortekrar mama alıcaz mecbur bardakta, pipetle, biberonla kutusunda herşekilde denedim ama yok en son Zeynep içti çok da beğendi üzüleyim o içmezsem ben içerim diyor şu haliyle maşallahı var Bi de takviye süt içse ne olur hali
He bizimki kirasını veriyor şükür baştan belliydi bu zamanda çıkacağı kira veririm dediydi o açıdan sıkıntı yok şükür ondan alıp bizimkine veriyoruz. Hayırlısı geç olsun da tatsız olmasın bakalım kazasız belasız inşallahHay Allah ya çok kötü olmuş Antep ev konusunda sıkıntı ve çok pahalı bende 6 sene önce 2+1 eve ciddi kira ödemiştir antepte kısa zaman kalıcam diye sıkıntı olmadı ama o parayla ev kredisi ödenirdi yani benim zamanımda Karataşta falan yeni yapılanma vardı daha uygun bulunabiliyor Du ama uzak kalıyor işte inş ev sahibi ikna olurdu sizde en kısa zamanda içinize sinen bir ev bulursunuz
Biz de ilk oturduğumuz evde öyle sıkıntı yaşadık evi aldık ama 3 ay oyaladılar bizi çıkmadılar hem kendi evimizin kirasını hem aldığımız evin kredisini ödedik artık en çıkın biz okullar tatil oldu Burda olmayacağız eşyamızı yerleştirip gidicez dedik bu sefer de yaz tatilinde de kiranızı biz ödeyelim eylülde taşınjrsınız dediler eşim kabul etmesi aylardır bizi mağdur ettiniz diye onlarda villa yaptırıyorlar bitmediği için eşyaları depoya taşıdılar kendileri annesinden kaldı falan baya sıkıntı yaşadılar bide hep bizi sorumlu tuttular aman insanlarla uğraşmak zor iyi niyetli olunca iyice süistimal ediliyor iyi niyetin
Hayırlısı sağlıklı olsunda demek ayni hissediyoruz. Tesekkur ederim dünürüm 1 yas bikini aldım. Benim kuru popoluya büyük geldi. Kenarindan igne ile diktim pilajda. Evdede denemedim olur gibi gelmişti.Bana da erkek gibi geliyorhadi bakalım hayırlısı.
Bu arada o durukuşumun bikinisini yerimmmçok güzelsiniz hepiniz maşşallah size
Hadi bakalim saglikli olsunda, ne bilim ben erkek olarak hissediyorum. Bakalim kim bilecek. Herseyi unuttum kac haftalikken ogreniliyordu.Bende öyle dedimbabası kız hissediyor ben erkek bakalım hangisi tutacaak
Anlaşırsınız da çıkmazsın inşallah . Ben de ev temizledim dolapları vs , içimden de ya satılırsa diye geçirdim temizlerken . Sonrasında da amaaaan satılsın da tek kurtulayım yine temizlerim dedimdiKızlar ev sahibi dönüş yapacaktı güya bize çıkın demişti ya bugün öğrendik ki kirayı yükseltmek için yalan söylüyor ul annesi ve arkadaşı ile bizi konuşturuyor birde onlar da aynı yalan söylemişler eşim bugün erkek kardeşi ile konuştu o söyledi kasımın iletişiminde sıkıntı olduğu için anlaşamıyoruz böyle daha önce de annesi ve kardeşiyle konulmuştuk yuhh ya gerçekten insanları anlamıyorum evet kira şuan uygun ama 2 yok öncenin piyasası böyledi kirayı da bir anda arttıramıyacağı için yalan söylüyorlar aşırı uyuz olduk ya kadın birde koca yaz kiracı bulmam diye söylemiyor eylülde kiracı bulmak kolay bize 1 aya çıkın diyor böyle insanlara ne denir ki aşırı sinirim bozuldu bende ne safım eşime kızıyırum diyorum kadın zor durumda dönecek mecbur kendi evi boşaltalım diye bakalım nasıl olacak durumlar 350 arttırdık şimdilik bakalım kabul edecek ki mi birde eşek gibi 1 haftadır temizlik yapıyordum nasıl sinirim bozuldu ya
Iyi yapmışsın arada yapmak lazım. Yoksa bizleri anlayacakları yok. Benimkileri başkası olsa, surekli bırakarak ders verir ama, ben bebelerime kıyamıyorum. Oyle boyle cok alıştım, birlikte birseyler yapmaktanda keyif alıyorum. Dua etsinler cocuklarima cok düşkünüm.N Nehir8077 nice sağlıklı yaşların olsun. Ben de kayınvalidem deyim. O da kafamı şişirdi çocuk büyütmek kolay mı diye diye . Arkasına da şimdi ne var çocuk büyütmeye hazır bez mama demez mi . Dün de konser varmış gidelim dediler . Çocuğu güvenemedim bırakmaya . Senin hesap bırakayım da bir deneyelim nasılmış çocuk büyütmek şimdilerde bir görsün dedim . Sena da iki haftadır doğru düzgün uyku uyumuyor , çok uyanıyor . Uyutup çıktım . Ne var bir sürü çocuk büyüttüm bakarım dedi . Geldik ki Sena ağlıyor bu geri uykuya döndürememiş. epey suçlandı yeni uyandı vs diye diye . Sabah da erken kalkmadım bıraktım kucaklarına . Almış parka çıkarmışlar aç çocuğu , altına bile bakmadan . Parkta herkes avutur çocuğu . Ama anladı şimdilerde de çocuk bakmanın zor olduğunugel yavrum sen yoruldun , gel yavrum sen karnını doyuramadın diye gezdi bugun . Çocuğa bakmaya bize gel dedik , yok baban evi ocağı yakar gelemem dedi sen de iyi yapmışsın nasıl içim eridi . Sefan olsun daha fazla yap . Bir de ikili oynuyormuş .
Herseyde vardır bir hayır, belkide iyi biri ile karşılaşman bu zamana denk gelecekti. Hayirlisi ile iyi bakacak seninde gozun arkanda kalmayacak birisi cikar karşınaVeee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Hayırlısı olsun ikimiz için de gerçekten zor amin İnş canımAnlaşırsınız da çıkmazsın inşallah . Ben de ev temizledim dolapları vs , içimden de ya satılırsa diye geçirdim temizlerken . Sonrasında da amaaaan satılsın da tek kurtulayım yine temizlerim dedimdisonuç ev hala satılmadı . Hayırlısı inşallah sen de bozmazsın düzenini . Bozacaksan da tayininle olur gidişin inşallah . Ev taşımak da zor , kirada ev bulmak da zor . Allah kolaylık versin.350 artış bile bir anda çok
Bence iyi olmuş böylesi istemiyordun zaten umarım gönlüne göre olurVeee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Voyage da da olsan zor olurdu canım bebekli tatille eşle başbaşa tatil arasında çok fark var zaten. Biz otele gittik yine yorulduk. Mümkün olduğunca tadını çıkar dönünce yoluna girer tekrar.Kizlae bebekli tatil hakketten zormus ne uyku kaldi ne duzen insallah düzelirizonceden voyage a giderdik simdi amcalara yazliga gelince boyle oluyormus
Demiştim sana canım insanlar senin düşündüğün gibi dürüst değiller maalesef. 350 çok olmuş enflasyon oranında yapın. Yüz vermeyin. Kiracıların hakkı çok. Sözleşme olmasa bile sene dolduğunda otomatik olarak yenileniyor yasal olarak. Ben mesela aldığım evde kiracı otursa 6 ay çıkaramıycaktım. Ev sahibi olduğu için noterden ihtar çeksem hemen boşaltmak zorunda. Sıkmayın canınızı annenin olduğu ilden de bir ev bakın yavaştan belli mi olur tayininiz çıkıverirKızlar ev sahibi dönüş yapacaktı güya bize çıkın demişti ya bugün öğrendik ki kirayı yükseltmek için yalan söylüyor ul annesi ve arkadaşı ile bizi konuşturuyor birde onlar da aynı yalan söylemişler eşim bugün erkek kardeşi ile konuştu o söyledi kasımın iletişiminde sıkıntı olduğu için anlaşamıyoruz böyle daha önce de annesi ve kardeşiyle konulmuştuk yuhh ya gerçekten insanları anlamıyorum evet kira şuan uygun ama 2 yok öncenin piyasası böyledi kirayı da bir anda arttıramıyacağı için yalan söylüyorlar aşırı uyuz olduk ya kadın birde koca yaz kiracı bulmam diye söylemiyor eylülde kiracı bulmak kolay bize 1 aya çıkın diyor böyle insanlara ne denir ki aşırı sinirim bozuldu bende ne safım eşime kızıyırum diyorum kadın zor durumda dönecek mecbur kendi evi boşaltalım diye bakalım nasıl olacak durumlar 350 arttırdık şimdilik bakalım kabul edecek ki mi birde eşek gibi 1 haftadır temizlik yapıyordum nasıl sinirim bozuldu ya
Allah gönlüne göre vermiş canım iyi birini bulursunuz inşallah gönlünüze göre son anda haber vermese iyiymiş tabiVeee daha başlamadan yarı yolda koydu beni karşı komşum iyi mi . Bu hafta birlikte deneyelim bakalım demişti. Bugun birlikte bir şeyler göstereyim de yarına okula gidince ona kolaylık olsun demiştim aradım açmadı . Akşam üzeri gel sen ben bakamayacağım de iyi mi . Kendisinin vazgeçmesine sevindim istemiyordum zaten onu ama zamanlama kötü oldu . Yan blokta biri varmış birinci dönem sonuna kadar bakarım demiş . Ayak üstü konuştuk , dönüş yapacak haber bekliyorum . Hayır bilsem başka birini bulup önceden alışsın diye alırdım eve . Başta hata ettik hep eşim yüzünden . Dua edin de her şey yolunda gitsin .
Valla biri var şimdi inşallah çok daha iyi olurHerseyde vardır bir hayır, belkide iyi biri ile karşılaşman bu zamana denk gelecekti. Hayirlisi ile iyi bakacak seninde gozun arkanda kalmayacak birisi cikar karşına
Evet kadın bakamam deyince sevindim ama zamanlama kötü oldu . Sena yabancılıyor ilk gördüğü insanları doğal olarak . İnşallah çabuk alışır ve en önemlisi severBence iyi olmuş böylesi istemiyordun zaten umarım gönlüne göre olur
Yan blokta biri varmış dün görüştük ama çok ayak üstü oldu . Şubata kadar bakabilirim dedi . İnşallah daha iyi olurAllah gönlüne göre vermiş canım iyi birini bulursunuz inşallah gönlünüze göre son anda haber vermese iyiymiş tabi
Ya valla çok sinirim bozuldu bakalım olmazsa bizde çıkmayıp işi yokuşa süreceğiz biz aslında Adana olsun istiyoruz çünkü eşimin annesinin normal değil sürekli yalan yere hasta olup duruyorlar eşimdr gidip gelmek zorunda kalır seneye isteyeceğiz Adana çıkarsa süper olur birde kv kalmak istemiyorum hiç misafir olarak bile orada kendi evim olsun istiyorum ama bakalım ya kafamızda çok şehir meselelere de gidebilirizDemiştim sana canım insanlar senin düşündüğün gibi dürüst değiller maalesef. 350 çok olmuş enflasyon oranında yapın. Yüz vermeyin. Kiracıların hakkı çok. Sözleşme olmasa bile sene dolduğunda otomatik olarak yenileniyor yasal olarak. Ben mesela aldığım evde kiracı otursa 6 ay çıkaramıycaktım. Ev sahibi olduğu için noterden ihtar çeksem hemen boşaltmak zorunda. Sıkmayın canınızı annenin olduğu ilden de bir ev bakın yavaştan belli mi olur tayininiz çıkıverir
Amin İnş canım aslın da kreş için erken ama kreş bana daha mantıklı geliyor ben 2. Dönem evde çok sıkılırsa yarım gün kreş düşünüyorumValla biri var şimdi inşallah çok daha iyi olur
Evet kadın bakamam deyince sevindim ama zamanlama kötü oldu . Sena yabancılıyor ilk gördüğü insanları doğal olarak . İnşallah çabuk alışır ve en önemlisi sever
Yan blokta biri varmış dün görüştük ama çok ayak üstü oldu . Şubata kadar bakabilirim dedi . İnşallah daha iyi olur
Annemde hep yanında iğne iplik yedek çorap falan taşır hepHayırlısı sağlıklı olsunda demek ayni hissediyoruz. Tesekkur ederim dünürüm 1 yas bikini aldım. Benim kuru popoluya büyük geldi. Kenarindan igne ile diktim pilajda. Evdede denemedim olur gibi gelmişti.popo acik geziyordu bir teyze igne iplik var cantamda dikelimmi dedi. Yaninda igne iplil olmasina şaşırdım, tabi bir o kadarda mutlu oldum.
Hadi bakalim saglikli olsunda, ne bilim ben erkek olarak hissediyorum. Bakalim kim bilecek. Herseyi unuttum kac haftalikken ogreniliyordu.