2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
İnş canım bende öyle umut ediyorum bizde balkkesirdehiz şuan siz nereye geliceksiniz

Ya bende dikkat etsem neler olacakta bu hafta ediyorum gerçi salata yapıyorum kendime akşamları eşimde bana katılıyor dikkat ettiği için o yüzden işim kolaylaşıyor
Ya ne tatlısın sen hep güzeldin zaten

Ne çok biliyor o millet ciddiye alsan katil olursun da işte bakma

Aa oylemi akcay ve burhaniye ye gideceğiz cumartesi oradayiz insallah:)
Hadi yaaa bu akşam akçaydaydık inanılmaz kalabalıktı adım atılacak yer yok kalabalıktan oturamadık inan bir yerde geri döndük otele ve bizde burhaniyedeyiz cumartesi geri dönüyoruz çok geç gelmezseniz görüşelim cumartesi

Annem bebekler her aşıda hastalıkta huy değiştirir der inşallah iyi huylara da denk geleceğiz
Şaka bir yana büyüdüğünü öyle hissediyorum ki özellikle son 2 aydır bu günümüze bin şükür her şey gelir geçer ya iyi olsunlar da

Yaa tuh ya cumartesi esimin amcasiyla olacagiz Akcay da keske firsat olsaydi.. haftasonunada kalabalik olur desene

Aynen ya büyüdüler maşallah Asya kuzum nasılda güzel eşlik ediyor size 1 çocukla tadını çıkartın valla 2 çocukla zor oluyormuş ısırıver ufak ufak o hanımefendiyi benim yerime

Yaa tuh ya cumartesi esimin amcasiyla olacagiz Akcay da keske firsat olsaydi.. haftasonunada kalabalik olur desene
Yani bu akşam ki kalabalığı görünce yarında Cundaya gidecektik eşim boşver sakin sakin duralım otelde diyor hem sıcak hem kalabalık artık yaşlandık galiba kafa getirmiyor biz bu körfezi çok seviyoruz daha öncede geldik gezdik bol bol hatta ören tarafından bir yer almayı düşünüyorduk ama buralarda dolmuş taşıyor artık bize biraz sakinlik lazım

Esimin akrabalarinin geneli orada. Ören e gittim mandalina agaclarina hayran kalmistim kis ayinda gitmistim guzel yerler ama cok gezemedim.

Canım nasıl oldunuz? Hemen telaş yapma öyle bişi değildir.. Aklına kötü ihtimalleri getirme. Geçmiş gitmiş olsun kuzuma

Biraz tatil modu da zorluyor çocukları.. Eve döndüğünüzde daha kolay olacağını düşünüyorum canım. Sen millete bakma.. Bu senin İkinci yavrrun.tecrübeli bir annesin sen. Kendine sıkıntı yapma yavrularına odaklam canım
Tevbe estağfirulllah tevbe yaaa.. Millet ne meraklı otizm teşhisi koymaya yaa.. Umut da değişik teihis koymaya çalışmışlardı.. Turp gşbi sağlıklı ikisi de işte ne diyr annenin moralini bozarsınız? hiç otizmli çocul bu yaşta tuvaletini söyler mi tevbe ya Rabbim ya gül ve geç diyorum sadece canım.. Boşş veeeerrr

misskokulumm canim goktug nasil oldu ?.tasinma zor is valla Allah kolaylık versin..
Bilmiyorum ki diş olabilir mi hiç bir dişte ateşlenmemişti öyle. Bir inip çıktı gece dalıp uyuyamadı doğru dürüst, çok dirençli bir ateş de değil. Gece vermedim ateş düşürücü şimdi yok gibi bakalım belki diştir 2 köpek diş kaldı onlar da az kalmış patlamaya
Dün yemek yapmadım eşime dışardan aldırdım sonra da çıktık çocuklarlq tabi Göktuğ u da aldımana yüreği işte

İnsanlar nasıl bu kadar kötü ve kalpleri kararmış oluyor anlamıyorum vicdan sahibi bir anneden başka kimse Bebeği için en iyisini en doğrusunu bilemez için rahat olsun inş Duducuk için böylesi çok daha iyi olur bir an önce toparlar da herkese kapak olur

Ah canım dünürcanım ikinci çocuk olması hiç farketmedi inan kendimi daha tecrübesiz hissediyorum çünkü Zeynep le hiç alakası yok Ayşenin oysaki ne kolay büyütmüşüm Zeynebi Ayşe ters köşe yaptı bize olsun canları saolsun meleklerin her günlerine her anlarına bin şükür

Selam kızlar Ağustos başında izne çıktım 1 Eylül'de iş basiyim bir aydir evden uzağım evimi çok özledim 2 haftadır da mercankusla kampli tatil yapıyoruz buralarda daha hızlı büyüdü gibi Kampli çocuklu tatili düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum 2 gün kamp yapalım deniyelim sonra otele geçelim demiştik ama keyifli gelince yola devam ettik

Ayni durumu yasiyoruz canim. Oglumda herseyi yiyor diye obez ediyorsun denirdi. Ilk duru ek gidada ikende söylenmişti yemez oldu. Vallahi insanlar susmaz hele o kaynanalar hic susmaz. Herseyi onlar bilir, ne yaparsak yapalim nasilsa yanlis yapariz. Ben artik hic takilmiyorum. Krndi konussun kendi dinlesin.
Sagol canim benim takmiyorum duyuyor geciyorum. Böyle daha cok sinir oluyor. Ben bildiğimi okuyorum.
Ne çok biliyor o millet ciddiye alsan katil olursun da işte bakma
Kotu insan cok iki kelime eksik konus degilmi, o iki kelimen bir insani ne kadar üzebiliyor.
Bosverdim vallahi askim hem artik kotu insan yolunda ilerliyorum, elimden geldiğince
Insallah canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…