İnş canım bende öyle umut ediyorumZeyay1420 yaa ne kadar tuhaflar gercekten. Hepside buyuyup gidecek Allahin izniyle bizlerde insanlarin gervek yüzlerini görmüş olacagiz. Aysecikte dislerden sonra toparlar bence. Cok cekti kuzucuklar su dis donemi bitmedi bir turlu bizim azilar sis halen bu haftada acayip sicak kizin boynunun alti pisik oluyor surekli esimle konustuk kaçicaz 3 4 gun balikesre insallah kiza da iyi gelir..
Ya bende dikkat etsem neler olacakta bu hafta ediyorum gerçi salata yapıyorum kendime akşamlarıVaayyy super zaten fotolardan belli guzelligine guzellik gelmisbende bu sabah 57.5 idim bir cay iciyorum ondan mi bilmem ama dikkatde ediyorum hedef 52 ama esim evdeyken istahim aciliyor kendimi tutmam lazim
Canim bizim kizda bu ara istahsiz ama bir sekilde yiyor cok şükür doktor argivit verdi istah acici diye ama 4 -10 yas icin diyor bir soracagim ama unuttum vermedimde. Doktorda gayet iyi bir sorayim aklima gelmisken.
Insallah aysecigin istahida hemen duzelir
Ne çok biliyor o millet ciddiye alsan katil olursun da işte bakmaAnladim canim insanlara bakarsan bana neler neler dediler. Tek bir ornek vereyim. Kizim birsey yemiyor ama hep acikiyordu meme yetmiyordu. Bu sebepten dolayida surekli huysuz ve sinirli idi. Bunu benim en yakinlarim durumu bildikleri halde. Oglun kiymetli kizi cok bosluyorsun, yok yani bakimi masrafi cok geliyorsa ver temelli bize, sende oglunla hayatini yasa dediler. Hem ac diyorsun hem yemek vermiyosun demekki diyen. Millet soyluyorda soyluyor, o millet simdide rahatin icin kestin memeyi diyor.Oh sisir yemeklerle cocugu sabaha kadar yat deniyor. Kime ne anlatayim. Mesela sagdan soldan bu kadar yememesi demekki yutamiyor cigneyemiyordur, otizm dir belki diyen bile oldu. Icime ates düştü doktor kes memeyi gorursun yer dedi, Allahima sukurler olsun dedigi gibi oldu. Insallah sizlerde rahata kavusursunuz biran evvel toparlar kuzum.
Canım bizde sma kullanıyoruz zaten hipp le başlamıştık kusuyordu çok ve kabız oluyordu sma ya geçtik ve hep onu kullandıkZeyay1420 canim sma denesene karya sma ile buyudu valla.
Aa oylemi akcay ve burhaniye ye gideceğiz cumartesi oradayiz insallah:)İnş canım bende öyle umut ediyorumbizde balkkesirdehiz şuan siz nereye geliceksiniz
Hadi yaaa bu akşam akçaydaydık inanılmaz kalabalıktı adım atılacak yer yok kalabalıktan oturamadık inan bir yerde geri döndük otele ve bizde burhaniyedeyiz cumartesi geri dönüyoruzAa oylemi akcay ve burhaniye ye gideceğiz cumartesi oradayiz insallah:)
Annem bebekler her aşıda hastalıkta huy değiştirir der inşallah iyi huylara da denk geleceğizSorma ya tam bir cadı oldular bu akşam ablası ışıklı balkonlardan aldı yazık 1 dk tutamadı elinde nasıl çığlık çığlığa istiyor Allah tan bebek arabası dayadı kendini arkaya atıyor falan garibim Zeynep mecbur verdi eline dediği olmazsa vay halimize ne yapıcaz bilmeminş dişlerle beraber bu yeni huylarda çıkar gider
Yaa tuh yaHadi yaaa bu akşam akçaydaydık inanılmaz kalabalıktı adım atılacak yer yok kalabalıktan oturamadık inan bir yerde geri döndük otele ve bizde burhaniyedeyiz cumartesi geri dönüyoruzçok geç gelmezseniz görüşelim cumartesi
Aynen ya büyüdüler maşallah Asya kuzum nasılda güzel eşlik ediyor size 1 çocukla tadını çıkartın valla 2 çocukla zor oluyormuş ısırıver ufak ufak o hanımefendiyi benim yerimeAnnem bebekler her aşıda hastalıkta huy değiştirir der inşallah iyi huylara da denk geleceğiz
Şaka bir yana büyüdüğünü öyle hissediyorum ki özellikle son 2 aydır bu günümüze bin şükür her şey gelir geçer ya iyi olsunlar da
Yani bu akşam ki kalabalığı görünce yarında Cundaya gidecektik eşim boşver sakin sakin duralım otelde diyor hem sıcak hem kalabalık artık yaşlandık galiba kafa getirmiyor biz bu körfezi çok seviyoruz daha öncede geldik gezdik bol bol hatta ören tarafından bir yer almayı düşünüyorduk ama buralarda dolmuş taşıyor artık bize biraz sakinlik lazımYaa tuh yacumartesi esimin amcasiyla olacagiz Akcay da keske firsat olsaydi.. haftasonunada kalabalik olur desene
Esimin akrabalarinin geneli orada. Ören e gittim mandalina agaclarina hayran kalmistim kis ayinda gitmistim guzel yerler ama cok gezemedim.Yani bu akşam ki kalabalığı görünce yarında Cundaya gidecektik eşim boşver sakin sakin duralım otelde diyor hem sıcak hem kalabalık artık yaşlandık galiba kafa getirmiyor biz bu körfezi çok seviyoruz daha öncede geldik gezdik bol bol hatta ören tarafından bir yer almayı düşünüyorduk ama buralarda dolmuş taşıyor artık bize biraz sakinlik lazım
Canım nasıl oldunuz? Hemen telaş yapma öyle bişi değildir.. Aklına kötü ihtimalleri getirme. Geçmiş gitmiş olsun kuzumaGöktuğ ateşleniyor kızlar anlamadım neden acaba, burnu tıkalı değil, öksürük de yok terlemiyor dagece uyuyamadı baktım ateş çıkmış üstünü çıkartıp şurup verdim uyuduk sonra ama gündüz de çok huysuzdu şimdi uyku saati değil ama uyumak istedi sallıyorum uyuyamadı da.Virütik bir şey mi yine acaba bir sürü de işim var okullar açılacak az bir yer kaldı koliliycem eşim sıkıldım dedi çıktı gitti ben de o gelince bunaldım diyip çıkacam
Saol canım ya çok zor Zeynep te hiç yaşamadığımız şeyler bir de huysuzluk yapıştı üstüne bir sinirli ki sorma istediği olmasın atıyor kendini yere
6.5 aylık hamileyken söyledi doktor zaten yapısal olarak küçük minyon olacak diye doktorda sürekli diyor minyon olacak diye ama bu ara çok hastalandı üstüne birde dişlerde gelince 3 ay birde bu mamayı deneyelim dedi birde takviye şurup verdi bakalım hayırlısı sağlıklı olsunlarda kiloya çok takılmıyorum ama insanlara sürekli cevap vermek yoruyor. Yemek yemiyor mu biraz zayıf mı falanca ın çocuğu diye başladılar mı
Tevbe estağfirulllah tevbe yaaa.. Millet ne meraklı otizm teşhisi koymaya yaa.. Umut da değişik teihis koymaya çalışmışlardı.. Turp gşbi sağlıklı ikisi de işte ne diyr annenin moralini bozarsınız?Anladim canim insanlara bakarsan bana neler neler dediler. Tek bir ornek vereyim. Kizim birsey yemiyor ama hep acikiyordu meme yetmiyordu. Bu sebepten dolayida surekli huysuz ve sinirli idi. Bunu benim en yakinlarim durumu bildikleri halde. Oglun kiymetli kizi cok bosluyorsun, yok yani bakimi masrafi cok geliyorsa ver temelli bize, sende oglunla hayatini yasa dediler. Hem ac diyorsun hem yemek vermiyosun demekki diyen. Millet soyluyorda soyluyor, o millet simdide rahatin icin kestin memeyi diyor.Oh sisir yemeklerle cocugu sabaha kadar yat deniyor. Kime ne anlatayim. Mesela sagdan soldan bu kadar yememesi demekki yutamiyor cigneyemiyordur, otizm dir belki diyen bile oldu. Icime ates düştü doktor kes memeyi gorursun yer dedi, Allahima sukurler olsun dedigi gibi oldu. Insallah sizlerde rahata kavusursunuz biran evvel toparlar kuzum.
Ya kıyamam diş mi acaba inşallah sıkıntılı bir şey değildiroyyy şu kadar işin arasına kötü olmuş ama inşallah kolaylarsın iyi olsun da Göktuğ
Demek sende çıkcan ha bence de en çok biz bunalıyoruz en çok biz çıkmalıyız
Ah kuzuma ne oldu ki ya hala devam ediyor mu ateş inş geçmiştir. Diş mi geliyor acaba yine. Ayy bu eşlerin tavırları öldürüyor beni biz hiç sıkılmıyoruz sanki her iş üzerimize yapışmış kalmış eşlerin yardımı lütufmuş gibi inş sende eşin gelince çıkabilmişsindir hiç bişey yapmasan bile Bi hava alsan yeter
Bilmiyorum ki diş olabilir mi hiç bir dişte ateşlenmemişti öyle. Bir inip çıktı gece dalıp uyuyamadı doğru dürüst, çok dirençli bir ateş de değil. Gece vermedim ateş düşürücü şimdi yok gibi bakalım belki diştir 2 köpek diş kaldı onlar da az kalmış patlamayamisskokulumm canim goktug nasil oldu ?.tasinma zor is valla Allah kolaylık versin..
İnsanlar nasıl bu kadar kötü ve kalpleri kararmış oluyor anlamıyorum vicdan sahibi bir anneden başka kimse Bebeği için en iyisini en doğrusunu bilemez için rahat olsun inş Duducuk için böylesi çok daha iyi olur bir an önce toparlar da herkese kapak olurAnladim canim insanlara bakarsan bana neler neler dediler. Tek bir ornek vereyim. Kizim birsey yemiyor ama hep acikiyordu meme yetmiyordu. Bu sebepten dolayida surekli huysuz ve sinirli idi. Bunu benim en yakinlarim durumu bildikleri halde. Oglun kiymetli kizi cok bosluyorsun, yok yani bakimi masrafi cok geliyorsa ver temelli bize, sende oglunla hayatini yasa dediler. Hem ac diyorsun hem yemek vermiyosun demekki diyen. Millet soyluyorda soyluyor, o millet simdide rahatin icin kestin memeyi diyor.Oh sisir yemeklerle cocugu sabaha kadar yat deniyor. Kime ne anlatayim. Mesela sagdan soldan bu kadar yememesi demekki yutamiyor cigneyemiyordur, otizm dir belki diyen bile oldu. Icime ates düştü doktor kes memeyi gorursun yer dedi, Allahima sukurler olsun dedigi gibi oldu. Insallah sizlerde rahata kavusursunuz biran evvel toparlar kuzum.
Ah canım dünürcanım ikinci çocuk olması hiç farketmedi inan kendimi daha tecrübesiz hissediyorum çünkü Zeynep le hiç alakası yok Ayşenin oysaki ne kolay büyütmüşüm Zeynebi Ayşe ters köşe yaptı bize olsun canları saolsun meleklerin her günlerine her anlarına bin şükürBiraz tatil modu da zorluyor çocukları.. Eve döndüğünüzde daha kolay olacağını düşünüyorum canım. Sen millete bakma.. Bu senin İkinci yavrrun.tecrübeli bir annesin sen. Kendine sıkıntı yapma yavrularına odaklam canım
Ayni durumu yasiyoruz canim. Oglumda herseyi yiyor diye obez ediyorsun denirdi. Ilk duru ek gidada ikende söylenmişti yemez oldu. Vallahi insanlar susmaz hele o kaynanalar hic susmaz. Herseyi onlar bilir, ne yaparsak yapalim nasilsa yanlis yapariz. Ben artik hic takilmiyorum. Krndi konussun kendi dinlesin.En kötüsüde başından beri durumu bildikleri halde en yakınların! bunu söylemesi zaten yazın kv bana demesin mi sen bu çocuğa bakmıyorsun Zeynebe neler yapar sahile taşırsın yemeklerini ayrı pişirirdin diye ayy çıldıracaktım ee dedim o zaman öyle yapıyorum diye eleştiriyorsun şimdi herşeyi yediyorum bu sefer tersini söylüyorsun ne yapacağımı şaşırdım sesim. Zaten hamileliğim zordu sağlıklı doğdu diye hergünümüz şükürle geçiyor ve yakın çevremiz durumu zaten biliyor ama en çok şeyi de onların söylemesi üzüyor yoruldum halbu ki Ayşe yeme konusunda hiç zorlaması beni maşallah ne versem yedi hatta vermedikleri i bile istedi Zeynep te yapmadığım bir çok şeyi verdim Ayşeye yeter ki yesin diye ve yedide ama kilo almıyor işte yapıcak bişey yok dişle gelen ishal ateş durumları olmasa iştah sıkıntımız da yoktu ama oda geçecek inş Rabbim sağlık versin tüm yavrulara gerisi boş
Sagol canim benim takmiyorum duyuyor geciyorum. Böyle daha cok sinir oluyor. Ben bildiğimi okuyorum.
Kotu insan cok iki kelime eksik konus degilmi, o iki kelimen bir insani ne kadar üzebiliyor.Ne çok biliyor o millet ciddiye alsan katil olursun da işte bakma
Bosverdim vallahi askim hem artik kotu insan yolunda ilerliyorum, elimden geldiğinceCanım nasıl oldunuz? Hemen telaş yapma öyle bişi değildir.. Aklına kötü ihtimalleri getirme. Geçmiş gitmiş olsun kuzuma
Biraz tatil modu da zorluyor çocukları.. Eve döndüğünüzde daha kolay olacağını düşünüyorum canım. Sen millete bakma.. Bu senin İkinci yavrrun.tecrübeli bir annesin sen. Kendine sıkıntı yapma yavrularına odaklam canım
Tevbe estağfirulllah tevbe yaaa.. Millet ne meraklı otizm teşhisi koymaya yaa.. Umut da değişik teihis koymaya çalışmışlardı.. Turp gşbi sağlıklı ikisi de işte ne diyr annenin moralini bozarsınız?hiç otizmli çocul bu yaşta tuvaletini söyler mi tevbe ya Rabbim ya gül ve geç diyorum sadece canım.. Boşş veeeerrr
Insallah canim benimİnsanlar nasıl bu kadar kötü ve kalpleri kararmış oluyor anlamıyorum vicdan sahibi bir anneden başka kimse Bebeği için en iyisini en doğrusunu bilemez için rahat olsun inş Duducuk için böylesi çok daha iyi olur bir an önce toparlar da herkese kapak olur